Croaziera Houston & Marea Caraibelor - Eturia Agentie de turism

Eturia - Agentie de turism

Croaziera Houston & Marea Caraibelor

 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
 • Croaziera Houston & Marea Caraibelor
Specialist: Mexic

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune o superba croaziera in Marea Caraibelor, la bordul vasului Liberty of the Sea apartinand liniei de croaziere Royal Caribbean; o vacanta revigoranta care imbina cunoasterea si relaxarea. Mai intai vei face o vizita in Huston - oras unde iti vei putea imbogati cunostiintele printr-un tur al muzeelor in Houston sau o incursiune in tehnica spatiala la NASA Johnson Space Center, dupa care vei porni din portul Galveston si vei naviga pe un vas de croaziera elegant, ce impresioneaza prin numeroasele sale facilitati si servicii de cea mai buna calitate. Nava Liberty of the Sea are incluse in traseu destinatii deosebite precum insulele Cozumel, Cayman, Jamaica.

NOTA: Itinerarul vasului de croaziera poate suferi modificari independent de vointa Eturia. Modificarea itinerarului nu constituie motiv de anulare a calatoriei.

Ziua 01

SOSIRE IN HOUSTON

Dupa sosirea pe aeroportul din Houston vei fi transferat la hotel.
Ziua 02-03

HOUSTON

Vei face un tur de oras in care sunt incluse o serie de vizite la cele mai importante atractii ale orasului Houston: Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta, Houston Space Center.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

HOUSTON - GALVESTON, PLECARE IN CROAZIERA

Vei fi transferat de la hotel din Houston in portul Galveston. In portul Galveston te vei imbarca pe  nava de croaziera Liberty of the Sea. Nava va pleca din port la ora 16:00, dupa ce toata lumea va participa la Safety Briefing (exercitiu demonstrativ in caz de urgenta). Servicii incluse pe Liberty of the Seas
-Taxele portuare;
-Taxele de servicii la bord;
-Mese in regim pensiune completa (mic dejun + pranz + cina);
-Gustarile intre mese incluse in regim de pensiune completa.
-Accesul la jacuzzi, piscine, sala de fitness;
-Accesul la spectacole, parade, concerte, seminarii diverse.

Servicii suplimentare pe Liberty of the Seas
-Restaurantul de specialitati Portofino, Johnny Rokets;
-Servicii de spa;
-Jocurile de nororc la Casino;
-Achizitii la Licitatiile de Arta;
-Excursiile optionale;
-Fotografiile facute la bord;
-Orice cumparaturi din gift shop;
-Conexiune la internet;
-Serviciile medicale;
-Serviciile de laudry;
-Apelurile facute de pe vas pe tarm;
-Bauturile alcoolice;
-Bauturile non-alcoolice (exclude: apa,limonada si ice tea).
Ziua 05

CROAZIERA PE MARE

Astazi Liberty of the Seas va naviga catre primul port de escala - Cozumel (Mexic) si va puteti bucura din plin de facilitatile acesteia. Nava dispune de facilitati si programe deosebite dedicate turistilor. Se acorda o atentie deosebita pentru familiile cu copii, existand programe pentru bebelusi (peste 6 luni), copii si adolescenti; exista cresa, gradinita si kids club care ii va tine ocupati si se vor distra de minune.
Cateva dintre programe pe grupe de varsta:
Varsta  12 – 14 ani
-Competitii de escalada pe peretele de catarat, dodgeball, Dance Dance Revolution, seri cu gratar, karaoke, talent shows si Academia Scratch DJ.
Varsta 15 – 17 ani
-Seri tematice, petrecere langa piscina si cine pentru adolescenti. Karaoke, jocuri Wii, basket.
-Hang Outs doar pentru adolescenti
-Club pentru adolescenti si petreceri in nightclub.
Spa pentru adolescenti si diverse facilitati:
-Tratamente pentru acnee Acne Attack facial, Tratamente pentru par Beach Babe Deep Conditioning,Tratamente pentru unghii Sole Mate pedicure.
-Jocuri video: Pacman si hockey de masa , Guitar Hero, Fast si Furious Drift.
-Parcul Acvatic, perete de catarat cu insotitor, tenis de masa, mini-golf, basketball, simulator de surf, patinoar cu insotitor.
Ziua 06

ESCALA COZUMEL - MEXIC

Liberty of the Seas va acosta in portul orasului Cozumel intre orele 07:00 - 16:00. Nu trebuie ratata o vizita pentru a explora situl arheologic al orasului antic mayas din Tulum. Se poate face o vizita la Chankanaab Marine National Park sau pe plaja cu nisip alb Playa Mia Beach din Cozumel. Se poate opta pentru o aventura Jeep - safari in spectaculosul peisaj tropical din partea de est a insulei Cozumel sau plimbare printre dunele de nisip si trasee off road. Se pot aborda deasemeni diverse sporturi nautice: diving, snorkeling, sailing, parasainling, etc.
Ziua 07

ESCALA IN PORTUL GEORGETOWN - GRAND CAYMAN

Astazi Liberty of the Seas va acosta in portul George Town din Insulele Grand Cayman la ora 10:30 si va stationa in port pana la ora 18:00. Aici se poate vizita orasul Hell, al carui nume a fost inspirat de formatiunile sale stancoase vulcanice, neobisnuite, ferma Turtle (de broaste testoase) sau Seven Mile Beach. Poti face o excursie cu catamaranul la Stingray City sau cu submarinul, iar pasionatii de natura marina pot inota cu delfini, pisici de mare si broaste testoase la Tiki Beach si Seven Mile Beach. Pentru iubitorii de shopping in George Town se gasesc magazine in regim duty-free cu produse ale unor branduri renumite.
Ziua 08

ESCALA IN PORTUL FALMOUTH - JAMAICA

Astazi Liberty of the Seas va acosta in portul orasului Falmouth din Jamaica la ora 08:00 si va sta in port pana la ora 17:00. Din Falmouth se pot face excursii la Cascadele raului Dunn, plimbare cu pluta de bambus de-a lungul raului Brae Martha. Un must care nu trebuie ratata in Falmouth este o degustare din una dintre cele 300 de retete diferite de pui marinat cu ingriediente locale alaturi de inedita cafea jamaicana si un Appleton Rum.
Ziua 09

CROAZIERA PE MARE

Liberty of the Seas isi continua croaziera pe mare.
Ziua 10

CROAZIERA PE MARE

Liberty of the Seas va naviga spre Galvestone. Pasagerii pot urmari spectaculoasele show-uri, disco sau comedy club la bord sau sa vizioneze un film. Parintii cu copii pot viziona personajele din Dream Works Madagascar, pe Gloria hipopotamul sau Alex, pot aborda diverse programe interactive. Pot fi vizitate camera de comanda, sala motoarelor sau se poate afla cum traieste si isi petrece timpul liber echipajul vasului.
Ziua 11

SOSIRE IN GALVESTON

Astazi se incheie croaziera cu Liberty of the Seas care va ajunge in portul Galveston dimineata, dupa care se face debarcarea de pe vas. Dupa debarcarea de pe nava de croaziera vei fi transferat la aeroportul din Houston pentru imbarcarea in zborul spre casa.
Ziua 12

SOSIRE IN BUCURESTI


Croaziera Houston & Marea Caraibelor

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia