Vacante Zimbabwe

Eturia iti propune un circuit inedit in care vei avea ocazia sa vizitezi una dintre cele mai interesante tari ale Africii - Namibia si de asemenea sa explorezi alte doua minuni naturale ale Africii - Parcul National Chobe din Botswana si Cascada Victoria. Vei face safari in parcurile nationale de aici si vei putea admira in liniste animale salbatice precum lei, gheparzi, leoparzi, elefanti dar si multe alte specii endemice, vei traversa irealele peisaje ale Desertului Namib si vei vizita comunitati indigene locale.

Grad efort: mediu
PARTAJ CONFIRMAT: Doamna
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
14 zile / 11 nopti
20 Mese incluse

11 Mic dejun, 9 Cina

3 tari

Botswana, Namibia, Zimbabwe

Windhoek, Sossusvlei, Desertul Namib, Swakopmund, Parcul National Etosha, Rundu, Parcul Mahango, Namushasha, Parcul National Chobe, Cascada Victoria

6 atractii de top

Sossusvlei, Desertul Namib, Swakopmund, Parcul National Etosha, Parcul National Chobe, Cascada Victoria

Yulicary Sarracent

Tour leader

031.9998

Discover Namibia, Botswana & Cascada Victoria 14 zile - noiembrie 2019 cu Yulicary Sarracent

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Windhoek

La sosire pe aeroportul din Windhoek vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotelul din Sossusvlei.
Vei face un tur panoramic al orasului Windhoek, cel mai mare si mai modern din Namibia, un centru urban cu puternice influente nemtesti, care pentru multi poate parea prea modern si organizat fata de regiunile inconjuratoare. Vei putea admira cladirea Parlamentului Namibiei, Galeria Nationala si vechea Biserica luterana Christuskirche.Vei vizita un atelier de prelucrare a diamantelor, un loc unde te vei lasa fascinati de sclipirile inegalabile ale pietrelor pretioase, ce primesc forme deosebite in mainile artizanilor priceputi.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Windhoek, Victoria Falls - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Windhoek
 • Tur de oras Windhoek
 • Vizita atelier diamante Windhoek

sosire in WINDHOEK
sosire in WINDHOEK

ziua 3 Windhoek - Sossusvlei

Astazi vei calatori spre Desertul Namib, pana la Sossusvlei. Distanta este de 285 km, (circa 6 ore), o buna portiune din traseu fiind drum pietruit.

 

INCLUS

 • Transfer Windhoek - Sossusvlei

WINDHOEK - SOSSUSVLEI
WINDHOEK - SOSSUSVLEI

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Sossusvlei - Desertul Namib - Sossusvlei

Vei face o excursie in Parcul National Namib-Naukluft, una dintre marile rezervatii ale Africii, apreciat drept unul dintre cele mai vechi deserturi ale lumii. Desertul Namib se intinde pe mai bine de 80.000 km²; ariditatea acestuia se datoreaza curentului descendent Cell Hardley racit de curentul rece al Benguelei, din largul coastelor atlantice; cu toate acestea in acest teritoriu ostil se gasesc un numar neobisnuit de specii de flora si fauna, multe dintre ele endemice si perfect adaptate climatului. Printre acestea se numara si Welwitschia Mirabills, o planta fosila, cameleonul de Namibia sau sacalul. Aici te vei opri in cele mai importante puncte de interes: dunele de la Sossusvlei, Deadvlei, Hiddenvlei si Canionul Sesriem.

 

INCLUS

 • Tur Desertul Namib

Sossusvlei - DESERTUL NAMIB - Sossusvlei
Sossusvlei - DESERTUL NAMIB - Sossusvlei

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Sossusvlei - Swakopmund

Vei fi transferat catre orasul Swakopmund via Walvis Bay. Ridicat in punctul de varsare a Raului Swakop in ocean, orasul Swakopmund este situat in partea de vest a statului Namibia si este oras de resedinta administrativa a Provinciei Erongo. Port la oceanul Atlantic, Swakpomund a fost fondat de colonistii germani in 1892 servind ca port principal pentru teritoriile din Africa de sud vest ocupate de germani. Actualmente orasul a devenit statiune balneoclimaterica.

Vei vizita Swakopmund, un oras ce pastreaza nealterate influentele arhitecturii germane din perioada coloniala.

 

INCLUS

 • Transfer Sossusvlei - Swakopmund
 • Tur de oras Swakopmund

SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND
SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND

mese Mic dejun
ziua 6 Swakopmund - Parcul National Etosha Sud

Vei fi transferat catre Parcul National Etosha.Pe traseu vei vizita un sat traditional al etnicilor Himba, ultimele triburi semi-nomade de pe teritoriul Namibiei. Etnicii Himba au un fel aparte de a se imbraca si impodobi, in special femeile, au o bucatarie specifica si un mod propriu de a convietui si a se adapta mediului in care traiesc.

 

INCLUS

 • Transfer Swakopmund - Parcul National Etosha
 • Vizita sat Himba

SWAKOPMUND - PARCUL NATIONAL ETOSHA SUD
SWAKOPMUND - PARCUL NATIONAL ETOSHA SUD

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Etosha Sud - Etosha Est

Vei avea ocazia sa explorezi Parcul National Etosha si sa te bucuri de experienta safari-ului. Situat in nord-vestul Namibiei, in Regiunea Kunene, ocupa si zone ale regiunilor Oshana, Oshikoto si Otjozondjupa. Etosha s-a constituit ca parc in anul 1907, cand avea o suprafata de 100.000 km² si era cea mai mare rezervatie din lume. In prezent suprafata parcului reprezinta circa ¼ din suprafata initiala, ramanand totusi una dintre marile arii protejate ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Etosha

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Parcul National Etosha - Rundu

Vei fi transferat catre Rundu, unde te vei caza la hotelul mentionat. Pe traseu vei vizita satele Tsumeb si Grootfontein dar si meteoritul Hoba, cel mai mare meteorit cunoscut si cea mai masiva bucata naturala de fier cunoscuta la suprafata Pamantului (60 de tone).

 

INCLUS

 • Transfer Etosha - Rundu

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Rundu - Parcul National Mahango

Astazi vei fi transferat catre Kongola, unde vei fi cazat la hotelul mentionat. Pe traseu vei traversa Fasia Caprivi si te vei opri la Cascadele Popa iar mai apoi vei ajunge in Parcul National Mahango.Vei explora cu barca Parcul National Mahango, la granita cu Botswana. Vei putea vedea elefanti, bivoli, antilope Roan, antilope Sable, Tsessebe si Red Lechwe, dar si marile feline africane si bineinteles hipopotami si crocodili. Regiunea este una mlastinoasa, prezenta apei constituind garantia unui veritabil paradis al vietii salbatice.

 

INCLUS

 • Transfer Rundu - Mahango
 • Safari Mahango

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Parcul National Mahango - Namushasha

Te vei indrepta spre Namushasha, in vestul Fasiei Caprivi, pe malul Raului Kwando.Vei face o plimbare cu barca, explorand canalele Raului Kwando, cunoscut pentru diversitatea vietii salbatice.

 

INCLUS

 • Transfer Mahango - Namushasha
 • Safari Raul Kwando

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Namushasha, Namibia - Parcul National Chobe, Botswana

Vei vizita Centrul Namushasha, deschis in 2014, unde vei afla mai multe despre istoria si traditiile triburilor HaMbukushu, BaLozi si MaFwe, acestia traiesc in principal din agricultura si pescuit si isi construiesc singuri uneltele, din metal, lemn, lut sau din os.Vei fi transferat in Parcul National Chobe, aflat pe teritoriul Botswanei, dar totodata foarte aproape de Angola si Zambia.Vei face safari in Parcul National Chobe. Situat in apropierea celebrei Delte Okavango acesta este, poate, cea mai cunoscuta arie de conservare din Botswana. Parcul este faimos in principal pentru impresionanta concentratie de elefanti ce numara aproximativ 120.000 de indivizi, dar si pentru numeroasele turme de bivoli africani, antilope, animale de prada si pasari migratoare.

 

INCLUS

 • Vizita Centrul Namushasha
 • Transfer Namushasha - Chobe
 • Safari Chobe

NAMUSHASHA, Namibia - PARCUL NATIONAL CHOBE, Botswana
NAMUSHASHA, Namibia - PARCUL NATIONAL CHOBE, Botswana

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Parcul National Chobe - Victoria Falls, Zimbabwe

Astazi te vei indrepta spre punctul de frontiera Kazungula si vei intra pe teritoriul Zimbabwe, pentru a ajunge la Victoria Falls.
Vei face o incursiune in peisajul magnific al Cascadei Victoria, una dintre cele mai importante atractii turistice ale Africii si ale lumii. Cascada Victoria sau Mosi-oa-Tunya (“fumul care tuna”), cum a fost denumita de catre tribul local Kololo se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe si ofera un spectacol la fel de impresionant azi ca si acum 160 de ani, atunci cand au fost descoperite de celebrul explorator David Livingstone. Vei vizita spectaculoasele zone ale acesteia numite sugestiv Cataracta Diavolului, Cascada Principala, Cascada Curcubeului, Cataracta Estica, Insula Cascada dar si zonele de chei si Insula Livingstone.

 

INCLUS

 • Transfer Chobe - Victoria Falls
 • Tur Cascada Victoria

PARCUL NATIONAL CHOBE - VICTORIA FALLS, Zimbabwe
PARCUL NATIONAL CHOBE - VICTORIA FALLS, Zimbabwe

mese Mic dejun, Cina
ziua 13 Plecare Din Victoria Falls

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul Victoria Falls.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Victoria Falls

mese Mic dejun
ziua 14 Sosire In Bucuresti

 

10 locatii vizitate


Windhoek,
Sossusvlei,
Desertul Namib,
Swakopmund,
Parcul National Etosha,
Rundu,
Parcul Mahango,
Namushasha,
Parcul National Chobe,
Cascada Victoria

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 08.11.2019 ora 12:15; Sosire Doha 08.11.2019 ora 18:00; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 09.11.2019 ora 02:00; Sosire Windhoek 09.11.2019 ora 10:40; Qatar Airways; durata 9:40 ✈ Plecare Victoria Falls 20.11.2019 ora 13:55; Sosire Johannesburg 20.11.2019 ora 15:35; Qatar Airways; durata 1:40 ✈ Plecare Johannesburg 20.11.2019 ora 20:40; Sosire Doha 21.11.2019 ora 06:35; Qatar Airways; durata 8:55 ✈ Plecare Doha 21.11.2019 ora 16:25; Sosire Bucuresti 21.11.2019 ora 20:30; Qatar Airways; durata 5:05

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Yulicary Sarracent

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Botswana

Botswana tips

Viza
 • Cetatenii romani  care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Botswana nu au nevoie de viza. 

Nume: Republica Botswana

Capitala: Gaborone

Asezare: Stat in sudul Africii, la nord de Africa de Sud

Moneda: Pula - BWP

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Namibia

Namibia tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul namibian.
  Informatii asupra modalitatilor de obtinere a vizei se pot obtine la Ambasada Republicii Namibia in Austria (http://www.embnamibia.at/).

Nume: Republica Namibia

Capitala: Windhoek

Asezare: Stat in sudul Africii, la Oceanul Atlantic, intre Angola si Africa de Sud

Moneda: Dolarul namibian - NAD

Fus orar: UTC +1 / UTC +2

Sfaturi Zimbabwe

Zimbabwe tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in Republica Zimbabwe.
  Viza se poate obtine la orice punct de intrare in Republica Zimbabwe (terestru, aeroport).

Nume: Republica Zimbabwe

Capitala: Harare

Asezare: Stat in sudul Africii intre Africa de Sud si Zambia

Moneda: Dolarul SUA - USD, Rupia indiana - INR, Yuan - CNY

Fus orar: UTC +2

together for excellent journeys

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie Sorin Stoica

Candva, citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie
Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria Gabriela

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute...

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.178 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia