Discover Namibia, Botswana & Cascada Victoria - noiembrie 2018

|
0 €

Eturia iti propune un circuit inedit in care vei avea ocazia sa vizitezi una dintre cele mai interesante tari ale Africii - Namibia si de asemenea sa explorezi alte doua minuni naturale ale Africii - Parcul National Chobe din Botswana si Cascada Victoria. Vei face safari in parcurile nationale de aici si vei putea admira in liniste animale salbatice precum lei, gheparzi, leoparzi, elefanti dar si multe alte specii endemice, vei traversa irealele peisaje ale Desertului Namib si vei vizita comunitati indigene locale.

grad efort mediu
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Plecare: 17 Noi 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

17 zile / 14 nopti
3 tari: Zimbabwe, Namibia, Botswana

Windhoek, Desertul Namib, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Twyfelfontein, Parcul National Etosha, Rundu, Kongola, Parcul National Bwabwata, Parcul National Chobe, Kasane, Cascada Victoria

26 Mese incluse

14 Mic dejun, 2 Pranz, 10 Cina

6 atractii de top

Sossusvlei, Desertul Namib, Swakopmund, Parcul National Etosha, Parcul National Chobe, Cascada Victoria

Discover Namibia, Botswana & Cascada Victoria - noiembrie 2018

Itinerar

Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Windhoek

La sosire pe aeroportul din Windhoek vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotelul din Sossusvlei.
Vei face un tur panoramic al orasului Windhoek, cel mai mare si mai modern din Namibia, un centru urban cu puternice influente nemtesti, care pentru multi poate parea prea modern si organizat fata de regiunile inconjuratoare. Vei putea admira cladirea Parlamentului Namibiei, Galeria Nationala si vechea Biserica luterana Christuskirche.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Windhoek, Livingstone - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Windhoek
 • Tur de oras Windhoek
ziua 3 Windhoek - Sossuvlei, Desertul Namib

Vei fi transferat la lodge-ul din Sossusvlei, Desertul Namib.

 

INCLUS

 • Transfer Windhoek - Sossusvlei

WINDHOEK - SOSSUVLEI, DESERTUL NAMIB
WINDHOEK - SOSSUVLEI, DESERTUL NAMIB
WINDHOEK - SOSSUVLEI, DESERTUL NAMIB

mese Dinner, Breakfast
ziua 4 Sossusvlei - Desertul Namib - Sossusvlei

Vei face o excursie la Sossusvlei, in Parcul National Namib-Naukluft, una dintre marile rezervatii ale Africii ce este apreciat drept unul dintre cele mai vechi deserturi ale lumii. Aici te vei opri in cele mai importante puncte de interes intre care se numara dunele de la Sossusvlei, Deadvlei, Hiddenvlei si Canionul Sesriem.

 

INCLUS

 • Tur Desertul Namib Sossusvlei

Sossusvlei - DESERTUL NAMIB - Sossusvlei
Sossusvlei - DESERTUL NAMIB - Sossusvlei
Sossusvlei - DESERTUL NAMIB - Sossusvlei

mese Dinner, Breakfast
ziua 5 Sossusvlei - Swakopmund

Vei fi transferat catre orasul Swakopmund via Walvis Bay. Ridicat in punctul de varsare a Raului Swakop in ocean, orasul Swakopmund este situat in partea de vest a statului Namibia si este oras de resedinta administrativa a Provinciei Erongo. Port la oceanul Atlantic, Swakpomund a fost fondat de colonistii germani in 1892 servind ca port principal pentru teritoriile din Africa de sud vest ocupate de germani. Actualmente orasul a devenit statiune balneoclimaterica.

 

INCLUS

 • Transfer Sossusvlei - Swakopmund

SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND
SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND
SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND

mese Breakfast
ziua 6 Swakopmund

Zi libera la dispozitie; poti explora Desertul Namib, putand opta pentru excursii optionale cum ar fi Living Desert Tour sau Croaziera cu Catamaranul.

 

mese Breakfast
ziua 7 Swakopmund - Twyfelfontein - Damaraland

Vei fi transferat catre Damaraland. Vei face o oprire intr-un sat traditional al etnicilor Damara, considerat un adevarat muzeu viu. Vei cunoaste stilul de viata, traditiile si obiceiurile, precum si dialectul Damara/Nama utilizat de localnici. Vei continua cu vizita sitului Twyfelfontein, o zona stancoasa unde se pot vedea peste 2000 de desene preistorice, declarata de catre UNESCO Patrimoniu Universal in 2007; de asemenea vei putea admira numeroase albii ale unor rauri preisorice si campii deschise si formatiuni naturale spectaculoase printre care The Organ Pipes, formatiuni din piatra ce seamana niste tuburi de orga si Muntele Burnt. La final vei vizita Padurea Pietrificata din regiunea Damaraland, descoperita in 1940 si devenita monument national. Nu este vorba despre o padure propriu-zis pietrificata, ci este mai degraba o acumulare de trunchiuri de copaci fosilizati acum 280 milioane de ani. S-a descoperit ca acestia nu au crescut pe teritoriul Namibiei de astazi, ci au fost adusi de apele unui vechi rau ce strabatea continentul Gondwana in timpul unor mari inundatii.

 

INCLUS

 • Transfer Swakopmund - Twyfelfontein - Damaraland

mese Dinner, Breakfast
ziua 8 Damaraland - Parcul National Etosha

Vei fi transferat catre Parcul National Etosha iar pe traseu vei vizita un sat traditional al etnicilor Himba, ultimele triburi semi-nomade de pe teritoriul Namibiei. Vei face un game drive in Parcul National Etosha, insotit de un ghid local.

 

INCLUS

 • Transfer Damaraland - Parcul National Etosha

DAMARALAND - PARCUL NATIONAL ETOSHA
DAMARALAND - PARCUL NATIONAL ETOSHA
DAMARALAND - PARCUL NATIONAL ETOSHA

mese Dinner, Breakfast
ziua 9 Parcul National Etosha

Vei avea ocazia sa explorezi Parcul National Etosha si sa te bucuri de experienta safari-ului. Situat in nord-vestul Namibiei, in Regiunea Kunene, ocupa si zone ale regiunilor Oshana, Oshikoto si Otjozondjupa. Etosha s-a constituit ca parc in anul 1907, cand avea o suprafata de 100.000 km² si era cea mai mare rezervatie din lume. In prezent suprafata parcului reprezinta circa ¼ din suprafata initiala, ramanand totusi una dintre marile arii protejate ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Etosha

mese Dinner, Breakfast
ziua 10 Parcul National Etosha - Rundu

Vei fi transferat catre Rundu, unde te vei caza la hotelul mentionat. Pe traseu vei vizita satele Tsumeb si Grootfontein dar si meteoritul Hoba, cel mai mare meteorit cunoscut si cea mai masiva bucata naturala de fier cunoscuta la suprafata Pamantului (60 de tone).

 

INCLUS

 • Transfer Etosha - Rundu

mese Dinner, Breakfast
ziua 11 Rundu - Bagani - Kongola

Astazi vei fi transferat catre Kongola, unde vei fi cazat la hotelul mentionat. Pe traseu vei traversa Fasia Caprivi si te vei opri la Cascadele Popa iar mai apoi vei ajunge in Parcul National Bwabwata. Seara vei face o plimbare pe Raul Kwando, al carui bazin hidrografic este format in pare marte din zone naturale protejata si rezervatii.

 

INCLUS

 • Transfer Rundu - Bagani - Kongola

mese Dinner, Breakfast
ziua 12 Kongola - Parcul National Bwabwata - Kongola

Astazi vei face safari in Parcul National Bwabwata, zona protejata situata in partea de nord est a Namibiei la vest de de Raul Okavango. Parcul are o suprafata de peste 6200 de km patrati si este un areal important de locuire pentru elefantul african insa gazduieste si alte specii de animale precum bivolul, hipopotamul, antilopa Roan, antilopa sable, leul, leopardul, hiena sau ghepardul.

 

INCLUS

 • Safari Bwabwata

mese Dinner, Breakfast
ziua 13 Kongola - Kasane - Parcul National Chobe, Botswana

Astazi vei calatori spre Botswana, trecand prin orasul Kasane si mai apoi te vom indrepta spre Parcul National Chobe. Pe traseu te vei opri pentru a vizita Centrul Namushasha. Seara vei face o plimbare cu barca pe unul dintre raurile din Parcul National Chobe.

 

INCLUS

 • Transfer Kongola - Kasane - Chobe

KONGOLA - KASANE - PARCUL NATIONAL CHOBE, Botswana
KONGOLA - KASANE - PARCUL NATIONAL CHOBE, Botswana
KONGOLA - KASANE - PARCUL NATIONAL CHOBE, Botswana

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 14 Parcul National Chobe

Astazi vei face safari in Parcul National Chobe. Situat in apropierea celebrei Delte Okavango acesta este, poate, cea mai cunoscuta arie de conservare din Botswana. Parcul este faimos in principal pentru impresionanta concentratie de elefanti ce numara aproximativ 120.000 de indivizi, dar si pentru numeroasele turme de bivoli africani, antilope, animale de prada si pasari migratoare.

 

INCLUS

 • Safari Chobe

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 15 Parcul National Chobe - Cascada Victoria

Astazi te vei indrepta spre punctul de frontiera Kazungula si vei intra pe teritoriul Zimbabwe, pentru a ajunge la Cascada Victoria.
Vei face o incursiune in peisajul magnific al Cascadei Victoria, una dintre cele mai importante atractii turistice ale Africii si ale lumii. Cascada Victoria sau Mosi-oa-Tunya (“fumul care tuna”), cum a fost denumita de catre tribul local Kololo se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe si ofera un spectacol la fel de impresionant azi ca si acum 160 de ani, atunci cand au fost descoperite de celebrul explorator David Livingstone. Vei vizita spectaculoasele zone ale acesteia numite sugestiv Cataracta Diavolului, Cascada Principala, Cascada Curcubeului, Cataracta Estica, Insula Cascada dar si zonele de chei si Insula Livingstone.

 

INCLUS

 • Transfer Chobe - Cascada Victoria
 • Tur Cascada Victoria

PARCUL NATIONAL CHOBE - CASCADA VICTORIA
PARCUL NATIONAL CHOBE - CASCADA VICTORIA
PARCUL NATIONAL CHOBE - CASCADA VICTORIA

mese Breakfast
ziua 16 Plecare De La Cascada Victoria

Vei fi transferat de la hotel la aeroport.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cascada Victoria

mese Breakfast
ziua 17 Sosire In Bucuresti

 

13 locatii vizitate


Windhoek,
Desertul Namib,
Sossusvlei,
Swakopmund,
Damaraland,
Twyfelfontein,
Parcul National Etosha,
Rundu,
Kongola,
Parcul National Bwabwata,
Parcul National Chobe,
Kasane,
Cascada Victoria

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 17.11.2018 ora 12:05; Sosire Doha 17.11.2018 ora 17:50; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 18.11.2018 ora 02:45; Sosire Windhoek 18.11.2018 ora 11:25; Qatar Airways; durata 9:40 ✈ Plecare Livingstone 02.12.2018 ora 13:30; Sosire Johannesburg 02.12.2018 ora 15:15; Qatar Airways; durata 1:45 ✈ Plecare Johannesburg 02.12.2018 ora 19:30; Sosire Doha 03.12.2018 ora 05:45; Qatar Airways; durata 9:15 ✈ Plecare Doha 03.12.2018 ora 06:50; Sosire Bucuresti 03.12.2018 ora 11:05; Qatar Airways; durata 5:15.

Sfaturi Botswana

Botswana tips

Viza
 • Cetatenii romani  care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Botswana nu au nevoie de viza. 

Nume: Republica Botswana

Capitala: Gaborone

Asezare: Stat in sudul Africii, la nord de Africa de Sud

Moneda: Pula - BWP

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Namibia

Namibia tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul namibian.
  Informatii asupra modalitatilor de obtinere a vizei se pot obtine la Ambasada Republicii Namibia in Austria (http://www.embnamibia.at/).

Nume: Republica Namibia

Capitala: Windhoek

Asezare: Stat in sudul Africii, la Oceanul Atlantic, intre Angola si Africa de Sud

Moneda: Dolarul namibian - NAD

Fus orar: UTC +1 / UTC +2

Sfaturi Zimbabwe

Zimbabwe tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in Republica Zimbabwe.
  Viza se poate obtine la orice punct de intrare in Republica Zimbabwe (terestru, aeroport).

Nume: Republica Zimbabwe

Capitala: Harare

Asezare: Stat in sudul Africii intre Africa de Sud si Zambia

Moneda: Dolarul SUA - USD, Rupia indiana - INR, Yuan - CNY

Fus orar: UTC +2

together for excellent journeys

Expeditie in Africa Australa Sorin Stoica

Candva citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

Expeditie in Africa Australa
Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria Gabriela

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute...

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia