Vacante Rusia

Eturia iti propune sa descoperi farmecul Rusiei, vizitand cele mai importante obiective turistice ale Moscovei, Sankt Petersburg-ului si provinciei Karelia, regiune situata in nord-estul tarii, la granita cu Finlanda. Vei explora Kremlin-ul, orasele Petrozavodsk si Veliky Novgorod, spectaculosul muzeul in aer liber Kizhi, Cascadele Kivach si in final vei ajunge si Sankt Petersburg, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup: min. 12 persoane
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
11 zile / 10 nopti
13 Mese incluse

10 Mic dejun, 1 Pranz, 2 Cina

Tara

Rusia

Moscova, Petrozavodsk, Insula Kizhi, Veliky Novgorod, Sankt Petersburg

3 atractii de top

Moscova, Kremlin, Sankt Petersburg

Andreea

Tour Leader Expert

031.9998

Explore Moscova, Sankt Petersburg & Karelia 11 zile - iulie 2019

Itinerar

ziua 1 Sosire In Moscova

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroport si te vei imbarca pentru zborul international.

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

sosire in MOSCOVA
sosire in MOSCOVA

mese Cina
ziua 2 Moscova

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.

 

INCLUS

 • Tur de oras Moscova

mese Mic dejun
ziua 3 Moscova - Petrozavodsk

Vei vizita splendida Catedrala Vasili Blajenii (Sf. Vasile), unul dintre simbolurile durabile Rusiei.
Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Seara, vei fi transferat la gara din Moscova. Vei calatori cu trenul de noapte catre Petrozavodsk.

 

INCLUS

 • Vizita Catedrala Vasili Blajenii
 • Tur Kremlin
 • Transfer cu trenul Moscova - Petrozavodsk

MOSCOVA - PETROZAVODSK
MOSCOVA - PETROZAVODSK

mese Mic dejun
ziua 4 Petrozavodsk

La sosirea in gara din Petrozavodsk vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur al capitalei Republicii Karelia, Petrozavodsk, oras predominant dominat de arhitectura sovietica, ce se desfasoara pe malul vestic al Lacului Onega. Vei admira insa si cateva edificii construite in stil neo-clasic - Piata Rotunda, construita inca din anul 1789, Catedrala Alexandru Nevsky, dar si statuia din bronz si granit a lui Petru I, simbol al orasului.In Rezervatia Naturala Kivach, una dintre cele mai vechi din Rusia, fondata in 1932, vei descoperi un univers salbatic fascinant, unde vietuiesc 197 specii de pasari, 48 de specii de mamifere si 18 de pesti. In ceea ce priveste flora, vei fi coplesiti de frumusetea padurilor de mesteacan karelian. In inima rezervatiei se afla cascada Kivach, care ofera un peisaj spectaculos.

 

INCLUS

 • Transfer gara - hotel Petrozavodsk
 • Tur de oras Petrozavodsk
 • Tur Kivach

mese Mic dejun
ziua 5 Petrozavodsk - Insula Kizhi - Petrozavodsk

Vei pleca spre Insula Kizhi, la bordul unui catamaran.Vei vizita Muzeul Kizhi, care se mandreste cu una dintre primele expozitii in aer liber din Rusia, fiind inscris pe lista patrimoniului UNESCO inca din 1990. Muzeul gazduieste un ansamblu arhitectural unic de biserici din lemn construite in stilul tipic regiunii, dar si alte edificii din lemn.Ti se va asigura transferul in Petrozavodsk.

 

INCLUS

 • Transfer Petrozavodsk - Insula Kizhi
 • Vizita Muzeul Kizhi
 • Transfer Insula Kizhi - Petrozavodsk

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Petrozavodsk - Veliky Novgorod

Vei fi transferat catre gara din Petrozavodsk pentru a lua trenul rapid catre Veliky Novgorod. La sosirea in Veliky Novgorod vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Petrozavodsk - Veliky Novgorod

PETROZAVODSK - VELIKY NOVGOROD
PETROZAVODSK - VELIKY NOVGOROD

mese Mic dejun
ziua 7 Veliky Novgorod - Sankt Petersburg

Vei face un tur al orasului Veliky Novgorod, unul dintre cele mai vechi orase din Rusia. Vei vizita o serie de constructii importante intre care Catedrala Sfanta Sofia, construita in secolul al XI-lea, Catedrala si turnul clopotnitei construit in secolul al XVI-lea, faimoasele clopote ale orasului (secolele XVI - XVII centurie) si monumentul "Millennium of Russia", dedicat formarii tarii.
Mai apoi vei vizita Muzeul Vitoslavitsy, un muzeu in aer liber dedicat arhitecturii traditionale (bazate pe prelucrarea lemnului), muzeu situat pe malul lacului. Aici vei avea ocazia sa vezi cum traiau locuitorii secolelor XVI-XIX dar si unele dintre cele mai vechi constructii din lemn de pe intreg teritoriul tarii.
Vei fi transferat catre gara din Veliky Novgorod pentru a lua trenul rapid catre Sankt Petersburg. La sosirea in Sankt Petersburg ti se va asigura transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Tur de oras Veliky Novgorod
 • Transfer cu trenul Veliky Novgorod - Sankt Petersburg

VELIKY NOVGOROD - SANKT PETERSBURG
VELIKY NOVGOROD - SANKT PETERSBURG

mese Mic dejun
ziua 8 Sankt Petersburg - Peterhof - Sankt Petersburg

Vei vizita imensul domeniu Peterhof. Accesul la parcurile Peterhofului se face coborand niste scari maiestuoase, pe langa Marea Cascada, decorata cu statui. In aceste gradini gloria antichitatii este reinviata de statui sau grupuri monumentale infatisand figuri mitologice ori biblice, zeitati marine, tritoni, animale fabuloase.

 

INCLUS

 • Tur Peterhof

SANKT PETERSBURG - PETERHOF - SANKT PETERSBURG
SANKT PETERSBURG - PETERHOF - SANKT PETERSBURG

mese Mic dejun
ziua 9 Sankt Petersburg

Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect (unde se insiruie o serie de palate: Stroganov, Anicikov, Vorontsov, Beloselsky-Belozersky dar si cladiri Art Nouveau precum Eliseevsky Magazin ori Dom Knigi; tot aici se afla si Gostiny Dvor, un magazin universal care functioneaza inca din secolul al XVIII-lea dar si Teatrul Imperial Aleksandrinski); Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I). In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO.Vei vizita fosta insula finlandeza Enisaari, numita in prezent Hare, pentru a admira Fortareata Sfintii Petru si Pavel. Nasterea orasului Sankt Petersburg se leaga de aceasta fortareata ridicata in 1703 de catre arhitectul Trezzini ca bastion de lupta. In fortareta se afla Catedrala Sf. Apostoli Petru si Pavel cu un interior baroc maret, incarcat de ornamente aurii. Tot aici se odihnesc, in 32 de morminte, o parte a Romanovilor: Petru cel Mare, Elisabeta I, Ecaterina cea Mare, Alexandru I sau Alexandru al II-lea. Ramasitele ultimului tar Nicolae al II-lea, ale sotiei acestuia si ale celor cinci copii, ucisi de bolsevici in 1918, au fost aduse in capela de langa catedrala.

Vei vizita celebrul muzeu Ermitaj. Cu o colectie de peste 3 milioane de obiecte de arta, Ermitaj este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Interioarele opulente ale palatului sunt completate de lucrarile lui Leonardo da Vinci, Giorgione, Titian, Rafael, Velázquez, El Greco, Goya, Rubens, Rembrandt, Renoir, Monet, Van Gogh, Gauguin, Cezanne, Degas, Picasso, Kandinsky, Rodin.

 

INCLUS

 • Tur de oras Sankt Petersburg
 • Vizita Fortareata Petru si Pavel
 • Vizita Muzeul Ermitaj

SANKT PETERSBURG
SANKT PETERSBURG

mese Mic dejun
ziua 10 Sankt Petersburg

Ziua de astazi este libera pentru a descoperi pe cont propriu minunatul oras Sankt Petersburg.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Plecare Din Sankt Petersburg

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Sankt Petersburg.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Sankt Petersburg

mese Mic dejun
5 locatii vizitate


Moscova,
Petrozavodsk,
Insula Kizhi,
Veliky Novgorod,
Sankt Petersburg

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 12.07.2019 ora 06:40; Sosire Viena 12.07.2019 ora 07:25; Austrian Airlines; durata 01:45 ✈ Plecare Viena 12.07.2019 ora 10:00; Sosire Moscova 12.07.2019 ora 13:45; Austrian Airlines; durata 02:45 ✈ Plecare Sankt Petersburg 22.07.2019 ora 16:50; Sosire Munchen 22.07.2019 ora 18:35; Lufthansa; durata 02:45 ✈ Plecare Munchen 22.07.2019 ora 22:20; Sosire Bucuresti 23.07.2019 ora 01:15; Lufthansa; durata 01:55

tariful include

Check-in online

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Rusia

Russia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Intrarea in Federatia Rusa se face doar pe baza de viza.
  Perioada maxima de sedere este de 90 zile in decurs de 6 luni (calculand zilele de la prima intrare).
  Perioada de 90 zile poate insemna o sedere continua sau se pot realiza mai multe intrari si iesiri, ce nu pot depasi 90 zile. Viza se obtine pe baza de invitatie, care trebuie prezentata la ambasada sau consulatul Federatiei Ruse.
  Nu se poate obtine viza la frontiera.

  Din data de 16 februarie 2015, depunerea cererilor de viza se face numai online (http://visa.kdmid.ru).

Nume: Federatia Rusa

Capitala: Moscova

Asezare: in nordul Eurasiei, intre Oceanul Arctic si China si Mongolia, in estul Europei pana la Oceaul Pacific

Moneda: rubla - RUB

Fus orar: UTC+2 pana la UTC +12

together for excellent journeys

Impresii Rusia - August 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Moscova si Sankt...

Impresii Rusia - August 2019
Russia, I’ll be back Catalin Dumitrache

Pentru mine, Rusia a reprezentat intotdeauna o imagine vag amenintatoare si...

Russia, I’ll be back
Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019 Natalia

Multumesc frumos pentru excursia frumoasa pe care am avut-o in Sankt Petersburg...

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019
Prima excursie in Rusia: Moscova si Sankt Petersburg - aprilie
Prima excursie in Rusia: Moscova si Sankt Petersburg - aprilie Roberta Cristea

In Rusia am gasit o lume surprinzatoare. O lume diferita de a noastra, dar...

Impresii Rusia - Martie 2019
Impresii Rusia - Martie 2019 Adrian

Adrian ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Rusia....

Impresii Rusia - August 2018
Impresii Rusia - August 2018 Alina-Maria

Rusia este o destinatie extrem de ofertanta, care merita vizitata cel putin o...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.179 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia