Vacante Rusia

Iti propunem un itinerar de parcurs o data in viata, intr-un grup de mici dimensiuni, care include Moscova, cosmopolita capitala rusa, cu toate atractiile ei celebre, Ekaterinburg si Novosibirsk, calatoria cu celebrul tren transsiberian, si, nu in ultimul rand, indepartata Kamchatka - un taram ce asteapta sa fie descoperit, un loc unde natura se manifesta in toata splendoarea ei.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
11 zile / 9 nopti
13 Mese incluse

8 Mic dejun, 2 Pranz, 3 Cina

Tara

Rusia

Moscova, Ekaterinburg, Novosibirsk, Petropavlovsk-Kamchatskiy

3 atractii de top

Moscova, Kremlin, Ekaterinburg

Andreea

Tour Leader Expert

031.9998

Circuit de grup Rusia - Moscova to Kamchatka - august 2020

Itinerar

ziua 1: 25.08.2020 Sosire In Moscova

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Moscova - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

sosire in Moscova
sosire in Moscova

ziua 2: 26.08.2020 Moscova

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.

Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.

 

INCLUS

 • Tur de oras Moscova
 • Tur Kremlin

MOSCOVA
MOSCOVA

mese Mic dejun
ziua 3: 27.08.2020 Moscova - Ekaterinburg

Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei. Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura.Vei continua cu o plimbare in renumita Piata Rosie. Capitala rusa are un farmec aparte, structurat pe baza simbolurilor imagistice care-i dau identitate si care marginesc piata: zidurile Kremlinului - inima orasului, Catedrala Sfantul Vasile (Vasili Blajenii), Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin si cel mai exclusivist mall moscovit - GUM. Practic aici se afla cuprinsa chintesenta orasului - cladiri istorice stravechi, relicve ale comunismului si simbolurile Noii Rusii.

Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova.
Vei calatori cu trenul de noapte catre Ekaterinburg.

 

INCLUS

 • Tur Metroul Moscovit
 • Tur pietonal Piata Rosie
 • Transfer hotel - gara Moscova
 • Transfer cu trenul Moscova - Ekaterinburg

MOSCOVA - EKATERINBURG
MOSCOVA - EKATERINBURG

mese Mic dejun
ziua 4: 28.08.2020 Ekaterinburg

La sosirea in gara din Ekaterinburg vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer gara - hotel Ekaterinburg
ziua 5: 29.08.2020 Ekaterinburg - Novosibirsk

Astazi vei vizita Ekaterinburg. Orasul adaposteste peste 140 de monumente, reprezentative fiind Posta Centrala - renumita Casa Tractor si Complexul Sportiv Dinamo. Dealul Voznesenskaia este unul din cele mai pitoresti locuri din centrul istoric al orasului. Inca de acum doua secole punctul de atractie ramane Bazinul. Aici se afla in 1735 casa de vacanta a fondatorului orasului. In anul 1792 pe acest deal s-a construit Catedrala Inaltarii, in prezent fiind cea mai veche biserica din Ekaterinburg. Ekaterinburg este un oras cu traditii teatrale infloritoare, detinand peste 20 de teatre si un numar impresionant de muzee. Cladirile vechi de muzeu, parcurile cu alei, balustradele si felinarele vechi intretin atmosfera urbana de sfarsit de secol XIX.
Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Ekaterinburg.
Zbor intern Ekaterinburg - Novosibirsk.
La sosirea pe aeroportul din Novosibirsk vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ekaterinburg
 • Transfer hotel - aeroport Ekaterinburg
 • Bilet de avion pentru zbor intern Ekaterinburg - Novosibirsk
 • Transfer aeroport - hotel Novosibirsk

EKATERINBURG - NOVOSIBIRSK
EKATERINBURG - NOVOSIBIRSK

mese Mic dejun
ziua 6: 30.08.2020 Novosibirsk - Petropavlovsk

Astazi vei face un tur al orasului Novosibirsk - punct important pe traseul Trans Siberianului si o atractie turistica pentru cei care viziteaza Siberia. Novosibirsk (Noua Siberie), este capitala Siberiei si se afla in sudul acestei zone. Turul incepe la cea mai mare opera din lume, o capodopera arhitecturala ce gazduieste doua companii permanente de opera si balet, ca mai apoi sa vizitezi locurile ce poarta inca amprenta anilor regimului sovietelor. In fata Operei vei putea admira si statuia initiatorului revolutiei bolsevice - Lenin. Te vei plimba pe esplanada de pe malul raului si pe stradutele din centrul vechi si vei vizita un muzeu inedit care expune diverse obiecte si piese de arta realizate din lemn si scoarta de mesteacan, esenta foarte intalnita in spatiul siberian.
Vei participa la o lectie de gatit pelmeni, un fel de coltunasi cu variate umpluturi pe baza de carne sau peste si care se servesc cu sos de smantana; un preparat foarte apreciat, tipic bucatariei rusesti.Vei fi transferat la aeroportul din Novosibirsk.
Zbor intern Novosibirsk - Petropavlovsk.

 

INCLUS

 • Tur de oras Novosibirsk
 • Lectie de gatit pelmeni
 • Transfer hotel - aeroport Novosibirsk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Novosibirsk - Petropavlovsk

mese Mic dejun
ziua 7: 31.08.2020 Petropavlovsk

La sosirea pe aeroportul din Petropavlosk vei fi transferat la hotel.Astazi vei admira orasul Petropavlosk si imprejurimile acestuia din largul Golfului Avacha, unul dintre cele mai mari si mai frumoase din lume. Vei admira viata marina si numarul impresionant de pasari ce vietuiesc in zona si vei putea fotografia vulcanul Avachinsky in toata splendoarea sa. Vei face apoi o vizita pe Insula Starichkov, un adevarat monument natural din regiunea Kamchatka.

 

INCLUS

 • Transfer aeroport - hotel Petropavlosk
 • Croaziera Golful Avacha si vizita Insula Starichkov

mese Pranz, Cina
ziua 8: 01.09.2020 Petropavlovsk

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Pentru o incursiune de neuitat in inima Peninsulei Kamchatka poti alege un tur optional cu elicopterul.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 9: 02.09.2020 Petropavlovsk - Kaynyran - Petropavlovsk

Astazi vei vizita satul Kaynyran, pentru o imagine mai completa a vietii si culturii specifice regiunii. In limba localnicilor koryak numele Kaynyan inseamna “coltul ursului”. Asezarea este un complex cultural si etnic al populatiei koryak, nativi ai Peninsulei Kamchatka. Vei face apoi o pauza de relaxare la izvoarele termale de la Rodon.

 

INCLUS

 • Tur Kaynyran & Izvoarele Rodon

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10: 03.09.2020 Petropavlovsk - Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Petropavlosk.
Zbor intern Petropavlovsk - Moscova.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Petropavlosk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Petropavlovsk - Moscova;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

mese Mic dejun
ziua 11: 04.09.2020 Plecare Din Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Moscova.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Moscova

mese Mic dejun
4 locatii vizitate


Moscova,
Ekaterinburg,
Novosibirsk,
Petropavlovsk-Kamchatskiy

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 25.08.2020 ora 05:50; Sosire Istanbul 25.08.2020 ora 07:05; Turkish Airlines; durata 1:15 ✈ Plecare Istanbul 25.08.2020 ora 11:05; Sosire Moscow 25.08.2020 ora 13:55; Turkish Airlines; durata 2:50 ✈ Plecare Ekaterinburg 29.08.2020 ora 17:25; Sosire Novosibirsk 29.08.2020 ora 21:50; Siberia Airlines; durata 2:25 ✈ Plecare Novosibirsk 30.08.2020 ora 23:10; Sosire Petropavlovsk 30.08.2020 ora 10:30; Siberia Airlines; durata 6:20 ✈ Plecare Petropavlovsk 03.09.2020 ora 13:05; Sosire Moscova 03.09.2020 ora 12:40; Aeroflot; durata 8:35 ✈ Plecare Moscow 04.09.2020 ora 12:10; Sosire Istanbul 04.09.2020 ora 15:15; Turkish Airlines; durata 3:5 ✈ Plecare Istanbul 04.09.2020 ora 18:45; Sosire Bucuresti 04.09.2020 ora 20:05; Turkish Airlines; durata 1:20.

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Rusia

Russia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Intrarea in Federatia Rusa se face doar pe baza de viza.
  Perioada maxima de sedere este de 90 zile in decurs de 6 luni (calculand zilele de la prima intrare).
  Perioada de 90 zile poate insemna o sedere continua sau se pot realiza mai multe intrari si iesiri, ce nu pot depasi 90 zile. Viza se obtine pe baza de invitatie, care trebuie prezentata la ambasada sau consulatul Federatiei Ruse.
  Nu se poate obtine viza la frontiera.

  Din data de 16 februarie 2015, depunerea cererilor de viza se face numai online (http://visa.kdmid.ru).

Nume: Federatia Rusa

Capitala: Moscova

Asezare: in nordul Eurasiei, intre Oceanul Arctic si China si Mongolia, in estul Europei pana la Oceaul Pacific

Moneda: rubla - RUB

Fus orar: UTC+2 pana la UTC +12

together for excellent journeys

Impresii Rusia - August 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Moscova si Sankt...

Impresii Rusia - August 2019
Russia, I’ll be back Catalin Dumitrache

Pentru mine, Rusia a reprezentat intotdeauna o imagine vag amenintatoare si...

Russia, I’ll be back
Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019 Natalia

Multumesc frumos pentru excursia frumoasa pe care am avut-o in Sankt Petersburg...

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019
Prima excursie in Rusia: Moscova si Sankt Petersburg - aprilie
Prima excursie in Rusia: Moscova si Sankt Petersburg - aprilie Roberta Cristea

In Rusia am gasit o lume surprinzatoare. O lume diferita de a noastra, dar...

Impresii Rusia - Martie 2019
Impresii Rusia - Martie 2019 Adrian

Adrian ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Rusia....

Impresii Rusia - August 2018
Impresii Rusia - August 2018 Alina-Maria

Rusia este o destinatie extrem de ofertanta, care merita vizitata cel putin o...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.937 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia