Vacante Portugalia

Itinerarul acestui circuit include un circuit al Portugaliei cu cele mai importante locatii pe care le vei vizita alaturi de un sofer ghid local dedicat grupului vostru de maximum 8 persoane. Vei avea ocazia sa vizitezi capitala portugheza Lisabona cu ale sale atractii celebre in toata lumea Turnul Belem, Manastirea Jeronimos, Monumentul Descoperilor. Veti continua apoi calatoria catre Coimbra, centru universitasr important al Portugaliei, veti avjunge apoi in Porto, celebru pentru vinurile sale, dupa care veti continua calatoria inapoi spre Lisabona trecand prin nu mai putin cunoscutele localitati Sintra si Cascais.

beneficiile vacantei

Vrei sa pleci la drum stiind exact la ce sa te astepti motiv pentru care intregul pachet de servicii Eturia are la baza grija pentru client; de la rezervarea hotelurilor si a zborurilor potrivite, la furnizarea unui ghid local dedicat si includerea transferurilor, a biletelor de acces la obiectivele turistice si a asigurarii complexe de calatorie - ne-am gandit si am inglobat tot ce aveti nevoie intr-un pachet all-in-one.

PUNCTELE FORTE ALE VACANTEI

 

ATRACTII DE TOP  CE POT FI VIZITATE

 • 7 nopti de cazare in hoteluri de 3* si 4*, pozitionate in zone de interes turistic
 • 6 zile de vizite in 5locatii de top ale Portugaliei
 • Mic dejun zilnic
 • Bagaj de cala inclus pentru zboruri
 • Transferuri incluse
 • Minivan cu sofer-ghid vorbitor de limba engleza
 • Biletele de acces la atractiile mentionate in itinerar
 • Vizite la 5 obiective din patrimoniul UNESCO

 

 • Torres del Belem
 • Monesterio des Jeronimos
 • Biblioteca Uniersitatii din Coimbra
 • Palatul Ducal
 • Castelul Guimaraes
 • Manastirea Batalha
 • Gradina si Palatul National Queluz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tip vacanta: Tours Collection » Circuit clasic
Data plecare:
8 zile / 7 nopti
7 Mese incluse

7 Mic dejun

Tara

Portugalia

Lisabona, Fatima, Tomar, Coimbra, Santarém, Porto, Guimaraes, Braga, Barcelos, Batalha, Nazare, Obidos, Estoril, Cascais, Sintra

5 atractii de top

Lisabona, Santa Maria de Belem, Fatima, Porto, Obidos

Alina

Branch Manager

031.9998

Share a Trip - Circuit Portugalia, 8 zile

Itinerar

ziua 1 Sosire In Lisabona

Dupa sosirea pe aeroportul din Lisabona, vei fi transferat la hotel.

Vei vizita Turnul Belem. De aici, in 1497, Vasco da Gama la bordul vasului São Gabriel, a plecat catre India. De-a lungul timpului a gazduit regalitatea portugheza la Belém Palace care, in prezent, a devenit resedinta oficiala a presedintelui portughez. Torre de Belém a fost construit in 1515, sub forma unui far fortificat care avea rolul de a apara portul, dar si de a semnaliza intrarea in acesta. Te vei indrepta catre Mosteiro dos Jerónimos, manastirea cunoscuta pentru arhitectura unica in care este construita, Manueline, un amalgam de stiluri cum ar fi cel gotic, renascentist dar si stiluri externe Europei aduse aici de exploratori.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lisabona - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Lisabona
 • Vizita Turnul Belem
 • Vizita Manastirea Jeronimos

sosire in Lisabona
sosire in Lisabona

ziua 2 Lisabona - Tomar - Fatima - Coimbra

Astazi vei pleca spre Coimbra, orasul studentilor. Traseul trece prin Tomar, refugiu al templierilor si Fatima, important centru de pelerinaj catolic.
In Tomar vei putea admira Manastirea Ordinului lui Christos, devenita cetatea templiera din Tomar, dupa abolirea Ordinului Templier din anul 1312. Complexul este inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO.Vei vizita Fatima, astazi un centrul mondial de pelerinaj al crestinatatii catolice. La Fatima a aparut “Doamna din Lumina” si s-a aratat unor trei copii de 7 ani (Jacinta), 10 ani (Lucia) si 11 ani (Francisco). Aceasta i-a indemnat sa se roage neincetat iar in ziua de 13 a fiecarei luni sa revina in acelasi loc. Acestia au ascultat si au facut acest lucru iar “Doamna din Lumina” a aparut sub forma unui nor alburiu precedata de un fulger.

 

INCLUS

 • Transfer Lisabona - Tomar - Fatima - Coimbra
 • Vizita Tomar
 • Vizita Fatima

LISABONA - TOMAR - FATIMA - COIMBRA
LISABONA - TOMAR - FATIMA - COIMBRA

mese Mic dejun
ziua 3 Coimbra - Santarem

Vei vizita Universitatea din Coimbra, una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din lume. Construita in stil baroc, ofera o atmosfera unica, sustinuta de pelerinele negre ale studentilor si de muzica fado. Te vei putea plimba apoi printre stradutele intortocheate ale cartierului vechi. Iti recomandam sa nu ratezi degustarea unui purcel de lapte intr-unul din restaurantele pitoresti de aici.Te vei indrepta spre Santarem (aprox.145 km, 1h30m), oras cu o populatie de aproximativ 60.000 de locutori si cunoscut drept capitala Gothica a Portugaliei.

 

INCLUS

 • Vizita Universitatea Coimbra
 • Transfer Coimbra - Santarem

mese Mic dejun
ziua 4 Santarem - Viseu - Porto

Ti se va asigura transferul in Porto (aprox. 350 km, 3h40m), trecand prin Viseu, unde vei putea vizita centrul orasului.

 

INCLUS

 • Transfer Santarem - Viseu - Porto

SANTAREM - VISEU - PORTO
SANTAREM - VISEU - PORTO

mese Mic dejun
ziua 5 Porto - Barcelos - Braga - Guimaraes - Porto

Vei incepe calatoria in provincia Minhos. Vei ajunge in Barcelos, orasul care l-a gazduit pe primul duce in secolul al XV-lea. Palatul care il gazduia pe duce a fost distrus la cutremurul din anul 1755, iar acum este un muzeu in aer liber ce se poate vizita.
Veti admira apoi Braga, odata capitala religioasa a Portugaliei, unde se poate vizita centrul orasului, Catedrala Bon Jesus do Monte situata pe culmile unui deal, la care se poate ajunge cu funicularul.
Vei continua cu Guimaraes unde vei vizita centrul istoric al orasului, aflat in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 2001. Orasul este asociat istoric cu fondarea si identitatea nationalitatii portugheze. Acesta impreuna cu alte orase a ajutat la consolidarea tarii, si datorita rolului sau in intemeierea acestuia, orasul mai este cunoscut sub numele de “Leaganul nationalitatii portugheze”.
Seara te vei intoarce in Porto.

 

INCLUS

 • Tur Barcelos, Braga & Guimaraes

mese Mic dejun
ziua 6 Porto - Batalha - Nazare - Obidos

Astazi vei pleca din Porto catre Obidos, iar pe traseu vei vizita mai multe atractii din Batalha si Nazare. (aprox 270 km, timp aprox. 3 ore)Prima oprire va fi in Batalha, localitatea este cunoscuta pentru manastirea sa, Mosterio da Baltha, o constructie impozanta, cea mai importanta constructie sacrala gotica din Portugalia. A fost construita intre secolele XIV – XVI, in amintirea victoriei regelui portughez Joao in batalia de la Aljubarrota, pe data de 14 august 1385, contra trupelor regelui spaniol de Castilia. Costructie este inclusa in patrimoniul mondial UNESCO din anul 1983.Vei continua apoi calatoria spre sud catre Nazare, aproape pe malul oceanului Atlantic. Nazare este cea mai populara statiune de pe tarmul vestic al Portugaliei. Numele localitatii provine de la o statuie din lemn ce o intruchipa pe Fecioara Maria, adusa de catre un calugar, din Nazaret, Israel. Nazare pastreaza aerul unui sat tipic pescaresc unde iti recomandam sa degusti din preparatele din peste prezente in toate restaurantele.

 

INCLUS

 • Transfer Porto - Batalha - Nazare - Obidos
 • Vizita Batalha
 • Vizita Nazare

PORTO - BATALHA - NAZARE - OBIDOS

mese Mic dejun
ziua 7 Obidos - Sintra - Cascais - Estoril - Lisabona

Astazi vei vizita imprejurimile Lisabonei prin intermediul unei excursii in care vei descoperi magnifica resedinta de vara a Familiei Regale, vei admira cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca, impresionanta Boca do Inferno, orasul cosmopolit Cascais si parcul Cazinoului Estoril.Vei vizita Sintra, un orasel situat in apropierea capitalei inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO datorita arhitecturii deosebite in stil Romantic, datand din secolul al XIX-lea. In continuare vei putea admira cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca.O alta oprire va fi in centrul vechi al orasului Cascais unde te vei putea plimba pe stradute inguste, fermecatoare sau te poti relaxa si admira frumusetea decorului. In afara plajelor din apropiere, tarmul este pe alocuri stancos, creand forme spectaculoase, adevarate minuni naturale, precum Boca do Inferno (Gura Iadului).Vei pleca catre Estoril, orasul in care s-au refugiat presedintii si regii Europei in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial si in care vei vedea cel mai mare cazino din Europa dar si frumoasele gradini din vecinatatea sa.

 

INCLUS

 • Transfer Obidos - Sintra - Cascais - Estoril - Lisabona
 • Vizita Sintra
 • Vizita Cascais
 • Vizita Estoril

OBIDOS - SINTRA - CASCAIS - ESTORIL - LISABONA
OBIDOS - SINTRA - CASCAIS - ESTORIL - LISABONA

mese Mic dejun
ziua 8 Plecare Din Lisabona

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Lisabona.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Lisabona

mese Mic dejun
15 locatii vizitate


Lisabona,
Fatima,
Tomar,
Coimbra,
Santarém,
Porto,
Guimaraes,
Braga,
Barcelos,
Batalha,
Nazare,
Obidos,
Estoril,
Cascais,
Sintra

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti ora 06:00; Sosire Frankfurt ora 07:30, Lufthansa ✈ Plecare Frankfurt ora 09:20; Sosire Lisabona ora 11;20, Lufthansa ✈ Plecare Lisabona ora 05:05; Sosire Frankfurt ora 09:05, Lufthansa ✈ Plecare Frankfurt ora 10:15; Sosire Bucuresti ora 13:30, Lufthansa

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

Transferuri

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Portugalia

Portugal tips

La ce sa te astepti in Portugalia
 • Portugalia este o destinatie turistica de prim rang astfel ca facilitatile aferente precum si infrastructura de transport sunt foarte dezvoltate.
  Alegerea obiectelor vestimentare potrivite in cursul impachetarii depinde si de felul programelor la care doresti sa participi pe parcursul vacantei. Se recomanda insa o tinuta mai eleganta daca te duci in restaurantele de varf din Lisabona, Porto sau la hotelurile luxoase si pousadas.
  Portughezii sunt relaxati si increzatori in sine, in special generatia tanara. Formalitatea se estompeaza in trecut si mare parte din stilul lor de viata este comparabil cu al oricarei tari occidentale. Cu toate ca multi portughezi vorbesc limba engleza, franceza sau ambele, ei vor aprecia efortul de a invata cateva formule de salut in limba portugheza. De mentionat este faptul ca portughezii sunt extrem de serviabili; nu te vei simti niciodata pierdut cand vei avea nevoie de ajutor.
Viza
 • Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Portugalia. Intrarea in Portugalia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Nume: Republica Portugheza

Capitala: Lisabona

Asezare: In extremitatea sud-vestica a Europei, in vestul Spaniei

Moneda: Euro - EUR

Fus orar: UTC +0 / UTC+1

together for excellent journeys

Lisabona, rediviva, Madeira! - iunie 2019 Ileana

Dorinta de a revedea Lisabona dateaza de circa 10 ani, cand pe la mijlocul lui...

Lisabona, rediviva, Madeira! - iunie 2019
Impresii Portugalia - August 2018 Minodora

Spectaculoasa tara, fantastica experienta! Un loc incredibil in care trebuie sa...

Impresii Portugalia - August 2018
Impresii Madeira - Septembrie 2018 Victoria

Victoria ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Madeira, Portugalia....

Impresii Madeira - Septembrie 2018
Impresii Lisabona & Madeira - August 2017
Impresii Lisabona & Madeira - August 2017 Gabriela & Ovidiu

Insula Madeira - o insula exotica superba si speciala unde ne-am simtit minunat,...

Impresii Portugalia - februarie 2017
Impresii Portugalia - februarie 2017 Gabriela

Iarna in Romania… primavara undeva in Europa?...

Impresii Madeira, Portugalia - august 2016
Impresii Madeira, Portugalia - august 2016 Iuliana

A fost prima data cand am mers in vacanta prin agentie si abia astept sa o facem...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.927 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia