Vacante Laos

Eturia iti propune un circuit in care vei explora Laos si Cambodgia, doua destinatii exotice extrem de interesante, cu temple ascunse in jungla, cu plaje mirifice, dar inca neatinse de turismul masiv, cu minuni ale arhitecturii ramarcabile ce merita cu siguranta cunoscute. Calatoria va incepe cu Luang Prabang, capitala spirituala a Laos-ului si va continua cu orasul cambodgian Siem Reap, in apropierea caruia vei avea ocazia sa admiri Complexul de temple Angkor, cea mai mare si poate cea mai fascinanta constructie religioasa de pe planeta. In finalul calatoriei tale vei explora capitala cambodgiana Phnom Penh.

Grad efort: mediu
tip vacanta: Tours Collection » Circuit multi-tari
Data plecare:
11 zile / 8 nopti
10 Mese incluse

8 Mic dejun, 1 Pranz, 1 Cina

2 tari

Cambodgia, Laos

Luang Prabang, Siem Reap, Phnom Penh

6 atractii de top

Luang Prabang, Kuang Si, Siem Reap, Angkor Thom, Angkor Wat, Phnom Penh

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

Inchiriaza un tuk - tuk si plimba-te pe strazile din Siem Reap.|Viziteaza Angor Wat-ul la mijlocul zilei, cand grupurile de turisti sunt plecati la masa de pranz; vei avea ocazia sa te plimbi in voie.|Nu trebuie sa ratezi o croaziera la apus, pe fluviul Mekong, in Phnom Penh.

Circuit Laos & Cambodgia, 11 zile - noiembrie 2019

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2 Sosire In Luang Prabang

La sosirea pe aeroportul din Luang Prabang vei fi intampinat de ghid si transferat la hotel.
Vei participa la un tur inedit: vei urca cele 328 de trepte pana in varful Muntelui Phousi pentru a vedea panorama orasului si a imprejurimilor, de unde vei putea admira apusul de soare.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Luang Prabang, Phnom Penh - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Luang Prabang
 • Tur Muntele Phousi

Sosire in LUANG PRABANG
Sosire in LUANG PRABANG

ziua 3 Luang Prabang

Vei vizita renumitele cascade Kuang Si nu inainte de a vizita cateva asezari traditionale laotiene unde vei avea posibilitatea de a interactiona cu diferite minoritati etnice. Amatorii de inedit se pot catara pe pantele cataractelor sau pot face o baie in apele de culoare turcoaz.
Vei asista la un ceremonial Baci, care se desfasoara cu ocazia unui eveniment special (nunta, botez, calatorie, petreceri de bun venit intre prieteni). Scopul acestei ceremonii, care imbina convingeri budhiste cu convingeri animiste, este de a aduce inapoi spiritele care au evadat din corp, pentru a fi in stare de armonie si echilibru; Evadarea spiritelor are loc datorita unor boli sau traume (se spune ca fiecarui organ din corp ii corespunde un spirit).

 

INCLUS

 • Tur Cascadele Kuang Si
 • Ceremonial traditional Baci

LUANG PRABANG
LUANG PRABANG

mese Mic dejun
ziua 4 Luang Prabang

Vei explora orasul si vei vizita Palatul Regal, acum Muzeu National (inchis in zilele de marti), dupa care vei merge la Wat Mai, recunoscut pentru basoreliefurile sale aurite. Vei vizita apoi Templul Wat Sensoukarahm, construit in 1718, si Templul Wat Xieng Thong, cel mai venerat templu din Luang Prabang. Acesta a fost construit in 1560 de regele Setthathirat si este decorat cu frumoase sculpturi in lemn si mozaicuri.

 

INCLUS

 • Tur de oras Luang Prabang

mese Mic dejun
ziua 5 Luang Prabang, Laos - Siem Reap, Cambodgia

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Luang Prabang.
Zbor international Luang Prabang - Siem Reap.
Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.
Seara vei lua cina intr-o ambianta locala si vei asista la un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Luang Prabang
 • Bilet de avion pentru zbor international Luang Prabang - Siem Reap;
 • Transfer aeroport - hotel Siem Reap
 • Cina & show Apsara

LUANG PRABANG, Laos - SIEM REAP, Cambodgia
LUANG PRABANG, Laos - SIEM REAP, Cambodgia

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Siem Reap

Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga.
Din Angkor Thom vei continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului.
Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea.

 

INCLUS

 • Vizita Angkor Thom
 • Vizita Templul Bayon
 • Vizita Angkor Wat

Siem Reap
Siem Reap

mese Mic dejun
ziua 7 Siem Reap

Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale.
Vei vizita Banteay Kdei, un complex monahal buddhist, construit la sfarsitul secolului al XII- lea in stilul arhitecturii Templului Bayon. Vei vizita si Srah Srang cunoscuta ca si piscina purificarii.

 

INCLUS

 • Vizita Templul Ta Prohm
 • Vizita Templul Banteay Kdei

SIEM REAP
SIEM REAP

mese Mic dejun
ziua 8 Siem Reap - Phnom Penh

Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.
Zbor intern Siem Reap - Phnom Penh.
La sosirea in Phnom Penh vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Siem Reap
 • Bilet de avion pentru zbor intern Siem Reap - Phnom Penh;
 • Transfer aeroport - hotel Phnom Penh

SIEM REAP - PHNOM PENH
SIEM REAP - PHNOM PENH

mese Mic dejun, Pranz
ziua 9 Phnom Penh

Vei vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde vei admira cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urcand scarile interioare de marmura a acestei pagode, vei observa statuia de smarald a lui Buddha.
Vei vizita Muzeului National, construit in stil traditional khmer ce gazduieste cea mai faimoasa colectie de artefacte artistice, arheologice si religioase apartinand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII.
Vei vizita templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath.
Vei aprofunda istoria Cambodgiei cu o vizita la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta scoala care a fost ocupata de khmerii rosii si folosita drept centru de detentie si tortura.
Vei vizita la 17 km sud-vest de Phnom Penh, Campurile Mortii, locul unde khmerii rosii au omorat si ingropat peste 17.000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi pe locul gropilor comune este ridicat un monument in memoria victimelor, o stupa inalta cu pereti din sticla.
Vei avea timp si pentru o vizita la piata ruseasca unde iti vei putea testa abilitatile de negociere. Vei gasi aici tarabe cu suveniruri, artizanat local si multe alte lucruri interesante.

 

INCLUS

 • Vizita Palatul Regal Phnom Penh
 • Vizita Muzeul National Phnom Penh
 • Vizita Wat Phnom
 • Vizita Muzeul Genocidului Tuol Sleng
 • Vizita Campurile mortii Choeung Ek
 • Vizita Piata ruseasca Phnom Penh

PHNOM PENH
PHNOM PENH

mese Mic dejun
ziua 10 Plecare Din Phnom Penh

Vei fi transferat la aeroportul din Phnom Penh.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Phnom Penh

mese Mic dejun
ziua 11 Sosire In Bucuresti

 

3 locatii vizitate


Luang Prabang,
Siem Reap,
Phnom Penh

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 20.11.2019 ora 12:15; Sosire Doha 20.11.2019 ora 18:00; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 20.11.2019 ora 20:10; Sosire Bangkok 21.11.2019 ora 06:55; Qatar Airways; durata 6:45 ✈ Plecare Bangkok 21.11.2019 ora 09:25; Sosire Luang Prabang 21.11.2019 ora 11:35, Bangkok Airways ✈ Plecare Luang Prabang 24.11.2019 ora 10:40; Sosire Siem Reap 24.11.2019 ora 14:00, Lao Airlines ✈ Plecare Siem Reap 27.11.2019 ora 15:25; Sosire Phnom Penh 27.11.2019 ora 16:25, Cambodia Angkor Air ✈ Plecare Phnom Penh 29.11.2019 ora 17:05; Sosire Doha 29.11.2019 ora 23:55; Qatar Airways; durata 10:50 ✈ Plecare Doha 30.11.2019 ora 06:55; Sosire Bucuresti 30.11.2019 ora 11:15; Qatar Airways; durata 5:20

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Cambodgia

Cambodia tips

Angkor Thom - Cambodgia
La ce sa te astepti in Cambodgia
 • Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
  La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.
Viza
 • Cetatenii romani care calatoresc in Regatul Cambodgiei trebuie sa detina o viza valabila in pasaport.
  Pentru facilitarea obtinerii vizelor de intrare, guvernul cambodgian a introdus, incepand cu data de 1 noiembrie 2014, sistemul electronic de acordare a vizelor turistice "e-VISA", cu o singura intrare, valabila 30 de zile.  Pentru "e-VISA" se acceseaza website-ul: https://www.evisa.gov.kh/home
  Viza cambodgiana (VOA), valabila 30 de zile, cu o singura intrare, poate fi obtinuta direct, la sosirea pe aeroporturile internationale cambodgiene si la celelalte puncte de trecere ale frontierei internationale in aceasta tara, in aceleasi conditii privind perioada de valabilitate a pasaportului.

Nume: Regatul Cambodgiei

Capitala: Phnom Penh

Asezare: Stat in sud - estul Asiei, la Golful Thailandei, intre Thailanda, Laos si Vietnam

Moneda: Riel - KHR

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Laos

Laos tips

La ce sa te astepti in Laos
 • Nu trebuie sa te surprinda calmul si ritmul lent pe care si le-au insusit laotienii, pentru ca ei chiar nu gasesc nici un motiv pentru care ar trebui sa fie agitati sau grabiti. Desi tara lor este una saraca, sunt foarte optimisti si increzatori in viitorul care se deschide in fata generatiilor tinere si par a fi chiar fericiti cu ceea ce au.
  Cu toate acestea turismul a luat un avant considerabil in ultimul timp, fiind oferite turistilor conditii uimitoare de cazare si de petrecere a timpului liber. Design-ul si facilitatile resorturilor de aici sunt la cele mai ridicate standarde si ofera tot ceea ce ai putea gasi si intr-o tara dezvoltata.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul R.P.D. Laos si trebuie sa se asigure ca pasaportul este valabil cel putin sase luni de la data intrarii in aceasta tara, cu minimum o pagina libera.
  Pentru a obtine tipul de viza dorit, cetatenii romani trebuie sa se adreseze unei misiuni diplomatice a R.P.D. Laos in strainatate.
  Viza turistica cu o valabilitate de maxim 30 de zile poate fi obtinuta de cetatenii romani la sosire, la punctele de frontiera terestre sau aeroportuare din Laos: http://www.laosvisas.com/to-get-laos-visa/how-to-get-laos-visa-on-arrival/.

Nume: Republica Populara Democratica Lao

Capitala: Vientiane

Asezare: Stat fara iesire la mare, in sud - estul Asiei, intre Thailanda si Vietnam

Moneda: Kip - LAK

Fus orar: UTC +7

together for excellent journeys

Impresii Thailanda & Cambodgia - Martie Gabriela Oprea

Thailanda se numara printre tarile mele preferate, asa ca sunt incantata ori de...

Impresii Thailanda & Cambodgia - Martie
Impresii Cambodgia, Malaezia & Indonezia - Februarie 2019 Ileana

# Challenge Eturia! Fiind epoca #, am lansat o provocare Eturiei, propunand un...

Impresii Cambodgia, Malaezia & Indonezia - Februarie 2019
Impresii Vietnam & Cambodgia - Decembrie 2018 Simona

Cele 18 zile de traversat Vietnamul si Cambogia ar fi fost mult mai stresante...

Impresii Vietnam & Cambodgia - Decembrie 2018
Impresii Cambodgia - Decembrie 2018
Impresii Cambodgia - Decembrie 2018 Ionut

Ionut ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Cambodgia....

Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018 Lydia

O luna de miere minunata! Cei de la Eturia au avut grija sa instiinteze toti...

Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018 Constantin

Constantin ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in 4 tari asiatice de...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.172 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia