America Latina

Best of Peru & Chile Circuit privat

16 zile / 14 nopti
4400 € / pers.
Vei vizita Lima, Cusco, Aguas Calientes, Santiago de Chile, Vina del Mar, Machu Picchu, Poroy, Cusco, Muntele Curcubeu, Valparaiso, Puerto Natales, Chile, Puerto Montt, Puerto Varas, Punta Arenas, Parcul National Torres del Paine

Incepand de la:

4400 € / pers.
Vezi tarife
16 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

14 locatii

Explorate

Incepand de la:

4400 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in Peru si Chile, doua destinatii turistice de renume mondial in care vei avea ocazia sa admirati unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural - istorice din lume. Vei explora frumusetea coloniala a Limei, vei descoperi remarcabilul Cusco, fost centru al lumii incase si masivele ziduri in zig-zag ale Sacsayhuaman dupa care vei calatori pe urmele incasilor in Valea Sacra pentru a ajunge la Machu Picchu, binecunoscuta citadela recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne. Mai apoi vei explora Chile, cu pitorestile sale orase Vina del Mar si Valaparaiso, cu impresionanutul parc natural Torres del Paine si cu peisajele uimitoare ale Vulcanului Osorno si ale Lacului Todos los Santos.

 • Cazare 14 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Best of Peru & Chile Itinerar

 • Zbor KLM Bucuresti  -  Amsterdam

  Durata: 03:00

  Plecare Bucuresti , ora 07:00 Sosire Amsterdam , ora 09:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor KLM Amsterdam  -  Lima

  Durata: 12:50

  Plecare Amsterdam , ora 12:35 Sosire Lima , ora 18:05

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

  Locatie sosire: Lima
  Locatie plecare: LIM Jorge Chavez International Airport
  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Lima

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur privat de oras Lima

  Durata: 4 h

  Vei pleca intr-un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va incepe in centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominatie spaniola, generalul argentinian Jose de San Martin. Piata este un excelent exemplu de arhitectura neocoloniala. Turul va continua cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Muzeul Larco Herrera

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Larco Herrera. Aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda si contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.

 • Cazare Lima

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel - aeroport Lima

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Lima pentru zborul catre Puno.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: LIM Jorge Chavez International Airport
  Locatie plecare: Lima

 • Zbor LAN AIRLINES Lima  -  Cusco

  Durata: 01:25

  Plecare Lima , ora 09:10 Sosire Cusco , ora 10:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Cusco

  Durata: 0.4 h

  Vei fi transferat la hotelul din Cusco.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Catedralei din Cusco

  Durata: 1 h

  Vei intra in principalul lacas de cult din oras, Catedrala Cusco, o bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in sec. al XVI-lea. Interiorul, un adevarat muzeu de arta coloniala, gazduieste peste 400 de picturi specifice Scolii din Cusco.

 • Vizita Templul Koricancha

  Durata: 1 h

  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranta cel mai important templu incas din Peru, care era acoperit in vremurile de glorie ale imperiului cu peste 700 de foi de aur, fiecare in greutate de peste 2 kg. Aici vei vedea cum cuceritorii spanioli, impresionati de oras, nu l-au distrus complet, ci au construit un oras colonial deasupra acestor fundatii solide. Koricancha este un exemplu perfect, piatra Templului Soarelui fiind utilizata pentru a sprijini o biserica in stil baroc.

 • Vizita situl arheologic Sacsayhuaman

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 de tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 • Cazare Cusco

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel Cusco - gara Poroy

  Durata: 0.7 h

  Vei fi transferat la gara din Poroy (la 10 km de Cusco), unde te vei imbarca in trenul catre Aguas Calientes.

  Tip serviciu: PVT

 • Tren Vistadome Poroy - Aguas Calientes

  Durata: 4 h

  Tip serviciu: SIB

 • Tur privat Machu Picchu

  Durata: 4 h

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa, si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Aguas Calientes

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tren Vistadome Aguas Calientes - Poroy

  Durata: 4 h

  Tip serviciu: SIB
  Locatie plecare: Aguas Calientes

 • Transfer privat gara Poroy - hotel Cusco

  Durata: 0.75 h

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Cusco

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Cusco

  Dispui de timp liber pentru a explora pe cont propriu Cusco - fosta capitala a Imperiului Incas. Poti opta pentru diferite vizite si excursii optionale, precum si pentru cumparaturi sau odihna.

 • Optional: Tur Muntele Curcubeu

  Durata: 10 h

  Muntele Curcubeu (Rainbow Mountain) se afla la aproximativ doua ore de mers cu masina din Cusco, iar drumetia pana la punctul de observare dureaza inca doua ore. Muntele este renumit pentru frumusetea sa naturala, multicolora. Acest aspect asemanator curcubeului este creat de sedimentele de minerale din intreaga zona conferind muntelui nuante de turcoaz, lavanda, portocala si alte culori. A fost descoperit recent datoriaă topirii zapezii. Altitudinea la care se va ajunge este de aproximativ 5.000 de metri, iar realizarea acestei vizite necesita o conditie fizica adecvata.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Cusco

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel - aeroport Cusco

  Durata: 0.3 h

  Vei fi transferat catre aeroport pentru zborul catre casa.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor LAN AIRLINES Cusco  -  Lima

  Durata: 1:25

  Plecare Cusco , ora 15:14 Sosire Lima , ora 16:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor LAN AIRLINES Lima  -  Santiago de Chile

  Durata: 03:40

  Plecare Lima , ora 14:00 Sosire Santiago de Chile , ora 18:34

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Santiago de Chile

  Durata: 1 h

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Santiago de Chile

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Santiago de Chile - Vina del Mar

  Durata: 1.65 h

  Tip serviciu: SIB

 • Tur de oras Vina del Mar

  Durata: 2 h

  Vei vizita frumoasa statiune Vina del Mar, renumita pentru plajele sale dintre care cea mai celebra este Casino Beach. Vei trece prin zona podgoriilor Curacavi si Casablanca, renumite pentru soiurile de vin alb.

  Tip serviciu: SIB

 • Tur de oras Valparaiso

  Durata: 3 h

  Vei calatori spre orasul Valparaiso, supranumit perla Pacificului, al carui centru vechi este listat in patrimoniul UNESCO din anul 2003. Vei vizita zona 21 de Mayo Mirador, Congresul National, Pietele Victoria si Sotomayor, zonele de promenada Atkinson si Gervasoni si vei admira superbul centru urban de pe Dealurile El Peral, Alegre si Concepcion.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer Valparaiso - Santiago de Chile

  Durata: 1.35 h

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Santiago de Chile

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel - aeroport Santiago de Chile

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroport.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor LAN AIRLINES Santiago de Chile  -  Punta Arenas

  Durata: 04:25

  Plecare Santiago de Chile , ora 13:55 Sosire Punta Arenas , ora 18:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport - autogara Punta Arenas

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer cu autobuzul Punta Arenas - Puerto Natales

  Durata: 4 h

  Vei calatori cu autobuzul turistic catre Puerto Natales.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat autogara - hotel Puerto Natales

  Durata: 1 h

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Puerto Natales, Chile

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Torres del Paine din Puerto Natales

  Durata: 8 h

  Vei face un tur de o zi in regiunea Torres del Paine. Vei vizita Milodon Cave National Monument, situat la 24 km de orasul Puerto Natales, un complex de trei pesteri si formatiuni de conglomerate. In continuare vei intra in Parcul National Torres del Paine si vei admira Laguna Sofia, Muntele Prat, Lacul Porteno, Dealul Mesa, Lacul si Masivul Del Toro, Muntii Ballena si Lacul Grey. Drumul va continua pana in sectorul Serrano, pe malul Lacului Grey si a peninsulei cu acelasi nume. Dupa amiaza vei continua calatoria in Parcul National Torres del Paine catre sectorul Marii Cascade. Vei vizita apoi si Lacul Nordenskjold si te vei bucura de privelistile spectaculoase ale Lagunei Amarga si ale superbei cascade Paine ce se afla in apropierea Fiordului Last Hope in inima parcului national. In finalul turului te vei reintoarce in Puerto Natales, trecand pe langa Lacul Sarmiento.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Puerto Natales, Chile

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer hotel - autogara Puerto Natales

  Durata: 0.5 h

  Transfer de la hotel la autogara in Puerto Natales.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer cu autobuzul Puerto Natales - Punta Arenas

  Durata: 4 h

  Tip serviciu: SIB

 • Zbor LAN AIRLINES Punta Arenas  -  Puerto Montt

  Durata: 02:25

  Plecare Punta Arenas , ora 09:35 Sosire Puerto Montt , ora 11:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport Puerto Montt - hotel Puerto Varas

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Puerto Varas

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Vulcanul Osorno & Cascadele Petrohue

  Durata: 5 h

  Vei face un tur in apropiere de Puerto Varas la Vulcanul Osorno. Excursia incepe pe malurile Lacului Llanquihue, de unde vei porni spre baza vulcanului; drumul spre vulcan este in zig-zag, iar la sfarsit vei ajunge pe marginea unuia dintre cratere, avand posibilitatea de a privi in conul vulcanului. Traseul continua spre varful vulcanului, iar de aici vei observa crevasele si panorama asupra Lacului Llanquihue. In continuare, vei patrunde in Parcul National Vicente Perez Rosales, unde vei face o drumetie catre cascadele Raului Petrohue; turul se sfarseste pe malurile Lacului Todos los Santos.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Puerto Varas

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Insula Chiloe

  Durata: 8 h

  Vei pleca catre Pargua de unde te vei imbarca intr-un feribot ce va naviga prin Canalul Chacao pana la Insula Chiloe. Pe durata croazierei vom putea admira lupi de mare, pelicani si mai multe specii de pasari autohtone. Feribotul va ancora la Chacao, unde vei admira casele si bisericile din lemn, astazi parte a Patrimoniului UNESCO. Pranzul il vei servi la o ferma locala ce iti ofera un amestec de gastronomie chiliana si germana, cu preparate gatite cu ingrediente locale si organice. Vei merge apoi pe plaja Caulin, un loc celebru pentru stridii si alte fructe de mare iar excursia se va termina la Ancud. Aici vei vizita Fortul San Antonio situat pe cea mai inalta parte a orasului si una dintre ultimele fortificatii spaniole. Vei mai vizita muzeul local si piata centrala care ofera numeroase optiuni gastronomice. Seara te reintorci in Puerto Varas.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Puerto Varas

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer privat hotel Puerto Varas - aeroport Puerto Montt

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor LAN AIRLINES Puerto Montt  -  Santiago de Chile

  Durata: 01:45

  Plecare Puerto Montt , ora 19:15 Sosire Santiago de Chile , ora 21:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Santiago de Chile

  Durata: 1 h

  Tip serviciu: PVT

 • Transfer privat hotel - aeroport Santiago de Chile

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroport.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor KLM Santiago de Chile  -  Amsterdam

  Durata: 14:00

  Plecare Santiago de Chile , ora 16:30 Sosire Amsterdam , ora 10:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor KLM Amsterdam  -  Bucuresti

  Durata: 02:40

  Plecare Amsterdam , ora 12:55 Sosire Bucuresti , ora 16:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Hotel Antigua Miraflores 4*
Lima

Hotel Antigua Miraflores 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Antigua Miraflores este o introducere autentica a bogatei mosteniri culturale din Peru. Bucu...  [ Citeste tot ]

Tariq Boutique Hotel 4*
Cusco

Tariq Boutique Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Situat la doar cateva strazi distanta de Plaza de Armas, in mijlocul cartierului de arta San Blas, H...  [ Citeste tot ]

Casa Andina Machu Picchu 3*
Aguas Calientes

Casa Andina Machu Picchu 3 *

Standard Room

Mic dejun

Casa Andina Standard Machu Picchu este situat in Agua Calientes, langa Sanctuarul istoric din Macchu...  [ Citeste tot ]

Orly Boutique Hotel 9*
Santiago de Chile

Orly Boutique Hotel 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Situat In inima cartierului Providencia, Orly Hotel Boutique are in vecinatatea sa numeroase restaur...  [ Citeste tot ]

Martin Gusinde Hotel 4*
Puerto Natales

Martin Gusinde Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Situat strategic in orasul Puerto Natales, Martin Gusinde Hotel se afla la doar cativa pasi de Plaza...  [ Citeste tot ]

Altiplanico Sur 4*
Puerto Natales, Chile

Altiplanico Sur 4 *

Standard Room

Mic dejun

Fuzionandu-ne in dealul cu vedere la Golful Ultima Esperanza si Ghetarul Baquedano, Altiplanico Sur...  [ Citeste tot ]

Casa Kalfu 3*
Puerto Varas

Casa Kalfu 3 *

Standard Room

Mic dejun

Casa Kalfu (Casa Albastră in limba Mapudungun)este o casa mare care dateaza din 1940, apartinand in...  [ Citeste tot ]

Peru Sfaturi

Peruani sunt politicosi si un pic mai formali decat ne-am astepta. Majoritatea localnicilor sunt foarte preocupati de aparente si nu doresc sa spuna nimic din ceea ce ar putea sa se reflecte intr-o lumina proasta asupra lor. Sunt diplomati prin modul de adresare si nu vor spune intotdeauna ceea ce gandesc cu adevarat. Peruanii au tendinta de a acorda mai multa atentie oamenilor si relatiilor neglijand intr-o oarecare masura respectarea unor planificari stricte ale intalnirilor. Pentru a fotografia localnicii trebuie sa le platiti 1-2 soles daca nu cumva cer mai mult.

Peru
Peru
Peru
Peru

Informatii legate de viza turistica in Peru gasiti aici

Ghid de calatorie Peru

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Peru

Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.

Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.

Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.

Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.

Chile Sfaturi

• In general localnicii sunt prietenosi si se bucura de conversatiile cu strainii. Nu te supara daca ti se vor pune multe intrebari. • Contactul vizual este foarte important. • La intalnire, barbatii de regula isi strang mainile. • Intre femei, este suficienta o atingere reciproca a antebratului drept sau a umarului. • Gesturile sunt intotdeauna insotite de salutul adecvat momentului zilei: "Buenos dias" (buna dimineata), "Buenas tardes" (buna ziua) sau "Buenas noches" (buna seara). • Intre prieteni si membrii de familie, barbatii se pot imbratisa si bate energic reciproc pe spate in timp ce femeile se pot saruta pe obrazul drept. • Este recomandat sa lasi partea chiliana sa modifice formula de salut. • In modalitatea de adresare, este folosit numele de familie, iar daca este cunoscut titlul, numele este precedat de titlu. • Daca nu este cunoscut titlul, se foloseste adresarea cu Senor (domnule) sau Senora (doamna), urmat de numele de familie. • Atunci cand se discuta cu persoane in varsta cu care esti in relatii mai apropiate, modalitatea de adresare este cu "Don" sau "Dona" urmat de prenume. • Prenumele sunt utilizate intre prieteni apropiati. • Este bine sa astepti partea chiliana sa iti spuna daca este OK sa folosesti numele mic sau nu. • Confruntarile verbale sunt evitate pentru a nu fi lezata onoarea sau demnitatea cuiva. • Evita sa faci referiri la problemele militare/politice/religioase. • Cere permisiunea inainte de a fotografia localnicii. Deseori, acestia cer o suma de bani pentru a-i fotografia.

Chile
Chile
Chile
Chile

Informatii legate de viza turistica in Chile gasiti aici

Ghid de calatorie Chile

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Chile

Chile este o tara intinsa astfel incat pentru a o vizita ai nevoie de multe zboruri interne. Daca vrei sa mergi din Nord in Sud va trebui sa schimbi in Santiago iar uneori ai nevoie sa petreci o noapte aici.
Chile este una din cele mai fiscalizate tari ale lumii. Astfel primesti bon fiscal oriunde la orice taraba. Din acest motiv preturile sunt fixe asa ca nu te astepta sa poti negocia asa cum se intampla in alte tari din regiune.
Hotelurile sunt foarte corect clasificate. Un hotel de 4* este de cele mai multe ori la standardul European si chiar peste. Poti alege linistit hoteluri de 3* daca iti doresti un pat confortabil curatenie si un dus cald.
In Torres del Paine de cele mai multe ori pot fi 4 anotimpuri intr-o zi. Este important sa fii imbracat adecvat si anume sa ai 4 straturi de haine incepand cu maieu termic si terminand cu o geaca buna de vant. Functie de vreme te adaptezi si mai dai jos sau adaugi.

Sa mergi in Peru Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Peru
Shoulder
High
Low
Celebration season

Sa mergi in Chile Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Chile
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!