Eturia iti propune o vacanta exotica si inedita in Thailanda si Myanmar, un circuit in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor doua tari asiatice. Vei poposi mai intai in fascinantul Chiang Mai, capitala spirituala a nordului Thailandei dupa care vei vizita celebra zona Golden Triangle si imprejurimile orasului Chiang Rai. Mai apoi vei ajunge in Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexploatata pe deplin. Aici vei vizita orasul Mandalay si fostele capitale istorice Sagaing, Ava, Amarapura, vei explora peisajul superb al stupele si pagodele de la Bagan, pitoreasca zona a Lacului Inle, unde vei descoperi ineditul traditiilor locale, te vei relaxa pe plajele tropicale din Ngapali si nu in ultimul rand vei vizita fosta capitala Yangon, cu interesante monumente coloniale dar si budiste.

Locuri disponibile 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

Explore Northern Thailand & Myanmar 16 zile - noiembrie 2018

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Chiang Mai

Chiang Mai, Doi Suthep, Wat Suan Dok

La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.
Vei face o incursiune pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornamentate cu sarpele sacru Naga, vei vedea stupa, al carei acoperis stralucitor, realizat din 6 kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului.
Vei vizita Templul Suan Dok, construit in secolul al XIV-lea in gradina unei manastiri. Templul gazduieste o universitate budista si este o atractie pentru iubitorii de fotografii, mai ales la orele apusului. Aici sunt depuse urnele funerare ale unora dintre membrii familiei regale din Chiang Mai.
Vei lua parte la o cina in stil Khantoke, insotita de un spectacol de muzica si dans traditional. Cina este un moment special in cultura thailandeza, intrucat reuneste familii intr-un cadru intim si autentic. Se sta pe jos, descult, in timp ce preparatele thai vor fi servite pe o masa circulara numita toke.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chiang Mai, Yangon - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Chiang Mai
 • Vizita Wat Phrathat Doi Suthep
 • Vizita Wat Suan Dok
 • Cina traditionala Khantoke

Chiang Mai

sosire in Chiang Mai
sosire in Chiang Mai
sosire in Chiang Mai

 

cazare
 • DUSIT PRINCESS CHIANG MAI 4*
mese Dinner
ziua 3 Chiang Mai

Vei fi transferat in zona de nord a orasului Chiang Mai unde vei vizita Tabara de elefanti Chiang Dao. Aici vei admira pachidermele participand la toaleta de dimineata in una din apele curgatoare din zona, inainte de a pleca la antrenamentele zilnice. Elefantii, impreuna cu proprietarii lor (mahout), iti vor arata cele mai spectaculoase numere de acrobatie, iar tu ii vei putea hrani cu banane si trestie de zahar, gustarea lor preferata. Mai apoi vei avea parte de o experienta inedita - vei face rafting pe Raul Ping.
Dupa amiaza vei vizita unul dintre satele traditionale ale etnicilor Palong si vei putea cunoaste indeaproape cultura si traditiile acestora.

 

INCLUS

 • Tur Chiang Dao & Tabara de elefanti

mese Breakfast, Lunch
ziua 4 Chiang Mai - Chiang Rai

Chiang Rai

Vei fi transferat la Chiang Rai.
Pe traseu te vei opri pentru a vizita magnificul Wat Rong Khun, numit si Templul Alb. Acesta a fost decorat de un artist local si impresioneaza prin sculpturile si picturile inedite infatisandu-l pe Buddha, dar si prin arhitectura sa spectaculoasa.

 

INCLUS

 • Transfer Chiang Mai - Chiang Rai
 • Vizita Wat Rong Khun

Chiang Rai

CHIANG MAI - CHIANG RAI
CHIANG MAI - CHIANG RAI
CHIANG MAI - CHIANG RAI

 

cazare
 • LALUNA & RESORT 4*
mese Breakfast, Lunch
ziua 5 Chiang Mai - Golden Triangle - Chiang Rai

Golden Triangle

Astazi vei face un tur de o zi in regiunea Golden Triangle. Vei calatori spre Doi Tung, o regiune muntoasa cu varfuri chiar si de peste 2000 de metri. Vei merge apoi la Gradinile Mae Fah Luang, unde te vei relaxa pret de cateva ore. Urmeaza o vizita la Templul Doi Tung, templu situat pe un deal si care a fost construit in anul 911. Aici vei vedea credinciosii aducand ofrande si vei putea face si tu donatii. In continuare, vei vizita un centru de artizanat, care sustine promovarea traditiilor locale si astfel aduce venituri suplimentare familiilor mai sarace din zona. Vei vizita si Mae Sai, oras situat la granita cu Myanmar, unde veti afla mai multe despre producerea de opiu. In final vei vizita vestigiile orasului Chiang Saen, situat pe malurile abrupte ale raului Mekong, in punctul cel mai sudic al Golden Triangle.

 

INCLUS

 • Tur Golden Triangle

CHIANG MAI - GOLDEN TRIANGLE - CHIANG RAI

mese Breakfast, Lunch
ziua 6 Chiang Rai, Thailanda - Tachileik - Heho - Lacul Inle, Myanmar

Lacul Inle

Din Chiang Rai vei fi transferat, via Mae Sai, la aeroportul din Tachileik, Myanmar.
Zbor intern Tachileik - Heho.
La destinatie vei fi transferat pe un drum pitoresc spre Lacul Inle, unul dintre cele mai atractive locuri din Myanmar.
Pe traseu te vom opri la Manastirea Shwe Yan Pyay, remarcabila pentru sculpturile de lemn si pentru imaginile infatisandu-le pe Buddha.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Chiang Rai - aeroport Tachileik
 • Bilet de avion pentru zbor intern Tachileik - Heho
 • Transfer Heho - Lacul Inle
 • Vizita Manastirea Shwe Yan Pyay

Lacul Inle

CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar
CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar
CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar

 

cazare
 • INLE RESORT 4* sup.
mese Dinner, Breakfast
ziua 7 Lacul Inle

Te vei imbarca intr-o barca motorizata pentru a admira imprejurimile Lacului Inle si peisajele superbe ale acestuia. Pe marginea lacului traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice a caror indeletnici ancestrale fascineza orice turist. Vei vizita piata locala, dupa care vei fi transferat cu barca spre In Dein, un sat din sudul lacului, apartinand tribului Pa O. Vei merge apoi in zona Alaung Sitthou, locul unor ruine vechi din secolul al XIII-lea, locul a sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei admira o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.

 

INCLUS

 • Tur Lacul Inle

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 8 Lacul Inle - Heho - Mandalay

Mandalay

Transfer din zona Lacului Inle la aeroportul din Heho.
Zbor intern Heho - Mandalay.
Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Mandalay.
Vei vizita Pagoda Kuthodaw unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1,5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf.
Vei vizita Manastirea Shwenandaw, celebra pentru sculpturile sale de lemn.
Vei face o croaziera pe fluviul Irrawaddy, ce iti da posibilitatea sa observi mai indeaproape viata pescarilor si a locuitorilor din satele de pe malul raului.

 

INCLUS

 • Transfer Lacul Inle - aeroport Heho
 • Bilet de avion pentru zbor intern Heho - Mandalay;
 • Transfer aeroport - hotel Mandalay
 • Vizita Pagoda Kuthodaw Mandalay
 • Vizita Manastirea Shwenandaw Mandalay

Mandalay

LACUL INLE - HEHO - MANDALAY
LACUL INLE - HEHO - MANDALAY
LACUL INLE - HEHO - MANDALAY

 

cazare
 • MERCURE MANDALAY HILL RESORT 4*
mese Breakfast, Lunch
ziua 9 Mandalay - Sagaing - Ava - Amarapura - Mandalay

Sagaing

Vei face o excursie de o zi spre fostele capitale ale tarii: Amarapura, Ava si Sagaing. Vei trece podul peste Raul Irrawaddy si vei ajunge la Sagaing. Pe culmile dealului Sagaing se afla aproape 600 de pagode si manastiri pictate in alb, drept pentru care Sagaing este considerat centrul religios al Myanmarului, casa a peste 3000 de calugari si a peste 100 de centre de meditatie. Vei vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin, situata pe un munte, al doilea ca inaltime din Sagaing. Vei vizita apoi Pagoda U Min Thone Sae, una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Vei continua excursia cu vizita pietei locale din Sagaing, de unde it vei putea cumpara suveniruri dintre cele mai diverse. Vei face apoi o oprire intr-un localitate rurala pentru a observa procesul de confectionare a vaselor ceramice utilizate pentru depozitarea apei, specifice Myanmar-ului. Vei calatori apoi calatori spre Ava, fosta capitala a tarii intre secolele al XIV-lea si al XVIII-lea, unde vom face o scurta plimbare cu feribotul, dupa care vei fi preluat de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya, o veche cladire de lemn. Turul va continua cu fosta capitala din secolul al XVIII-lea, Amarapura unde vei vizita un atelier de producere a matasii, acestea fiind foarte raspandite in regiune. Vei incheia acest tur cu o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din 984 de piloni din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor.

 

INCLUS

 • Tur Sagaing, Ava & Amarapura

MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY

mese Breakfast
ziua 10 Mandalay - Bagan

Bagan

Vei fi transferat la aeroportul din Mandalay.
Zbor intern Mandalay - Bagan.
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Bagan.
Vei vizita Pagoda Shwezigon, o stupa aurita ce te va duce cu gandul la istoria bogata a Bagan-ului. Mai apoi vei vizita Templul Wetkyi-In Gubyaukgyi, un templu cu picturi murale desavarsite si cu celebrele jatakas (imagini ale vietilor anterioare ale lui Buddha).
Urmeaza vizita Templului Htilominlo, cunoscut pentru sculpturile fine de ipsos si decoratiunile de gresie vitrate. In continuare vei vizita Templul Ananda, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. Acesta are doua statui ale lui Buddha in picioare, ale caror expresii ale fetei se schimba in functie de distanta de la care le privesti, fiind o adevarata opera de arta a stilului arhitectural timpuriu buddhist si una dintre putinele manastiri de caramida din aceasta perioada care a rezistat in timp.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Mandalay
 • Bilet de avion pentru zbor intern Mandalay - Bagan;
 • Transfer aeroport - hotel Bagan
 • Tur de oras Bagan

Bagan

MANDALAY - BAGAN
MANDALAY - BAGAN
MANDALAY - BAGAN

 

cazare
 • AMAZING BAGAN RESORT 4*
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 11 Bagan - Thandwe - Ngapali

Ngapali

Transferat de la hotel la aeroportul din Bagan.
Zbor intern Bagan - Thandwe.
Dupa sosirea in Thandwe vei fi transferat la hotel in Ngapali.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Bagan
 • Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Thandwe;
 • Transfer aeroport Thandwe - hotel Ngapali

Ngapali

BAGAN - THANDWE - NGAPALI
BAGAN - THANDWE - NGAPALI
BAGAN - THANDWE - NGAPALI

 

cazare
 • AMATA RESORT 4*
mese Breakfast
ziua 12 - 13 Ngapali

Vei avea la dispozitie aceste zile libere pentru a te relaxa pe plajele din Ngapali. Plaja Ngapali este o plaja relativ izolata situata la 7 km de orasul birmanez Thandwe, in statul Rakhine. Este cea mai cunoscuta si mai vizitata plaja din Myanmar iar turistii se pot bucura de vegetatia tropicala, nisipul fin si apele calde ale Oceanului Indian, avand totodata posibilitatea de a practica sporturi nautice dintre cele mai diverse.

 

mese Breakfast
ziua 14 Ngapali - Thandwe - Yangon

Yangon, Pagoda Shwedagon Yangon

Vei fi transferat catre aeroportul din Thandwe.
Zbor intern Thandwe - Yangon.
La sosire pe aeroportul din Yangon fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si transferat la hotel.
Vei vizita Pagoda Shwedagon, cel mai important lacas de cult budist din Yangon, o stupa placata cu aur cu o inaltime de peste 99 de metri, edificata in secolul al XV-lea.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Ngapali - aeroport Thandwe
 • Bilet de avion pentru zbor intern Thandwe - Yangon;
 • Transfer aeroport - hotel Yangon
 • Vizita Pagoda Shwedagon Yangon

Yangon

NGAPALI - THANDWE - YANGON
NGAPALI - THANDWE - YANGON
NGAPALI - THANDWE - YANGON

 

cazare
 • SEDONA YANGON 4*
mese Breakfast
ziua 15 Yangon

Vei face un tur panoramic al fostei capitale birmaneze si vei admira principalele sale atractii turistice: cladirile edificate in stil colonial francez, Biserica Baptista Immanuel, strazile Pansodan si Mahanbandola, cladirea Curtii Supreme de Justitie, cladirea Autoritatii Navale, Hotelul Strand, Pagoda Sule, Monumentul Independentei, Gradina Mahabandoola, Chinatown si Little India.

Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri.
Vei avea un moment de relaxare in linistitul parc Kandawgi, o oaza de verdeata unde vei putea admira si stralucitorul Karaweik, o replica a barcii regale.   

 

INCLUS

 • Tur de oras Yangon
 • Vizita Pagoda Kyaukhtatgyi
 • Vizita Parcul Kandawgyi

mese Breakfast, Lunch
ziua 16 Plecare Din Yangon

Vei fi transferat la aeroportul din Yangon.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Yangon

mese Breakfast

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 24.11.2018 ora 12:05; Sosire Doha 24.11.2018 ora 17:50; Qatar Airways; durata 4:45 Plecare Doha 24.11.2018 ora 19:55; Sosire Chiang Mai 25.11.2018 ora 06:00; Qatar Airways; durata 6:05 Plecare Tachileik 29.11.2018 ora 16:20; Sosire Heho 29.11.2018 ora 17:20; Golden Myanmar Airlines; durata 1:00 Plecare Heho 01.12.2018 ora 09:25; Sosire Mandalay 01.12.2018 ora 10:00; Air KBZ; durata 0:35 Plecare Mandalay 03.12.2018 ora 08:40; Sosire Bagan 03.12.2018 ora 09:10; Air KBZ; durata 0:30 Plecare Bagan 04.12.2018 ora 08:50; Sosire Thandwe 04.12.2018 ora 09:55; Air KBZ ; durata 1:05 Plecare Thandwe 07.12.2018 ora 10:10; Sosire Yangon 07.12.2018 ora 11:00; Air KBZ; durata 0:50 Plecare Yangon 09.12.2018 ora 07:40; Sosire Doha 09.12.2018 ora 11:55; Qatar Airways; durata 7:45 Plecare Doha 09.12.2018 ora 16:00; Sosire Doha 09.12.2018 ora 20:15; Qatar Airways; durata 5:15.

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chiang Mai, Yangon - Bucuresti  
Bilet de avion pentru zbor intern Tachileik - Heho  
Bilet de avion pentru zbor intern Heho - Mandalay;  
Bilet de avion pentru zbor intern Mandalay - Bagan;  
Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Thandwe;  
Bilet de avion pentru zbor intern Thandwe - Yangon;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 14 Mic dejun, 7 Pranz, 4 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Insotitor de grup din partea Eturia
 
Bacsis ghizi locali si soferi
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti  

Cazare Thailanda

Cazare Myanmar

11 atractii de top

Chiang Mai, Doi Suthep, Chiang Rai, Golden Triangle, Lacul Inle, Mandalay, Sagaing, Bagan, Ngapali, Kuala Lumpur, Yangon

14 Mic dejun

7 Pranz

4 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 60 euro suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Myanmar: 55 USD suplimentar
Explore Northern Thailand & Myanmar 16 zile - noiembrie 2018

atractii

Sfaturi Thailanda

Thailand tips

Thailanda - Eturia Romania
La ce sa te astepti in Thailanda
 • Thailandezii sunt foarte mandri si independenti, desi sunt vazuti deseori de vizitatori ca fiind comozi si amatori de distractii. Capitala Bangkok este un paradox in sine, aglomeratia si traficul infernal, viata de noapte animata, consumul fara limite din mall-urile gigant, oamenii in pas cu moda dar si strazile frecventate de femei usoare se imbina cu linistea templelor buddhiste. Insulele din sudul Thailandei sunt recunoscute si pentru turismul sexual, implicand adesea si minori, astfel ca va recomandam sa evitati zonele ce ofera astfel de servicii sau sa fiti precauti intrucat poate fi dificil sa apreciati in mod corect varsta unei persoane.
Viza
 • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Thailanda au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Thailandei. Viza se poate obtine de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucuresti sau pe aeroport la sosire in Thailanda (VOA).

Nume: Regatul Thailandei

Capitala: Bangkok

Asezare: Stat situat in sud - estul Asiei, marginit de Marea Andaman si Golful Thailandei

Moneda: Baht - THB

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Myanmar

Myanmar tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Myanmarului. Pentru viza turistica, cetatenii romani trebuie sa se adreseze celei mai apropiate misiuni diplomatice a Republicii Uniunii Myanmar in strainatate.

Nume: Republica Uniunii Myanmar

Capitala: Naypyidaw

Asezare: Stat situat in sud - estul Asiei, la Marea Andaman si Golful Bengal, intre Bangladesh si Thailanda

Moneda: Kyat - MMK

Fus orar: UTC+6:30

together for excellent journeys

Myanmar
Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018 Lydia

O luna de miere minunata! Cei de la Eturia au avut grija sa instiinteze toti...

Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018 Constantin

Constantin ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in 4 tari asiatice de...

Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Thailanda - Octombrie 2018 Radu

O vacanta minunata in paradis...

Impresii Thailanda - Octombrie 2018
Impresii Thailanda - Aprilie 2018
Impresii Thailanda - Aprilie 2018 Anisoara

Vacanta in Tailanda - Bangkok si Phuket a fost de vis! Eturia are o bagheta...

Impresii Thailanda - Aprilie 2018
Impresii Thailanda - Aprilie 2018 Valentina

Excursia in Thailanda a fost o experienta minunata, fiind prima in Asia pentru...

Impresii Thailanda - Martie 2018
Impresii Thailanda - Martie 2018 Mariana

Thailanda, Krabi
Este o zona excelenta de vacanta....

de ce sa alegi Myanmar cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia