Circuit fotografic Malaezia cu Nikon - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Malaezia Photo Tour by Nikon

 • Malaezia Photo Tour by Nikon
 • Malaezia Photo Tour by Nikon
 • Malaezia Photo Tour by Nikon
 • Malaezia Photo Tour by Nikon
 • Malaezia Photo Tour by Nikon
 • Malaezia Photo Tour by Nikon
Tour leader

MIHAI OLARU

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit in Malaezia, una dintre cele mai frumoase si ofertante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Vei avea ocazia sa explorezi vibranta capitala a Malaeziei, Kuala Lumpur, pitoreasca regiune colinara Cameron Highlands, popularul oras-port din Borneo, Kota Kinabalu, pentru ca in final sa te bucuri de frumusetea plajelor tropicale din Kota Belud.
In cazul acestei calatorii Eturia si Nikon vor trimite un singur reprezentant care va insoti grupul de turisti si va supraveghea bunul mers al vacantei in numele nostru, asigurandu-se ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat. Insotitorul de grup (tour leader-ul) ofera turistilor participanti asistenta in situatii de urgenta, asigura interfata cu partenerii locali, face traducerea prezentarilor oferite de catre ghidul local si comunica informatii cu privire la itinerarii, ori excursii optionale. El nu are atestarea legala si nici calificarea unui ghid turistic. Mihai Olaru, va insoti grupul din partea Nikon si va oferi asistenta participantilor in alegerea si folosirea echipamentului Nikon, in functie de tipul de fotografie abordat, inainte si pe durata turului.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI - 23.08.2017

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Ziua 02

SOSIRE IN KUALA LUMPUR - 24.08.2017

La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur vei fi transferat la hotel.
Ziua 03

KUALA LUMPUR - 25.08.2017

Vei face un tur de oras in Kuala Lumpur prilej cu care vei vizita mai multe obiective turistice reprezentative pentru capitala Malaeziei. Vei merge mai intai la Piata Chow Kit, cea mai mare piata inchisa din Kuala Lumpur, unde se vand numai produse proaspete. In interior, pasarele inguste duc printr-un labirint de tarabe incarcate cu produse locale si diferite tipuri de fructe de mare, legume in numeroase forme si culori, carne, condimente si o varietate de fructe. Apoi vei vizita Moscheea Jamek, cea mai veche din oras, construita in 1909, inspirata de arhitectura mogula din nordul Indiei. Vei explora Little India, unde se vand in numar mare elemente indiene autentice, cum ar fi costume traditionale in nuante vibrante, delicatese indiene, ornamente si accesorii artizanale, plante si uleiuri de masaj terapeutice. Te vei indrepta spre piata Merdeka pentru a vedea Palatul Sultanului Abdul Samad construit in stil mahomedan sau neo-saracenic, care acum gazduieste Curtea Suprema de Justitie.
Vei ajunge apoi in Piata Centrala, centru de arte si meserii unde se gasesc o gama larga de produse create de artisti locali si mestesugari. Vei patrunde si in Chinatown unde vei face o scurta plimbare printre vanzatorii ambulanti si vei vizita templul inchinat zeitatilor Sin Sze Ya si Si Sze Ya. La finalul turului, vei trece si pe langa celebrele Turnuri Petronas, apoi te vei indrepta spre hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 04

KUALA LUMPUR - MAH MERI - KUALA LUMPUR - 26.08.2017

Vei merge la Parcul Fluturilor, unde sunt gazduiti aproximativ 6.000 de fluturi (peste 120 de specii). Parcul imita habitatul natural al fluturilor si include peste 15.000 de plante din 100 de specii diferite folosite pentru a recrea atmosfera de padure tropicala din Malaezia. Vei continua calatoria in satul Mah Meri, care este situat la aproximativ o ora de Kuala Lumpur. Vei fi intampinat cu o ceremonie de bun-venit si vei servi o bautura de cocos. Vei afla informatii si vei observa modul de viata si activitatile zilnice ale grupului etnic Mah Meri, cunoscuti pentru abilitatile traditionale de sculptura in lemn. Rashid Esa, specialist in cultura Mah Meri, iti va povesti despre stilul de viata specific, iar apoi vei participa la cateva activitati demonstrative: frunze origami, tesaturi din pandanus si scoarta de copac, sculptura in lemn.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 05

KUALA LUMPUR - CAMERON HIGHLANDS - 27.08.2017

Transfer Kuala Lumpur - Cameron Highlands, pe traseu vei vizita Pesterile Batu. Dupa urcarea celor 272 trepte vei ajunge la grota ce adaposteste un superb templu hindus.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06

CAMERON HIGHLANDS - KUALA LUMPUR - KOTA KINABALU - 28.08.2017

Vei face un tur in padurea tropicala, unde vei putea admira flora luxurianta si multitudinea de specii de pasari ce isi au arealul in aceasta zona. Vei putea admira si o priveliste deosebita a colinelor cu plantatii de ceai, dominate de Varful Gunung Brinchang; vei vizita si o fabrica traditionala de ceai. Transfer din Cameron Highlands catre capitala Kuala Lumpur. Zbor intern Kuala Lumpur - Kota Kinabalu. La sosirea pe aeroportul din Kota Kinabalu vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 07

KOTA KINABALU - KOTA BELUD - 29.08.2017

Vei fi transferat la Usukan Cove Lodge, Kota Belud. Pe traseu vei vizita o comunitate rurala din vecinatatea orasului Kota Kinabalu, locuita de etnicii Bajau. Aici vei afla despre istoria si traditiile acestei populatii de pescari care locuiesc in case traditionale construite pe piloni si isi castiga existenta din pescuit.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 08

KOTA BELUD - 30.08.2017

Ziua de astazi este dedicata activitatilor de pescuit impreuna cu pescarii locali. Poti observa in detaliu activitatile traditionale ale localnicilor si vei incerca sa prinzi peste, pe care il vei servi impreuna cu intreaga comunitate.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 09

KOTA BELUD - INSULA MANTANANI - KOTA KINABALU - 31.08.2017

Astazi vei face o excursie la Insula Mantanani pentru a vizita satul pescaresc Ubian. Insulele Mantanani sunt un grup de trei insule izolate, situate la nord-vest de Kota Belud si la aproximativ o ora de Kota Kinabalu. Insula in forma de cutit are o plaja care se intinde pe 2.500 de metri. Vei fi transferat cu barca cu motor catre Kota Kinabalu, unde te vei caza la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 10

KOTA KINABALU - KUALA LUMPUR - 01.09.2017

Transfer de la hotel la aeroportul din Kota Kinabalu. Zbor intern Kota Kinabalu - Kuala Lumpur. La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

PLECARE DIN KUALA LUMPUR - 02.09.2017

Transfer de la hotel la aeroportul din Kuala Lumpur.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

SOSIRE IN BUCURESTI - 03.09.2017


Orar zbor

Plecare Bucuresti 23.08.2017 ora 21:40; Sosire Istanbul 23.08.2017 ora 23:00; Turkish Airlines; durata 01:20
Plecare Istanbul 24.08.2017 ora 01:30; Sosire Kuala Lumpur 24.08.2017 ora 16:55; Turkish Airlines; durata 10:25
Plecare Kuala Lumpur 28.08.2017 ora 20:35; Sosire Kota Kinabalu ora 23:10; Air Asia; durata 2:35
Plecare Kota Kinabalu 01.09.2017 ora 12:30; Sosire Kuala Lumpur ora 15:00; Air Asia; durata 2:25
Plecare Kuala Lumpur 02.09.2017 ora 23:35; Sosire Istanbul 03.09.2017 ora 05:15; Turkish Airlines; durata 10:40
Plecare Istanbul 03.09.2017 ora 07:10; Sosire Bucuresti 03.09.2017 ora 08:30, Turkish Airlines; durata 1:20

Malaezia Photo Tour by Nikon

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • bacsisuri ghizi bacsisuri ghizi

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.706.970 zile de vacanta vandute
 • 222.980.917 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania