Vacante Statele Unite ale Americii

Eturia va invita intr-un circuit in care veti descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Veti avea ocazia sa vizitati cele mai reprezentative orase nord americane, puncte de reper pe harta turismului mondial. Veti admira animata metropola Chicago, veti descoperi orasul plin de istorie Boston, va veti pierde in agitatia New York- ului dupa care veti poposi in Washington D.C., capitala verde si linistita a SUA.

Grad efort: mediu
PARTAJ ON REQUEST: Doamna
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
11 zile / 9 nopti
9 Mese incluse

9 Mic dejun

Tara

Statele Unite ale Americii

Chicago, Boston, New York, Washington

4 atractii de top

Chicago, Boston, New York, Washington

Ioana Dumitrescu

Tour leader

031.9998

Best of SUA Est - martie 2020

Itinerar

ziua 1 Sosire In Chicago

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosire in Chicago ti se va asigura transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chicago, Washington - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Chicago

Sosire in Chicago
Sosire in Chicago

ziua 2 Chicago

Vei face un tur al orasului Chicago, un tur in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestuia: Bulevardul Michigan, zona Magnificent Mile, cladirea Wrigley, cartierul the Loop si Parcul Millennium. Cu o suprafata de 24,5 ha si extins de-a lungul lacului Michigan, Parcul Millennium este inima verde a orasului Chicago. Renumit pentru arhitectura sa, parcul isi transforma iarna lacul intr-un patinoar imens. De asemenea vei vizita si Turnul Hancock, una dintre cele mai inalte cladiri din oras (liftul are nevoie de doar 39 de secunde pentru a ajunge la puntea de observatie, de la etajul 94). Intr-o zi senina, se pot vedea locatii aflate la 100 de km distanta si se pot observa toate cele 4 state din zona: Illinois, Indiana, Michigan si Wisconsin.

 

INCLUS

 • Tur de oras Chicago

mese Mic dejun
ziua 3 Chicago - Boston

Astazi vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chicago.
Zbor intern Chicago - Boston.
La sosire in Boston ti se va asigura transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Chicago
 • Bilet de avion pentru zbor intern Chicago - Boston;
 • Transfer aeroport - hotel Boston

CHICAGO - BOSTON
CHICAGO - BOSTON

mese Mic dejun
ziua 4 Boston

Astazi vei face un tur de o zi in noul si vechiul Boston vizitand si oraselele istorice Cambridge, Lexington si Concord. Vei calatori pe urmele lui Paul Revere, pe asa numitul "Battle Trail", unde colonistii au incercat sa inabuse fara succes incercarile de castigare a independentei si a formarii SUA. La intoarcere in Boston vei vizita Piata Harvard unde vei avea si timp liber pentru pranz sau shopping dupa care vei explora timp de doua ore cele mai importane atractii ale orasului: Faneuil Hall, parte a centrului istoric al orasului, dar si fregata USS Constitution, a treia mare fregata a Marinei Americane si una dintre cele mai vechi astfel de nave din lume (lansata la apa in anul 1794). Turul incepe la ora 09:30 si are o durata de 7 ore, locul de plecare fiind la Gray Line Ticket Office din Park Square.

 

INCLUS

 • Tur de oras Boston

mese Mic dejun
ziua 5 Boston - New York

Astazi ti se va asigura transferul la aeroportul din Boston.
Zbor intern Boston - New York.
La sosire in Boston ti se va asigura transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Boston
 • Bilet de avion pentru zbor intern Boston - New York;
 • Transfer aeroport - hotel Boston

BOSTON - NEW YORK
BOSTON - NEW YORK

mese Mic dejun
ziua 6 New York

Vei face un turul de oras in New York in care vei vizita cele mai faimoase atractii ale metropolei: Piata Times Square, situata la intersectia strazilor Broadway cu Seventh Avenue, unul din simbolurile orasului (numele sau vine de la cladirea Times, fostul sediu al redactiei cotidianului New York Times din anii 1904), Insula Ellis si Statuia Libertatii, donata de catre Franta Statelor Unite in 1886, nu numai un simbol al orasului ci si a intregii tari; cartierul Manhattan, Times Square, Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan cu obiective precum Catedrala Saint Patrick, Rockefeller Center, cladirea Flatiron, Gara Centrala.
De asemenea vei vizita si celebra Wall Street si Districtul Financiar, dupa care vei merge in cartierele pitoresti Greenwich Village, Soho si Chinatown. Vei vizita si Empire State Building, care a fost timp de 40 de ani de la constructia sa in 1931 cea mai inalta cladire din lume. Inalta de 102 etaje este astazi cea mai inalta cladire din New York si daca vei ajunge in varf, va ofera posibilitatea de a admira o imagine panoramica absolut senzationala asupra orasului.

 

INCLUS

 • Tur de oras New York

mese Mic dejun
ziua 7 New York

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a explora pe cont propriu metropola americana. New York - una dintre capitalele modei internationale, oras cu un masiv export cultural, New York-ul este locul in care poti gasi tot ce iti doresti. Mall-uri, centre comerciale si strazi intregi in care magazinele se insiruie ca un sirag de perle sunt locurile pe care un amator de cumparaturi nu ar trebui sa le rateze.

 

mese Mic dejun
ziua 8 New York - Washington D.c.

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din New York.
Zbor intern New York - Washington.
La sosire in Washington, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport New York
 • Bilet de avion pentru zbor intern New York - Washington
 • Transfer aeroport - hotel Washington

NEW YORK - WASHINGTON D.C.
NEW YORK - WASHINGTON D.C.

mese Mic dejun
ziua 9 Washington D.c.

Vei face un tur de 4 ore al capitalei SUA, prilej cu care vei admira cateva dintre cele mai emblematice obiective turistice ale acesteia: Casa Alba, Capitoliul, Curtea Suprema de Justitie dar si impresionantele monumente ale fostilor presedinti Washington, Jefferson, Lincoln si Franklin D. Roosevelt.

 

INCLUS

 • Tur de oras Washington

mese Mic dejun
ziua 10 Plecare Din Washington D.c.

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Washington.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Washington

mese Mic dejun
ziua 11 Sosire In Bucuresti

 

4 locatii vizitate


Chicago,
Boston,
New York,
Washington

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 01.03.2020 ora 06:00; Sosire Amsterdam 01.03.2020 ora 08:05; KLM; durata 03:05 ✈ Plecare Amsterdam 01.03.2020 ora 12:40; Sosire Chicago 01.03.2020 ora 14:30; KLM; durata 08:50 ✈ Plecare Chicago 03.03.2020 ora 11:30; Sosire Boston 03.03.2020 ora 15:07; Delta Airlines; durata 02:37 ✈ Plecare Boston 05.03.2020 ora 13:00; Sosire New York 05.03.2020 ora 14:23; Delta Airlines; durata 01:23 ✈ Plecare New York 08.03.2020 ora 11:00; Sosire Washington D.C. 08.03.2020 ora 12:26; Delta Airlines; durata 01:20 ✈ Plecare Washington D.C. 10.03.2020 ora 18:45; Sosire Amsterdam 11.03.2020 ora 07:10; KLM; durata 07:25 ✈ Plecare Amsterdam 11.03.2020 ora 09:25; Sosire Bucuresti 11.03.2020 ora 13:10; KLM; durata 02:45

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Ioana Dumitrescu

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Statele Unite ale Americii

USA tips

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii
 • In SUA se pune foarte mare accent pe securitate, asadar atitudinea oricarui turist fata de autoritati este bine sa fie una cat mai sincera si corecta. Daca optezi pentru un self drive, regulile de circulatie trebuie respectate cu foarte mare atentie.
  Daca doresti sa cumperi bauturi alcoolice, trebuie sa prezinti un act de identitate.
  Uneori distantele parcurse pe jos sunt foarte mari de aceea este necesara o conditie fizica destul de buna.
  Pe Coasta de Vest mai ales, dar in unele cazuri si pe Coasta de Est este foarte probabil ca hotelul sa dispuna de mai multe camere twin. Daca doresti o camera cu pat matrimonial si aceasta este disponibila, va trebui sa specifici acest detaliu la check-in. Nu se poate rezerva un anumit tip de camera in avans.
  Unele hoteluri percep taxe suplimentare la check-in, de aceea este bine sa iti bugetezi si aproximativ 100 de dolari pentru astfel de situatii. Aceasta taxa nu poate fi achitata in avans sau inclusa in rezervare intrucat este o taxa locala.
  Un card in USD este indispensabil pe teritoriul Sua .Practic daca se doreste inchirierea unei masini aceasta nu se poate face fara un card de credit.
  De asemenea la cazare in hotel chiar daca aceasta este preplatita receptionerul solicita un card pentru garantia platii extraserviciilor (aici exista si varianta constituirii unui depozit cash ) . Atat la inchirierea de masini sau garantarea la hotel se blocheaza o suma egala cu dublul sumei estimata pentru achitarea serviciilor.
Viza
 • Pentru vizitarea SUA este necesara viza.
  Viza de intrare in SUA se obtine de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Statelor Unite ale Americii din strainatate. In Romania, vizele se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.
  Viza SUA nu se elibereaza de catre autoritatile de frontiera.

Nume: Statele Unite ale Americii (SUA)

Capitala: Washington, D.C.

Asezare: Stat in America de Nord, intre Mexic si Canada, marginit de Oceanul Atlantic si Oceanul Pacific. Statul Alaska este situat in nord - vestul extrem al continentului american in vestul Canadei, iar Hawaii este arhipelag situat in Oceanul Pacific. SUA detine in administrare si cateva teritorii in Caraibe si Pacific.

Moneda: Dolar-ul SUA - USD

Fus orar: UTC -5 la -10 / UTC -4 la -10

together for excellent journeys

Impresii New York & Miami - martie 2020 Diana

Diana ne-a trimis fotografii realizate in timpul sejurului petrecut in New York...

Impresii New York & Miami - martie 2020
Impresii SUA - martie 2020 Mircea

Sunt o persoana care a calatorit mult peste hotare in ultimii 20 de ani, o...

Impresii SUA - martie 2020
Impresii SUA - februarie 2020 Alexandru

Vacanta excelent organizata! Amabilitate si promptitudine pentru organizarea si...

Impresii SUA - februarie 2020
Impresii luna de miere SUA - octombrie 2019
Impresii luna de miere SUA - octombrie 2019 Anamaria & Adrian

Luna de miere ne-am petrecut-o in SUA. Coasta de Est si Coasta de Vest, mai...

Impresii SUA - Februarie 2019
Impresii SUA - Februarie 2019 Cili & Zoia

Am avut o vacanta de vis cu Eturia. Serviciile au fost ireprosabile iar...

Impresia New York & Miami - Decembrie 2018
Impresia New York & Miami - Decembrie 2018 Cristian

Multumim echipei Eturia pentru profesionalism, sprijin in personalizarea si...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.927 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia