Asia

SOLD OUT - Circuit Malaezia & Indonezia, 12 zile Circuit in sharing

12 zile / 11 nopti
Vei vizita Jogjakarta, Ubud, Kuala Lumpur, Malacca, Bali, Bali Sud
SOLD OUT
12 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Circuit in sharing
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Iti propunem o vacanta exotica in Malaezia si Indonezia, in inima Asiei de Sud-Est. Vei avea ocazia sa vizitezi metropola Kuala Lumpur, un oras cosmopolit si contrastant, apoi vei zbura spre Indonezia unde vei vizita Jogjakarta, oras situat pe Insula Java, pentru ca apoi sa ajungi in Bali, principala atractie turistica a arhipelagului indonezian, denumita si Insula Zeilor. Bali combina peisajul natural cu stralucirea hotelurilor de lux, cu baruri cochete si restaurante recunoscute pe plan international, iar in Ubud vei descoperi un paradis tropical cu peisaje de basm, dar si o mostenire culturala si spirituala extrem de bogata.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit Malaezia & Indonezia, 12 zile Itinerar

 • Transfer aeroport - hotel Kuala Lumpur

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Kuala Lumpur
  Locatie plecare: Kuala Lumpur

 • Cazare Kuala Lumpur

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur de oras Kuala Lumpur

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic al capitalei malaeziene si vei vizita principalele sale atractii: Moscheea Masjid Negara, cel mai important lacas de cult din oras; Monumentul National al Malaeziei, Tugu Negara, dedicat eroilor care au cazut in lupta pentru independenta de sub dominatia japoneza, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Vei vedea apoi si superbele cladiri din Piata Independentei, cladirea garii, construita in stil maur, Palatul Regal si Clubul de Cricket realizat in stil tudor. Vei admira si celebrele Turnuri Petronas (exterior), sau Turnurile gemene din Kuala Lumpur, cele mai inalte cladiri ale lumii pana in 2004. Cele 88 de etaje ale sale sunt construite in mare masura din beton armat, cu fatada din otel si sticla, proiectata sa imite motive din cultura si traditia Malaeziei, evocand tototdata arhitectura islamica. Vei vizita apoi templul Thean Hou, situat pe varful Robson, fiind casa zeului Thean Hou, zeul comunitatii Hainanese. Acest templu, cu sase nivele este considerat a fi unul din cele mai mari temple chinezesti din Asia de Sud-Est.

  Locatie sosire: Kuala Lumpur
  Locatie plecare: Kuala Lumpur
  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Batu Caves

  Durata: 2 h

  Vei calatori in afara capitalei pentru a vizita Pesterile Batu. Pe traseu vei trece prin Kampung Baru, cea mai veche zona rezidentiala din Kuala Lumpur, care si-a pastrat intacta arhitectura autentica traditionala. Pesterile Batu s-au format prin eroziunea dealurilor de calcar si cuprind numeroase temple in interiorul lor. Vei urca cele 272 de trepte pana la altarul zeului hindus Subramaniam dupa care vei vizita si cositoria Royal Selangor.

 • Cazare Kuala Lumpur

  Parkroyal Kuala Lumpur, Superior Room, Fara mese incluse(Breakfast)

 • Tur de oras Malacca

  Durata: 4 h

  Vei fi preluat de la hotel si vei pleca intr-un tur in Malacca. Vei vizita Malacca Historical Sites ce cuprinde diverse locuri istorice din jurul orașului. Vei vizita piața olandeză, Stadthuys, Turnul cu ceas cu Tan Ben Ben Swee, Fântâna Reginei Victoria și faimoasa Biserică a lui Hristos. Vei merge apoi la Complexul St. Paul pentru a vedea Memorialul Independenței, Porta de Santiago numita "A Famosa", ruinele bisericii Sf. Paul unde Sfântul Francisc Xavier din Malacca a fost odată îngropat și replica Palatului Sultanatului Malacca. Te vei plimba pe strazile Heeren si Jonker cu case tipice si magazine de antichitati, dupa care vei ajunge pe strada Harmony din Malacca cu cel mai vechi templu chinez din Malaezia, și anume Templul Cheng Hoon Teng. In continuare vei vedea Moscheea Kampong Kling și Templul Sri Vinayagar de-a lungul aceleiași străzi.

  Tip serviciu: SIB
  Locatie plecare: Kuala Lumpur
  Locatie sosire: Malacca

 • Pranz Malacca

  Durata: 1 h

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Cazare Kuala Lumpur

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer hotel - aeroport Kuala Lumpur

  Durata: 1 h

  Transfer de la hotel la aeroportul din Kuala Lumpur.

  Locatie sosire: Kuala Lumpur
  Locatie plecare: Kuala Lumpur
  Tip serviciu: SIB

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Kuala Lumpur  -  Jogjakarta

  Durata: 2h45m

  Plecare Kuala Lumpur - 14.01.2021 , ora 09:30 Sosire Jogjakarta - 14.01.2021 , ora 11:15

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport - hotel Jogjakarta

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Jogjakarta vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Jogjakarta
  Locatie plecare: Jogjakarta

 • Vizita Templul Borobudur

  Durata: 2 h

  Templul Borobudur (Barabudur) este cel mai important templu indonezian si cel mai mare monument buddhist din lume,cu o vechime de peste 1200 de ani. Este situat langa Magelang, Provincia Java Centrala. De-a lungul timpului, templul a fost acoperit de jungla si de cenusa vulcanica, fiind redescoperit in 1814 de Sir Thomas Stamford Raffles; a fost restaurat intre 1975 si 1982 si inclus in Patrimoniul UNESCO in 1991. Astazi este cel mai vizitat monument din Indonezia si loc de pelerinaj pentru buddhisti, fiind ultimul popas pe traseul urmat de pelerini cu ocazia Vesak, sarbatoarea nationala a nasterii si mortii in Indonezia.

 • Vizita Tempul Mendut

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Mendut, templu mai vechi decat Borobudur. In forma de piramida, acesta gazduieste trei impresionante sculpturi in lemn ale zeitatilor Sakyamuni, Awalokiteswara si Maitreya. Vei calatori apoi catre Jogjakarta.

 • Cazare Jogjakarta

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur de oras Jogjakarta

  Durata: 4 h

  Vei face un tur de oras in Jogjakarta. Prima oprire va fi la Palatul Regal al Sultanilor Java numit si "Kraton". Construit intre anii 1756 -1790, acesta este un exemplu clasic de stil arhitectural specific javanez. Vei vizita apoi Castelul de Apa Taman Sari, construit acum 200 de ani de catre primul sultan al Javei pentru haremul sau. Palatul are si cateva gradini frumos amenajate. In continuare vei vizita Kota Gede, unde vei vizita unul dintre numeroasele ateliere de baticuri traditionale dar si argintarii.

  Locatie plecare: Jogjakarta
  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Jogjakarta

 • Vizita Templul Prambanan

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Prambanan, situat la aproximativ 18 km est de orasul Jogjakarta, la granita dintre Jogjakarta si provincia Java Centrala. Inchinat lui Trimurti, templul a fost construit in secolul al IX-lea, dupa unii arheologi pe fundatiile unui templu mai vechi. Prambanan este unul dintre cele mai mari temple hinduse din sud estul Asiei, avand un stil constructiv specific, cu forme inalte, corpul principal avand inaltimea de 47 metri. Templului principal i se alatura un complex constructiv compus din temple mai mici si constructii cu destinatii diferite. Templul Prambanan este inscris pe Lista de Patrimoniului UNESCO si a fost supus recent unui proces de renovare si cercetare; primele restaurari au demarat in 1930. Pe peretii acestuia se pot admira basoreliefuri ce infatiseaza aspecte ale reincarnarii zeitatii supreme hinduse Vishnu sau istorisesc diferite legende precum Ramayana.

 • Transfer hotel - aeroport Jogjakarta

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Jogjakarta.

  Locatie plecare: Jogjakarta
  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Jogjakarta

 • Zbor GARUDA INDONESIA Jogjakarta  -  Denpasar

  Durata: 2h20m

  Plecare Jogjakarta - 15.01.2021 , ora 16:20 Sosire Denpasar - 15.01.2021 , ora 18:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport Bali - hotel Ubud

  Durata: 1 h

  La sosire pe aeroportul din Bali vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel in Ubud.

  Locatie plecare: Bali
  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Ubud

 • Cazare Ubud

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Ubud Mengwi

  Durata: 2 h

  Vei pleca intr-un tur, de o jumatate de zi spre partea centrala a insulei, Regatul Mengwi. In Mengwi vei vizita Templul Pura Taman Ayun, cel mai mare templu din zona, inconjurat de un canal larg plin cu apa si care a fost pe vremuri templul principal al regatului Mengwi. Vei trece apoi prin padurea Alas Kedaton, areal a sute de maimute.

  Locatie plecare: Ubud
  Locatie sosire: Ubud
  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Templul Pura Taman Ayun

  Durata: 0.5 h

  Taman Ayun este considerat unul dintre cele mai frumoase temple din Bali, in traducere numele sau insemnand "gradina frumoasa", fiind inconjurat de copaci si iazuri. A fost construit in anul 1634 de catre conducatorul din Mengwi, I Gusti Agung Putu.

 • Vizita Templul Tanah Lot

  Durata: 1 h

  In continuare vei vizita Templul Tanah Lot, unul dintre cele mai fotografiate obiective din Bali, construit din piatra pe o insula stancoasa si inconjurat de ape, la 300 de metri in larg. Istoria dateaza edificarea templului in secolul al XVI-lea de catre personalitatea religioasa Dang Hyang Nirartha, inzestrat in mitologia balineza cu puteri supranaturale.

 • Cina si show Kecah Ubud

  Durata: 2 h

  Vei servi cina la un restaurant local, unde vei urmari si un spectacol de dans traditional Kecah. Nota: Dansul traditional Kecah nu se desfasoara in zilele ploioase.

  Masa: Inclusa

 • Cazare Ubud

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Ubud Tabanan

  Durata: 4 h

  Vei participa la activitatii agricole balineze cum ar fi plantarea sau cultivarea orezului. Calatoria continua prin zona montana Bedug, un frumos oras de munte situat pe malul Lacului Beratan, la 1400 m altitudine, in craterul unui vulcan stins, zona fiind cunoscuta pentru calitatea fructelor, legumelor si pentru florile sale.Vei trece prin vechea capitala Singaraja unde vei putea admira arhitectura coloniala a orasului.

  Locatie plecare: Ubud
  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Templul Ulun Danu

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Ulun Danu - templu hindus, situat pe un promontoriu al Lacului Beratan, intr-un decor de legenda, care i-a creat aura de templu magic. Acest loc a fost folosit pentru ritualuri sacre inca din era megalitica, descoperirile arhelologice scotand la iveala artefacte din anul 500 i.H. Tradus din balineza, numele sau ar insemna "zeita apelor", templul fiind construit pentru slavirea zeitei Danu in 1556.

 • Cazare Ubud

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Ubud - Bali Sud

  Durata: 1.5 h

  Astazi, dupa ora 12:00 vei fi transferat la hotelul din sudul Insulei Bali. Pe drum vei face o oprire intr-un sat traditional balinez in Batuan, cunoscut pentru lucrarile de arta. Aici isi are originea stilul de pictura balinez Batuan.

  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Bali Sud
  Locatie plecare: Ubud

 • Vizita atelier local Ubud

  Durata: 1 h

  Pe traseu vei face o oprire la un atelier de sculpturi traditionale in lemn, de unde vei putea achizitiona diverse suveniruri.

 • Cazare Bali Sud

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Bali Sud

  Ai o zi intreaga la dispozitie pentru a te bucura de numeroase activitati: inot, snorkeling, scufundari, surfing, excursii cu vas cu podeaua de sticla pentru a admira coralii sau poti face un tur al insulei.

 • Cazare Bali Sud

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer hotel - aeroport Bali

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Bali.

  Tip serviciu: SIB
  Locatie plecare: Bali Sud
  Locatie sosire: Bali

Optiuni Cazare Hoteluri

Parkroyal Kuala Lumpur 4*
Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur 4 *

Superior Room

Fara mese incluse

Hotel foarte apreciat de catre turisti, Parkroyal Kuala Lumpur se afla in centrul capitalei malaezie...  [ Citeste tot ]

Phoenix Hotel Yogyakarta - McGallery Collection 10*
Jogjakarta

Phoenix Hotel Yogyakarta - McGallery Collection 4* Superior

Superior Heritage Room

Mic dejun

Phoenix Hotel este ideal pentru calatorii in cautarea de experiente unice si memorabile, localizarea...  [ Citeste tot ]

Ubud Wana Resort 4*
Ubud

Ubud Wana Resort 4 *

Wana Garden

Mic dejun

Resortul Ubud Wana este situat la 5 minute de mers pe jos de Ubud Monkey Forest. Apreciat de calator...  [ Citeste tot ]

Sadara Boutique Beach Resort Nusa Dua 4*
Bali Sud

Sadara Boutique Beach Resort Nusa Dua 4 *

SADARA CLASSIC

Mic dejun

Sadara Boutique Beach Resort Nusa Dua este un hotel de tip boutique cu design modern, situat pe mal...  [ Citeste tot ]

Fraser Residence Kuala Lumpur 10*
Kuala Lumpur

Fraser Residence Kuala Lumpur 4* Superior

Studio Exclusive

Mic dejun

Situat convenabil chiar in inima districtului central de afaceri Kuala Lumpur, Fraser Residence Kual...  [ Citeste tot ]

Melia Purosani Hotel Yogyakarta 10*
Jogjakarta

Melia Purosani Hotel Yogyakarta 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Melia Purosani Yogyakarta este un hotel recent renovat cu o atingere Javaneza combinata cu conceptul...  [ Citeste tot ]

Alaya Resort Ubud 10*
Ubud

Alaya Resort Ubud 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Alaya Resort este un sanctuar de seninatate si rafinament in satul plin de incarcatura culturala din...  [ Citeste tot ]

The Laguna a Luxury Collection Resort and Spa 5*
Bali Sud

The Laguna a Luxury Collection Resort and Spa 5 *

Deluxe Garden View Room

Mic dejun

De la privelistea panoramica asupra Oceanului Indian pana la ospitalitatea sa balineza, The Laguna...  [ Citeste tot ]

Indonezia Sfaturi

Camasile cu maneca lunga, lucrate din batik sau tricotate manual, sunt acceptate seara. Pentru doamne, rochiile, bluzele si pantalonii lungi sunt considerate piese de imbracaminte potrivite. Pantalonii scurti sau topurile trebuie imbracate doar pentru activitati sportive sau de plaja. Atunci cand se viziteaza Indonezia, oaspetii trebuie sa respecte obiceiurile si practicile locale. Majoritatea musulmana a tarii nu consuma bauturi alcoolice.

Indonezia
Indonezia
Indonezia
Indonezia

Informatii legate de viza turistica in Indonezia gasiti aici

Ghid de calatorie Indonezia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Indonezia

Ceea ce frapeaza un turist, in special european, este in primul rand -lupta bara la bara" din trafic si incercarea esuata de a ajunge la timp in orice parte din oras. Mai ciudat este faptul ca localnicii sunt foarte rabdatori, iar traficul infernal pare a fi ceva normal pentru ei (de fapt chiar este).
Indonezia reprezinta un loc unic, plin de viata, destul de greu de descris in cateva cuvinte, dar poate un loc care inregistreaza un nou record: cele mai multe zambete pe cap de locuitor.

Malaezia Sfaturi

Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa ai o tinuta decenta, in special daca vizitezi zonele rurale sau obiective religioase: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine. Este indicat sa nu critici de fata cu localnicii guvernul si in special membrii familiei regale. Atunci cand intri intr-o casa particulara sau un lacas de cult, trebuie sa te descalti. Nu folosi niciodata mana stanga la masa (daca mananci fara tacamuri), dar nici cand oferi ceva altei persoane. De asemenea, nu indica nimic cu degetul (mai bine cu pumnul strans), nu iti expune talpile in fata altei persoane si nici nu atinge capul altei persoane. Gesturile de afectiune in public sunt de asemenea de evitat, in special in zonele rurale. In zonele metropolitane nu vor face decat sa atraga atentia asupra ta, ceea ce uneori nu este de dorit.

Malaezia
Malaezia
Malaezia
Malaezia

Informatii legate de viza turistica in Malaezia gasiti aici

Ghid de calatorie Malaezia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Malaezia

Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa aveti o tinuta decenta, in special daca vizitati zonele rurale: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine.

In Malaezia exista hoteluri de diferite standarde in majoritatea oraselor turistice. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta.

Sa mergi in Indonezia Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Indonezia
Shoulder
High
Low
Celebration season

Sa mergi in Malaezia Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Malaezia
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!