Eturia iti propune un circuit in Sri Lanka, un circuit in care vei descoperi aceasta destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase, dar si cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea accentuata. Intinsa pe o suprafata de aproximativ 65.000 km², insula tropicala Sri Lanka dispune de 8 situri declarate Patrimoniu Universal de catre UNESCO, 1330 km de coasta, 15 parcuri nationale, peste 500.000 de acri de plantatii de ceai, 250 acri de gradini botanice, 350 de cascade si o cultura ce incepe acum 2500 de ani. Vei vizita zona centrala a tarii cu Sigiriya, Anuradhapura si Dambulla, orasele Kandy si Pollonaruwa, te vei bucura de natura explorand plantatiile de ceai din Dickoya, Muntii Knuckles, Padurea Tropicala Sinharaja, Parcurile Nationale Wilpattu si Yala, vei trai o experienta autentica si inedita la complexul Mudhouse si in Tabara de Aventura Kitulgala, iar la final te vei relaxa pe plajele tropicale din Tangalle.

grad efort mediu
tip vacanta Tours Collection » Long Tour

031.9998

Sri Lanka Total

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2 Sosire La Mudhouse Complex

Vei fi transferat din Colombo catre complexul Mudhouse. Durata transferului va fi de aproximativ 2:30 ore.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Colombo - Bucuresti;
 • Transfer Colombo - Mudhouse

Anamaduwa

 

cazare
 • THE MUD HOUSE LODGE 5*
mese Dinner, Lunch
ziua 3 Complex Mudhouse

Dimineata devreme, vei face o excursie de aproximativ 1:30 ore, pentru a te bucura de cantecul de dimineata al pasarilor si pentru a observa numeroasele specii ascunse prin copaci (au fost observate cel putin 100 de specii). Vei primi de la complex binoclu si materiale informative, pentru a putea identifica speciile observate.Vei face un tur cu bicicleta la templul Paramakanda. Acesta este situat la 2 km de Complexul Mudhouse si este accesibil printr-o plimbare cu bicicleta sau cu tuk-tukul. Datand din timpul domniei regelui Walagamba in anii 89-77 i.Hr., povestea templului este invaluita in mituri si legende, de la istorisiri despre puteri misterioase ascunse in spatele usilor, pana la reteaua de tuneluri nedescoperite care leaga acest templu de alte temple aflate in alte regiuni muntoase. Urcand pe scara de piatra ce duce in varful stancii, te poti bucura de o vedere panoramica spectaculoasa.Vei face o plimbare cu caiacul pe lac, prilej cu care vei putea observa pasarile si te vei bucura de privelistile din jur si de frumusetile naturii.

 

INCLUS

 • Tur Mudhouse birdwatching
 • Tur Mudhouse Paramakanda cu bicicleta
 • Tur Mudhouse cu caiacul

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 4 Complex Mudhouse

Vei vizita situl arheologic Tonigala. Inscripiiile de la Tonigala dateaza din perioade diferite, unele dintre acestea fiind din perioada marilor regate Anuradhapura si Polonnaruwa. Inscriptia principala este considerata a fi dovada celui mai vechi sistem financiar si bancar din lume, care detaliaza ratele dobanzilor si conditiile de depozitare a cerealelor, untului si banilor si sugereaza, de asemenea, ca in Sri Lanka a existat una dintre cele mai vechi forme cunoscute de economie de piata. Inscriptiile sunt in Old Brahmi si pot fi vazute ca replici in picturi la mai multe temple din zona.

 

INCLUS

 • Vizita Tonigala

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 5 Mudhouse Complex - Parcul National Wilpattu - Mudhouse Complex

Parcul National Wilpattu

Astazi veti face o excursie safari la Parcul National Wilpattu. Wilpattu este cel mai mare parc national din Sri Lanka, acoperind o suprafata de 130.000 de hectare. Parcul este considerat un fenomen natural datorita celor peste 60 de depresiuni ce datorita ploii se umplu cu apa formand villus, mici lacuri naturale cu apa dulce. Denumirea provine de la Wilu Pattu si inseamna taramul lacurilor. Wilpattu este deasemenea unul din cele mai cunoscute Parcuri Nationale ce adaposteste leoparzi. Leopardul, elefantul, lenesul, sacalul, sambarul, caprioara, bizonul si sacalul sunt doar o parte din cele 31 de specii de mamifere care vietuiesc in parc, alaturi de multe specii de pasari, printre care si cormoran, bufnita, egreta, vultur.

 

INCLUS

 • Safari Parcul National Wilpattu

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 6 Mudhouse Complex - Anuradhapura - Sigiriya

Sigiriya, Anuradhapura

Vei fi transferati orasul Anuradhapura.Astazi vei face un tur in orasul istoric Anuradhapura. Vei vedea mai intai Copacul Sacred Bo, cel mai batran copac din lume atestat istoric si Palatul Brazen construit in secolul II i.e.n de calugarii care aveau grija de copacul sacru, o cladire cu acoperis de bronz, avand 1600 de coloane ce sustineau cele 9 etaje, toate decorate cu argint si pietre pretioase. Alte obiective pe care le vei vizita in Anuradhapura sunt Templul Ruwanweli Seya Dagoba, vestigiile manastirilor budiste Abhayagiri si Jetavanarama si Statuia lui Buddha de Smarald.Vei fi transferat catre Sigiriya, unde vei fi cazat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Mudhouse - Anuradhapura
 • Tur de oras Anuradhapura
 • Transfer Anuradhapura - Sigirya

Sigiriya

MUDHOUSE COMPLEX - ANURADHAPURA - SIGIRIYA
MUDHOUSE COMPLEX - ANURADHAPURA - SIGIRIYA
MUDHOUSE COMPLEX - ANURADHAPURA - SIGIRIYA

 

cazare
 • DEHIGAHA ELA ECO LODGE 4* sup.
mese Dinner, Breakfast
ziua 7 Sigiriya

Vei face un tur cu bicicleta in Sigiryia si zona Lacului Kandalama. Abandonata in 1155, vechea citadela de piatra Sigiriya, a fost redescoperita in 1828 aducand in atentie momente importante din trecutul istoric al insulei. Sigiriya a fost pentru o perioada in Evul Mediu capitala a insulei in timpul Dinastiei Dhatusena. Folosita initial in secolul al III-lea i.e.n. de calugarii budisti ca loc de refugiu si meditatie, a servit ulterior ca resedinta si fortareata pentru Kashyapa - mostenitorul Regelui Dhatusena. Lacul Kandalama este un lac artificial creat prin construirea unui baraj peste raul Mirisgoniya. Lacul este inconjurat de dealuri si, unde nu a existat o bariera naturala, barajul a fost ridicat de oameni folosind piatra cioplita. Ridicarea barajului a insemnat crearea unui sistem de irigatii pentru terenurile agricole, sustinerea pescuitului, precum si asigurarea unei surse de aprovizionare cu apa potabila.

Vei vizita Fortareata de Piatra din Sigiriya, costruita in secolul al V-lea. Aici se afla citadela Lion Rock, care se ridica 200 de metri peste jungla din imprejurimi. Vei avea ocazia sa admire gradinile, dar si frescele Heavenly Maidens, pictate cu pigmenti naturali.

 

INCLUS

 • Tur Sigiriya cu bicicleta
 • Vizita Sigiriya

mese Dinner, Breakfast
ziua 8 Sigiriya - Pollonaruwa - Habarana - Sigiriya

Polonnaruwa

Vei fi transferat catre orasul Polonnaruwa, unde vei vizita orasul istoric, a doua capitala a Sri Lankai, construit intre secolele XI si XII e.n. Aici vei vedea ruinele Palatului Regal, Gal Viharaya cu cele patru splendide statui ale lui Buddha, Sala Audientelor, Baile Lotus, statuia Regelui Parakramabahu si Parakrama Samudraya un lac construit de acesta. Vei admira si alte monumente: Templul Shiva si ruinele fostului Templu al Dintelui. Vei ajunge apoi in Habarana unde vei face o plimbare cu carul traditional, tras de boi, pentru a experimenta viata rurala traditionala. Te vei bucura de peisajul campurilor agricole si vei observa modul in care fermierii isi protejeaza culturile de animale salbatice.

 

INCLUS

 • Tur Polonnaruwa & Habarana

SIGIRIYA - POLLONARUWA - HABARANA - SIGIRIYA
SIGIRIYA - POLLONARUWA - HABARANA - SIGIRIYA
SIGIRIYA - POLLONARUWA - HABARANA - SIGIRIYA

mese Dinner, Breakfast
ziua 9 Sigiriya - Kandy - Muntii Knuckles

Kandy

Dis de dimineata, vei fi transferat in Dambulla, pentru o plimbare la rasarit cu balonul cu aer cald. Plimbarea cu balonul cu aer cald este o experienta matinala, care incepe cu putin timp inainte de rasaritul soarelui, pentru a profita de atmosfera rece de dimineata si pentru a putea observa cum natura se trezeste la viata intr-o noua zi. Balonul pluteste deasupra copacilor, a faunei salbatice, a lacurilor si a raurilor, a locurilor culturale si gospodariilor rurale, la inaltimi intre 150 m si 600 m, oferindu-va un sentiment de pace si liniste.Vei fi transferat catre Muntii Knuckles, pe o distanta de aproximativ 5 ore. Pe drum, vei face o oprire in Kandy, pentru a vizita Templul Dintelui, unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult budiste, inclus pe Lista Patrimoniului Universal UNESCO din 1988.

 

INCLUS

 • Zbor cu balonul Dambulla
 • Transfer Sigiriya - Kandy - Muntii Knuckles

Muntii Knuckles

SIGIRIYA - KANDY - MUNTII KNUCKLES
SIGIRIYA - KANDY - MUNTII KNUCKLES
SIGIRIYA - KANDY - MUNTII KNUCKLES

 

cazare
 • CORBET’S VIEW LODGE 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 10 Muntii Knuckles

Vei face o drumetie pe munte, pana vei ajunge la punctul panoramic Corbet’s Gap, cel mai atractiv punct panoramic din Muntii Knuckles. Lantul montan este situat intre orasele Kandy si Matale si are cinci varfuri cu inaltimi de peste 1500 m, sub forma unui pumn inclestat (de aici si denumirea de knuckles, care inseamna incheietura). Masivul este un adevarat microcosmos climatic, la altitudini mari existand o serie de paduri izolate de nori care adapostesc fauna si flora specifice.Vei face o plimbare cu bicicleta pe o sosea montana. Muntii Knuckles sunt un adevarat paradis pentru cei care iubesc excursiile montane, pe jos sau cu bicicleta, oferind numeroase trasee montane de-a lungul unor rauri limpezi, prin paduri dense, cu cascade si plantatii de ceai luxuriante, alaturi de campuri terasate si gradini domestice colorate.

 

INCLUS

 • Tur Corbet’s Gap Muntii Knuckles
 • Tur Muntii Knuckles cu bicicleta

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 11 Muntii Knuckles - Kitulgala

Vei fi transferat catre Tabara de aventura din Kitulgala, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 6 ore. Tabara de aventura este renumita pentru hiking, rapel si sarituri de pe stanci si cascade, dar mai ales pentru rafting pe raul Kelani.

 

INCLUS

 • Transfer Muntii Knuckles - Kitulgala

Kitulgala

 

cazare
 • MAHOORA TENTED SAFARI CAMPS KITULGALA cort
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 12 Kitulgala

Vei face un traseu de ciclism montan de 1:30 ore pana in varful unei cascade si apoi vei cobori in rapel cascada. Vei continua traseul de ciclism montan prin sat si apoi vet cobori muntele pe drumul principal, pentru aproximativ 1:30 ore. Traseul este astfel constuit incat sa va ofere o experienta completa, acoperind munti, vai, paduri tropicale, lacuri si sate retrase. Te vei bucura apoi de o experienta unica, in aproximativ 90 minute de rafting pe Raul Kelani. Aceasta incantatoare aventura este potrivita atat pentru amatori cat si pentru profesionisti. In timpul turei vei experimenta emotia de a parcurge un traseu prin zone foarte rapide ale raului dar si prin zone mai linistite. Raul Kelani ia nastere in inima rezervatiei si curge prin depresiunea Kithulgala fiind renumit pentru peisajele unice ce se pot vedea aici. Tabara de aventura organizeaza activitati de rafting din anul 2000, iar personalul care te va insoti este calificat, bine pregatit, instruit si licentiat in cadrul BCU (British Canoe Union), experienta dumneavoastra fiind nu doar una emotionanta, dar si foarte sigura.

 

INCLUS

 • Tur Kitulgala

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 13 Kitulgala - Dickoya

Vei fi transferat catre Dickoya, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 2 ore. Aici te vei caza la Governor’s Mansion (Conacul Guvernatorului), unde vei experimenta stilul de viata al elitei britanice din perioada coloniala. Complet restaurat, acest conac este situat la o inaltime de 1.220 m, in climatul rece al faimoasei vai de ceai Dickoya si ofera turistilor experienta unei calatorii inapoi in timp, in perioada cand britanicii numeau aceste taramuri acasa.

 

INCLUS

 • Transfer Kitulgala - Dickoya

Dickoya

 

cazare
 • GOVERNOR’S MANSION 4* sup.
mese Dinner, Breakfast
ziua 14 Dickoya

Vei avea aceasta zi libera la dispozitie pentru a te bucura de facilitatile conacului Governor’s Mansion. Te poti relaxa admirand peisajul oferit de plantatiile de ceai in timp ce savurezi un ceai Ceylon in gradina conacului, ascultand in acelasi timp ciripitul pasarilor si susurul raului. In interiorul conacului peretii din lemn, podelele vechi si semineele grandioase, alaturi de apartamentele exclusiviste, antichitatile originale si obiectele din alama expuse dau viata opulentei din trecut. Camerele au plafoanele pictate, podeaua din lemn de tec, mobilier de epoca decorat cu materiale din matase si bumbac, seminee in stil vechi, bai modere. Imbinand bucataria traditionala sri lankeza cu meniul international, conacul ofera o gama variata si delicioasa de feluri de mancare pentru micul dejun, masa de pranz si cina, preferintele culinare putand fi anuntate inainte de sosire sau discutate personal cu bucatarul sef. Vei servi ceaiul traditional de seara insotit de tarte, prajituri si dulceata intr-un cadru pitoresc, in gradina. Conacul pune la dispozitie si jocuri de societate moderne, Badminton, Karaoke, TV prin satelit si Internet.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 15 Dickoya - Adam’s Peak

Vei vizita Biserica Warleigh, situata la aproximativ 15 minute de Conacul Governor’s Mansion. Biserica a fost construita in stilul arhitectural bisericeasc britanic, de William Scott, in anul 1878. La interior, se poate vedea biblia originala care a fost daruita bisericii.Seara, in jurul orei 23:30, vei fi transferat la baza muntelui, pentru a incepe ascensiunea spre Adam’s Peak.

 

INCLUS

 • Vizita Biserica Warleigh Dickoya
 • Transfer Dickoya - Adam’s Peak

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 16 Adam’s Peak - Dickoya

Vei incepe sa urci spre Adam’s Peak (Varful lui Adam) in jurul orei 01:00 si vei ajunge in varf in 3-4 ore, in functie de viteza cu care urci. Cel mai sfant munte din Sri Lanka, Adam’s Peak are o mare importanta atat pentru budisti (care cred ca amprenta din varf este a lui Buddha), cat si pentru crestini (care cred ca ii apartine Sf. Toma), hindusi (care asociaza cu Shiva amprenta) si musulmani (ca fiind al lui Adam). Vei admira un rasarit de soare spectaculos, apoi vei incepe coborarea catre poalele muntelui, unde vei fi intampinat de sofer (in jurul orei 10:00-11:00) si transferat la conac, pentru a petrece restul zilei.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 17 Dickoya - Sinharaja

Parcul National Sinharaja

Vei fi transferat catre Sinharaja, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 4 ore. Te vei caza in camping.Vei face o plimbare prin padurea tropicala Sinharaja, singura padure tropicala primitiva din Sri Lanka, care pe intreaga suprafata de 50 hectare nu are decat o singura poteca ce o traverseaza. Vei vedea peisaje neatinse cu vegetatie pe mai multe etaje.

 

INCLUS

 • Transfer Dickoya - Sinharaja

Parcul National Sinharaja

DICKOYA - SINHARAJA

 

cazare
 • MAHOORA TENTED SAFARI CAMPS SINHARAJA cort
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 18 Sinharaja - Parcul National Yala

Parcul National Yala

Vei face o excursie de observare a pasarilor in padurea tropicala Sinhajara. Aici se gasesc specii precum papagalul Layard‘s, papagalul Loriculus, graurul sri lankez, graurul cu fata alba, malchoca cu fata rosie si gaita albastra. Din cele 26 de specii de pasari endemice din Sri Lanka, 20 se gasesc in aceasta rezervatie.Vei fi transferat catre Parcul National Yala, pe o distanta ce va fi parcursa in 4-5 ore.

 

INCLUS

 • Tur Sinhajara birdwatching
 • Transfer Sinhajara - Parcul National Yala

Parcul National Yala

SINHARAJA - PARCUL NATIONAL YALA
SINHARAJA - PARCUL NATIONAL YALA
SINHARAJA - PARCUL NATIONAL YALA

 

cazare
 • BIG GAME CAMPING cort
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 19 Parcul National Yala

Vei participa la un safari in Parcul National Yala. De la bordul autovehiculelor 4x4 vei putea observa specii de animale precum elefantul, antilopa, crocodilul, bivolul de apa sau leopardul. Parcul este constituit din 9 ecosisteme ce contin specii deosebite de flora si fauna tipice insulei, multe dintre ele endemice.

 

INCLUS

 • Safari Parcul National Yala

mese Dinner, Breakfast
ziua 20 Parcul National Yala - Tangalle

Vei fi transferat catre Tangalle, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 2 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Parcul National Yala - Tangalle

Tangalle

 

cazare
 • BUCKINGHAM PLACE 4* sup.
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 21 Tangalle

Dupa micul dejun, vei face o plimbare cu canoe in laguna Regawa. Laguna poseda o biodiversitate bogata, cu o flora si fauna variate. Tot aici, in sezonul potrivit, pot fi observate testoasele depunand oua. Vei vizita apoi Templul antic Mulkirigala, unul dintre cele 64 de temple construite de regele Kavantissa, si care aminteste de Templul Dambulla. Templul de piatra a fost cunoscut sub multe denumiri atat in trecut cat si in prezent, cand este numit si Mulgirigala, Muvathitigala, Muhudungiri si Dakkhina Vihara, din diverse motive. In epoca Anuradhapura, se credea ca unul din cele 32 de puieti produsi de arborele Jaya Sri Maha Bodhi din capitala a fost plantat pe aceasta locatie, de aceea templul era cunoscut sub numele de Giriba Viharaya. Conform unei inscriptii de piatra gasita langa un iaz, in timpul epocii Polonnaruwa templul era denumit Samuddagiri Viharaya.

 

INCLUS

 • Tur Tangalle

mese Dinner, Breakfast
ziua 22 Tangalle

Ai aceasta zi libera pentru a te putea bucura de plaja, soare si de frumusetea peisajelor. Cu o clima calda si majoritatea zilelor insorite, zona a devenit deosebit de atractiva pentru iubitorii de sejururi de plaja exotice. Vei putea beneficia de facilitatile resortului si poti aborda diverse sporturi nautice printre care scuba diving si surfing.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 23 Plecare Din Tangalle

Vei fi transferat catre aeroport in Colombo. Durata transferului va fi de aproximativ 5 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Tangalle - Colombo

mese Breakfast
ziua 24 Sosire In Bucuresti

 

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Colombo - Bucuresti;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 21 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 21 Mic dejun, 14 Pranz, 21 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu masina privata  

Cazare Sri Lanka

6 atractii de top

Parcul National Wilpattu, Anuradhapura, Sigiriya, Polonnaruwa, Kandy, Parcul National Yala

21 Mic dejun

14 Pranz

21 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Sri Lanka: 40 euro suplimentar
Asigurarea complexa de calatorie suplimentar
Sri Lanka Total

atractii

Sfaturi Sri Lanka

Sri Lanka tips

La ce sa te astepti in Sri Lanka
 • Sri Lanka este o tara extrem de primitoare, cu oameni prietenosi dispusi sa iti ofere in permanenta ajutor. Turismul este in plina dezvoltare astfel ca nu trebuie sa te astepti la o infrastructura de transport si cazare foarte dezvoltata. Limba engleza este cunoscuta de marea majoritate a populatiei, dat fiind trecutul colonial al tarii. Evita mijloacele de transport in comun, in special autobuzele, care, desi sunt cel mai ieftin mijloc de deplasare sunt de obicei foarte aglomerate si nu respecta un orar regulat.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Sri Lanka, iar pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni, la data intrarii in aceasta tara.
  Vizele de intrare in Sri Lanka se pot obtine de la misiunile diplomatice ale statului Sri Lanka din strainatate, la sosire in aeroporturile si in porturile internationale ale tarii precum si on-line.
  Incepand cu 1 ianuarie 2012 viza de tranzit sau viza turistica de scurta sedere se poate obtine on-line, accesand site-ul www.eta.gov.lk si completand formularul tip cu cateva zile inainte.

Nume: Republica Democratica Socialista Sri Lanka

Capitala: Sri Jayawardenepura-Kotte

Asezare: Stat insular situat in Oceanul Indian la sud de India

Moneda: Rupia sri lankeza - LKR

Fus orar: UTC +5:30

together for excellent journeys

Sri Lanka
Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018 Alexandru

O combinatie perfecta intre aventura descoperirii unei tari uimitoare - Sri...

Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018
Impresii Sri Lanka - August 2018 Eliza

Eliza ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Sri Lanka....

Impresii Sri Lanka - August 2018
Impresii Sri Lanka - Martie 2018 Bruno

Bruno ne-a trimis cateva poze din vacanta la plaja in Bentota, Sri Lanka....

Impresii Sri Lanka - Martie 2018
Impresii Sri Lanka si Maldive - August 2017
Impresii Sri Lanka si Maldive - August 2017 Marcela

Marcela ne-a trimis cateva poze din vacanta in Sri Lanka si Maldive....

Impresii Sri Lanka & Maldive - August 2017
Impresii Sri Lanka & Maldive - August 2017 Petre

Petre ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Sri Lanka si Maldive....

Impresii Malaezia, Singapore, Sri Lanka - August 2017
Impresii Malaezia, Singapore, Sri Lanka - August 2017 Dragos

Dragos ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Malaezia, Singapore si Sri...

de ce sa alegi Sri Lanka cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia