Vacante Uganda

Eturia iti propune un circuit memorabil in Uganda si Tanzania. Vei pleca pe urmele ultimelor exemplare de gorile de munte, in inima padurilor Ugandei si vei trai experienta unui safari in cele mai importante rezervatii si parcuri nationale din aceste doua destinatii africane de top: Bwindi, Lacul Mburo, Ngorongoro si Serengeti; la final te vei relaxa pe plajele cu nisip alb si legune turcoaz ale exoticului Zanzibar.

grad efort mediu
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

12 zile / 10 nopti
2 tari: Tanzania, Uganda

Parcul National Bwindi, Parcul National Lacul Mburo, Arusha, Kampala, Ngorongoro, Serengeti, Zanzibar

27 Mese incluse

10 Mic dejun, 7 Pranz, 10 Cina

6 atractii de top

Parcul National Bwindi, Parcul National Lacul Mburo, Ngorongoro, Serengeti, Zanzibar, Lacul Manyara

Discover Uganda & Tanzania, 12 zile - septembrie 2018

Itinerar

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

ziua 1 Sosire In Kampala

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Dupa sosirea pe aeroportul Entebbe vei fi transferat la hotel in Kampala.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Entebbe
 • Zanzibar - Bucuresti;
 • Insotitor de grup
 • Transfer aeroport Entebbe - hotel Kampala

mese Cina
ziua 2 Kampala - Parcul National Bwindi

Vei fi transferat din Kampala in Parcul National Bwindi. Vei strabate zone cu peisaje de o frumusete deosebita. Pe ultima colina al acestui vast platou ondulat vei descoperi privelistea dominanta a Vulcanilor Virunga, ce se intind in Uganda, Congo si Rwanda. La nord se intinde sectorul nordic al Parcului National Bwindi, iar la sud se afla Mgahinga, sectorul sudic al parcului.

 

INCLUS

 • Transfer Kampala - Bwindi

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 3 Parcul National Bwindi

După micul dejun servit dimineața foarte devreme, vei începe drumeția pe urmele gorilelor de munte, în pădurea ecuatorială, după o scurta întrevedere cu rangerii din regiune, pentru instruire. Această incursiune este dominată de imprevizibil și poate dura de la 2 la 8 ore, parcurgând un relief de cele mai multe ori accidentat și mlaștinos. Este necesară o condiție fizică bună și încălțăminte comodă. Vom trăi experiența inedită de a sta în mijlocul pădurii ecuatoriale alături de unele dintre ultimele exemplare de gorile de munte din lume. Ai la dispoziție o oră pentru a le observa îndeaproape comportamentul și reacțiile. A privi în ochii acestor giganți blânzi, ale căror 95% dintre gene sunt aceleași cu ale oamenilor, este înduioșător și emoționant totodată, mai ales când omul realizează ca au supraviețuit mai puțin de 700 de exemplare de gorile, ce trăiesc astăzi în Parcul Național Bwindi și pe versanții Munților Virunga.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Bwindi trekking gorile

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 4 Parcul National Bwindi - Lacul Mburo

Vei fi transferat din Parcul National Bwindi in Parcul National Lacul Mburo.
Vei face un tur de observare a vietii salbatice din Parcul National Mburo. Vei avea ocazia sa urmaresti turme de bivoli, zebre, impala, dar si o mare diversitate de specii de pasari frumos colorate. Vei face o plimbare cu canoe pe lac, o oportunitate excelenta pentru a observa mult mai bine diversitatea floristica si faunistica. Pe durata plimbarii vei admira hipopotami scufundati in apele lacului, crocodili ce stau vesnic la panda pentru prada, pasari precum pelicani, batlani, berze cat si maiestuosul vultur pescar.

 

INCLUS

 • Transfer Bwindi - Lacul Mburo
 • Safari Parcul National Lacul Mburo

PARCUL NATIONAL BWINDI - LACUL MBURO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5 Lacul Mburo - Kampala - Kilimanjaro - Arusha

Vei fi transferat din Parcul National Mburo la aeroportul Entebbe din Kampala.
Zbor international Entebbe - Kilimanjaro.
La sosirea pe aeroportul Kilimanjaro vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel in Arusha.

 

INCLUS

 • Transfer Lacul Mburo - aeroport Entebbe
 • Bilet de avion pentru zbor international Entebbe - Kilimanjaro;
 • Transfer aeroport Kilimanjaro - hotel Arusha

LACUL MBURO - KAMPALA - KILIMANJARO - ARUSHA
LACUL MBURO - KAMPALA - KILIMANJARO - ARUSHA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 6 Arusha - Ngorongoro

Vei fi transferat din Arusha catre Aria de Conservare Ngorongoro.
Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari, dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei, alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979.

 

INCLUS

 • Transfer Arusha - Ngorongoro
 • Safari Ngorongoro

ARUSHA - NGORONGORO
ARUSHA - NGORONGORO
ARUSHA - NGORONGORO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7 Ngorongoro - Serengeti

Vei parasi regiunea Craterului Ngorongoro pentru a te indrepta spre Parcul National Serengeti.
Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

 

INCLUS

 • Transfer Ngorongoro - Serengeti
 • Safari Serengeti

NGORONGORO - SERENGETI
NGORONGORO - SERENGETI
NGORONGORO - SERENGETI

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8 Serengeti - Seronera - Zanzibar

Vei fi transferat din Parcul National Serengeti la aerodromul din Seronera.
Zbor intern Seronera - Zanzibar.
La sosirea pe aeroportul din Zanzibar vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Serengeti - aerodrom Seronera
 • Bilet de avion pentru zbor intern Seronera - Zanzibar;
 • Transfer aeroport - hotel Zanzibar

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9 - 10 Zanzibar

Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Te vei bucura de soare si plaja. La resort poti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town - orasul vechi (orasul natal al celebrului Freddy Mercury), pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Poti vizita o plantatie de mirodenii unde vei fi incantat de aromele acestora si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei. De asemenea, poti opta pentru snorkeling ori tatuaje cu henna (Galeria de Arta Hurumzi Henna) iar cei dornici de adrenalina pot alege sa viziteze Cheetah’s Rock, un loc aparte, unde oamenii interationeaza direct cu animale precum gheparzi, lei albi sau zebre.

 

ZANZIBAR
ZANZIBAR
ZANZIBAR

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Plecare Din Zanzibar

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Zanzibar.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Zanzibar

mese Mic dejun
ziua 12 Sosire In Bucuresti

 

7 locatii vizitate


Parcul National Bwindi,
Parcul National Lacul Mburo,
Arusha,
Kampala,
Ngorongoro,
Serengeti,
Zanzibar

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 04.09.2018 ora 00:45; Sosire Doha 04.09.2018 ora 05:20; Qatar Airways; durata 4:35 ✈ Plecare Doha 04.09.2018 ora 07:55; Sosire Entebbe 04.09.2018 ora 13:35; Qatar Airways; durata 5:40 ✈ Plecare Entebbe 08.09.2018 ora 15:40; sosire Kilimanjaro 08.09.2018 ora 17:30, Precision Air ✈ Plecare Seronera, 11.09.2018 ora 11:05; Sosire Zanzibar, 11.09.2018 ora 12:05; Air Excel ✈ Plecare Zanzibar 14.09.2018 ora 17:40; Sosire Doha 14.09.2018 ora 23:20; Qatar Airways; durata 5:40 ✈ Plecare Doha 15.09.2018 ora 06:50; Sosire Bucuresti 15.09.2018 ora 11:40; Qatar Airways; durata 4:50

Sfaturi Tanzania

Tanzania tips

La ce sa te astepti in Tanzania
 • Majoritatea lodge-urilor au program limitat de energie electrica, deoarece acestea detin generatoare de electicitate proprii.
  In incinta parcurilor nationale nu exista drumuri pavate sau amenajate in vreun fel, ci doar carari pe teren dur si cu conditii dictate de vreme, pe care se circula cu jeep-uri special concepute pentru tururi de safari si care nu au voie sa iasa de pe aceste carari.
  In safari, toate mesele sunt de obicei luate la lodge, iar standardele variaza de la adecvat la excelent. O parte a lodge-urilor ofera un singur meniu in fiecare zi, astfel ca este oportun sa anuntati in avans, daca sunteti vegetarian sau aveti o dieta speciala.
  In zonele turistice veti fi probabil asaltat de cersetori. Daca nu sunteti interesat in a-i ajuta cu bani, spuneti-le acest lucru, dar incercati sa ramaneti politicos.

Sfaturi Uganda

Uganda tips

Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Uganda este necesara viza. 
  Viza poate fi obtinuta online, dar si la sosire pe aeroportul Entebbe.

Nume: Republica Uganda

Capitala: Kampala

Asezare: Stat fara iesire la mare in estul Africii, la est de Congo, la nord de Tanzania

Moneda: Silingul ugandez - UGX

Fus orar: UTC +3

together for excellent journeys

Impresii Tanzania - Noiembrie 2018 Zoltan

Am avut o calatorie de neuitat, totul a mers conform programului. Lodge-urile...

Impresii Tanzania - Noiembrie 2018
Impresii Tanzania - Octombrie 2018 Aurora

Aurora ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Tanzania....

Impresii Tanzania - Octombrie 2018
Impresii Tanzania & Zanzibar - Iulie 2018 Florin

Tanzania este o destinatie excelenta pentru safari, chiar si pentru cei fara o...

Impresii Tanzania & Zanzibar - Iulie 2018
Impresii Zanzibar - Iunie 2018
Impresii Zanzibar - Iunie 2018 Cristian

Cristian ne-a trimis cateva fotografii din sejurul la plaja in Zanzibar,...

Impresii Zanzibar - Iunie 2018
Impresii Zanzibar - Iunie 2018 Rodica

Rodica ne-a trimis cateva fotografii din sejurul la plaja in Zanzibar, Tanzania....

Hakuna matata! - Octombrie
Hakuna matata! - Octombrie Paul Crudu

Africa este un taram de poveste, safari-ul in Kenya si Tanzania reprezinta o...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 33.464 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia