Eturia iti propune un circuit in trei dintre cele mai interesante destinatii turistice ale Americii Latine, Peru, Bolivia si Ecuador. Vei explora frumusetea coloniala a oraselor Lima si Arequipa, uimitoarele Insule Ballestas si Canionul Colca, dupa care vei face o croaziera pe Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, vei vizita fermecatorul oras Cusco si vei explora Machu Picchu, binecunoscuta citadela incasa recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne. In continuarea calatoriei vei vizita capitala Ecuadorului, Quito, vei explora zona Imbabura, regiune incarcata de traditii si istorie, apoi vei face o incursiune in Arhipelagul Insulelor Galapagos, un loc inedit, un ecosistem spectaculos si irepetabil, situat la limita dintre specii si evolutii.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Date plecare:
28 Aug 2018,
Ana Maria

Branch Manager

031.9998

Discover Peru, Bolivia & Ecuador, 22 zile - august 2018

Itinerar

ziua 1 Sosire In Lima

Lima

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Guayaquil - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Lima

Lima

sosire in Lima
sosire in Lima
sosire in Lima

 

cazare
 • ANTIGUA MIRAFLORES 3*
mese Dinner
ziua 2 Lima

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

 

INCLUS

 • Tur de oras Lima & Muzeul Larco Herrera

mese Breakfast, Lunch
ziua 3 Lima - Paracas

Paracas

Vei fi transferat din Lima la Paracas. Drumul dureaza circa 4 ore, timp in care vei  calatori pe un spectaculos traseu de-a lungul autostrazii panamericane.

 

INCLUS

 • Transfer Lima - Paracas

Paracas

LIMA - PARACAS

 

cazare
 • SAN AGUSTIN PARACAS 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 4 Paracas - Nazca

Nazca, Insulele Ballestas

Cu o barca cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de pasari. Pe aceste insule erodate de valuri si vanturi in forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formatiune geoglifa sculptata pe panta unui deal.
Vei fi transferat catre Nazca. Transferul va fi de aproximativ 210 km si va fi efectuat in 3 ore.

 

INCLUS

 • Croaziera Insulele Ballestas
 • Transfer Paracas - Nazca

Nazca

PARACAS - NAZCA
PARACAS - NAZCA
PARACAS - NAZCA

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD NASCA 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 5 Nazca - Arequipa

Arequipa

Te vei imbarca intr-un avion usor cu care vei survola Desenele de la Nazca - una dintre cele mai mari enigme ale lumii, aflate pe o suprafata de aproximativ 500 km².
Transferul de la Nazca la Arequipa se face cu autocarul.

 

INCLUS

 • Zbor de survol Nazca
 • Transfer cu autocar Nazca - Arequipa

Arequipa

NAZCA - AREQUIPA
NAZCA - AREQUIPA
NAZCA - AREQUIPA

 

cazare
 • SAN AGUSTIN POSADA DEL MONASTERIO 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 6 Arequipa

Vei face un tur pe stradutele inguste din centrul orasului Arequipa, ce va include Plaza de Armas si Catedrala, un exemplu relevant al arhitecturii peruane din secolul al XIX-lea. Printre principalele atractii pe care le vei vizita se afla si Manastirea Santa Catalina, construita in anul 1580. Vei vizita si Biserica La Compania, un vechi templu iezuit.

 

INCLUS

 • Tur de oras Arequipa & Santa Catalina

mese Breakfast
ziua 7 Arequipa - Canionul Colca

Colca Canyon

Vei pleca din Arequipa catre Canionul Colca si vei trece prin Rezervatia Nationala Salinas & Aguada Blanca, unde pot fi vazute turme de lame si alpaca. Vei face o oprire la Aguada Blanca pentru o pauza revigoranta. Vei face o oprire si in coloratul sat Coporaque. Vei trece apoi prin zona Mollepunko, de unde incepe Colca Canyon. Punctul final va fi Crucea Condorului (Cruz del Condor).

 

INCLUS

 • Transfer Arequipa - Colca Canyon

Colca Canyon

AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA

 

cazare
 • EL REFUGIO COLCA 3* sup.
mese Breakfast
ziua 8 Canionul Colca - Puno

Puno

Vei merge la Cruz del Cóndor (Crucea condorului), punct de belvedere de unde ai sansa unica de a admira zborul inegalabil al celei mai mari pasari de prada din lume: condorul. Pe drum vei vizita si mormintele sapate in stanca dar si oraselele Pincohollo, Maca si Yanque, cu frumoasa sa biserica alba.
Vei fi transferat din Colca Canyon, la Puno - capitala folclorica a tarii.

 

INCLUS

 • Tur Condor Cross
 • Transfer Colca Canyon - Puno

Puno

CANIONUL COLCA - PUNO
CANIONUL COLCA - PUNO
CANIONUL COLCA - PUNO

 

cazare
 • CASA ANDINA PREMIUM PUNO 3* sup.
mese Breakfast
ziua 9 Puno - Lacul Titicaca - La Paz

La Paz, Lacul Titicaca, Isla del Sol

Din Puno vei pleca catre Copacabana. Traseul urmeaza linia tarmului, marcat de cateva locuri ideale pentru fotografii.
In Copacabana vei vizita Bazilica Fecioarei datand din secolul al XVI-lea, ridicata pe locul unde candva se ridica Templul Fertilitatii Kotakawana.
Vei calatori spre Lacul Titicaca si vei naviga pe lac intr-o barca traditionala din totora pana la Insula Soarelui (Isla del Sol), insula considerata locul unde Inti, Zeul Soarelui a trimis pe Manco Capac si Mama Ocllo, pentru a intemeia o noua civilizatie (Inca) si a aduce intelepciune populatiei aymara, care traia pe malurile lacului. Pe insula se afla peste 180 de situri incase, printre care Complexul Cultural Inti Wata, considerat cea mai importanta atractie turistica a Boliviei, Muzeul Ingropat, Centrul de Medicina Traditionala, terasele incase Pachamama destinate culturilor agricole. Vei vedea si Palatul Incas Pilkokaina unde poti asista la o ceremonie de purificare a sufletului in ritual aymara. Vei debarca in portul Chua.
Vei fi transferat din portul Chua la hotel in La Paz.

 

INCLUS

 • Transfer Puno - Copacabana
 • Vizita Biserica Nuestra Senora de Copacabana
 • Croaziera Lacul Titicaca & Insula Soarelui
 • Transfer Chua - La Paz

La Paz

PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ
PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ
PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ

 

cazare
 • ROSARIO LA PAZ 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 10 La Paz - Tiwanaku - La Paz

Tiahuanaco

Vei descoperi in apropiere de La Paz ruinele civilizatiei Tiahuanaco, una dintre cele mai vechi culturi Americane, considerat a fi leaganul civilizatiei Americane, care se afla la doar 72 de km de La Paz. Vei avea ocazia sa explorezi Templul Kalasasaya, Gate of the Sun (Poarta Soarelui), monolitii Ponce si Fraile, Piramida Akapana, Templul Semiunderground, precum si muzeele locale.

 

INCLUS

 • Tur Tiahuanaco

LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ
LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ
LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ

mese Breakfast
ziua 11 La Paz - Cusco

Cusco

Transfer de la hotel la aeroportul din La Paz.
Zbor international La Paz - Cusco.
La sosirea in Cusco ti se va asigura transferul la hotel.
Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport La Paz
 • Bilet de avion pentru zbor international La Paz - Cusco;
 • Transfer aeroport - hotel Cusco
 • Tur de oras Cusco

Cusco

LA PAZ - CUSCO
LA PAZ - CUSCO
LA PAZ - CUSCO

 

cazare
 • ARQUEOLOGO CUSCO 3*
mese Breakfast
ziua 12 Cusco - Aguas Calientes

Vei fi transferat la Aguas Calientes cu trenul turistic Vistadome, care leaga Cusco de Cetatea Machu Picchu. Pe traseu, vei trece prin Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor.

 

INCLUS

 • Transfer Cusco - Aguas Calientes cu trenul Vistadome

Aguas Calientes

CUSCO - AGUAS CALIENTES
CUSCO - AGUAS CALIENTES

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD MACHU PICCHU 3* sup.
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 13 Aguas Calientes - Machu Picchu - Cusco

Machu Picchu

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele.
Vei fi transferat cu trenul din Aguas Calientes la Cusco.

 

INCLUS

 • Tur Machu Picchu
 • Transfer Aguas Calientes - Cusco cu trenul backpacker

AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

mese Breakfast
ziua 14 Cusco - Lima - Quito

Quito

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

Zbor intern Cusco - Lima.

Zbor international Lima - Quito.
Dupa sosirea pe aeroportul din Quito vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cusco
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
 • Bilet de avion pentru zbor international Lima - Quito;
 • Transfer aeroport - hotel Quito

Quito

CUSCO - LIMA - QUITO
CUSCO - LIMA - QUITO
CUSCO - LIMA - QUITO

 

cazare
 • ANAHI 4*
mese Breakfast
ziua 15 Quito - Mitad Del Mundo - Quito

Ciudad Mitad del Mundo

Astazi vei face un tur de oras al capitalei ecuadoriene si vei vedea principalele sale atractii turistice. Vei vizita Piata Independentei, Plaza de Armas cu Biserica Sfantul Francisc care gazduieste muzeul de arta iezuita si muzeul de arta indigena. Vei admira Manastirea Santo Domingo, cu plafoanele acoperite cu fresce poleite in foita de aur. Calatoria va continua la Muzeul Intinan ce pastreaza intacta puternica amprenta pe care soarele, ca principala divinitate, o avea asupra ritualurilor traditionale. Aici vei avea ocazia inedita de a sta cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in jumatatea nordica a globului pamantesc si vei asista la o serie de experimente unice. Vei admira Monumentul Ecuatorului, din Ciudad del Mitad del Mundo (Orasul de la Mijlocul Lumii).

 

INCLUS

 • Tur de oras Quito & Monumentul Ecuatorului

QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO
QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO
QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO

mese Breakfast
ziua 16 Quito - Imbabura - Quito

Imbabura

Vei face o incursiune de o zi in Regiunea Muntoasa Nordica din provincia Imbabura. Pe drum vei avea ocazia sa admiri peisaje spectaculoase, provincia Imbabura fiind caracterizata de vulcani, vai fertile si lacuri, toate intr-o armonie incantatoare. Vei vizita orasul Otavalo, a carui principala atractie este piata unde vei remarca o varietate de fructe, legume, cereale, poncho-uri, bijuterii, palarii, obiecte artizanale si costume traditionale. Vei putea achizitiona suveniruri si asculta melodii traditionale cu puternica influenta incasa, formatiile muzicale locale fiind foarte apreciate pe plan international.

 

INCLUS

 • Tur Imbabura

QUITO - IMBABURA - QUITO
QUITO - IMBABURA - QUITO
QUITO - IMBABURA - QUITO

mese Breakfast
ziua 17 Quito - Galapagos

Galapagos

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Quito.
Zbor intern Quito - Galapagos.
La sosire in Galapagos vei fi transferat de la aeroport la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Quito
 • Bilet de avion pentru zbor intern Quito - Galapagos;
 • Transfer aeroport - hotel Galapagos

Insula Santa Cruz

QUITO - GALAPAGOS
QUITO - GALAPAGOS
QUITO - GALAPAGOS

 

cazare
 • ANGERMEYER WATERFRONT INN 4*
mese Breakfast
ziua 18 - 19 Galapagos

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 20 Galapagos - Guayaquil

Guayaquil, Cerro Santa Ana

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Baltra.
Zbor intern Galapagos - Guayaquil.

La sosirea in Guayaquil ti se va acorda asistenta si apoi vei fi transferat la hotel.

Vei vizita cele mai importante atractii ale orasului Guayaquil: Parcul Iguana, unde se afla monumentul Maresalului Sucre, Catedrala din Guayaquil, Olmedo zona comerciala a orasului, scutita de taxe. Vei face apoi o incursiune in Cerro Santa Ana cartier marcat de atmosfera coloniala si vei incheia turul pe Faleza Malecon o promenada spectaculoasa, cu magazine, restaurante si hoteluri.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Galapagos
 • Bilet de avion pentru zbor intern Galapagos - Guayaquil;
 • Transfer aeroport - hotel Guayaquil
 • Tur de oras Guayaquil

Guayaquil

GALAPAGOS - GUAYAQUIL
GALAPAGOS - GUAYAQUIL
GALAPAGOS - GUAYAQUIL

 

cazare
 • UNIPARK 3*
mese Breakfast
ziua 21 Plecare Din Guayaquil

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Guayaquil.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Guayaquil

mese Breakfast
ziua 22 Sosire In Bucuresti

 

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 28.08.2018 ora 06:50; Sosire Paris 28.08.2018 ora 09:00; Air France; durata 3:10 Plecare Paris 28.08.2018 ora 10:35; Sosire Lima 28.08.2018 ora 16:00; Air France; durata 12:25 Plecare La Paz 07.09.2018 ora 10:30; Sosire Cusco 07.09.2018 ora 10:30, Peruvian Airlines; durata 1:00 Plecare Cusco 10.09.2018 ora 07:22; Sosire Lima 10.09.2018 ora 08:55; Avianca; durata 1:33 Plecare Lima 10.09.2018 ora 10:32; Sosire Quito 10.09.2018 ora 13:02; Avianca; durata 2:32 Plecare Quito 13.09.2018 ora 13:47; Sosire Galapagos 13.09.2018 ora 15:00; Avianca; durata 1:25 Plecare Galapagos 16.09.2018 ora 10:05; Sosire Guayaquil 16.09.2018 ora 12:25; Avianca; durata 2:50 Plecare Guayaquil 17.09.2018 ora 18:40; Sosire Amsterdam 18.09.2018 ora 13:15; KLM; durata 11:35 Plecare Amsterdam 18.09.2018 ora 20:55; Sosire Bucuresti 19.09.2018 ora 00:35; KLM; durata 2:40

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Guayaquil - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor international La Paz - Cusco;  
Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;  
Bilet de avion pentru zbor international Lima - Quito;  
Bilet de avion pentru zbor intern Quito - Galapagos;  
Bilet de avion pentru zbor intern Galapagos - Guayaquil;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 20 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 20 Mic dejun, 8 Pranz, 4 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Insotitor de grup din partea Eturia
 
Bacsis ghizi locali si soferi
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu autocar privat  

Cazare Peru

Cazare Bolivia

Cazare Ecuador & Galapagos

15 atractii de top

Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Lacul Titicaca, Isla del Sol, La Paz, Tiahuanaco, Cusco, Machu Picchu, Quito, Imbabura, Galapagos, Guayaquil

20 Mic dejun

8 Pranz

4 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Discover Peru, Bolivia & Ecuador, 22 zile - august 2018

atractii

Sfaturi Bolivia

Bolivia tips

La ce sa te astepti in Bolivia
 • Datoria nivelului de trai scazut a majoritatii populatiei locale, infractiunile de furt, talharie, inselaciune, trafic
  de valuta, trafic de droguri sunt destul de frecvente.
  In Bolivia au loc, frecvent, manifestatii de protest ale organizatiilor sindicale, motiv pentru care se recomanda turistilor sa manifeste atentie atunci cand calatoresc pe teritoriul acestui stat.
  Pentru a atenua starea de rau este bine sa nu faceti miscari bruste, sa nu alergati.
Viza
 • Cetatenii romani care calatoresc in Bolivia au nevoie de viza. Aceasta se poate obtine la sectia consulara a Ambasadei Boliviei din Berlin.
  Viza se poate obtine si in Peru, de la Consulatul General al Boliviei din Lima.

Nume: Statul Plurinational Bolivia

Capitala: Sucre (capitala constitutionala)

Asezare: Stat in America de Sud, la sud - vest de Brazilia, la nord de Argentina

Moneda: Boliviano - BOB

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Ecuador & Galapagos

Ecuador & Galapagos tips

La ce sa te astepti in Ecuador & Galapagos
 • Ecuador, este din punctul meu de vedere, tara cu cele mai bune servicii din America de Sud. Astfel si intr-un hotel de 3* si intr-unul de 5 vei gasi o buna calitate. Mai mult, oamenii sunt ospitalieri si calzi astfel incat contribuie la o vacanta de neuitat.
  Quito, ca orice capitala a lumii, poate fi un oras cu risc de pericol mai ales noaptea in zone laturalnice. Totusi, zona La Ronda, unde si recomand sa iti petreci serile este safe si singurul risc este acela ca mai poti intalni hoti de buznare dar cu minima precautie nu ai de ce sa te ingrijorezi.
  Daca alegi o croaziera in Galapagos este bine sa fi pregatit pentru rau de mare. Vasul se pune in miscare seara dupa cina si cea mai buna varianta este sa te pui in pat imediat dupa cina. In acest fel vei evita raul de mare.
Viza
 • Cetatenii romani sunt scutiti de obligativitatea detinerii vizei de scurta sedere pe teritoriul Republicii Ecuador, pe o perioada de pana la 90 de zile.

Nume: Republica Ecuador

Capitala: Quito

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud, la Oceanul Pacific, intre Columbia si Peru

Moneda: Dolar SUA - USD

Fus orar: UTC -5/UTC -6

Sfaturi Peru

Peru tips

Circuit Peru - Machu Picchu
La ce sa te astepti in Peru
 • Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.
  Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.
  Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.
  Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.
Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara obtinerea prealabila a vizei, pentru o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.
  Viza se acorda la intrarea in tara.
  Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:
  -Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la inceputul calatoriei;
  -Tarjeta Andina completata (card de imigrare peruvian primit in aeronava).
  De asemenea cetatenii romani sunt sfatuiti sa pastreze cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru.

Nume: Republica Peru

Capitala: Lima

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud la Oceanul Pacific, intre Chile si Ecuador

Moneda: Nuevo sol - PEN

Fus orar: UTC-5

together for excellent journeys

Peru
Impresii Bolivia & Chile - Februarie 2018 Ileana

La inaltime!...

Impresii Bolivia & Chile - Februarie 2018
Impresii Bolivia & Peru - Iunie 2017 Dan Mihai

O vacanta demult dorita care s-a lasat indelung asteptata, dar foarte intensa si...

Impresii Bolivia & Peru - Iunie 2017
Impresii Bolivia & Peru - Iunie 2017 Laura

Peru si Bolivia - doua dintre comorile andine....

Impresii Bolivia & Peru - Iunie 2017
Impresii Bolivia, Chile & Insula Pastelui - Decembrie 2016
Impresii Bolivia, Chile & Insula Pastelui - Decembrie 2016 Iuliana

Inca o excursie de succes organizata de catre firma Eturia....

Peru & Bolivia - The beginning - Octombrie 2016
Peru & Bolivia - The beginning - Octombrie 2016 Elena Corseu

Aventura mea in America de Sud incepe in 25 octombrie seara, cand ......

Peru & Bolivia - Lima, draga mea - Octombrie 2016
Peru & Bolivia - Lima, draga mea - Octombrie 2016 Elena Corseu

La ora 18.00 paseam in sfarsit in Lima...

de ce sa alegi Peru cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia