Vacante Japonia

Sakura, sarbatoarea infloririi ciresilor este un adevarat simbol national cu vechi traditii in cultura si filosofia japoneza, evocand natura efemera. Te invitam sa descoperi spiritul unic al Japoniei intr-un circuit care celebreaza frumusetea pura a florilor de cires. Vei vizita ultra-moderna capitala Tokyo, vei admira castelul Himeji, frumusetea unica a Sanctuarului Itsukushima, de pe insula Miyajima, dar si Memorialul Pacii de la Hiroshima. La final te vei bucura de farmecul inconfundabil al oraselor Osaka si Kyoto.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Mihai Olaru

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

13 zile / 10 nopti
Tara: Japonia

Tokyo, Hakone, Himeji, Okayama, Takamatsu, Hiroshima, Miyajima, Osaka, Kyoto

11 Mese incluse

10 Mic dejun, 1 Cina

6 atractii de top

Tokyo, Hakone, Castelul Himeji, Hiroshima, Osaka, Kyoto

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru

Itinerar

Mihai Olaru

Tour Leader

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Tokyo

Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Tokyo.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Tokyo - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Tokyo
ziua 3 Tokyo

Astazi vei face un tur al orasului Tokyo.
Vei face o vizita in Piata de peste Tsukiji, recunoscuta ca fiind una din cele mai mari piete de peste din lume, manipuland peste 2.000 de tone de produse marine pe zi. Piata este impartita in doua zone: cea interioara, unde se afla piata angro, unde pestele este procesat si cea exterioara, locul unde se gasesc restaurante, produse de vanzare - peste si fructe de mare, unelte si articole de pescuit. Turistii vin dimineata aici in numar mare, savurand spectacolul, atmosfera vibranta si freamatul matinal continuu.Vei face o plimbare in gradina Palatului Imperial din Tokyo. Gradina a fost deschisa publicului larg in anul 1968, si, desi a fost distrusa in cateva randuri, a fost reamenajata, astfel incat in zilele noastre se pastreaza aspectul din secolul al XVII-lea, cand a fost amenajata prima data.Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade.Vei vizita centrul de conferinte Tokyo International Forum, un complex cu un design interesant, care include 8 sali de concerte mari dimensiuni, 34 de sali de conferinte, numeroase restaurante si magazine si un muzeu de arte.Vei face o plimbare in Cartierul Ginza, zona renumita pentru posibilitatile nenumarate de shopping si divertisment.

 

INCLUS

 • Tur de oras Tokyo
 • Vizita Piata de peste Tsukiji
 • Vizita Gradina Palatului Imperial Tokyo
 • Vizita Templul Asakusa Kannon Senso-ji
 • Vizita Tokyo International Forum
 • Vizita Cartierul Ginza

TOKYO
TOKYO
TOKYO

mese Mic dejun
ziua 4 Tokyo - Hakone

Vei fi transferat catre Hakone, nu inainte de a vizita Parcul Memorial Showa din Tachikawa, unde vei poposi pentru a imortaliza frumusetea si diversitatea peisajului. Parcul are o suprafata de peste 160 hectare si imbina stilul japonez de amenajare cu cel occidental, incluzand campuri de flori sezoniere, zone impadurite, iazuri si coline. In Hakone vei vizita Muzeul de Arta Hakone, fondat in 1952 si care se mandreste cu o colectie interesanta de ceramica japoneza din timpuri preistorice pana in perioada Edo. Muzeul are si o gradina pitoreasca cu alei pietruite ce serpuiesc printre artari si o mica casa de ceai.

 

INCLUS

 • Transfer Tokyo - Tachikawa - Hakone

TOKYO - HAKONE
TOKYO - HAKONE
TOKYO - HAKONE

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Hakone - Himeji

Vei fi transferat la gara Mishima. Vei calatori cu trenul de mare viteza spre Himeji. La sosirea in Himeji vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Hakone - Himeji

mese Mic dejun
ziua 6 Himeji - Takamatsu - Okayama

Vei vizita Castelul Himeji, monument listat in patrimoniul UNESCO din anul 1993, reprezentativ pentru arhitectura feudala traditionala japoneza. Castelul este cel mai mare si totodata cel mai vizitat din Japonia.Vei ajuge apoi in zona Yoshima Parking pentru a admira gigantul pod Seto Ohashi, constituit dintr-o serie de mai multe poduri duble, ce leaga Okayama de Kagawa si traverseaza cinci insulite mai mici aflate in Marea Interioara Seto.Vei fi transferat la Takamatsu traversand Podul Seto Ohashi. Vei face o incursiune in una dintre cele mai frumoase gradini istorice ale Japoniei - Gradina Ritsurin. Numeroase alei, poduri si zone de vegetatie, lacuri si insulite formeaza un complex deosebit, care se remarca prin atentia la detalii si care cucereste prin simplitate si armonia peisajului. Vei gasi aici o ceainarie traditionala, dar si un muzeu de arta populara. Mai apoi vei fi transferat la hotelul din Okayama.

 

INCLUS

 • Vizita Castelul Himeji
 • Vizita Yoshima Parking si Podul Seto Ohashi
 • Transfer Himeji - Takamatsu - Okayama

mese Mic dejun
ziua 7 Okayama - Miyajima - Hiroshima

Vei vizita una dintre cele 3 cele mai frumoase gradini din Japonia, Okayama Korakuen. Finalizata in 1700, Gradina Korakuen si-a pastrat pana in zilele noastre aspectul original din perioada Edo. In trecut in gradina erau primiti musafirii importanti ai regalitatii, insa si spatiu de relaxare pentru lordul feudal - fiind deschisa si pentru public in unele zile. Gradina Korakuen a fost distrusa partial in anul 1934, din cauza inundatiilor si in anul 1945 din cauza bombardamentelor din cel de-al doilea Razboi Mondial, insa a fost restaurata conform picturilor si diagramelor din perioada Edo.Vei fi transferat la gara din Okayama pentru a calatori cu trenul de mare viteza catre Hiroshima.

Vei face un tur pe Insula Miyajima (Insula Altarului) situata in Marea interioara Seto. Aici vei putea admira Sanctuarul Itsukushima, dedicat celor trei zeite ale marii. Sanctuarul, ridicat in 593, este unul dintre cele mai sfinte altare ale religiei sintoiste. Uriasele sale torii rosii ce par a pluti deasupra apei reprezinta un simbol al Japoniei la fel ca si Muntele Fuji. Nu departe de Altarul Itsukushima se afla Pagoda Tahoto, construita in 1523, care ofera privelisti fermecatoare asupra golfului si a sanctuarului.

 

INCLUS

 • Vizita Gradina Korakuen
 • Transfer cu trenul Okayama - Hiroshima
 • Tur Miyajima

OKAYAMA - MIYAJIMA - HIROSHIMA
OKAYAMA - MIYAJIMA - HIROSHIMA
OKAYAMA - MIYAJIMA - HIROSHIMA

mese Mic dejun
ziua 8 Hiroshima - Osaka

Vei face un tur al orasului Hiroshima. Vei vizita Genbaku Domu (Domul bombei atomice) un simbol al pacii, aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Apoi vei vizita Muzeul Memorial al Pacii care a fost deschis in 1955, la zece ani dupa ce bomba atomica a explodat la Hiroshima, un muzeu cu adevarat impresionant prin exponatele sale care vorbesc despre tragicul eveniment si care transmit, in final, un mesaj pacifist.Vei calatori cu trenul de mare viteza de la Hiroshima la Osaka, unde te vei caza.

 

INCLUS

 • Tur de oras Hiroshima
 • Transfer cu trenul Hiroshima - Osaka

HIROSHIMA - OSAKA
HIROSHIMA - OSAKA
HIROSHIMA - OSAKA

mese Mic dejun
ziua 9 Osaka - Kyoto

Vei fi transferat din Osaka catre Kyoto.

Vei vizita Templul Fushimi Inari. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari. Altarul de la baza, Fushimi Inari, a fost fondat in 711.
Vei poposi la Templul zen Tofukuji, fondat in 1236. Vei putea fotografia aici cea mai veche poarta zen, datand din 1425 - Poarta Sanmon.

 

INCLUS

 • Transfer Osaka - Kyoto
 • Vizita Templul Fushimi Inari Kyoto
 • Vizita Tempul Tofukuji Kyoto

OSAKA - KYOTO
OSAKA - KYOTO
OSAKA - KYOTO

mese Mic dejun
ziua 10 Kyoto

Vei pleca intr-un un tur de oras pentru a descoperi Kyoto, capitala culturii traditionale si scena a numeroase evenimente importante care au schimbat istoria Japoniei.
Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu.
Vei face o plimbare prin cea mai cunoscuta gradina cu roci din Japonia, Ryoan-ji Zen. Initial vila privata a unui aristocrat, aceasta a devenit templu Zen incepand din anul 1450. Gradina este locul ideal pentru meditatia Zazen.
Vei vizita templul Ginkakuji, sau Templul Pavilionului de Argint, construit de catre shogunul Ashikaga Yoshimasa, ca resedinta a sa in perioada de batranete. Vila a fost transformata in templu in 1490, dupa moartea shogunului. Ginkakuji a devenit inca de la inceput un centru important de cultura si arta, cu un puternic impact in intreaga tara.Vei face o incursiune si la Templul Eikando, edificiu al sectei budiste Jodo. Templul este celebru pentru peisajele spectaculoase, in special toamna, cand se bucura si de un sistem de iluminare care ii pune in evidenta stilul.Vei vizita cartierul Gion, renumitul district al ghesielor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden - Memoriile unei Gheise. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.

 

INCLUS

 • Tur de oras Kyoto
 • Vizita Templul Kinkaku-ji
 • Vizita Gradina Zen Ryoan-ji Kyoto
 • Vizita Templului Ginkakuji Kyoto
 • Vizita Templului Eikando Kyoto
 • Vizita Cartierul Gion Kyoto

KYOTO
KYOTO
KYOTO

mese Mic dejun
ziua 11 Kyoto

Vei fi transferat la gara din Kyoto pentru de unde vei calatori cu trenul de mare viteza catre Tokyo. La sosirea in gara din Tokyo vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Kyoto - Tokyo

mese Mic dejun
ziua 12 Plecare Din Tokyo

Ziua este libera pentru a descoperi pe cont propriu frumusetile capitalei japoneze - Tokyo.
Vei fi transferat la aeroportul din Tokyo.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Tokyo

mese Mic dejun
ziua 13 Sosire In Bucuresti

 

9 locatii vizitate


Tokyo,
Hakone,
Himeji,
Okayama,
Takamatsu,
Hiroshima,
Miyajima,
Osaka,
Kyoto

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 28.03.2019 ora 23:30; Sosire Doha 29.03.2019 ora 05:15; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 29.03.2019 ora 07:05; Sosire Tokyo 29.03.2019 ora 22:30; Qatar Airways; durata 9:25 ✈ Plecare Tokyo 09.04.2019 ora 00:01; Sosire Doha 09.04.2019 ora 06:00; Qatar Airways; durata 11:59 ✈ Plecare Doha 09.04.2019 ora 06:50; Sosire Bucuresti 09.04.2019 ora 11:55; Qatar Airways; durata 5:05.

Sfaturi Japonia

Japan tips

La ce sa te astepti in Japonia
 • Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca sunteti atenti cu cheltuielile. Si puteti fi siguri ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti veti obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.
Viza
 • Cetatenii romani, posesori ai unui pasaport simplu/simplu electronic, pot intra si ramane pe teritoriul Japoniei, fara viza, pentru o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data primei deplasari.
  In situatia in care cetateanul roman care intra in arhipelag detine o viza de lunga sedere sau permis de resedinta, cerinta este ca pasaportul sa fie valabil la momentul intrarii.
  Pentru cetatenii care doar tranziteaza arhipelagul, pasaportul trebuie sa fie valabil la momentul efectuarii tranzitului.

Nume: Japonia

Capitala: Tokyo

Asezare: Stat insular in estul Asiei, arhipelag intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei, pozitionat la est de Peninsula Coreea

Moneda: Yen - JPY

Fus orar: UTC +9

together for excellent journeys

Impresii China & Japonia - Mai 2019 Gavrila

Gavrila ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China si Japonia....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii Japonia - Martie 2019 Daniela

Vacanta a fost o poveste frumoasa....

Impresii Japonia - Martie 2019
Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti - martie-aprilie Mihaela Ploscaru

Japonia te surprinde mereu cu ceva nou si extraordinar. Sunt la a doua vizita in...

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti - martie-aprilie
Impresii Japonia - August 2018
Impresii Japonia - August 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Japonia....

Japonia - traditie si inovatie - August
Japonia - traditie si inovatie - August Paul Crudu

Japonia este o alta lume, in care elemente din trecut, prezent si viitor...

Impresii Japonia - Mai 2018
Impresii Japonia - Mai 2018 Dumitru

Dupa alte sejururi efectuate cu Eturia (Madeira, Malaezia, Indonezia) de care am...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 33.722 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia