America Latina

Circuit Peru, 16 zile - aprilie 2021 Circuit in sharing

16 zile / 14 nopti
3620 € / pers.
Vei vizita Lima, Paracas, Insulele Ballestas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Lacul Titicaca, Peru, Puno, Cusco, Valea Urubamba, Ollantaytambo, Aguas Calientes, Machu Picchu

Incepand de la:

3620 € / pers.
Vezi tarife
16 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

13 locatii

Explorate

Incepand de la:

3620 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit in sharing
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in fascinantul si misteriosul Peru, o destinatie turistica de renume mondial in care vei avea ocazia sa admiri unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural - istorice din lume. Vei explora frumusetea coloniala a Limei, vei face o croaziera pe Lacul Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume si vei descoperi remarcabilul Cusco, fost centru al lumii incase si masivele ziduri in zig-zag ale Sacsayhuaman. Vacanta se va incheia in Machu Picchu, binecunoscuta citadela recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne.

 • Cazare 14 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit Peru, 16 zile - aprilie 2021 Itinerar

 • Zbor AIR FRANCE Bucuresti  -  Paris

  Durata: 3h 15m

  Plecare Bucuresti - 01.04.2021 , ora 06:05 Sosire Paris - 01.04.2021 , ora 08:20

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Lima

  Durata: 12h 30m

  Plecare Paris - 01.04.2021 , ora 10:30 Sosire Lima - 01.04.2021 , ora 16:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

  Locatie sosire: Lima
  Locatie plecare: LIM Jorge Chavez International Airport
  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Lima

  Hotel Antigua Miraflores, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur panoramic privat de oras Lima

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va incepe in centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizarro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominatie spaniola, generalul argentinian Jose de San Martin. Piata este un excelent exemplu de arhitectura neocoloniala. Turul va continua cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

  Nota: Turul este panoramic si nu include bilete de acces
  Locatie plecare: Lima
  Locatie sosire: Lima
  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Muzeul Larco Herrera

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Larco Herrera. Aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda si contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.

 • Cazare Lima

  Hotel Antigua Miraflores, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - autogara Lima

  Vei fi transferat de la hotel la autogara pentru a te imbarca in autocarul catre Paracas.

  Tip serviciu: PVT

 • Transfer autocar Lima - Paracas

  Durata: 4 h

  De la Lima la Paracas vei fi transferai cu un autocar public. Drumul pana la Paracas va dura aproximativ 4 ore si te va duce pe un traseu spectaculos de-a lungul Autostrazii Panamericane.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat autogara - hotel Paracas

  Dupa ce vei ajunge in Paracas vei fi transferat cu o masina privata la hotelul la care vei fi cazat.

  Locatie plecare: Paracas
  Locatie sosire: Paracas
  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Paracas

  Paracas Sunset Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur cu barca Insulele Ballestas

  Durata: 3 h

  Cu o barca cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de pasari. Pe aceste insule erodate de valuri si vanturi in forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formatiune geoglifa sculptata pe panta unui deal.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat hotel - autogara Paracas

  Durata: 0.5 h

  Astazi ti se va asigura transferul cu masina privata la autogara din Paracas.

  Locatie sosire: Paracas
  Locatie plecare: Paracas
  Tip serviciu: PVT

 • Transfer autocar Paracas - Nazca

  Durata: 4 h

  Dupa amiaza vei fi transferat cu autocarul catre Nazca, unde vei ajunge seara si vei fi cazati la hotel.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat autogara - hotel Nazca

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Nazca
  Locatie plecare: Nazca

 • Cazare Nazca

  Majoro, standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer hotel - aerodrom Nazca

  Durata: 0.25 h

  Locatie sosire: Nazca
  Tip serviciu: SIB
  Locatie plecare: Nazca

 • Zbor deasupra liniilor de la Nazca

  Durata: 0.5 h

  Astazi te vei imbarca intr-o aeronava de mici dimensiuni pentru a survola una din cele mai mari enigme ale omenirii: desenele gigantice infatisand figuri umane si zoomorfe atribuite culturii Nazca. Cele cateva sute de linii in diverse aranjamente geometrice si peste 70 de desene infatisand oameni, animale, pasari sau insecte, au fost realizate acum 1500 de ani in desertul Nazca. Acest desert este unul din cele mai uscate locuri de pe pamant (aici ploua doar 20 minute pe an) si astfel „desenele” s-au pastrat aproape intacte. Vei vedea imagini faimoase care reprezinta pasari, o maimuta, un paianjen si o orca, dar mai sunt si modele geometrice, in mod deosebit trapezoidale si rectangulare lungi de aproape doi kilometri, care, aparent, nu au nicio semnificatie.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer aerodrom - hotel Nazca

  Durata: 0.25 h

  Vei fi transferat de la aerodrom catre hotel.

  Locatie plecare: Nazca
  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Nazca

 • Transfer privat hotel - autogara Nazca

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: PVT

 • Transfer Nazca - Arequipa

  Durata: 9 h

  Ti se va asigura transferul cu autobuzul catre Arequipa, pe o ruta de 560 km care va dura aproximativ 9 ore. Prima parte a traseului va fi de-a lungul coastei Pacificului, cu dune de nisip caracteristice zonei desertice, pentru ca apoi sa ajungi intr-un sector subandin caracterizat de bizare formatiuni de roca vulcanica.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat autogara - hotel Arequipa

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transfer de la autogara la hotel in Arequipa.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Arequipa

  Casa Arequipa, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de oras Arequipa

  Durata: 3 h

  Vei pleca intr-un tur de oras pe strazile coloniale ale Arequipei. Vei incepe vizita in piata centrala a orasului unde se afla si Catedrala din Arequipa, un frumos exemplu a arhitecturii peruane din secolul al XIX-lea. Vei vedea si alte atractii ale orasului precum Plaza de Armas, Primaria, Compania de Jesus si Districtul Yanahuara.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Manastirea Santa Catalina

  Durata: 2 h

  Punctul culminant al vizitei in Arequipa va fi Manastirea Santa Catalina, un oras intr-un oras, un paradis linistit plin de muscate, colorat in rosu si albastru. Complexul manastiresc fondat in 1580 de catre Doña María de Guzmán, o vaduva bogata care s-a calugarit, seamana cu un mic orasel cu sase strazi, cladiri care totalizeaza 100 de camere si o galerie de arta cu superbe picturi din perioada coloniala. Manastirea si-a deschis portile pentru public in 1970, considerandu-se ca banii adusi din turism vor acoperi o mare parte din cheltuielile manastirii. Daca odata aici locuiau 450 de femei, astazi mai locuiesc doar 20, intr-o zona inchisa vizitatorilor.

 • Cazare Arequipa

  Casa Arequipa, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer Arequipa - Canionul Colca (prin Valea Colca)

  Durata: 6 h

  Drumul dintre Arequipa si Colca te va purta catre vaile andine de o frumusete uluitoare, cu terase montane, vestigii ale civilizatiilor precolumbiene si campii verzi strajuite de crestele inzapezite ale Anzilor. La plecarea din Arequipa vei trece prin Rezervatia Nationala Salinas & Aguada Blanca, unde vei putea vedea turme de lame si alpaca in salbaticie. Vei face o oprire pe traseu pentru o pauza revigoranta in care vei servi tipicul ceai de coca, oprire care te va pregati pentru Mirador dos Andes, cel mai inalt punct de pe traseu - 4910 m altitudine. Calatoria va lua sfarsit in Chivay, unde te vei putea bucura de baile termale.

  Tip serviciu: SIB

 • Tur Canionul Colca

  Durata: 4 h

  Astazi vei face o plimbare prin Canionul Colca. Te vei opri in Pata Wasi, o comunitate andina unde vei putea gusta bautura originala mate de Coca. Vei trece de Troca, la 4500 de metri unde vei putea observa diferite pasari migratoare si de unde vei avea o panorama spectaculoasa asupra altiplano (platoului alpin inalt) unde vei admira la pascut llame, alpacas si guanacos.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Colca Canyon

  Casa Andina Colca, Superior Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Cruz del Condor

  Durata: 1.5 h

  Vei merge la Cruz del Condor (Crucea condorului), punct de belvedere de unde ai sansa unica de a admira zborul inegalabil al celei mai mari pasari de prada din lume: condorul. Pe drum vei vizita si mormintele sapate in stanca dar si oraselele Pincohollo, Maca si Yanque, cu frumoasa sa biserica alba.

 • Transfer Colca Canyon - Puno

  Durata: 6 h

  Vei fi transferat catre Puno.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Puno

  Xima Puno, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer Puno - Insula Taquile

  Durata: 0.75 h

  Vei fi transferat cu barca cu motor pana la Insula Taquile.

  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Insula Taquile

  Durata: 2 h

  Vei vizita zona de sud a Insulei Taquile si te vei bucura de plajele sale, descoperind totodata traditiile si obiceiurile pastrate de sute de ani ale comunitatilor locale de aici, a caror mostenire culturala este listata in patrimoniul mondial UNESCO.

 • Vizita Santa Maria Llachon Capachica

  Durata: 1 h

  Vei face o oprire pentru a interactiona cu localnicii din Santa Maria Llachon, comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utilizand cuptoare subterane.

 • Pranz Lacul Titicaca

  Durata: 1.5 h

  Vei servi un pranz traditional pe una dintre insule.

  Tip masa: Pranz

 • Vizita Insula Uros

  Durata: 1.5 h

  Dupa pranz vei vizita Insula Uros, unde cea mai veche civilizatie din lume isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf. Cea mai mare insula adaposteste 10 familii, iar cea mai mica, doar de 30 m latime, adaposteste doua pana la trei familii. Insulele sunt ancorate de fundul lacului, durata de viata a unei insule fiind de cca 30 de ani.

 • Cazare Puno

  Xima Puno, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - autogara Puno

  Vei fi transferat de la hotel la autogara in Puno.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer autocar Puno - Cusco

  Durata: 10 h

  Dupa micul dejun vei calatori impreuna cu alti turisti cu un autocar catre Cusco, de-a lungul platoului Collao, refacand drumul soarelui, cel pe care se spune ca a fost strabatut de intemeietorii Imperiului Incas, Mama Occlo si Manco Capac. Punctul de maxima altitudine (4.355 m) va fi in La Raya, la jumatatea distantei intre Puno si Cusco. Vei ajunge de asemenea si in Andahuaylillas, unde vei vizita faimoasa biserica a orasului, denumita Capela Sixtina a Americii. Va fi un traseu parcus in aproximativ 10 ore, incluzand vizite si pranzul la un restaurant local.

  Tip serviciu: SIB

 • Pranz la restaurant local

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit pe traseul Puno - Cusco.

  Tip masa: Pranz

 • Transfer privat autogara - hotel Cusco

  Vei fi transferat de la autocar la hotel in Cusco.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Cusco

  Xima Cusco, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de jumatate de zi Cusco

  Astazi vei pleca intr-un tur de o jumatate de zi in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Vei incepe in Plaza del Armas - Huacapayta, piata principala a orasului unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Templul Koricancha

  Durata: 1 h

  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranta cel mai important templu incas din Peru, care era acoperit in vremurile de glorie ale imperiului cu peste 700 de foi de aur, fiecare in greutate de peste 2 kg. Aici vei vedea cum cuceritorii spanioli, impresionati de oras, nu l-au distrus complet, ci au construit un oras colonial deasupra acestor fundatii solide. Koricancha este un exemplu perfect, piatra Templului Soarelui fiind utilizata pentru a sprijini o biserica in stil baroc.

 • Vizita Catedralei din Cusco

  Durata: 1 h

  Vei intra in principalul lacas de cult din oras, Catedrala Cusco, o bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in sec. al XVI-lea. Interiorul, un adevarat muzeu de arta coloniala, gazduieste peste 400 de picturi specifice Scolii din Cusco.

 • Cazare Cusco

  Xima Cusco, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Excursie de o zi in Valea Sacra

  Durata: 7 h

  Vei pleca din Cusco cu autocarul pana in Ollantaytambo, iar pe drum vei parcurge Valea Sacra. Valea Raului Urubamba, sau Valea Sacra, este pozitionata intre localitatile Psiac si Ollantaytambo. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).

 • Vizita Salineras

  Durata: 1 h

  Vei merge sa vezi celebrele 'salineras", iazuri din care se obtine sarea dupa metodele incase. Aceasta rezulta din evaporarea apei provenita de la un izvor subteran. Salineras sunt printre cele mai fotografiate locatii din regiune.

 • Pranz Restaurant Tunupa Valea Urubamba

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la restaurantul Tunupa.

  Tip masa: Pranz

 • Tren Expedition Ollantaytambo - Aguas Calientes

  Durata: 2 h

  Din Ollantaytambo vei continua transferul urcand in trenul turistic Expedition care te va duce la Aguas Calientes. Transferul cu trenul dureaza aproximativ 2 ore.

  Locatie sosire: Aguas Calientes
  Clasa: 2
  Locatie plecare: Ollantaytambo
  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Aguas Calientes

  Tierra Viva Machu Picchu, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Machu Picchu

  Durata: 4 h

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa, si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.

 • Tren Vistadome Aguas Calientes - Ollantaytambo

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat cu trenul pana la gara din Ollantaytambo.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat Ollantaytambo - Cusco

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat de la Ollantaytambo catre hotelul din Cusco.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Cusco

  Xima Cusco, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Cusco

  Dispui de timp liber pentru a explora pe cont propriu Cusco - fosta capitala a Imperiului Incas. Poti opta pentru diferite vizite si excursii optionale, precum si pentru cumparaturi sau odihna.

 • Cazare Cusco

  Xima Cusco, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Cusco

  Durata: 0.3 h

  Vei fi transferat catre aeroport pentru zborul catre casa.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor LAN AIRLINES Cusco  -  Lima

  Durata: 1:27

  Plecare Cusco - 15.04.2021 , ora 10:18 Sosire Lima - 15.04.2021 , ora 11:45

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor AIR FRANCE Lima  -  Paris

  Durata: 12h 35m

  Plecare Lima - 15.04.2021 , ora 18:20 Sosire Paris - 16.04.2021 , ora 13:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Bucuresti

  Durata: 2h 55m

  Plecare Paris - 16.04.2021 , ora 15:15 Sosire Bucuresti - 16.04.2021 , ora 19:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Hotel Antigua Miraflores 4*
Lima

Hotel Antigua Miraflores 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Antigua Miraflores este o introducere autentica a bogatei mosteniri culturale din Peru. Bucu...  [ Citeste tot ]

Paracas Sunset Hotel 3*
Paracas

Paracas Sunset Hotel 3 *

Standard Room

Mic dejun

Paracas Sunset Hotel este situat intr-o zona linistita din Golful Paracas si isi intampina clientii...  [ Citeste tot ]

Majoro 4*
Nazca

Majoro 4 *

standard room

Mic dejun

Hotel Majoro este situat la 8 km de centrul orasului Nazca si 3 km de Maria Reiche Neuman Airoport....  [ Citeste tot ]

Casa Arequipa 3*
Arequipa

Casa Arequipa 3 *

Standard Room

Mic dejun

Casa Arequipa combina aspectul elegant al unui conac bine conservat cu atmosfera relaxata a unei cas...  [ Citeste tot ]

Casa Andina Colca 3*
Colca Canyon

Casa Andina Colca 3 *

Superior Room

Mic dejun

Casa Andina Colca este un hotel confortabil si rustic, cu case individuale din piatra, cu podele din...  [ Citeste tot ]

Xima Puno 3*
Puno

Xima Puno 3 *

Standard Room

Mic dejun

Localizat in fata lacului Titicaca si oferind o priveliste deosebita, Xima Puno Hotel dispune de num...  [ Citeste tot ]

Xima Cusco 9*
Cusco

Xima Cusco 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Hotelul este situat la cateva strazi de centrul orasului, avand in imprejurimi unul dintre cele mai...  [ Citeste tot ]

Tierra Viva Machu Picchu 4*
Aguas Calientes

Tierra Viva Machu Picchu 4 *

Deluxe Room

Mic dejun

Locatia strategica a hotelului Tierra Viva Cusco Machu Picchu asigura turistilor cea mai buna experi...  [ Citeste tot ]

Peru Sfaturi

Peruani sunt politicosi si un pic mai formali decat ne-am astepta. Majoritatea localnicilor sunt foarte preocupati de aparente si nu doresc sa spuna nimic din ceea ce ar putea sa se reflecte intr-o lumina proasta asupra lor. Sunt diplomati prin modul de adresare si nu vor spune intotdeauna ceea ce gandesc cu adevarat. Peruanii au tendinta de a acorda mai multa atentie oamenilor si relatiilor neglijand intr-o oarecare masura respectarea unor planificari stricte ale intalnirilor. Pentru a fotografia localnicii trebuie sa le platiti 1-2 soles daca nu cumva cer mai mult.

Peru
Peru
Peru
Peru

Informatii legate de viza turistica in Peru gasiti aici

Ghid de calatorie Peru

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Peru

Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.

Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.

Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.

Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.

Sa mergi in Peru Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Peru
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!