Vacante Malaezia

Eturia iti propune o vacanta exotica si inedita in Vietnam, Laos si Malezia, un circuit in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor tari asiatice. Mai intai vei pasi pe teritoriul Vietnamului, unde te vei lasa fascinat de orasele Hanoi, Saigon, Hue sau Hoi An, vei descoperi viata rurala a comunitatilor din regiunea Deltei Mekongului si vei admira minunea naturala Golful Halong dupa care vei ajunge in fascinantul Laos, unde vei vizita capitala spirituala a tarii, orasul Luang Prabang. In finalul calatoriei vei descoperi capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, un oras dinamic si cosmopolit.

Valentina Pavel - Omul pe drum este client Eturia si pasiunea pentru calatorie a determinat-o sa isi doreasca sa insoteasca grupuri de turisti. A calatorit in aproximativ 35 de tari si in fiecare calatorie a ales sa faca ceva deosebit, sa treaca dincolo de cararile batatorite ale turistilor. Toate acestea au la baza si faptul ca Valentina este consilier pe dezvoltare personala si life coach acreditat. Acest lucru a determinat-o intotdeauna sa isi doreasca sa se dezvolte si sa impartaseasca si sa impartaseasca experintele ei celor ce intra in contact direct cu ea. De-a lungul timpului a adunat trairile din calatorii si dezbaterile pe tema dezvoltarii personale in blogul sau: Omul pe Drum si pe pagina de Facebook.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
16 zile / 13 nopti
24 Mese incluse

13 Mic dejun, 7 Pranz, 4 Cina

3 tari

Laos, Vietnam, Malaezia

Saigon (Ho Chi Minh), Hue, Hoi An, Danang, Hanoi, Golful Halong, Luang Prabang, Kuang Si, Pesterile Pak Ou, Kuala Lumpur

10 atractii de top

Saigon (Ho Chi Minh), Delta Mekong, Hue, Hoi An, Hanoi, Golful Halong, Luang Prabang, Pesterile Pak Ou, Kuang Si, Kuala Lumpur

Valentina Pavel

Tour leader

031.9998

Discover Vietnam, Laos & Malaezia cu Valentina Pavel, 16 zile - martie 2018

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Saigon

Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Ho Chi Minh, Kuala Lumpur - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Saigon (Ho Chi Minh)

mese Cina
ziua 3 Saigon

Vei vizita faimoasele tuneluri Cu Chi, construite de vietnamezi in timpul razboiului. Pot fi vizitate sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc. Pot fi vazute treceri secrete, bucatarii si sali de conferinta subterane. Cei care vor sa simte din plin aceasta aventura pot explora si tunelurile aflate la nivele inferioare. Daca preferi sa ramai la suprafata, pot fi admirate aceste zone excavate de deasupra. Ghidul va avetiza asupra gradului de dificultate al fiecarui tunel inainte de a patrunde in interiorul acestora. 

 

INCLUS

 • Vizita Tunelurile Cu Chi

SAIGON
SAIGON

mese Mic dejun, Pranz
ziua 4 Saigon - Delta Mekong - Saigon

Vei fi transferat catre Ben Tre de unde te vei imbarca intr-o croaziera pe Fluviul Mekong la bordul unui vas traditional iar prima vizita va fi la o mica fabrica de produse realizate din nuca de cocos. Mai apoi vei face o plimbare inedita cu un car traditional si vei merge catre o ferma locala pentru a degusta mierea produsa aici. Urmeaza apoi o noua plimbare cu barca pe Canalul Xep iar dupa pranz vei ajunge din nou in Ben Tre unde vei vizita Pagoda Vinh Trang.

 

SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON
SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON

mese Mic dejun, Pranz
ziua 5 Saigon - Hue

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh).
Zbor intern Saigon (Ho Chi Minh) - Hue.
La sosirea pe aeroportul din Hue vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza urmand transferul la hotel.
Vei face un tur de oras al Hue si vei vizita mai intai Citadela, unde dinastia Nguyen a domnit intre 1802 si 1945. In continuare vei vizita Pagoda Thien Mu, situata pe malul raului Parfumat. Construita in anul 1601, turnul sau central, inalt de 21 de metri infatiseaza cele sapte reincarnari ale lui Buddha. Tot aici se afla si vehiculul cu care un un calugar buddhist a condus pana in Saigon pentru a protesta impotriva regimului din anii ’60. Dupa pranz vei vizita Mausoleul Imparatului Minh Mang, un important edificiu asezat intr-o zona pitoreasca ce impresioneza prin gradinile si lacurile linistite, Mormantul lui Khai Dinh, construit in stil eclectic si in final animata Piata Dong Ba.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Saigon (Ho Chi Minh)
 • Bilet de avion pentru zbor intern Ho Chi Minh - Hue;
 • Transfer aeroport - hotel Hue
 • Tur de oras Hue

SAIGON - HUE
SAIGON - HUE

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Hue - Danang - Hoi An

Vei fi transferat catre Hoi An, traversand un drum cu pesaje superbe, drum ce trece prin Pasul Hai Van, la o altitudine de 1.500 m, ce reprezinta granita geografica si psihologica dintre nord si sud. Varful trecatorii este mai mereu invaluit in nori, de aceea se si numeste Pasul Norilor Oceanici.

 

INCLUS

 • Transfer Hue - Danang - Hoi An

HUE - DANANG - HOI AN
HUE - DANANG - HOI AN

mese Mic dejun, Pranz
ziua 7 Hoi An

Acesta zi este libera. Ai posibilitatea de a petrece timpul liber la inot, snorkeling, scufundari sau relaxandu-te pe plaja sau la spa-ul hotelului. Iti recomandam sa vizitezi Podul Japonez, vechi de peste 400 de ani, Cladirea Administrativa Chinezeasca si sa faci cumparaturi in unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de Sud-Est.

 

mese Mic dejun
ziua 8 Hoi An - Danang - Hanoi

Vei fi transferat din Hoi An la aeroportul din Danang.
Zbor intern Danang - Hanoi.
Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.
Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.

 

INCLUS

 • Transfer Hoi An - aeroport Danang
 • Bilet de avion pentru zbor intern Danang - Hanoi;
 • Transfer aeroport - hotel Hanoi
 • Show Hanoi papusi pe apa

HOI AN - DANANG - HANOI
HOI AN - DANANG - HANOI

mese Mic dejun
ziua 9 Hanoi - Golful Halong

Vei fi transferat catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu.
La debarcader in Golful Halong te vei imbarca pe vasul de croaziera cu care vei strabate apele magnificului golf. Dupa pranz vei putea inota, face plaja pe puntea vasului sau vei putea vizita un mic sat pescaresc unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

 

INCLUS

 • Transfer Hanoi - Golful Halong
 • Croaziera Golful Halong

HANOI - GOLFUL HALONG

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10 Halong - Hanoi - Luang Prabang, Laos

Vei debarca de pe vasul de croaziera si vei fi transferat in Hanoi.
Zbor international Hanoi - Luang Prabang.
La sosirea pe aeroportul din Luang Prabang vei fi intampinat de ghid si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Golful Halong - Hanoi
 • Bilet de avion pentru zbor international Hanoi - Luang Prabang;
 • Transfer aeroport - hotel Luang Prabang

HALONG - HANOI - LUANG PRABANG, Laos
HALONG - HANOI - LUANG PRABANG, Laos

mese Mic dejun
ziua 11 Luang Prabang - Pak Ou - Kuang Si - Luang Prabang

Astazi vei face o excursie la Pesterile Pak Ou si la Cascadele Kuang Si, dupa care te vei reintoarce in Luang Prabang. De asemenea vei face si o plimbare de doua ore, cu barca pe Fluviul Mekong. Vei vizita Pesterile Pak Ou, loc de pelerinaj pentru budistii din toata lumea, dupa care vei vizita Cascadele Kuang Si sau Tat Kuang Si, aflate la circa 30 km sud de Luang Prabang. Datorita solului ce are in compozitie in principal travertin, culoarea apei are minunate reflexe turcoaz. Cascadele sunt alcatuite dintr-o suita de caderi de apa, in care cea principala are o diferenta de nivel de 60 de metri.

 

INCLUS

 • Tur Pak Ou & Kuang Si

LUANG PRABANG - PAK OU - KUANG SI - LUANG PRABANG
LUANG PRABANG - PAK OU - KUANG SI - LUANG PRABANG

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 12 Luang Prabang

Vei vizita Templul Wat Xieng Thong, cel mai fotografiat templu din oras, situat pe malul Fluviului Mekong.
Vei vizita Palatul Regal, astazi muzeu, construit in anul 1904 in timpul dominatiei franceze pentru a gazdui Familia Regala. In timpul Pimai (Anul Nou in Laos), Prabang (statuia lui Buddha acoperita cu foita de aur) este scoasa din Palatul Regal si este purtata intr-o procesiune catre Wat Mai.
In Luang Prabang vei vizita 3 temple: Wat Visoun, considerat cel mai sfant templu din Laos, Wat Aham si Wat That, unde se afla ramasitele regelui Sisavang Vong.Vei vizita Wat Sensoukarahm.
Vei participa la un tur inedit: vei urca cele 328 de trepte pana in varful Muntelui Phousi pentru a vedea panorama orasului si a imprejurimilor, de unde vei putea admira apusul de soare.
Vei asista la un ceremonial Baci, care se desfasoara cu ocazia unui eveniment special (nunta, botez, calatorie, petreceri de bun venit intre prieteni). Scopul acestei ceremonii, care imbina convingeri budhiste cu convingeri animiste, este de a aduce inapoi spiritele care au evadat din corp, pentru a fi in stare de armonie si echilibru; Evadarea spiritelor are loc datorita unor boli sau traume (se spune ca fiecarui organ din corp ii corespunde un spirit).

 

INCLUS

 • Vizita Wat Xieng Thong Luang Prabang
 • Vizita Palatul Regal Luang Prabang
 • Vizita Wat Visoun, Wat Aham & Wat That
 • Vizita Wat Sensoukarahm
 • Tur Muntele Phousi
 • Ceremonial traditional Baci

LUANG PRABANG
LUANG PRABANG

mese Mic dejun, Pranz
ziua 13 Luang Prabang, Laos - Kuala Lumpur, Malaezia

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Luang Prabang.
Zbor international Luang Prabang - Kuala Lumpur .
La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Luang Prabang
 • Bilet de avion pentru zbor international Luang Prabang - Kuala Lumpur;
 • Transfer aeroport - hotel Kuala Lumpur

LUANG PRABANG, Laos - KUALA LUMPUR, Malaezia
LUANG PRABANG, Laos - KUALA LUMPUR, Malaezia

mese Mic dejun
ziua 14 Kuala Lumpur

Vei calatori in afara capitalei pentru a vizita Pesterile Batu. Pe traseu vei trece prin Kampung Baru, cea mai veche zona rezidentiala din Kuala Lumpur, care si-a pastrat intacta arhitectura autentica traditionala. Pesterile Batu s-au format prin eroziunea  dealurilor de calcar si cuprind numeroase temple in interiorul lor. Vei urca cele 272 de trepte pana la altarul zeului hindus Subramaniam dupa care vei vizita si cositoria Royal Selangor.

 

INCLUS

 • Tur Batu Caves

mese Mic dejun, Pranz
ziua 15 Kuala Lumpur

Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu capitala malaeziana.
Poti descoperi Las Vegas-ul Malaeziei - GENTING HIGHLANDS, complex ce pune la dispozitia vizitatorilor o gama vasta de optiuni pentru petrecerea  timpului. Parcul de distractii este o reala atractie, pentru vizitatorii de toate varstele adapostind si un hotel ce depaseste ca amploare si complexitate cunoscutul MGM Grand din Las Vegas, fiind al doilea clasat in topul celor mai mari constructii de gen. Accesul pe acest taram desprins din cele mai frumoase povesti ale copilariei se face in mai multe feluri, telecabinele Genting Skyway fiind unul dintre ele. Pentru o sesiune de cumparaturi este in Kuala Lumpur poti face o vizita la First World Plaza care este una dintre cele mai renumite locatii de shopping din Asia.
Transfer de la hotel la aeroportul din Kuala Lumpur.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Kuala Lumpur

mese Mic dejun
ziua 16 Plecare Din Kuala Lumpur

 

10 locatii vizitate


Saigon (Ho Chi Minh),
Hue,
Hoi An,
Danang,
Hanoi,
Golful Halong,
Luang Prabang,
Kuang Si,
Pesterile Pak Ou,
Kuala Lumpur

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 02.03.2018 ora 12:05 Sosire Doha 02.03.2018 ora 17:45; Qatar Airways; durata 4:40 ✈ Plecare Doha 03.03.2018 ora 02:20 Sosire Saigon 03.03.2018 ora 13:25; Qatar Airways; durata 7:05 ✈ Plecare Kuala Lumpur 17.03.2018 ora 02:05 Sosire Doha 17.03.2018 ora 04:45; Qatar Airways; durata 7:40 ✈ Plecare Doha 17.03.2018 ora 07:00 Sosire Bucuresti 17.03.2018 ora 11:05; Qatar Airways; durata 5:05

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Valentina Pavel

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Laos

Laos tips

La ce sa te astepti in Laos
 • Nu trebuie sa te surprinda calmul si ritmul lent pe care si le-au insusit laotienii, pentru ca ei chiar nu gasesc nici un motiv pentru care ar trebui sa fie agitati sau grabiti. Desi tara lor este una saraca, sunt foarte optimisti si increzatori in viitorul care se deschide in fata generatiilor tinere si par a fi chiar fericiti cu ceea ce au.
  Cu toate acestea turismul a luat un avant considerabil in ultimul timp, fiind oferite turistilor conditii uimitoare de cazare si de petrecere a timpului liber. Design-ul si facilitatile resorturilor de aici sunt la cele mai ridicate standarde si ofera tot ceea ce ai putea gasi si intr-o tara dezvoltata.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul R.P.D. Laos si trebuie sa se asigure ca pasaportul este valabil cel putin sase luni de la data intrarii in aceasta tara, cu minimum o pagina libera.
  Pentru a obtine tipul de viza dorit, cetatenii romani trebuie sa se adreseze unei misiuni diplomatice a R.P.D. Laos in strainatate.
  Viza turistica cu o valabilitate de maxim 30 de zile poate fi obtinuta de cetatenii romani la sosire, la punctele de frontiera terestre sau aeroportuare din Laos: http://www.laosvisas.com/to-get-laos-visa/how-to-get-laos-visa-on-arrival/.

Nume: Republica Populara Democratica Lao

Capitala: Vientiane

Asezare: Stat fara iesire la mare, in sud - estul Asiei, intre Thailanda si Vietnam

Moneda: Kip - LAK

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Malaezia

Malaysia tips

La ce sa te astepti in Malaezia
 • Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa aveti o tinuta decenta, in special daca vizitati zonele rurale: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine.
  In Malaezia exista hoteluri de diferite standarde in majoritatea oraselor turistice. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta.
Viza
 • Intre Romania si Malaezia exista un regim de scutire reciproca de vize in scopuri nelucrative (in cazul cetatenilor proprii), pentru o perioada de maxim 90 de zile. Orice sedere mai lungă de 90 de zile, indiferent de scopul ei (casatorie, studii, munca, vizita, turism), presupune obtinerea, in prealabil, a unei vize de lunga sedere. Aceasta poate fi obtinuta la orice misiune diplomatica malaeziana din strainatate.
  Atentie! Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Malaezia sunt sfatuiti sa evite folosirea pasapoartelor temporare.

Nume: Malaezia

Capitala: Kuala Lumpur

Asezare: Stat insular situat in Asia de Sud - Est, la sud de Vietnam, limitrofe: Thailanda, Indonezia, Brunei, Marea Chinei de Sud

Moneda: Ringgit - MYR

Fus orar: UTC +8

Sfaturi Vietnam

Vietnam tips

Circuit Vietnam cu Eturia
La ce sa te astepti in Vietnam
 • Vietnamul este o destinatie surprinzatoare cu oameni ospitalieri si servicii de calitate, insa infrastructura nu este foarte bine dezvoltata, iar orasele mari precum Hanoi si Saigon sunt destul de aglomerate, traficul haotic fiind un real impediment.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Vietnam. Aceasta poate fi obtinuta la Ambasada R.S. Vietnam la Bucuresti.
  Viza turistica de scurta sedere este eliberata pentru o perioada de 15 zile direct de catre Sectia Consulara din cadrul Ambasadei Vietnamului la Bucuresti.
  Autoritatile vietnameze pot refuza intrarea turistilor pe teritorul Vietnamului daca valabilitatea pasaportului este mai mica de 6 luni.

  Important !
  Incepand cu luna februarie 2017, pentru sejururi de pana la 30 de zile, viza pentru Vietnam se poate obtine prin sistemul E-Visas inclusiv pentru cetatenii romani. Aplicantii trebuie sa trimita o copie dupa pasaport si o fotografie tip pasaport.
  Taxa este de 25 USD (platibila on line), iar raspunsul se primeste in termen de 3 zile lucratoare.
  Viza se poate obtine la E-Visa_Vietnam: https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/en_US/web/guest/trang-chu-ttdt.

Nume: Republica Socialista Vietnam

Capitala: Hanoi

Asezare: Stat in sud - estul Asiei, marginit de Golful Tonkin, Marea Chinei de Sud si Golful Thailandei, la est de Laos si Cambodgia

Fus orar: UTC +7:00

together for excellent journeys

Multumesc, Eturia! Doru Ciucescu

„Am prins ultimul avion de repatriere din Senegal! Scriu din aeroportul...

Multumesc, Eturia!
Impresii Langkawi - februarie 2020 Gabriela

Multumiri si felicitari pentru modul in care ne-ati organizat si aceasta...

Impresii Langkawi - februarie 2020
Impresii Thailanda, Malaezia & Singapore - noiembrie 2019 Mihai

Mihai ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Bangkok, Kuala...

Impresii Thailanda, Malaezia & Singapore - noiembrie 2019
Highlights of Vietnam & Cambodia
Highlights of Vietnam & Cambodia Andreea Maftei

Sunt multe lucruri pentru care Vietnamul ramane renumit... Pe langa razboi,...

Vietnam, intre trecut si viitor
Vietnam, intre trecut si viitor Alina Stoica

Am revenit in Vietnam dupa mai bine de zece ani. In aprilie 2009, insoteam...

Impresii Malaezia, Indonezia & Singapore - septembrie 2019
Impresii Malaezia, Indonezia & Singapore - septembrie 2019 Mariana

Mariana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Malaezia, Indonezia &...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.950 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia