Eturia iti propune un circuit in fascinantul si misteriosul Peru, o destinatie turistica de renume mondial in care vei avea ocazia sa admiri unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural - istorice din lume. Totodata vei participa la Festivalul Inti Raymi, unul dintre cele mai importante festivaluri locale cu radacini in cultura incasa. Vei explora frumusetea coloniala a Limei, vei face o croaziera pe Lacul Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume si vei descoperi remarcabilul Cusco, fost centru al lumii incase. Vacanta va continua cu Machu Picchu, binecunoscuta citadela incasa recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne si se va incheia in Puerto Maldonado unde vei avea ocazia sa explorezi jungla amazoniana.

tip vacanta Tours Collection » Circuit clasic
Ana Maria

Branch Manager

031.9998

Circuit Peru - Festivalul Inti Raymi, 15 zile - iunie 2019

Itinerar

ziua 1: 18.06.2019 Sosire In Lima

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Lima

Lima

sosire in Lima
sosire in Lima
sosire in Lima

 

cazare
 • GIRASOLES LIMA 4*
ziua 2: 19.06.2019 Lima

Lima

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

 

INCLUS

 • Tur de oras Lima & Muzeul Larco Herrera

Lima
Lima
Lima

mese Breakfast
ziua 3: 20.06.2019 Lima - Puno

Puno

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima.

Zbor intern Lima - Juliaca.

Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Lima
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Juliaca;
 • Transfer aeroport - hotel Puno

Puno

LIMA - PUNO
LIMA - PUNO
LIMA - PUNO

 

cazare
 • XIMA PUNO 3*
mese Breakfast
ziua 4: 21.06.2019 Puno - Lacul Titicaca - Puno

Lacul Titicaca

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.
Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Vei face o oprire pentru a interactiona cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utilizand cuptoare subterane.

 

INCLUS

 • Croaziera Lacul Titicaca
 • Vizita Santa Maria Llachon Capachica

PUNO - LACUL TITICACA - PUNO
PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

mese Breakfast, Lunch
ziua 5: 22.06.2019 Puno - Cusco

Cusco

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include opriri si vizite la Biserica Andahuaylillas - supranumita Capela Sixtina a Americii de Sud, Raqchi - Templul zeului Wiracocha si La Raya.

 

INCLUS

 • Transfer Puno - Andahuaylillas - Raqchi - La Raya - Cusco

Cusco

PUNO - CUSCO
PUNO - CUSCO
PUNO - CUSCO

 

cazare
 • SAN AGUSTIN INTERNACIONAL CUSCO 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 6: 23.06.2019 Cusco

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.
Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase.Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 

INCLUS

 • Tur de oras Cusco
 • Vizita Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo
 • Vizita Sacsayhuaman

mese Breakfast
ziua 7: 24.06.2019 Cusco

Vei lua parte la festivitatile din cadrul festivalului Inti Raymi numit si Festivalul Soarelui, deoarece este considerat un tribut pentru Zeul Soare. Inti Raymi este o sarbatoare religioasa incasa in care poporul isi prezinta recunostinta si veneratia fata de Zeul Soare. Vei fi martorii unor ritaluri specifice incasilor, vei admira dansuri traditionale si parada celui mai mare festival Inca al anului.

 

mese Breakfast, Lunch
ziua 8: 25.06.2019 Cusco - Valea Sacra - Aguas Calientes

Valea Urubamba, Aguas Calientes

Astazi vei face o excursie in Valea Sacra Incasa - Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).
Vei fi transferat la gara din Ollantaytambo si cu trenul la Aguas Calientes.

 

INCLUS

 • Tur Valea Urubamba
 • Transfer Ollantaytambo - Aguas Calientes cu trenul

Aguas Calientes

CUSCO - VALEA SACRA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA SACRA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA SACRA - AGUAS CALIENTES

 

cazare
 • TIERRA VIVA CUSCO MACHU PICCHU 3* sup.
mese Breakfast, Lunch
ziua 9: 26.06.2019 Aguas Calientes - Machu Picchu - Cusco

Machu Picchu

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele.
Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco.
La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Machu Picchu
 • Transfer cu trenul Vistadome Aguas Calientes - Cusco
 • Transfer gara - hotel Cusco

AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

mese Breakfast
ziua 10: 27.06.2019 Cusco - Puerto Maldonado

Amazon

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.
Zbor intern Cusco - Puerto Maldonado.
Vei fi transferat de la aeroport la lodge-ul din Amazon.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cusco
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Puerto Maldonado;
 • Transfer aeroport - lodge Puerto Maldonado

Amazon

CUSCO - PUERTO MALDONADO
CUSCO - PUERTO MALDONADO
CUSCO - PUERTO MALDONADO

 

cazare
 • REFUGIO AMAZONAS LODGE lodge
mese Breakfast
ziua 11 - 12: 28.06.2019 - 29.06.2019 Puerto Maldonado

Ai aceste zile la dispozitie pentru a explora jungla amazoniena. In functie de lodge-ul ales activitatiile incluse precum si cele optionale difera. Padurea tropicala alimentata de bazinul amazonian adaposteste 1/3 dintre speciile Terrei. Nicaieri in lume nu exista o varietate mai larga de plante. Pana la aceasta data, au fost catalogate 40.000 de specii de plante dar si 2,5 mil. specii insecte, 1.300 de specii de pasari, 427 specii de mamifere, 428 specii de amfibieni si 378 specii de reptile. Vegetatia luxurianta, de tip ecuatorial formeaza un adevarat ocean verde - cel mai mare din lume. Copaci inalti de 60m ecraneaza lumina solara, astfel ca in regiunile uscate ale padurii, pe sol nu se afla decat un covor de vegetatie ce putrezeste.

 

mese Breakfast
ziua 13: 30.06.2019 Puerto Maldonado - Lima

Astazi vei fi transferat catre aeroportul din Puerto Maldonado.
Zbor intern Puerto Maldonado - Lima.
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer lodge - aeroport Puerto Maldonado
 • Bilet de avion pentru zbor intern Puerto Maldonado - Lima;
 • Transfer aeroport - hotel Lima

mese Breakfast
ziua 14: 01.07.2019 Plecare Din Lima

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Lima

mese Breakfast
ziua 15: 02.07.2019 Sosire In Bucuresti

 

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 18.06.2019 ora 07:00; Sosire Amsterdam 18.06.2019 ora 09:00; KLM; durata 3:00 Plecare Amsterdam 18.06.2019 ora 12:35; Sosire Lima 18.06.2019 ora 18:10; KLM; durata 12:35 Plecare Lima 20.06.2019 ora 14:05; Sosire Juliaca 20.06.2019 ora 12:35, LATAM Plecare Cusco 27.06.2019 ora 09:59; Sosire Puerto Maldonado 27.06.2019 ora 10:57, Avianca Plecare Puerto Maldonado 30.06.2019 ora 12:40; Sosire Lima 30.06.2019 ora 15:30, Avianca Plecare Lima 01.07.2019 ora 18:10; Sosire Paris 02.07.2019 ora 13:35; Air France; durata 12:25 Plecare Paris 02.07.2019 ora 19:20; Sosire Bucuresti 02.07.2019 ora 23:10; Air France; durata 2:50

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Juliaca;  
Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Puerto Maldonado;  
Bilet de avion pentru zbor intern Puerto Maldonado - Lima;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 4 Pranz;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu masina privata si in sharing basis, impreuna cu alti turisti, conform itinerarului  

Cazare Peru

5 atractii de top

Lima, Lacul Titicaca, Cusco, Machu Picchu, Amazon

13 Mic dejun

4 Pranz

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Circuit Peru - Festivalul Inti Raymi, 15 zile - iunie 2019

atractii

Sfaturi Peru

Peru tips

Peru - sfaturi de calatorie
La ce sa te astepti in Peru
 • Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.
  Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.
  Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.
  Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.
Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara obtinerea prealabila a vizei, pentru o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.
  Viza se acorda la intrarea in tara.
  Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:
  -Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la inceputul calatoriei;
  -Tarjeta Andina completata (card de imigrare peruvian primit in aeronava).
  De asemenea cetatenii romani sunt sfatuiti sa pastreze cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru.

Nume: Republica Peru

Capitala: Lima

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud la Oceanul Pacific, intre Chile si Ecuador

Moneda: Nuevo sol - PEN

Fus orar: UTC-5

together for excellent journeys

Peru
Impresii America de Sud - Noiembrie 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Peru, Argentina si...

Impresii America de Sud - Noiembrie 2018
Impresii Peru - August 2018 Diana

Diana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - August 2018
Impresii Peru - Iunie 2018 Alexandru

Dincolo de impresionantele situri arhelogice incase si diversitatea faunei si...

Impresii Peru - Iunie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Calin

Calin ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Ilona

Ilona ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Peru....

Un pisco sour, dos mates y tres caipirinhas por favor…
Un pisco sour, dos mates y tres caipirinhas por favor… Yulicary Sarracent

"Best of America de Sud" este un program de 18 zile, in care veti descoperi...

de ce sa alegi Peru cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia