Asia

SOLD OUT - Share a trip - Circuit Myanmar, 9 zile Circuit Share a trip

10 zile / 7 nopti
Vei vizita Yangon, Bagan, Lacul Inle, Mandalay, Heho
SOLD OUT
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

5 locatii

Explorate

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Circuit Share a trip
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia iti propune o vacanta exotica in fascinantul Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexploatata. Aici vei vizita fosta capitala Yangon, un oras in egala masura colonial si traditional. Vei calatori apoi spre Bagan unde vei admira peisajul fermecator al stupelor si pagodelor pentru ca mai apoi sa vizitezi orasul Mandalay, principalul centrul de arta si cultura budista din tara. In finalul calatoriei tale vei ajunge in pitoreasca zona a Lacului Inle, unde vei descoperi peisajele unice si ineditul traditiilor locale.

Experiente inedite

 • Croaziera pe Lacul Inle
 • Vizite la sate traditionale
 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Share a trip - Circuit Myanmar, 9 zile Itinerar

 • Transfer privat aeroport - hotel Yangon

  Durata: 1 h

  La sosire pe aeroportul din Yangon vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Tur privat de oras Yangon

  Durata: 3 h

  Vei face un tur panoramic al fostei capitale birmaneze si vei admira principalele sale atractii turistice: cladirile edificate in stil colonial francez, Pagoda Sule, Gradina Mahabandoola, Monumentul Independentei, cartierele Little India si Chinatown.

  Locatie sosire: Yangon
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Yangon

 • Pranz Yangon

  Durata: 1 h

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Vizita Pagoda Kyaukhtatgyi

  Durata: 1 h

  Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri, in interiorul careia vei vedea impresionante picturi murale cu scene din viata acestuia.

 • Vizita Pagoda Shwedagon

  Durata: 2 h

  Pagoda Shwedagon este cel mai important lacas de cult budist din Yangon, o stupa placata cu aur cu o inaltime de peste 99 de metri, edificata in secolul al XV-lea. Opulenta aurului risipit peste tot, cele 18 tone de diamante si pietre pretioase cu care este impodobita o fac intr-adevar unica si impozanta.

 • Cazare Yangon

  Best Western Green Hill Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Yangon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroportul din Yangon.

  Locatie sosire: RGN Yangon International Airport
  Locatie plecare: Yangon
  Tip serviciu: PVT

 • Transfer privat aeroport Heho - Lacul Inle

  Durata: 1.5 h

  De la aeroportul din Heho vei fi transferat catre Lacul Inle strabatand un drum deosebit de pitoresc. Vei face o oprire la Manastirea Shwe Yan Pyay, remarcabila pentru sculpturile de lemn si pentru imaginile infatisandu-l pe Buddha.

  Locatie sosire: Nyaungshwe
  Locatie plecare: HEH Heho Airport
  Tip serviciu: PVT

 • Pranz Lacul Inle

  Durata: 1 h

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Plimbare cu barca Lacul Inle

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic cu o barca motorizata pentru a admira imprejurimile Lacului Inle si peisajele superbe ale acestuia. Pe marginea lacului traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice a caror indeletniciri ancestrale fascineaza orice turist. Una dintre aceastea este pescuitul traditional in care localnicii se folosesc de picioare pentru a vasli micutele ambarcatiuni utilizate pentru pescuit.

  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Pagoda Phaung Daw Oo

  Durata: 1 h

  Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle. Pagoda este spectaculoasa prin cele cinci statui ale sale, poleite cu aur, care il infatiseaza pe Buddha.

 • Cazare Lacul Inle

  Amazing Inle Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita piata locala Lacul Inle

  Durata: 1 h

  Vei vizita piata locala din imprejurimile Lacului Inle. Piata isi schimba pozitia in satele din jurul lacului, o data la 5 zile. Este vizitata, in principal, de localnici si triburile din imprejurimi care vin aici pentru a vinde sau a face schimb de bunuri.

 • Vizita sat In Dein

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat cu barca spre In Dein, un sat din sudul lacului, apartinand tribului Pa O. Vei face o plimbare prin sat, vei vizita scoala si vei urca pana la stupele Alaung Sitthou pentru a admira o panorama superba a imprejurimilor si a Lacului Inle.

 • Vizita Alaung Sitthou

  Durata: 1 h

  Alaung Sitthou este o zona cu numeroase ruine vechi din secolul al XIII-lea, cu sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei avea o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.

 • Cazare Lacul Inle

  Amazing Inle Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat Lacul Inle - aeroport Heho

  Durata: 1 h

  Ti se va asigura transferul din zona Lacului Inle la aeroportul din Heho.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Lacul Inle
  Locatie sosire: HEH Heho Airport

 • Tur Temple Thatbyinnyu, Dhammayangyi, Sulamani

  Durata: 1 h

  Vei face un tur, cu carul traditional, in jurul templelor: Thatbyinnyu (cel mai inalt templu din Bagan), Dhammayangyi (un templu masiv, cunoscut pentru zidaria remarcabila) si Sulamani.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Templul Ananda

  Durata: 2 h

  Vei vizita Templul Anada, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. Acesta are doua statui ale lui Buddha in picioare, ale caror expresii ale fetei se schimba in functie de distanta de la care le privesti, fiind o adevarata opera de arta a stilului arhitectural timpuriu buddhist si una dintre putinele manastiri de caramida din aceasta perioada care a rezistat in timp.

 • Pranz Bagan

  Durata: 1 h

  Vei servi pranzul la un restaurant local

  Tip masa: Pranz

 • Vizita atelier local

  Durata: 1 h

  Vei vizita un atelier local de obiecte lacuite si vei descoperi tehnicile traditionale utilizate aici si transmise din generatie in generatie.

 • Vizita satul Minnanthu

  Durata: 3 h

  Mai putin cunoscut, satul Minnanthu este unul dintre cele mai izolate din zona Bagan-ului. Aici vei explora templele Payathonzu, Lemyentha si Nandamannya, dupa care veti face o plimbare cu barca pe raul Irrawaddy. De-a lungul raului, vei putea observa viata de zi cu zi a localnicilor si a pescarilor, dar si frumoasele temple situate pe malul raului.

 • Cazare Bagan

  Areindmar Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Bagan

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Bagan.

  Locatie plecare: Bagan
  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Bagan

 • Vizita Pagoda Mahamuni

  Durata: 1 h

  Pagoda Mahamuni este considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur, care este numita si Imaginea in Viata a lui Buddha. Mandalay este recunoscut pentru mestesugarii sai foarte priceputi in confectionarea diferitelor obiecte de artizanat cum ar fi: sculpturi, frumose broderii kalaga, foitele de aur care si acum sunt obtinute folosind aceeasi tehnica veche practicata la Curtea Regala.

 • Pranz Mandalay

  Durata: 1 h

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Vizita Pagoda Kuthodaw

  Durata: 1 h

  Pagoda Kuthodaw este renumita ca locul unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1, 5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf.

 • Vizita Manastirea Shwenandaw

  Durata: 1 h

  Manastirea Shwenandaw este celebra pentru sculpturile sale de lemn si pentru exceptionalele vestigii de secol XIX ale vechiului Palat Regal. Construita in stil arhitectural birmanez, manastirea este singura structura ramasa din Palatul Regal, ce pastreaza inca viu stilul original autentic.

 • Cazare Mandalay

  Mandalay City Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Excursie de o zi Ava, Sagaing si Amarapura

  Durata: 3 h

  Vei vizita cele 3 foste capitale: Ava (capitala Myanmar-ului intre secolele 14 si 18), Sagaing si Amarapura. In cadrul acestui tur, vei avea ocazia sa vizitezi pagodele din Sagaing, acesta fiind considerat centrul religios al Myanmarului, precum si piata locala, de unde vei putea cumpara suveniruri dintre cele mai diverse. Vei face o oprire si la un atelier de ceramica, pentru a observa procesul de confectionare a vaselor ceramice utilizate pentru depozitarea apei, specifice Myanmar-ului. In Amarapura, fosta capitala al carei nume inseamna Orasul Nemuritor, vei vizita si un atelier de producere a matasii, aceasta fiind foarte raspandita in regiune.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin

  Durata: 1 h

  Vei trece podul peste Raul Irrawaddy si vei ajunge la Sagaing. Pe culmile dealului Sagaing se afla aproape 600 de pagode si manastiri pictate in alb, drept pentru care Sagaing este considerat centrul religios al Myanmarului, casa a peste 3000 de calugari si a peste 100 de centre de meditatie. Vei incepe cu vizita Pagodei Swan Oo Pon Nya Shin, situata pe un munte, considerat al doilea ca inaltime din Sagaing.

 • Vizita Pagoda U Min Thone Sae

  Durata: 1 h

  Pagoda U Min Thone Sae este una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Aceasta este situata central, aproape de varful dealului Sagaing, de unde vei admira minunata priveliste oferita de celelate temple.

 • Vizita Manastirea Bagaya

  Durata: 1 h

  In Ava, fosta capitala a tarii intre secolele al XIV-lea si al XVIII-lea, vei face o scurta plimbare cu feribotul, dupa care vei fi preluat de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya, o veche cladire de lemn.

 • Vizita Podul U Bein

  Durata: 1 h

  Vei face o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din 984 de piloni din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor din Amarapura.

 • Cazare Mandalay

  Mandalay City Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Mandalay

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Mandalay.

  Locatie plecare: Mandalay
  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: MDL Mandalay International Airport

 • Vizita piata Bogyoke Yangon

  Durata: 1 h

  Vei vizita Piata Bogyoke, cunoscuta in trecut ca Scott’s Market, unde vei putea cumpara suveniruri dintre cele mai diverse.

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Yangon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Yangon.

  Tip serviciu: PVT

Optiuni Cazare Hoteluri

Best Western Green Hill Hotel 9*
Yangon

Best Western Green Hill Hotel 3* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Situat in imprejurimile idilice ale zonei Phoe Sein din Yangon, departe de agitatia orasului, Best Western Green Hill este un ...

Amazing Inle Resort 10*
Lacul Inle

Amazing Inle Resort 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Resortul Amazing Inle aflat pe malul estic al Lacului Inle, in satul Ingyin Gone, te invita sa experimentezi ospitalitatea traditionala ...

Areindmar Hotel 10*
Bagan

Areindmar Hotel 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Hotelul Areindmar este amplasat printre templele din Bagan, chiar la sud de zidurile capitalei antice. Areindmar dispune de 50 de ...

Mandalay City Hotel 9*
Mandalay

Mandalay City Hotel 3* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Hotelul Mandalay City, supranumit si „Oasis”, este situat in inima orasului Mandalay. Hotelul practica turismul sustenabil, toate materialele utilizate in ...

Myanmar Sfaturi

Localnicii sunt prietenosi insa trebuie tratati cu respect si folosind ca modalitate de adresare formularile insotite de "domnule", "doamna". Respectul pentru o persoana in varsta se scoate in evidenta prin precedarea numelui de particula "U", barbatilor tineri li se adreseaza cu "aung" iar barbatilor de varsta medie cu "ko"; numele unei femei este precedat de "daw". Daca faceti vizita la localnici, la intrarea in locuinta trebuie sa te descalti. Pantalonii scurti si fustele scurte nu sunt admise in temple si lacasuri de cult. Strangerea mainii nu este frecventa in Myanmar. Nu este recomandata imbratisarea sau sarutul in public. In lacasurile de cult nu se striga si nu se rade. Obiectele de cult nu se ating. Cu calugarii nu se da mana. Dupa amiaza nu se ofera produse de mancare calugarilor. Cand este posibil este recomandata lasarea unei donatii la lacasurile de rugaciune.

Myanmar
Myanmar
Myanmar
Myanmar

Informatii legate de viza turistica in Myanmar gasiti aici

Ghid de calatorie Myanmar

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Myanmar

Sa mergi in Myanmar Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Myanmar
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!