Asia

Horse Riding in Kyrgyzstan Circuit individual

12 zile / 10 nopti
Vei vizita Bishkek, Cholpon-Ata, Karakol, Barskoon, Lacurile Chokolu, Dzhukuu, Ashu Kashka Suu, Jukuchak, Kichi Kyzyl Suu, Chon Kyzyl Suu, Jeti Oguz, Kaji-Say

Incepand de la:

4.250 € / pers.
Vezi tarife
12 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

12 locatii

Explorate

Incepand de la:

4.250 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit individual
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit unic de aventura, in Kyrgyzstan, tara din Asia Centrala care ofera peisaje pitoresti cu munti semeti si impunatori, vai abrupte cu ape curgatoare, grupuri de nomazi si natura salbatica. In zonele montane, caii sunt indispensabili oamenilor, fiind folositi ca mijoc de transport si pentru aprovizionare cu mancare. Acest tur iti va arata frumuseti naturale nealterate de mana omului si te va purta prin locuri deosebite, unde vei experimenta sentimentul de libertate absoluta.

 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Horse Riding in Kyrgyzstan Itinerar

 • Transfer privat aeroport - hotel Bishkek

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroportul din Bishkek la hotel.

 • Tur privat de oras Bishkek

  Durata: 4 h

  Vei face un tur de oras ce va include piata centrala a orasului, Ala-Too, pentru a vedea cel mai inalt catarg din Kyrgyzstan cu o inaltime de 75 m si Monumentul Eroului Manas, eroul epic national. Vei face apoi o plimbare prin parcurile Panfilov si Oak, acesta din urma fiind cel mai vechi parc din Bishkek. In Piata Victoriei vei admira Monumentul Memorial al soldatilor cazuti in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Vei vizita si Filarmonica, unde au loc spectacole atat de muzica clasica cat si traditionala kirghiza. Urmeaza o oprire pentru cumparaturi in bazarul Osh, unde poti gasi produse alimentare, aproape orice bun comun de uz casnic, haine, suveniruri si chiar instrumente muzicale si haine nationale kirghize.

 • Cazare Bishkek

  The Plaza Hotel, Standard, regim mese Mic dejun

 • Transfer Bishkek - Cholpon-Ata - Karakol

  Durata: 8 h

  Vei fi transferat catre Karakol, iar pe traseu vei face o oprire pentru a vizita Turnul Burana, un minaret din secolul al XI-lea, aflat in Valea Chuy, nordul Kyrgyzstanului si petroglifele din Cholpon-Ata.

 • Vizita Turnul Burana

  Turnul Burana este un minaret din secolul al XI-lea, aflat in Valea Chuy, nordul Kyrgyzstanului. Turnul, impreuna cu 3 mausolee si cateva ruine gasite de escavatori, sunt dovada existentei orasului antic Balasagun.

 • Vizita la petroglifele de la Cholpon-Ata

  Durata: 2 h

  Vei vizita muzeul local si petroglifele din aer liber. Muzeul a fost deschis in anul 1979 si reda istoria zonei din antichitate pana in prezent. Vei vedea expozitii de arme, imbracaminte, bijuterii, ustensile si multe altele. A doua parte a muzeului detine peste 1000 de pietre antice cu picturi si desene reprezentative. Petroglifele sunt unice datorita marimii lor, a unicitatii scenelor si a expresivitatii deosebite, fiind considerate cele mai mari din Asia Centrala. Un desen distinctiv si aparte reda o turma de capre de munte.

 • Cazare Karakol

  Green Yard Hotel, Standard, regim mese Mic dejun

 • Transfer Karakol - Defileul Barskoon

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat catre Defileul Barskoon, trecand pe langa o superba cascada numita Lacrimile Leopardului.

 • Plimbare cu caii Defileul Barskoon - Lacurile Chokolu

  Durata: 4 h

  Defileul Barskoon este unul dintre cele mai frumoase obiective de pe coasta de sud a Lacului Issyk-Kul, renumita pentru cascadele inalte si padurile dese de molid. Tot aici se gaseste si Kumtor, cea mai mare mina de aur din Kirghizstan. Vei pleca pe cai din defileul Barskoon, de la o altitudine de 3.736 m. Plimbarea va dura aproximativ 4 ore si te vei bucura de peisajele superbe ale Vaii Muntilor Syrt Arabel.

 • Cazare Lacurile Chokolu

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Lacurile Chokolu - Lacul Jashil Kol - Defileul Dzhukuu

  Durata: 7 h

  Vei continua plimbarea pe cai dis de dimineata spre Defileul Dzhukuu, la o altitudine de 3.512 m. Pe drum te vei bucura de peisaje naturale impresionante si vei face opriri pentru a admira maretia muntilor. Vei trece pe langa lacul Jashil Kol (Lacul Verde) ascuns intre munti, la 3200 metri altitudine. In aceasta zona, vei avea ocazia sa intalnesti nomazi.

 • Cazare Dzhukuu

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Dzhukuu - Ashu Kashka Suu

  Durata: 6 h

  Vei continua plimbarea din valea Dzhukuu spre Ashu Kashka Suu, in dreptul lantului Terskey, cu o durata aproximativa de 5-6 ore. Poteca te va purta de-a lungul muntilor inalti, acoperiti de brazi si jnepeni. Bradul este supranumit regina din Tien Shan datorita frumusetii lui, iar ienuparul este considerat copacul pentru nomazi, simbolul vietii si al renasterii, datorita longevitatii sale. Pe parcursul calatoriei de azi, vei vizita locuri in care viata nomade nu s-a schimbat aproape deloc de sute de ani.

 • Cazare Ashu Kashka Suu

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Ashu Kashka Suu - Jukuchak

  Durata: 6 h

  Vei porni dis de dimineata de-a lungul defileului Jukuchak, o zona uimitoare cu peisaje de neuitat. Calatoria de astazi te va purta prin zone retrase, aproape neatinse de vizitatori. Vei avea ocazia sa intalnesti nomazi si fii invitat in casa lor pentru a savura un ceai impreuna. Una dintre credintele nomazilor este ca "oaspetii sunt trimisi de Dumnezeu", ospitalitatea fiind o trasatura definitorie pentru ei. Dupa amiaza, vei avea ocazia sa inoti in izvoarele termale din zona.

 • Cazare Jukuchak

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Jukuchak - Kichi Kyzyl Suu

  Durata: 6 h

  Dupa micul dejun, vei pleca in plimbare spre cheile Kichi Kyzyl Suu, traversand defileul Orto Bulak, aflat la o inaltime de 2. 543 m. Peisajul kargaz este complex si variat, dominat de lanturile muntoase care strabat tara - astfel ca, pe langa varfuri, chei si vai, exista si stepa si lacuri. Intr-o astfel de varietate de peisaje, vei experimenta climate diferite chiar si atunci cand parcurgi distante relativ mici.

 • Cazare Kichi Kyzyl Suu

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Kichi Kyzyl Suu - Chon Kyzyl Suu

  Durata: 9 h

  Defileul Chon Kyzyl Suu este recunoscut pentru izvoarele sale termale care au o temperatura de 43˚C. In acest defileu exista unul din cele mai masive ghetare din lantul muntos Terskey Alatau, Kolpakovsky. Zona este renumita pentru familii de nomazi crescatoare de vite. Traseul de astazi va dura aproximativ 5-6 ore.

 • Cazare Chon Kyzyl Suu

  Cort, Cort, regim mese Pensiune completa

 • Plimbare cu caii pe ruta Chon Kyzyl Suu - Jeti Oguz

  Durata: 6 h

  Vei continua calatoria spre Defileul Jeti Oguz, trecand prin Defileul At Jayloo, aflat la o altitudine de 2.751 m. Defileul Jeti Oguz In limba kirghiza inseamna sapte tauri, nume simbolic pentru 7 stanci enorme, rosiatice care se intind pe 35 km si seamana cu 7 tauri infuriati. Defileul este recunoscut pentru izvoarele sale termale care vindeca reumatismul si gastrita. Pe drum, vei admira cascade pline de viata, lacuri, pini si maci. Pentru a incheia aceasta aventura in mod grandios, vei admira panorama lacului Issyk-Kul de la altitudine.

 • Picnic

  Durata: 1 h

  Vei lua pranzul in aer liber (picnic).

 • Transfer Defileul Jeti Oguz - Karakol

  Durata: 0.5 h

  Te vei intalni cu soferul in Kok Jayuk si vei fi transferat cu masinile inapoi la Karakol.

 • Cazare Karakol

  Green Yard Hotel, Standard, regim mese Mic dejun

 • Transfer Karakol - Canionul Skazka - Bishkek

  Durata: 7 h

  Vei pleca spre Bishkek, iar pe drum vei face o oprire la spectaculosul Canion Skazka (Fairytale Canyon) pentru o plimbare.

 • Vizita Canionul Skazka

  Canionul Skazka, sau Fairytale, a fost denumit dupa peisajul stancos bizar, in care, de-a lungul anilor, vantul a sculptat formatiuni uimitoare. Exista forme care seamana atat de mult cu niste obiecte sau animale, incat au denumirile acestora. De exemplu, vei intalni Marele Zid Chinezesc, dragoni, hipopotami sau castele. Datorita diversitatii rocilor, acestea nu numai ca au forme neobisnuite, dar au si culori magice.

 • Cazare Bishkek

  The Plaza Hotel, Standard, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Bishkek

The Plaza Hotel 4*

Standard

Mic dejun

Karakol

Green Yard Hotel 3*

Standard

Mic dejun

Lacurile Chokolu

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Dzhukuu

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Ashu Kashka Suu

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Jukuchak

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Kichi Kyzyl Suu

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Chon Kyzyl Suu

Cort 1*

Cort

Pensiune completa

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
1:20
Aterizare Istanbul

21:40

23:00
TURKISH AIRLINES
Decolare Istanbul
Durata zborului
1:20
Aterizare Bucuresti

19:25

20:45
TURKISH AIRLINES

Vezi harta

Kyrgyzstan Sfaturi

Nu exista nicio lege care sa interzica fumatul pana la o anumita varsta. Tigarile se vand peste tot: in magazine, chioscuri, bazaruri, supermarketuri. Fumatul este interzis in locurile publice precum spitale, lifturi, mijloace de transport in comun, taxiuri, muzee, sali de clasa. Fumatul este, in schimb, permis in majoritatea cafenelelor si barurilor si, in mod normal, nu exista o delimitare intre zona de fumatori si cea de nonfumatori., In Kyrgyzstan, localnicii sunt foarte ospitalieri. Daca esti invitat la masa, adu o mica atentie precum fructe sau flori. La intrarea in casa, incaltamintea trebuie data jos chiar daca uneori nu ti se vor oferi papuci., Painea este considerata sfanta de catre kyrgyzi, asadar niciodata nu se aseaza pe jos sau cu susul in jos si niciodata nu este aruncata la gunoi. Nu incepe sa mananci daca nu esti invitat de catre gazda si, de obicei, cei mai in varsta sau invitatii de onoare sunt lasati sa guste primii mancarea. Localnicii considera un pacat sa lasi mancare in farfurie sau sa mananci in picioare., Salutul se exprima prin stragerea mainii, iar prietenii apropiati se imbratiseaza. Daca o femeie intinde mana pentru a saluta barbatul, acesta este posibil sa nu reactioneze, asadar astepta ca barbatul sa initieze strangerea de mana., Kyrgyzii nu zambesc de fel, iar daca esti prea prietenos e posibil ca acest lucru sa fie considerat ciudat.

Kyrgyzstan
Kyrgyzstan
Kyrgyzstan
Kyrgyzstan

Informatii legate de viza turistica in Kyrgyzstan gasiti aici

Informatii legate de vremea din Kyrgyzstan gasiti aici

Ghid de calatorie Kyrgyzstan

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Kyrgyzstan

Cand sa vizitezi Kyrgyzstan Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Kyrgyzstan
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia