Circuit Sumatra Jungle Adventure - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Sumatra Jungle Adventure

 • Sumatra Jungle Adventure
 • Sumatra Jungle Adventure
 • Sumatra Jungle Adventure
Specialist: Indonezia

RALUCA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune o vacanta inedita in Indonezia, o aventura in padurea tropicala din Sumatra, unul dintre cele mai mari si mai diverse ecosisteme din Asia de Sud- Est. Vei face trekking in jungla Parcului National Gunung Leuser, insotit de un ghid specializat, vei dormi la cort, vei vedea urangutanii in mediul lor natural si vei afla mai multe despre acest areal natural protejat de UNESCO.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE IN JAKARTA

La sosire pe aeroportul din Jakarta unde vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat cu masina privata la hotel.
Ziua 03

JAKARTA - MEDAN - BUKIT LAWANG

Transfer de la hotel la aeroportul din Jakarta. Zbor intern Jakarta - Medan. Transfer din Medan catre Bukit Lawang, localitatea situata in Parcul National Gunung Leuser pe un traseu cu o durata de aproximativ 3 ore si pe parcursul caruia vei trece pe langa plantatiile de durian si de palmieri. In Bukit Lawang se afla si Centrul de Cercetare al Urangutanilor (Centrul Bohorok). Vei pleca intr-un tur de trekking in Parcul National Gunung Leuser pe un traseu cu o lungime de aproximativ 5 km si o durata de aproape 4 ore. Ghidul te va informa cu privire la masurile de siguranta necesare atunci cand traversezi jungla si te va sfatui cum sa te adaptezi cat mai usor la conditiile de umiditate si temperatura. Vei merge apoi la centrul de hranire si de reabilitare al urangutanilor situat in cadrul acestui parc national. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 04

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER

Astazi vei face trekking in zona muntoasa a Parcul National Gunung Leuser, pe un traseu spectaculos pe parcursul caruia vei afla mai multe despre plantele medicinale din jungla si despre proprietatile si intrebuintarile acestora. Durata traseului va fi de aproximativ 5 ore. Tabara se va stabili in jungla sumatriana si iti vei pregati singur mesele cu ajutorul ghidului.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 05

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER

Astazi te vei aventura in jungla pentru a descoperi diversitatea vietii salbatice si pentru a repera faimosii urangutani si pasarile rinocer. Mai tarziu vei invata cateva metode traditionale de pescuit, iar pestele prins va fi preparat la cina.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 06

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER

Astazi vei avea parte de cel mai dificil traseu de trekking de pana acum intrucat vei traversa portiuni de teren mai abrupte iar ghidul iti va explica cum anume pot fi uramariti urangutanii dupa urmele pe care le lasa. Durata traseului va fi de aproximativ 6 ore.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 07

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER

Traseul de trekking de astazi are un grad de dificultate ceva mai scazut si o durata de 5 ore, iar pe parcursul sau vei afla mai multe despre plantele medicinale ce se gasesc in acest ecosistem si despre utilizarile acestora.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 08

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER

Astazi este ultima zi de trekking in jungla, trekking pe care il vei realiza pe un traseu cu o durata de 6 ore.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 09

PARCUL NATIONAL GUNUNG LEUSER - BUKIT LAWANG

Astazi vei fi transferat spre Raul Bohorok unde vei avea parte de o aventura de neuitat - tubing pe apele raului situat in mijlocul padurii tropicale. Pornind din Gunung Leuser vei calatori spre localitatea Bukit Lawang.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 10

PLECARE DIN BUKIT LAWANG

Transfer din Bukit Lawang la aeroportul din Medan. Zbor intern Medan - Jakarta. Pe aeroportul international din Jakarta te vei imbarca in zborul spre casa.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

SOSIRE IN BUCURESTI


Sumatra Jungle Adventure

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.878 zile de vacanta vandute
 • 258.721.431 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia