Eturia te invita intr-un circuit inedit in doua dintre cele mai interesante destinatii ale Asiei - Taiwan si Filipine. In Taiwan vei vizita cele mai importante monumente istorice ale capitalei Taipei si ale imprejurimilor sale, vei merge de-a lungul coastei de est si vei explora cele mai importante parcuri naturale si zone protejate ale tarii si nu in ultimul rand vei face cunostina cu traditiile si cultura acestei tari inca nerecunoscuta in totalitate la nivel mondial. Mai apoi vei vizita o alta destinatie turistica de top a Asiei: Arhipelagul Filipine. Vei vizita capitala Manila, un centru urban animat, vei explora orasul Cebu dar peisajele rurale pitoresti ale Insulelor Bohol si nu in ultimul rand te vei relaxa pe superbele plaje tropicale de aici.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

17 zile / 14 nopti
2 tari: Taiwan, Filipine

Taipei, Hualien, Parcul National Taroko, Taitung, Kaohsiung, Lacul Sun Moon, Taoyuan, Cebu, Bohol, Manila

16 Mese incluse

14 Mic dejun, 1 Pranz, 1 Cina

3 atractii de top

Cebu, Bohol, Manila

Discover Taiwan & Filipine 17 zile - noiembrie 2018

Itinerar

Ana Maria

Branch Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Taipei

Dupa sosirea pe aeroportul din Taipei vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Taipei, Manila - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Taipei

sosire in TAIPEI
sosire in TAIPEI

mese Cina
ziua 3 Taipei

Vei face un tur de oras in care vei descoperi principalele atractii turistice din Taipei: Monumentul memorial Chiang Kai-shek, Templul Longshan si Muzeul Palatului National.Vei vizita turnul Taipei 101. Acesta este un zgarie-nori ce gazduieste centrul financiar taiwanez si a fost pentru o vreme cea mai inalta cladire din lume. In iulie 2011, turnul a primit premiul LEED Platinum certificandu-i-se titlul de cea mai mare cladire ecologica din lume.

 

INCLUS

 • Tur de oras Taipei
 • Vizita Taipei 101

TAIPEI
TAIPEI
TAIPEI

mese Mic dejun
ziua 4 Taipei - Hualien

Vei fi transferat catre Hualien iar pe traseu vei face cateva opriri pentru a admira peisajele spectaculoase ale zonei. Vei admira Cascada Wulai, cu o inaltime a caderii apei de 80 de metri dar si Qingshui Cliff, o zona de coasta cu peisaje impresionante, ce face parte din Parcul National Taroko.

 

INCLUS

 • Transfer Taipei - Hualien

mese Mic dejun
ziua 5 Hualien - Taroko - Hualien

Vei face o excursie in Parcul National Taroko. Situat de-a lungul coastei de est a Taiwanului acesta cuprinde parti din Taichung City, provinciile Nantou si Hualien. Numit dupa Cheile Taroko, parcul dispune de varfuri inalte, stanci abrupte, vai uimitoare, cursuri de apa repezi si cascade spectaculoase. Vei merge pe Shakadang Trail si vei vizita si Altarul Primaverii Eterne, Pestera Swallow si zona Tienshiang. Seara te vei intoarce in Hualien.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Taroko

HUALIEN - TAROKO - HUALIEN
HUALIEN - TAROKO - HUALIEN

mese Mic dejun
ziua 6 Hualien - Taitung

Vei calatori spre Taitung.Vei explora Coasta de Est a Taiwanului, considerata zona protejata si ultima regiune virgina a tarii care se intinde pe 170 km de la gura de varsare a Raului Hualien (in nord) pana la Xiaoyeliu in sud, situandu-se intre muntii de coasta si Oceanul Pacific. Regiunea se remarca prin numeroase formatiuni de relief spectaculoase precum canioane, cascade, badlands, terase aluviale dar si plaje si zone de coasta stancoasa. Pe parcursul turului te vei opri la Siaoyeliou, in zona Insulei Sansientai, la asa numitele “trepte din piatra” si la Pestera celor 8 Nemuritori.

 

INCLUS

 • Transfer Hualien - Taitung
 • Tur Coasta de Est

mese Mic dejun
ziua 7 Taitung - Kaohsiung

Vei calatori catre orasul Kaohsiun.Vei vizita Manastirea Fo Guang Shan, cea mai importanta manastire budista din sudul Taiwanului. Aici vei avea ocazia sa afli mai multe despre aceasta religie si vei putea admira imensa statuie a lui Buddha de aici.Vei vizita Lotus Pond, lac artificial si populara destinatie turistica situata in estul Districtului Zuoying al orasului Kaohsiung. Deschis in 1951 acesta este faimos pentru florile de lotus dar si pentru templele din jurul acestuia. Vei vizita Pavilionul Primaverii, al Toamnei dar si Pagodele Dragonului si ale Tigrului. Acestea din urma apartin unui templu construit in anul 1976 si se remarca prin Turnul Tigrului, turn cu 7 etaje decorat in culori vii si reprezentativ pentru cultura locala.

 

INCLUS

 • Transfer Taitung - Kaohsiung
 • Vizita Manastirea Fo Guang Shan
 • Vizita Lotus Pond

mese Mic dejun
ziua 8 Kaohsiung - Sun Moon Lake

Vei fi transferat catre Lacul Sun Moon.Vei vizita plantatia de ceai Puli dar si o fabrica de bere din regiune.Vei face o croaziera cu iahtul pe lac si te vei bucura de privelistile de vis ale zonei inconjuratoare. Lacul Sun Moon are si o mica insula numita Lalu, iar arealul este locuit de triburile de aborigeni Thao. In jurul lacului sunt numeroase temple si pagode intre care se numara Tempul Wen Wu, Pagoda Ci En, Templul Jianjing, Templul Syuentzang. Vei vizita Parcul tematic Formosan, un parc de distractii situat in orasul Yuchi si axat pe traditiile aborigene ale zonei. Vei face o plimbare cu telegondola de la inaltimea careia vei admira frumusetea Lacului Sun Moon si a peisajelor ce-l inconjoara.

 

INCLUS

 • Transfer Kaohsiung - Sun Moon Lake
 • Vizita plantatie de ceai Sun Moon

mese Mic dejun
ziua 9 Sun Moon Lake - Taoyuan

Vei fi transferat spre Taoyuan iar pe traseu te vei opri pentru a vedea ruinele Podului Longteng distrus in urma cutremurului din 1935 dar si gara Shengxing, construita in stil japonez.

 

INCLUS

 • Transfer Sun Moon Lake - Taoyuan

mese Mic dejun
ziua 10 Taoyuan - Taipei, Taiwan - Cebu, Filipine

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Taipei.Zbor international Taipei - Cebu.

Dupa sosirea pe aeroportul din Insula Cebu vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur de oras in Cebu. Vei incepe cu o vizita la un templ taoist maiestuos situat la 6 km de centrul orasului. Marimea si arhitectura sa sunt dovezi ca o parte considerabila a populatiei Cebu este chineza din punct de vedere etnic. Vei vizita si Basilica San Augustin, iar la o scurta plimbare de aceasta se afla Crucea lui Magellan. Nu departe se afla Fortul San Pedro, prima fortareata militara din tara. In finalul turului vei merge la Resedinta Gorordo. Cartierul Parian, astazi zona centrala, a fost locuinta rezidentiala a populatiei bogate din Cebu la inceputul secolului. Dintre cele patru astfel de case ramase, resedinta Gorordo a fost restaurata si mobilata in stilul perioadei de atunci. In interior vei admira, pe langa mobilier si obiecte din portelan, haine si fotografii vechi are orasului.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Taipei
 • Bilet de avion pentru zbor international Taipei - Cebu
 • Transfer aeroport - hotel Cebu
 • Tur de oras Cebu

TAOYUAN - TAIPEI, Taiwan - CEBU, Filipine
TAOYUAN - TAIPEI, Taiwan - CEBU, Filipine
TAOYUAN - TAIPEI, Taiwan - CEBU, Filipine

mese Mic dejun
ziua 11 Cebu - Tagbilaran - Bohol

Vei fi transferat cu feribotul din Insula Cebu in Insula Bohol. Durata: 2 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Cebu - Bohol

CEBU - TAGBILARAN - BOHOL
CEBU - TAGBILARAN - BOHOL
CEBU - TAGBILARAN - BOHOL

mese Mic dejun
ziua 12 Bohol

Vei face un tur in zona rurala a Insulei Bohol si vei incepe cu faimoasele Chocolate Hills (Dealurile de Ciocolata, aproximativ 1300 la numar) si vei continua cu Sanctuarul Fluturilor si podul suspendat. In aceasta zona isi are habitatul maimuta tarsier, cea mai mica specie de primate din lume. Mai apoi vei face o croaziera pe Raul Loboc. Dupa amiaza vei vizita Biserica Baclayon si Muzeul acesteia, declarate monumente nationale; apoi veim vedea si monumentul ridicat in amintirea “Pactului de Sange” dintre spanioli si filipinezi incheiat in anul 1565.

 

INCLUS

 • Tur Bohol

mese Mic dejun, Pranz
ziua 13 - 14 Bohol

Vei petrece cateva zile de relaxare in atmosfera insulara din Bohol. Te vei bucura de relaxare totala pe plaja resortului si vei putea beneficia de facilitatile resortului.

 

mese Mic dejun
ziua 15 Bohol - Manila

Transfer de la hotel la aeroportul din Bohol.

Zbor intern Bohol - Manila.
Dupa sosirea pe aeroportul din Manila, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Bohol
 • Bilet de avion pentru zbor intern Bohol - Manila;
 • Transfer aeroport - hotel Manila

BOHOL - MANILA
BOHOL - MANILA
BOHOL - MANILA

mese Mic dejun
ziua 16 Plecare Din Manila

Vei pleca intr-un tur al orasului Manila; vei strabate bulevardul Roxas si Parcul Rizal. Turul va continua cu  Orasul din interiorul zidurilor - Intramuros, unde vei vizita Biserica San Agustin; in vecinatate se afla Casa Manila. Vei continua cu vizitarea Fortului Santiago, fosta linie de aprare a orasului. De aici traseul va urma spre cartierul central Quiapo unde vei descoperi Biserica Black Nazarene si Cimitirul chinezesc. Turul se va incheia cu o plimbare prin cartierul financiar si comercial Makati City.
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Manila.

 

INCLUS

 • Tur de oras Manila
 • Transfer hotel - aeroport Manila

mese Mic dejun
ziua 17 Sosire In Bucuresti

 

10 locatii vizitate


Taipei,
Hualien,
Parcul National Taroko,
Taitung,
Kaohsiung,
Lacul Sun Moon,
Taoyuan,
Cebu,
Bohol,
Manila

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 01.11.2018 ora 21:35; Sosire Istanbul 02.11.2018 ora 00:05; Turkish Airlines; durata 1:30 ✈ Plecare Istanbul 02.11.2018 ora 02:10; Sosire Taipei 02.11.2018 ora 17:50; Turkish Airlines; durata 10:40 ✈ Plecare Taipei 10.11.2018 ora 10:10; Sosire Cebu 10.11.2018 ora 13:05; Airasia; durata 2:55 ✈ Plecare Tagbilaran 15.11.2018 ora 11:15; Sosire Manila 15.11.2018 ora 12:30; Philippine Airlines, Inc.; durata 1:15 ✈ Plecare Manila 16.11.2018 ora 22:40; Sosire Istanbul 17.11.2018 ora 06:25; Turkish Airlines; durata 12:45 ✈ Plecare Istanbul 17.11.2018 ora 08:15; Sosire Bucuresti 17.11.2018 ora 08:35; Turkish Airlines; durata 1:20.

Sfaturi Filipine

Philippines tips

Viza
 • Cetatenii romani care detin pasapoarte simple nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioada de sedere de maximum 30 de zile. Pentru prelungirea perioadei de sedere, cetatenii romani trebuie sa se prezinte la Biroul de Imigrari cu minimum 5 zile inainte de expirarea perioadei legale de sedere (30 zile).

Nume: Republica Filipine

Capitala: Manila

Asezare: Stat in sud estul Asiei, arhipelag intre Marea Filipinelor si Marea Chinei de Sud, la est de Vietnam

Moneda: Peso - PHP

Fus orar: UTC +8

Sfaturi Taiwan

Taiwan tips

Viza
 • Incepand cu data de 11 Noiembrie 2010, cetatenii romani pot calatori fara viza in Taiwan, pentru o perioada care nu poate depasi 90 de zile, insa este necesar ca pasaportul sa aiba inca 6 luni de valabilitate de la data intoarcerii.
  De asemenea, aveti nevoie de bilet de avion dus intors.

together for excellent journeys

Ilha Formosa - Insula frumoasa Gabriela

Frumoasa insula Taiwan, asa cum au numit-o portughezii, in care cetatenii din 60...

Ilha Formosa - Insula frumoasa
Taiwan - Octombrie Florin Ionescu

O tara cu recunoastere internationala partiala, care are toate atuurile mai...

Taiwan - Octombrie

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia