Eturia iti propune o croaziera in frumoasele insule ale Marii Caraibelor urmate de zile la plaja in Punta Cana, Republica Dominicana.

tip vacanta Croaziere » Croaziere

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Cazare pe vas

Pachet servicii croaziera

Mese conform itinerar

3 zile - All Inclusive

Transferuri

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

23 zile / 21 nopti
11 tari: Trinidad and Tobago, Saint Vincent and the Grenadines, Saint Lucia, Republica Dominicana, Martinica, Guadeloupe, Grenada, Curacao, Bonaire, Barbados, Aruba

Point a Pitre, Scarborough, Saint George, Bridgetown, Castries, Fort-De-France, Willemstad, Oranjestad, Kralendijk, Kingstown, Martinica, Guadeloupe, Punta Cana

55 Mese incluse

18 Mic dejun, 13 Pranz, 15 Cina, 3 zile All Inclusive

7 atractii de top

Barbados, Martinica, Curacao, Willemstad, Aruba, Oranjestad, Punta Cana

Croaziera Marea Caraibelor - martie 2018

Itinerar

Ana Maria

Branch Manager

031.9998

ziua 1 Sosire In Point De Pitre, Guadeloupe

La sosirea pe aeroportul international din Guadeloupe vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Point a Pitre, Punta Cana - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Guadeloupe
ziua 2 Guadeloupe

Timpul petrecut in Guadeloupe ti-l poti petrece asa cum doresti; te poti bucura de soarele tropical si plajele neasemuit de frumoase. Te poti bucura de toate facilitatile oferite de resorturi si iti vei incanta ochii cu pastelatul colorit al insulelor si marii.
Incojurata de apele Marii Caraibilor si Oceanului Atlantic, Guadeloupe ofera nenumarate posibiltati de practicare a sporturilor acvatice, inedite croaziere spre insule sau in lagune, plimbari cu barci cu chila transparenta pentru urmarirea vietii subacvatice extrem de bogate, plimbari cu caiacul sau catamaranele, scufundari si pescuit subacvatic. Se pot inchiria ambarcatiuni pentru incursiuni pe mare sau pentru a vizita Rezervatia Ilet la Biche. Cluburile de Scuba Diving se gasesc intr-un numar impresionant oferind programe deosebit de atractive.
Iubitorii de shopping vor fi uimiti de multimea micilor magazine de unde pot fi achizitionate suveniruri si chiar produse Made in France. In timpul sederii in Guadeloupe poti vizita Acvarium-ul din Marina de Bas du Fort, unul dintre cele mai interesante din zona Caraibilor. Pe insule se poate practica drumetia: asistati de ghizi exprimentati se pot vizita pantele Vulcanului La Soufriere, a muntilor din apropiere de Basse Terre, plantatiile din Grande Terre, zonele Grands Fonds, Saint-Anne Le Moule sau platourile de la Marie Galante. Ecotururile  si calaria sunt activitati ce pot fi practicate in oricare dintre insulele arhipelagului.

 

mese Mic dejun
ziua 3 Guadeloupe

Vei fi transferat in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - port Guadeloupe

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Marea Caraibelor

Aceasta zi o vei petrece pe Marea Caraibilor bucurandu-te de facilitatile vasului de croaziera.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5 Tobago Scarborough, Trinidad And Tobago

Astazi vei ajunge in Scarborough, centrul economic si cultural al insulei Tobago. Fortul King George a fost construit aici in secolul 18 si gazduieste acum un interesant muzeu.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 6 St. George, Grenada

Astazi vei debarca in Grenada. In anul 1498 insula a fost descoperita de Cristofor Columb, dar fiind in acea vreme locuita de indigenii caraibieni nu a mai fost colonizata de spanioli. Capitala Grenadei, orasul Saint George, este cunoscut ca fiind cel mai pitoresc oras din Caraibe. Portul, aflat pe tarmul arcuit in forma de potcoava, este inconjurat de cladirile colorate ale magaziilor portuare si acoperisurile rosii ale magazinelor si caselor traditionale.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7 Bridgetown, Barbados

Astazi vei ajunge la ora 08:00 in Bridgetown, capitala si cel mai mare oras nu numai al insulei Barbados dar si din Antilele Mici. Orasul este cel mai important centru financiar si de afaceri din Caraibe. Constituit ca asezare in preajma vechiului port, a fost infiintat in 1628, vechea denumire fiind India Bridge. De-a lungul anilor a fost afectat de incendii si uragane, fiind mereu reconstruit; aici se gaseste si aeroportul. Orasul este reprezentativ printr-o serie de cladiri istorice si monumente: Piata Eroilor, Podul Chamberlain datand din 1872, Cladirea Parlamentului, Statuia Lordului Nelson, Sinagoga construita in secolul al XVII-lea (distrusa in 1831 de un uragan a fost reconstruita in 1929 in stil gotic si este folosita si astazi ca lacas de cult). In timpul vizitei in Bridgetown nu trebuie ratata vizitarea Muzeului Barbados ce este adpostit de o fosta inchisoare coloniala; exponatele prezinta atat istoricul insulei, cat si elemente ale culturilor amerindiene si africane care au influentat viata in insula dar si opere de arta create de artisti europeni care au vizitat insula.

 

Bridgetown, Barbados
Bridgetown, Barbados
Bridgetown, Barbados

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8 Castries, St. Lucia

Astazi vei ajunge la ora 09:00 pe Insula St. Lucia si vei pleca inapoi pe mare la ora 19:00. Castries a fost fondat de francezi in 1650, pe atunci purtand numele de Carenage (nume datorat locurilor sigure de ancorare din portul natural al golfului pe malul caruia este situat orasul). In 1756 numele de Carenage a fost schimbat in Castries dupa numele comandantului fortei expeditionare franceze (Charles Eugène Gabriel de La Croix, marchiz de Castries). Portul din Castries este un principal punct de escala pentru navele de croaziera ce acosteaza la docul Pointe Seraphine din nordul portului, doc unde se afla si un mare centru comercial duty free. Cateva dintre reperele turistice ale orasului sunt Catedrala, piata Walcott Derek (denumit in onoarea poetului Derek Walcott, laureat al Premiului Nobel), Biblioteca Municipala, Cladirea Guvernamentala si Fortul Charlotte construit pe colina Morne Fortune. Atractia majora sunt plajele Vigie, Malabar, Choc si La Toc, usor accesibile din Castries.

 

CASTRIES, ST. LUCIA
CASTRIES, ST. LUCIA
CASTRIES, ST. LUCIA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9 Fort De France, Martinica

Astazi vasul va acosta pe Insula Martinica. Martinica este destinatia ideala pentru cei indragostiti de plaja, pentru gurmanzi, pentru iubitorii de diving si excursionisti, dar mai ales pentru francofili. De origine vulcanica, insula este incoronata de Mont Pelée, vulcan inca activ, care a maturat fosta capitala a Martinicii din St-Pierre in eruptia din anul 1902. Pe versanti vei descoperi numeroase trasee de hiking si observare a naturii. Exceptand regiunea muntoasa nordica, insula este usor accesibila. In Fort-de-France vei descoperi numeroase baruri si restaurante cochete, orasul fiind cunoscut pentru animata viata de noapte. Cazinourile sunt o atractie perfecta pentru turistii amatori de jocuri de noroc.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10 Guadeloupe

Astazi vei debarca pe Insula Guadeloupe. Arhipelagul Guadeloupe avand capitala la Basse Terre, cuprinde 5 mari insule: Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Les Saintes, Marie-Galante carora li se alatura si alte mici insule. In Grand Terre intalnesti plaje intinse, marginite de cocotieri, in Basse Terre plajele sunt mai mici si intime; tot pe Basse Terre se afla Parcul National din Guadeloupe, Cascada Aux Ecrevisses si Gradina Botanica Deshaies. Flora si fauna locala este specifica zonei: orhideele, bananierii, mango, colibri, iguanele, pelicanii negri sunt intalnite la tot pasul oriunde ai merge in insule. La toate acestea adaugandu-se autenticul rom caraibean de care localnicii sunt foarte mandri. Numele arhipelagului se datoreaza lui Cristofor Columb, care in 1493 a numit insula Santa Maria de Guadalupe, in onoarea Fecioarei Maria venerata in orasul spaniol Guadalupe din Extramadura.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 11 Marea Caraibelor

Aceasta zi o vei petrece pe Marea Caraibilor bucurandu-te de facilitatile vasului de croaziera.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 12 Willemstad, Curacao

Astazi vei putea debarca in portul Willemstad din Curacao, un oras atractiv, cu numeroase restaurante si cafenele. Poti alege un tur optional pentru a admira insula in toata spendoarea ei. Insula se bucura de un climat cald si insorit tot timpul anului, cu o temperatura medie de 27° C. Poeti explora plajele cu nisip alb si fin de la Cas Abou, Porto Mari sau Playa Kenapa, pesterile cu iesire in mare din Parcul National Christofell sau sa admiri spectacolul valurilor uriase care lovesc insula la West Punt.

 

WILLEMSTAD, CURACAO
WILLEMSTAD, CURACAO
WILLEMSTAD, CURACAO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 13 Oranjestad, Aruba

Astazi vei putea vizita insula Aruba. Situat pe coasta sudica a insulei, Oranjestad se bucura de privelisti deosebite, fiind un oras istoric, cu o arhitectura tipic olandeza. In Aruba vei descoperi o atmosfera unica, ce imbina peisajele caraibiene cu stilul traditional multicolor al caselor din lemn si cultura indigena.

 

ORANJESTAD, ARUBA
ORANJESTAD, ARUBA
ORANJESTAD, ARUBA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 14 Kralendijk, Bonaire

Astazi vei putea explora insula Bonaire. nava acostand in portul Kralendijk. Lac Bay este un adevarat paradis pentru iubitorii de snorkeling si diving, fiind una dintre cele mai apreciate locatii de diving din lume. Pentru bird-watching si natura nu trebuie sa ratezi sanctuarul Pekel Meer, ce gazduieste una dintre cele mai mari colonii de flamingo din emisfera vestica.

 

KRALENDIJK, BONAIRE
KRALENDIJK, BONAIRE
KRALENDIJK, BONAIRE

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 15 Kingstown, Saint Vincent And Grenadine

Astazi vei ajunge in Kingston, Insulele St. Vincent & Grenadines, ce se afla la capatul sudic al Marii Caraibilor, unde aceasta intalneste Oceanul Atlantic. Arhipelagul si-a castigat independenta in 1979 si reprezinta un adevarat paradis pentru pasionatii de navigatie.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 16 Martinique

Astazi vasul va acosta pe Insula Martinica. Martinica este destinatia ideala pentru cei indragostiti de plaja, pentru gurmanzi, pentru iubitorii de diving si excursionisti, dar mai ales pentru francofili. De origine vulcanica, insula este incoronata de Mont Pelée, vulcan inca activ, care a maturat fosta capitala a Martinicii din St-Pierre in eruptia din anul 1902. Pe versanti vei descoperi numeroase trasee de hiking si observare a naturii. Exceptand regiunea muntoasa nordica, insula este usor accesibila. In Fort-de-France vei descoperi numeroase baruri si restaurante cochete, orasul fiind cunoscut pentru animata viata de noapte. Cazinourile sunt o atractie perfecta pentru turistii amatori de jocuri de noroc.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 17 Point De Pitre, Guadeloupe

Vei debarca si vei fi transferat din port la hotelul din Guadeloupe.

 

INCLUS

 • Transfer port - hotel Guadeloupe

mese Mic dejun
ziua 18 Point De Pitre - Punta Cana

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Guadeloupe.
Zbor international Point a Pitre - Punta Cana.
Dupa sosire pe aeroportul din Punta Cana, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Guadeloupe
 • Bilet de avion pentru zbor international Point a Pitre - Punta Cana
 • Transfer aeroport - hotel Punta Cana

Point de Pitre - Punta Cana
Point de Pitre - Punta Cana
Point de Pitre - Punta Cana

mese Mic dejun, Cina
ziua 19 - 21 Punta Cana

Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibilor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.

 

mese All inclusive
ziua 22 Plecare Din Punta Cana

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Punta Cana.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Punta Cana

mese Mic dejun
ziua 23 Sosire In Bucuresti

 

13 locatii vizitate


Point a Pitre,
Scarborough,
Saint George,
Bridgetown,
Castries,
Fort-De-France,
Willemstad,
Oranjestad,
Kralendijk,
Kingstown,
Martinica,
Guadeloupe,
Punta Cana

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti, 14.03.2018 ora 06:50; Sosire Paris, 14.03.2018 ora 09:10; Air France ✈ Plecare Paris, 14.03.2018 ora 10:10; Sosire Point de Pitre, 14.03.2018 ora 14:10; Air France ✈ Plecare Point de Pitre, 31.03.2018 ora 09:15; Sosire Punta Cana, 31.03.2018 ora 11:15; Air Antilles Express ✈ Plecare Punta Cana, 04.04.2018 ora 19:05; Sosire Paris, 05.04.2018 ora 09:35; Air France ✈ Plecare Paris, 05.04.2018 ora 13:05; Sosire Bucuresti, 05.04.2018 ora 16:55; Air France

Sfaturi Aruba

Aruba tips

La ce sa te astepti in Aruba
 • Este locul unde poti imbina zilele de relaxare petrecute la plaja cu zilele dedicate pentru explorarea insulei ce oferta peisaje uimitoare modelate de catre fortele naturii sau puteti cunoaste viata citadina a insulei alaturi de localnici.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in Aruba nu este necesara obtinerea vizei de intrare; regimul de vize este acelasi ca pentru Olanda. Conditia generala este detinerea unui pasaport valabil.

Nume: Aruba

Capitala: Oranjestad

Asezare: Insula in Marea Caraibelor la nord de Peninsula Paraguana - Venezuela, la vest de Insula Curacao

Moneda: Florin-ul aruban - AWG

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Barbados

Barbados tips

Viza
 • Incepand cu anul 2009, cetatenii romani pot calatori in Barbados fara viza pentru o perioada de pana la 3 luni (90 de zile) in decursul a 6 luni (180 de zile) de la data intrarii in tara.

Nume: Barbados

Capitala: Bridgetown

Asezare: Stat insular in Marea Caraibelor, la nord - est de Venezuela, la sud - est de insula St. Lucia

Moneda: Dolarul barbadian - BBD

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Republica Dominicana

Dominican Republic tips

La ce sa te astepti in Republica Dominicana
 • In Republica Dominicana oferirea de bacsis este o practica foarte des intalnita. Facturile la restaurante incaseaza 8% TVA si 10% bacsis. Un bacsis de 5-10% pentru o masa este apreciat, dar nu necesar. Trebuie sa dati cativa dolari portarilor (majordomilor) de la hoteluri. In schimb nu trebuie sa dati nimic soferilor de taxi. Verificati la restaurant daca sunt incluse taxele, trebuie doar sa-l intrebati pe chelner. Daca nu sunt incluse, trebuie sa calculati 10% pentru serviciu si 8% TVA. Mai departe, puteti da un bacsis in jur de 10%.
  La hotelurile si resorturile cu servicii all inclusive nu este necesar sa oferiti bacsis. Totusi, daca sunteti multumit de servicii este bine venit sa o aratati printr-un mic „dar”.

Sfaturi Grenada

Grenada tips

Sfaturi Guadeloupe

Guadeloupe tips

Viza
 • Pentru o sedere de pana la 90 de zile, cetatenilor romani nu le este necesara viza.

Nume: Guadeloupe

Capitala: Basse Terre

Asezare: Arhipelag intre Marea Caraibelor si nordul Oceanului Atlantic

Moneda: Euro - EUR

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Martinica

Martinique tips

Viza
 • Pentru o sedere de pana la 90 de zile, cetatenilor romani nu le este necesara viza.

Nume: Martinica

Capitala: Fort de France

Asezare: insula in Marea Caraibelor la nord de Trinidad & Tobago

Moneda: euro - EUR

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Saint Lucia

Saint Lucia tips

La ce sa te astepti in Saint Lucia
 • Daca te nimeresti in Saint Lucia in sezonul ploios, este posibil sa nu te poti bucura in totalitate de frumusetea insulei.
Viza
 • Nu este nevoie de viza pentru cetatenii romani care viziteza Saint Lucia pentru o sedere de pana la 42 de zile.
  Calatorii trebuie sa posede un pasaport valabil inca 6 luni de la data intrarii in Saint Lucia.

Nume: Saint Lucia

Capitala: Castries

Asezare: Stat insular situat in estul Marii Caraibe, la nord de Trinidad & Tobago

Moneda: Dolarul est caraibean - XCD

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Saint Vincent and the Grenadines

St Vincent & the Grenadines tips

Sfaturi Trinidad and Tobago

Trinidad & Tobago tips

Sfaturi Curacao

Curacao tips

La ce sa te astepti in Curacao
 • Curacao este un loc excelent pentru cateva ore de cumparaturi, mai ales pentru vizitatorii care doresc sa obtina un produs high-end pe timpul vacantei. Acest lucru se datoareaza faptului ca exista o sectiune de shopping in Curacao care ofera cumparaturi duty-free si este situata intre cartierele Punda si Otrobanda care sunt unite printr-un pod pietonal, numit Regina Emma, locatie unde se afla toate magazinele.
  Trebuie sa fiti atenti atunci cand faceti cumparaturi, deoarece comerciantii profita de turistii care sunt in vizita pentru o perioada scurta de timp si nu pot returna produsele cu defecte.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in Curacao nu este necesara obtinerea vizei de intrare; regimul de vize este acelasi ca pentru Olanda. Conditia generala este detinerea unui pasaport valabil.
   

Nume: Curacao

Capitala: Willemstad

Asezare: Insula in Marea Caraibelor la 55 km in largul tarmului Venezuelei

Moneda: Gulden-ul antilez - ANG

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Bonaire

Bonaire tips

La ce sa te astepti in Bonaire
 • Bonaire este un adevarat paradis pentru diveri, o destinatie secreta nealterata de turismul de masa. Daca iti doresti plaje cu nisip fin alb, Bonaire nu este cea mai potrivita destinatie, insula inconjurata de recifuri de corali avand putine plaje cu nisip fin dintre care cele mai cunoscute sunt: Lac Bay, Pink Beach si Windsock. O plaja foarte frumoasa cu nisip fin gasiti si la Plaza Resort Bonaire.
  Va trebui sa ai in vedere ca in Bonaire fumatul este permis in toate restaurantele, astfel pentru persoanele nefumatoare recomandam alegerea localurilor cu terase pentru servirea mesei
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in Bonaire nu este necesara obtinerea vizei de intrare; regimul de vize este acelasi ca pentru Olanda. Conditia generala este detinerea unui pasaport valabil.

Nume: Bonaire

Capitala: Kralendijk

Asezare: Insula in Marea Caraibelor la circa 81 km nord de tarmul Venezuelei

Moneda: Dolarul SUA - USD

Fus orar: UTC -4

together for excellent journeys

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia