Eturia - Agentie de turism

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru

 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
 • Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru
Tour leader
Specialist turism Japonia

MIHAI OLARU

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Sakura, sarbatoarea infloririi ciresilor este un adevarat simbol national cu vechi traditii in cultura si filosofia japoneza, evocand natura efemera. Te invitam sa descoperi spiritul unic al Japoniei intr-un circuit care celebreaza frumusetea pura a florilor de cires. Vei vizita ultra-moderna capitala Tokyo, vei admira castelul Himeji, frumusetea unica a Sanctuarului Itsukushima, de pe insula Miyajima, dar si Memorialul Pacii de la Hiroshima. La final te vei bucura de farmecul inconfundabil al oraselor Osaka si Kyoto.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI - 28.03.2019

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Ziua 02

SOSIRE IN TOKYO - 29.03.2019

Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Tokyo.
Ziua 03

TOKYO - 30.03.2019

Astazi vei face un tur al orasului Tokyo. Vei face o vizita in Piata de peste Tsukiji, recunoscuta ca fiind una din cele mai mari piete de peste din lume, manipuland peste 2.000 de tone de produse marine pe zi. Piata este impartita in doua zone: cea interioara, unde se afla piata angro, unde pestele este procesat si cea exterioara, locul unde se gasesc restaurante, produse de vanzare - peste si fructe de mare, unelte si articole de pescuit. Turistii vin dimineata aici in numar mare, savurand spectacolul, atmosfera vibranta si freamatul matinal continuu. Vei face o plimbare in gradina Palatului Imperial din Tokyo. Gradina a fost deschisa publicului larg in anul 1968, si, desi a fost distrusa in cateva randuri, a fost reamenajata, astfel incat in zilele noastre se pastreaza aspectul din secolul al XVII-lea, cand a fost amenajata prima data. Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade. Vei vizita centrul de conferinte Tokyo International Forum, un complex cu un design interesant, care include 8 sali de concerte mari dimensiuni, 34 de sali de conferinte, numeroase restaurante si magazine si un muzeu de arte. Vei face o plimbare in Cartierul Ginza, zona renumita pentru posibilitatile nenumarate de shopping si divertisment.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

TOKYO - HAKONE - 31.03.2019

Vei fi transferat catre Hakone, nu inainte de a vizita Parcul Memorial Showa din Tachikawa, unde vei poposi pentru a imortaliza frumusetea si diversitatea peisajului. Parcul are o suprafata de peste 160 hectare si imbina stilul japonez de amenajare cu cel occidental, incluzand campuri de flori sezoniere, zone impadurite, iazuri si coline. In Hakone vei vizita Muzeul de Arta Hakone, fondat in 1952 si care se mandreste cu o colectie interesanta de ceramica japoneza din timpuri preistorice pana in perioada Edo. Muzeul are si o gradina pitoreasca cu alei pietruite ce serpuiesc printre artari si o mica casa de ceai.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 05

HAKONE - HIMEJI - 01.04.2019

Vei fi transferat la gara Mishima. Vei calatori cu trenul de mare viteza spre Himeji. La sosirea in Himeji vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

HIMEJI - TAKAMATSU - OKAYAMA - 02.04.2019

Vei vizita Castelul Himeji, monument listat in patrimoniul UNESCO din anul 1993, reprezentativ pentru arhitectura feudala traditionala japoneza. Castelul este cel mai mare si totodata cel mai vizitat din Japonia. Vei ajuge apoi in zona Yoshima Parking pentru a admira gigantul pod Seto Ohashi, constituit dintr-o serie de mai multe poduri duble, ce leaga Okayama de Kagawa si traverseaza cinci insulite mai mici aflate in Marea Interioara Seto. Vei fi transferat la Takamatsu traversand Podul Seto Ohashi. Vei face o incursiune in una dintre cele mai frumoase gradini istorice ale Japoniei - Gradina Ritsurin. Numeroase alei, poduri si zone de vegetatie, lacuri si insulite formeaza un complex deosebit, care se remarca prin atentia la detalii si care cucereste prin simplitate si armonia peisajului. Vei gasi aici o ceainarie traditionala, dar si un muzeu de arta populara. Mai apoi vei fi transferat la hotelul din Okayama.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

OKAYAMA - MIYAJIMA - HIROSHIMA - 03.04.2019

Vei vizita una dintre cele 3 cele mai frumoase gradini din Japonia, Okayama Korakuen. Finalizata in 1700, Gradina Korakuen si-a pastrat pana in zilele noastre aspectul original din perioada Edo. In trecut in gradina erau primiti musafirii importanti ai regalitatii, insa si spatiu de relaxare pentru lordul feudal - fiind deschisa si pentru public in unele zile. Gradina Korakuen a fost distrusa partial in anul 1934, din cauza inundatiilor si in anul 1945 din cauza bombardamentelor din cel de-al doilea Razboi Mondial, insa a fost restaurata conform picturilor si diagramelor din perioada Edo. Vei fi transferat la gara din Okayama pentru a calatori cu trenul de mare viteza catre Hiroshima. Vei pleca cu feribotul catre Insula Miyajima (Insula Altarului) situata in Marea interioara Seto. Aici vei putea admira Sanctuarul Itsukushima, dedicat celor trei zeite ale marii. Sanctuarul, ridicat in 593, este unul dintre cele mai sfinte altare ale religiei sintoiste. Uriasele sale torii rosii ce par a pluti deasupra apei reprezinta un simbol al Japoniei la fel ca si Muntele Fuji. Nu departe de Altarul Itsukushima se afla Pagoda Tahoto, construita in 1523, care ofera privelisti fermecatoare asupra golfului si a sanctuarului.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

HIROSHIMA - OSAKA - 04.04.2019

Vei face un tur al orasului Hiroshima. Vei vizita Genbaku Domu (Domul bombei atomice) un simbol al pacii, aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Apoi vei vizita Muzeul Memorial al Pacii care a fost deschis in 1955, la zece ani dupa ce bomba atomica a explodat la Hiroshima, un muzeu cu adevarat impresionant prin exponatele sale care vorbesc despre tragicul eveniment si care transmit, in final, un mesaj pacifist. Vei calatori cu trenul de mare viteza de la Hiroshima la Osaka, unde te vei caza.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

OSAKA - KYOTO - 05.04.2019

Vei fi transferat din Osaka catre Kyoto. Vei vizita Templul Fushimi Inari. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari. Altarul de la baza, Fushimi Inari, a fost fondat in 711. Vei poposi la Templul zen Tofukuji, fondat in 1236. Vei putea fotografia aici cea mai veche poarta zen, datand din 1425 - Poarta Sanmon.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

KYOTO - 06.04.2019

Vei pleca intr-un un tur de oras pentru a descoperi Kyoto, capitala culturii traditionale si scena a numeroase evenimente importante care au schimbat istoria Japoniei. Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Vei face o plimbare prin cea mai cunoscuta gradina cu roci din Japonia, Ryoan-ji Zen. Initial vila privata a unui aristocrat, aceasta a devenit templu Zen incepand din anul 1450. Gradina este locul ideal pentru meditatia Zazen. Vei vizita templul Ginkakuji, sau Templul Pavilionului de Argint, construit de catre shogunul Ashikaga Yoshimasa, ca resedinta a sa in perioada de batranete. Vila a fost transformata in templu in 1490, dupa moartea shogunului. Ginkakuji a devenit inca de la inceput un centru important de cultura si arta, cu un puternic impact in intreaga tara. Vei face o incursiune si la Templul Eikando, edificiu al sectei budiste Jodo. Templul este celebru pentru peisajele spectaculoase, in special toamna, cand se bucura si de un sistem de iluminare care ii pune in evidenta stilul. Vei vizita cartierul Gion, renumitul district al ghesielor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden - Memoriile unei Gheise. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

KYOTO - 07.04.2019

Vei fi transferat la gara din Kyoto pentru de unde vei calatori cu trenul de mare viteza catre Tokyo. La sosirea in gara din Tokyo vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

PLECARE DIN TOKYO - 08.04.2019

Ziua este libera pentru a descoperi pe cont propriu frumusetile capitalei japoneze - Tokyo. Vei fi transferat la aeroportul din Tokyo.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

SOSIRE IN BUCURESTI - 09.04.2019


Orar zbor

✈Plecare Bucuresti 28.03.2019 ora 23:30; Sosire Doha 29.03.2019 ora 05:15; Qatar Airways; durata 4:45
✈Plecare Doha 29.03.2019 ora 07:05; Sosire Tokyo 29.03.2019 ora 22:30; Qatar Airways; durata 9:25
✈Plecare Tokyo 09.04.2019 ora 00:01; Sosire Doha 09.04.2019 ora 06:00; Qatar Airways; durata 11:59
✈Plecare Doha 09.04.2019 ora 06:50; Sosire Bucuresti 09.04.2019 ora 11:55; Qatar Airways; durata 5:05.

Sakura - Sarbatoarea ciresilor infloriti Japonia with Nikon, 13 zile - martie 2019 - cu Mihai Olaru

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • bacsisuri ghizi bacsisuri ghizi

Impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.248 zile de vacanta vandute
 • 318.925.895 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia