Eturia iti propune un circuit in fascinantul si misteriosul Peru, o destinatie turistica de renume mondial in care vei avea ocazia sa admiri unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural - istorice din lume. Vei explora frumusetea coloniala a Limei, vei face o croaziera pe Lacul Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume si vei descoperi remarcabilul Cusco, fost centru al lumii incase si masivele ziduri in zig-zag ale Sacsayhuaman. Vacanta se va incheia in Machu Picchu, binecunoscuta citadela recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne.

tip vacanta Tours Collection » Minunile lumii,Long Tour
Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

Circuit Peru, 15 zile - noiembrie 2018

Itinerar

ziua 1 Sosire In Lima

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Lima

Lima

Sosire in Lima
Sosire in Lima
Sosire in Lima

 

cazare
 • CASA ANDINA PREMIUM MIRAFLORES 4*
 • GIRASOLES LIMA 4*
ziua 2 Lima

Lima, Balcoanele coloniale din Lima

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

 

INCLUS

 • Tur de oras Lima & Muzeul Larco Herrera

Lima
Lima
Lima

mese Breakfast
ziua 3 Lima - Paracas

Vei fi transferat din Lima la Paracas. Drumul dureaza circa 4 ore, timp in care vei  calatori pe un spectaculos traseu de-a lungul autostrazii panamericane.

 

INCLUS

 • Transfer Lima - Paracas

Paracas

Lima - Paracas
Lima - Paracas

 

cazare
 • DOUBLE TREE PARACAS 4*
 • SAN AGUSTIN PARACAS 3*
mese Breakfast
ziua 4 Paracas - Nazca

Paracas, Insulele Ballestas

Cu o barca cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de pasari. Pe aceste insule erodate de valuri si vanturi in forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formatiune geoglifa sculptata pe panta unui deal.
Vei fi transferat catre Nazca. Transferul va fi de aproximativ 210 km si va fi efectuat in 3 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Paracas - Nazca

Nazca

Paracas - Nazca
Paracas - Nazca
Paracas - Nazca

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD NASCA 3*
 • NUEVO CANTALLOC NAZCA 4*
mese Breakfast
ziua 5 Nazca - Arequipa

Nazca

Transfer din Nazca la Aerodromul din Ica.
Te vei imbarca intr-un avion usor cu care vei survola Desenele de la Nazca - una dintre cele mai mari enigme ale lumii, aflate pe o suprafata de aproximativ 500 km².
Astazi vei fi transferat catre Arequipa, pe o ruta de aproximativ 560 km. La sosire in Arequipa vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Nazca - aerodrom Ica
 • Transfer Nazca - Arequipa

Arequipa

Nazca - Arequipa
Nazca - Arequipa
Nazca - Arequipa

 

cazare
 • CASA ANDINA SELECT AREQUIPA PLAZA 4*
 • LA HOSTERIA 3*
mese Breakfast
ziua 6 Arequipa

Arequipa

Vei face un tur pe stradutele inguste din centrul orasului Arequipa, ce va include Plaza de Armas si Catedrala, un exemplu relevant al arhitecturii peruane din secolul al XIX-lea. Printre principalele atractii pe care le vei vizita se afla si Manastirea Santa Catalina, construita in anul 1580. Vei vizita si Biserica La Compania, un vechi templu iezuit.

 

INCLUS

 • Tur de oras Arequipa & Santa Catalina

Arequipa
Arequipa
Arequipa

mese Breakfast
ziua 7 Arequipa - Canionul Colca

Colca Canyon

Vei pleca din Arequipa catre Canionul Colca si vei trece prin Rezervatia Nationala Salinas & Aguada Blanca, unde pot fi vazute turme de lame si alpaca. Vei face o oprire la Aguada Blanca pentru o pauza revigoranta. Vei face o oprire si in coloratul sat Coporaque. Vei trece apoi prin zona Mollepunko, de unde incepe Colca Canyon. Punctul final va fi Crucea Condorului (Cruz del Condor).

 

INCLUS

 • Transfer Arequipa - Colca Canyon

Chivay

AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD COLCA 3*
 • LA CASA DE MAMAYACCHI 3*
mese Breakfast
ziua 8 Canionul Colca - Puno

Crucea condorului

Vei merge la Cruz del Cóndor (Crucea condorului), punct de belvedere de unde ai sansa unica de a admira zborul inegalabil al celei mai mari pasari de prada din lume: condorul. Pe drum vei vizita si mormintele sapate in stanca dar si oraselele Pincohollo, Maca si Yanque, cu frumoasa sa biserica alba.
Vei fi transferat din Colca Canyon, la Puno - capitala folclorica a tarii.

 

INCLUS

 • Tur Condor Cross
 • Transfer Colca Canyon - Puno

Puno

CANIONUL COLCA - PUNO

 

cazare
 • CASA ANDINA PREMIUM PUNO 3* sup.
 • XIMA PUNO 3*
mese Breakfast
ziua 9 Puno - Lacul Titicaca - Puno

Puno, Lacul Titicaca

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.
Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

 

INCLUS

 • Croaziera Lacul Titicaca

Puno - Lacul Titicaca - Puno
Puno - Lacul Titicaca - Puno
Puno - Lacul Titicaca - Puno

mese Breakfast, Lunch
ziua 10 Puno - Cusco

La Raya

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include opriri si vizite la Biserica Andahuaylillas - supranumita Capela Sixtina a Americii de Sud, Raqchi - Templul zeului Wiracocha si La Raya.

 

INCLUS

 • Transfer Puno - Andahuaylillas - Raqchi - La Raya - Cusco

Cusco

Puno - Cusco
Puno - Cusco
Puno - Cusco

 

cazare
 • SAN AGUSTIN INTERNACIONAL CUSCO 3*
 • EL MERCADO 4* sup.
mese Breakfast, Lunch
ziua 11 Cusco

Cusco

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 

INCLUS

 • Tur de oras Cusco

Cusco
Cusco
Cusco

mese Breakfast
ziua 12 Cusco - Valea Urubamba - Aguas Calientes

Valea Urubamba, Ollantaytambo

Vei lua trenul Vistadome catre Aguas Calientes. Pe traseu vei face o oprire la Pisac. Vei ajunge apoi in Ollantaytambo, cea mai veche asezare din America locuita continuu. Aici pe strazile inguste, printre casele cu ziduri incase vei trai parca experienta intoarcerii in trecut. Pe colinele din jur sunt mai multe vestigii incase printre care ruinele terasate, ce par fara sfarsit, ale unui impresionant templu-fortareata.
La sosire in Aguas Calientes te vei caza la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Cusco - Urubamba - Aguas Calientes

Aguas Calientes

CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES

 

cazare
 • EL MAPI 3* sup.
 • CASA ANDINA STANDARD MACHU PICCHU 3* sup.
mese Breakfast, Lunch
ziua 13 Machu Picchu - Cusco

Machu Picchu

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele.
Vei fi transferat cu trenul din Aguas Calientes la Cusco.
La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Machu Picchu
 • Transfer Aguas Calientes - Cusco
 • Transfer gara - hotel Cusco

MACHU PICCHU - CUSCO
MACHU PICCHU - CUSCO
MACHU PICCHU - CUSCO

mese Breakfast
ziua 14 Plecare Din Cusco

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

Zbor intern Cusco - Lima.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cusco
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;

mese Breakfast
ziua 15 Sosire In Bucuresti

 

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 16.11.2018 ora 06:00; Sosire Amsterdam 16.11.2018 ora 08:05; KLM; durata 3:05 Plecare Amsterdam 16.11.2018 ora 12:35; Sosire Lima 16.11.2018 ora 19:15; KLM; durata 12:40 Plecare Cusco 29.11.2018 ora 13:20; Sosire Lima 29.11.2018 ora 14:50; Latam Airlines; durata 1:30 Plecare Lima 29.11.2018 ora 21:05; Sosire Amsterdam 30.11.2018 ora 15:25; KLM; durata 12:20 Plecare Amsterdam 30.11.2018 ora 20:45; Sosire Bucuresti 01.12.2018 ora 00:30; KLM; durata 2:45

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 3 Pranz;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti  

Cazare Peru

8 atractii de top

Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Lacul Titicaca, Cusco, Machu Picchu

13 Mic dejun

3 Pranz

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Circuit Peru, 15 zile - noiembrie 2018

atractii

Sfaturi Peru

Peru tips

Circuit Peru - Machu Picchu
La ce sa te astepti in Peru
 • Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.
  Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.
  Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.
  Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.
Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara obtinerea prealabila a vizei, pentru o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.
  Viza se acorda la intrarea in tara.
  Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:
  -Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la inceputul calatoriei;
  -Tarjeta Andina completata (card de imigrare peruvian primit in aeronava).
  De asemenea cetatenii romani sunt sfatuiti sa pastreze cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru.

Nume: Republica Peru

Capitala: Lima

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud la Oceanul Pacific, intre Chile si Ecuador

Moneda: Nuevo sol - PEN

Fus orar: UTC-5

together for excellent journeys

Peru
Impresii America de Sud - Noiembrie 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Peru, Argentina si...

Impresii America de Sud - Noiembrie 2018
Impresii Peru - August 2018 Diana

Diana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - August 2018
Impresii Peru - Iunie 2018 Alexandru

Dincolo de impresionantele situri arhelogice incase si diversitatea faunei si...

Impresii Peru - Iunie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Calin

Calin ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Ilona

Ilona ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Peru....

Un pisco sour, dos mates y tres caipirinhas por favor…
Un pisco sour, dos mates y tres caipirinhas por favor… Yulicary Sarracent

"Best of America de Sud" este un program de 18 zile, in care veti descoperi...

de ce sa alegi Peru cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia