Circuit Kenya - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Discover Kenya

 • Discover Kenya
 • Discover Kenya
Specialist: Kenya

STEFANIA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia te invita intr-un safari in insorita Kenya unde vei descoperi cele mai importante atractii ale zonei. Vei avea ocazia sa admiri Muntele Kenya, sa participi la safari in Rezervatia Naturala Samburu, sa admiri pasarile flamingo din Rezervatia Naturala Nakuru si sa faci cunostiinta cu etnicii masai.

Ziua 01

SOSIRE IN NAIROBI

Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel.
Ziua 02

NAIROBI - MT. KENYA

Transfer din Nairobi catre Mt. Kenya.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 03

MT. KENYA - REZERVATIA NATIONALA SAMBURU

Transfer catre Rezervatia Nationala Samburu pe malul Raului Ewaso Ngiro. Vei pleca intr-un safari in rezervatie pentru a admira turmele de elefanti si nenumaratele specii de animale care vietuiesc in acest sanctuar celebru.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

REZERVATIA NATIONALA SAMBURU

Vei face un Game Drive in Rezervatia Nationala Samburu unde vei putea admira turme de elefanti, dar si alte vietati africane.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

REZERVATIA NATIONALA SAMBURU - OL PEJETA

Astazi vei fi transferat catre rezervatia Ol Pejeta. Vei face un game drive in Aria de Conservare Ol Pejeta, parcul cu cea mai mare concentrare a vietii salbatice raportata la suprafata din Kenya. Regiunea gazuieste singurul sanctuar de cimpanzei din tara si adaposteste un numar mare de specii aflate in pericol de extinctie. Sanctuarul de cimpanzei Sweetwaters a fost fondat in 1993 cu sprijinul mai multor institutii, intre care si Institutul Jane Goodall. Cunoscuta primatoloaga Jane Goodall este considerata cel mai mare expert de cimpanzei din lume, ea dedicand mai bine de 45 de ani studierii acestor primate.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 06

OL PEJETA - LACUL NAKURU

Transfer din Ol Pejeta catre Lacul Nakuru. Pe parcursul transferului vei face o pauza la Cascada Thomson pentru fotografii. Vei face un game drive in Parcul National Lacul Nakuru, pentru a admira nenumaratele specii de animale care vietuiesc in acest areal.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 07

LACUL NAKURU - MAASAI MARA

Astazi vei fi transferat catre Rezervatia Nationala Maasai Mara, situata pe teritoriul etnicilor maasai. Vei face un safari de o jumatate de zi in Rezervatia Maasai Mara pentru a cunoaste indeaproape viata animalelor din savana.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 08

REZERVATIA MAASAI MARA

Vei participa la un safari in Rezervatia Nationala Maasai Mara care este situata pe teritoriul maasai, numele fiind luat de la raul cu acelasi nume, ce strabate regiunea. Ai mari sanse de a observa majoritatea animalelor salbatice africane, rezervatia fiind zona cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din intreaga lume.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

REZERVATIA MAASAI MARA

Vei participa la un tur de safari in populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara. Vei avea ocazia unica de a observa in viata de zi cu pe locuitorii rezervatiei – celebrii maasai si de a cunoaste stilul lor de viata modest, in stransa legatura cu natura inconjuratoare.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

PLECARE DIN MAASAI MARA

Vei fi transferat din Maasai Mara la aeroportul din Nairobi.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

SOSIRE IN BUCURESTI


Discover Kenya

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia