Vacante Ecuador & Galapagos

Eturia iti propune un circuit in trei dintre cele mai interesante destinatii turistice ale Americii Latine, Peru, Bolivia si Ecuador. Vei explora frumusetea coloniala a oraselor Lima si Arequipa, uimitoarele Insule Ballestas si Canionul Colca, dupa care vei face o croaziera pe Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, vei vizita fermecatorul oras Cusco si vei explora Machu Picchu, binecunoscuta citadela incasa recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne. In continuarea calatoriei vei vizita capitala Ecuadorului, Quito, vei explora zona Imbabura, regiune incarcata de traditii si istorie, apoi vei face o incursiune in Arhipelagul Insulelor Galapagos, un loc inedit, un ecosistem spectaculos si irepetabil, situat la limita dintre specii si evolutii.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

22 zile / 20 nopti
3 tari: Bolivia, Peru, Ecuador & Galapagos

Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Puno, La Paz, Tiahuanaco, Cusco, Aguas Calientes, Machu Picchu, Quito, Imbabura, Galapagos, Guayaquil

32 Mese incluse

20 Mic dejun, 8 Pranz, 4 Cina

15 atractii de top

Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Lacul Titicaca, Isla del Sol, La Paz, Tiahuanaco, Cusco, Machu Picchu, Quito, Imbabura, Galapagos, Guayaquil

Discover Peru, Bolivia & Ecuador, 22 zile - august 2018

Itinerar

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

ziua 1 Sosire In Lima

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

  • Insotitor de grup
  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Guayaquil - Bucuresti;
  • Transfer aeroport - hotel Lima

sosire in Lima
sosire in Lima
sosire in Lima

mese Cina
ziua 2 Lima

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

 

INCLUS

  • Tur de oras Lima & Muzeul Larco Herrera

mese Mic dejun, Pranz
ziua 3 Lima - Paracas

Vei fi transferat din Lima la Paracas. Drumul dureaza circa 4 ore, timp in care vei  calatori pe un spectaculos traseu de-a lungul autostrazii panamericane.

 

INCLUS

  • Transfer Lima - Paracas

LIMA - PARACAS

mese Mic dejun, Pranz
ziua 4 Paracas - Nazca

Cu o barca cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de pasari. Pe aceste insule erodate de valuri si vanturi in forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formatiune geoglifa sculptata pe panta unui deal.
Vei fi transferat catre Nazca. Transferul va fi de aproximativ 210 km si va fi efectuat in 3 ore.

 

INCLUS

  • Croaziera Insulele Ballestas
  • Transfer Paracas - Nazca

PARACAS - NAZCA
PARACAS - NAZCA
PARACAS - NAZCA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 5 Nazca - Arequipa

Te vei imbarca intr-un avion usor cu care vei survola Desenele de la Nazca - una dintre cele mai mari enigme ale lumii, aflate pe o suprafata de aproximativ 500 km².
Transferul de la Nazca la Arequipa se face cu autocarul.

 

INCLUS

  • Zbor de survol Nazca
  • Transfer cu autocar Nazca - Arequipa

NAZCA - AREQUIPA
NAZCA - AREQUIPA
NAZCA - AREQUIPA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Arequipa

Vei face un tur pe stradutele inguste din centrul orasului Arequipa, ce va include Plaza de Armas si Catedrala, un exemplu relevant al arhitecturii peruane din secolul al XIX-lea. Printre principalele atractii pe care le vei vizita se afla si Manastirea Santa Catalina, construita in anul 1580. Vei vizita si Biserica La Compania, un vechi templu iezuit.

 

INCLUS

  • Tur de oras Arequipa & Santa Catalina

mese Mic dejun
ziua 7 Arequipa - Canionul Colca

Vei pleca din Arequipa catre Canionul Colca si vei trece prin Rezervatia Nationala Salinas & Aguada Blanca, unde pot fi vazute turme de lame si alpaca. Vei face o oprire la Aguada Blanca pentru o pauza revigoranta. Vei face o oprire si in coloratul sat Coporaque. Vei trece apoi prin zona Mollepunko, de unde incepe Colca Canyon. Punctul final va fi Crucea Condorului (Cruz del Condor).

 

INCLUS

  • Transfer Arequipa - Colca Canyon

AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA
AREQUIPA - CANIONUL COLCA

mese Mic dejun
ziua 8 Canionul Colca - Puno

Vei merge la Cruz del Cóndor (Crucea condorului), punct de belvedere de unde ai sansa unica de a admira zborul inegalabil al celei mai mari pasari de prada din lume: condorul. Pe drum vei vizita si mormintele sapate in stanca dar si oraselele Pincohollo, Maca si Yanque, cu frumoasa sa biserica alba.
Vei fi transferat din Colca Canyon, la Puno - capitala folclorica a tarii.

 

INCLUS

  • Tur Condor Cross
  • Transfer Colca Canyon - Puno

CANIONUL COLCA - PUNO
CANIONUL COLCA - PUNO
CANIONUL COLCA - PUNO

mese Mic dejun
ziua 9 Puno - Lacul Titicaca - La Paz

Din Puno vei pleca catre Copacabana. Traseul urmeaza linia tarmului, marcat de cateva locuri ideale pentru fotografii.
In Copacabana vei vizita Bazilica Fecioarei datand din secolul al XVI-lea, ridicata pe locul unde candva se ridica Templul Fertilitatii Kotakawana.
Vei calatori spre Lacul Titicaca si vei naviga pe lac intr-o barca traditionala din totora pana la Insula Soarelui (Isla del Sol), insula considerata locul unde Inti, Zeul Soarelui a trimis pe Manco Capac si Mama Ocllo, pentru a intemeia o noua civilizatie (Inca) si a aduce intelepciune populatiei aymara, care traia pe malurile lacului. Pe insula se afla peste 180 de situri incase, printre care Complexul Cultural Inti Wata, considerat cea mai importanta atractie turistica a Boliviei, Muzeul Ingropat, Centrul de Medicina Traditionala, terasele incase Pachamama destinate culturilor agricole. Vei vedea si Palatul Incas Pilkokaina unde poti asista la o ceremonie de purificare a sufletului in ritual aymara. Vei debarca in portul Chua.
Vei fi transferat din portul Chua la hotel in La Paz.

 

INCLUS

  • Transfer Puno - Copacabana
  • Vizita Biserica Nuestra Senora de Copacabana
  • Croaziera Lacul Titicaca & Insula Soarelui
  • Transfer Chua - La Paz

PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ
PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ
PUNO - LACUL TITICACA - LA PAZ

mese Mic dejun, Pranz
ziua 10 La Paz - Tiwanaku - La Paz

Vei descoperi in apropiere de La Paz ruinele civilizatiei Tiahuanaco, una dintre cele mai vechi culturi Americane, considerat a fi leaganul civilizatiei Americane, care se afla la doar 72 de km de La Paz. Vei avea ocazia sa explorezi Templul Kalasasaya, Gate of the Sun (Poarta Soarelui), monolitii Ponce si Fraile, Piramida Akapana, Templul Semiunderground, precum si muzeele locale.

 

INCLUS

  • Tur Tiahuanaco

LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ
LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ
LA PAZ - TIWANAKU - LA PAZ

mese Mic dejun
ziua 11 La Paz - Cusco

Transfer de la hotel la aeroportul din La Paz.
Zbor international La Paz - Cusco.
La sosirea in Cusco ti se va asigura transferul la hotel.
Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 

INCLUS

  • Transfer hotel - aeroport La Paz
  • Bilet de avion pentru zbor international La Paz - Cusco;
  • Transfer aeroport - hotel Cusco
  • Tur de oras Cusco

LA PAZ - CUSCO
LA PAZ - CUSCO
LA PAZ - CUSCO

mese Mic dejun
ziua 12 Cusco - Aguas Calientes

Vei fi transferat la Aguas Calientes cu trenul turistic Vistadome, care leaga Cusco de Cetatea Machu Picchu. Pe traseu, vei trece prin Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor.

 

INCLUS

  • Transfer Cusco - Aguas Calientes cu trenul Vistadome

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 13 Aguas Calientes - Machu Picchu - Cusco

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele.
Vei fi transferat cu trenul din Aguas Calientes la Cusco.

 

INCLUS

  • Tur Machu Picchu
  • Transfer Aguas Calientes - Cusco cu trenul backpacker

AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

mese Mic dejun
ziua 14 Cusco - Lima - Quito

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

Zbor intern Cusco - Lima.

Zbor international Lima - Quito.
Dupa sosirea pe aeroportul din Quito vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

  • Transfer hotel - aeroport Cusco
  • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
  • Bilet de avion pentru zbor international Lima - Quito;
  • Transfer aeroport - hotel Quito

CUSCO - LIMA - QUITO
CUSCO - LIMA - QUITO
CUSCO - LIMA - QUITO

mese Mic dejun
ziua 15 Quito - Mitad Del Mundo - Quito

Astazi vei face un tur de oras al capitalei ecuadoriene si vei vedea principalele sale atractii turistice. Vei vizita Piata Independentei, Plaza de Armas cu Biserica Sfantul Francisc care gazduieste muzeul de arta iezuita si muzeul de arta indigena. Vei admira Manastirea Santo Domingo, cu plafoanele acoperite cu fresce poleite in foita de aur. Calatoria va continua la Muzeul Intinan ce pastreaza intacta puternica amprenta pe care soarele, ca principala divinitate, o avea asupra ritualurilor traditionale. Aici vei avea ocazia inedita de a sta cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in jumatatea nordica a globului pamantesc si vei asista la o serie de experimente unice. Vei admira Monumentul Ecuatorului, din Ciudad del Mitad del Mundo (Orasul de la Mijlocul Lumii).

 

INCLUS

  • Tur de oras Quito & Monumentul Ecuatorului

QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO
QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO
QUITO - MITAD DEL MUNDO - QUITO

mese Mic dejun
ziua 16 Quito - Imbabura - Quito

Vei face o incursiune de o zi in Regiunea Muntoasa Nordica din provincia Imbabura. Pe drum vei avea ocazia sa admiri peisaje spectaculoase, provincia Imbabura fiind caracterizata de vulcani, vai fertile si lacuri, toate intr-o armonie incantatoare. Vei vizita orasul Otavalo, a carui principala atractie este piata unde vei remarca o varietate de fructe, legume, cereale, poncho-uri, bijuterii, palarii, obiecte artizanale si costume traditionale. Vei putea achizitiona suveniruri si asculta melodii traditionale cu puternica influenta incasa, formatiile muzicale locale fiind foarte apreciate pe plan international.

 

INCLUS

  • Tur Imbabura

QUITO - IMBABURA - QUITO
QUITO - IMBABURA - QUITO
QUITO - IMBABURA - QUITO

mese Mic dejun
ziua 17 Quito - Galapagos

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Quito.
Zbor intern Quito - Galapagos.
La sosire in Galapagos vei fi transferat de la aeroport la hotel.

 

INCLUS

  • Transfer hotel - aeroport Quito
  • Bilet de avion pentru zbor intern Quito - Galapagos;
  • Transfer aeroport - hotel Galapagos

QUITO - GALAPAGOS
QUITO - GALAPAGOS
QUITO - GALAPAGOS

mese Mic dejun
ziua 18 - 19 Galapagos

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 20 Galapagos - Guayaquil

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Baltra.
Zbor intern Galapagos - Guayaquil.

La sosirea in Guayaquil ti se va acorda asistenta si apoi vei fi transferat la hotel.

Vei vizita cele mai importante atractii ale orasului Guayaquil: Parcul Iguana, unde se afla monumentul Maresalului Sucre, Catedrala din Guayaquil, Olmedo zona comerciala a orasului, scutita de taxe. Vei face apoi o incursiune in Cerro Santa Ana cartier marcat de atmosfera coloniala si vei incheia turul pe Faleza Malecon o promenada spectaculoasa, cu magazine, restaurante si hoteluri.

 

INCLUS

  • Transfer hotel - aeroport Galapagos
  • Bilet de avion pentru zbor intern Galapagos - Guayaquil;
  • Transfer aeroport - hotel Guayaquil
  • Tur de oras Guayaquil

GALAPAGOS - GUAYAQUIL
GALAPAGOS - GUAYAQUIL
GALAPAGOS - GUAYAQUIL

mese Mic dejun
ziua 21 Plecare Din Guayaquil

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Guayaquil.

 

INCLUS

  • Transfer hotel - aeroport Guayaquil

mese Mic dejun
ziua 22 Sosire In Bucuresti

 

15 locatii vizitate


Lima,
Paracas,
Nazca,
Arequipa,
Colca Canyon,
Puno,
La Paz,
Tiahuanaco,
Cusco,
Aguas Calientes,
Machu Picchu,
Quito,
Imbabura,
Galapagos,
Guayaquil

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 28.08.2018 ora 06:50; Sosire Paris 28.08.2018 ora 09:00; Air France; durata 3:10 ✈ Plecare Paris 28.08.2018 ora 10:35; Sosire Lima 28.08.2018 ora 16:00; Air France; durata 12:25 ✈ Plecare La Paz 07.09.2018 ora 10:30; Sosire Cusco 07.09.2018 ora 10:30, Peruvian Airlines; durata 1:00 ✈ Plecare Cusco 10.09.2018 ora 07:22; Sosire Lima 10.09.2018 ora 08:55; Avianca; durata 1:33 ✈ Plecare Lima 10.09.2018 ora 10:32; Sosire Quito 10.09.2018 ora 13:02; Avianca; durata 2:32 ✈ Plecare Quito 13.09.2018 ora 13:47; Sosire Galapagos 13.09.2018 ora 15:00; Avianca; durata 1:25 ✈ Plecare Galapagos 16.09.2018 ora 10:05; Sosire Guayaquil 16.09.2018 ora 12:25; Avianca; durata 2:50 ✈ Plecare Guayaquil 17.09.2018 ora 18:40; Sosire Amsterdam 18.09.2018 ora 13:15; KLM; durata 11:35 ✈ Plecare Amsterdam 18.09.2018 ora 20:55; Sosire Bucuresti 19.09.2018 ora 00:35; KLM; durata 2:40

Sfaturi Bolivia

Bolivia tips

La ce sa te astepti in Bolivia
  • Datoria nivelului de trai scazut a majoritatii populatiei locale, infractiunile de furt, talharie, inselaciune, trafic
    de valuta, trafic de droguri sunt destul de frecvente.
    In Bolivia au loc, frecvent, manifestatii de protest ale organizatiilor sindicale, motiv pentru care se recomanda turistilor sa manifeste atentie atunci cand calatoresc pe teritoriul acestui stat.
    Pentru a atenua starea de rau este bine sa nu faceti miscari bruste, sa nu alergati.
Viza
  • Cetatenii romani care calatoresc in Bolivia au nevoie de viza. Aceasta se poate obtine la sectia consulara a Ambasadei Boliviei din Berlin.
    Viza se poate obtine si in Peru, de la Consulatul General al Boliviei din Lima.

Nume: Statul Plurinational Bolivia

Capitala: Sucre (capitala constitutionala)

Asezare: Stat in America de Sud, la sud - vest de Brazilia, la nord de Argentina

Moneda: Boliviano - BOB

Fus orar: UTC -4

Sfaturi Ecuador & Galapagos

Ecuador & Galapagos tips

La ce sa te astepti in Ecuador & Galapagos
  • Ecuador, este din punctul meu de vedere, tara cu cele mai bune servicii din America de Sud. Astfel si intr-un hotel de 3* si intr-unul de 5 vei gasi o buna calitate. Mai mult, oamenii sunt ospitalieri si calzi astfel incat contribuie la o vacanta de neuitat.
    Quito, ca orice capitala a lumii, poate fi un oras cu risc de pericol mai ales noaptea in zone laturalnice. Totusi, zona La Ronda, unde si recomand sa iti petreci serile este safe si singurul risc este acela ca mai poti intalni hoti de buznare dar cu minima precautie nu ai de ce sa te ingrijorezi.
    Daca alegi o croaziera in Galapagos este bine sa fi pregatit pentru rau de mare. Vasul se pune in miscare seara dupa cina si cea mai buna varianta este sa te pui in pat imediat dupa cina. In acest fel vei evita raul de mare.
Viza
  • Cetatenii romani sunt scutiti de obligativitatea detinerii vizei de scurta sedere pe teritoriul Republicii Ecuador, pe o perioada de pana la 90 de zile.

Nume: Republica Ecuador

Capitala: Quito

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud, la Oceanul Pacific, intre Columbia si Peru

Moneda: Dolar SUA - USD

Fus orar: UTC -5/UTC -6

Sfaturi Peru

Peru tips

Circuit Peru - Machu Picchu
La ce sa te astepti in Peru
  • Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.
    Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.
    Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.
    Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.
Viza
  • Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara obtinerea prealabila a vizei, pentru o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.
    Viza se acorda la intrarea in tara.
    Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:
    -Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la inceputul calatoriei;
    -Tarjeta Andina completata (card de imigrare peruvian primit in aeronava).
    De asemenea cetatenii romani sunt sfatuiti sa pastreze cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru.

Nume: Republica Peru

Capitala: Lima

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud la Oceanul Pacific, intre Chile si Ecuador

Moneda: Nuevo sol - PEN

Fus orar: UTC-5

together for excellent journeys

Impresii Peru - Aprilie-Mai 2019 Adrian

Peru pastreaza atat de bine farmecul civilizatiilor precolumbiene, incat o...

Impresii Peru - Aprilie-Mai 2019
Impresii America de Sud - Noiembrie 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Peru, Argentina si...

Impresii America de Sud - Noiembrie 2018
Impresii Peru - August 2018 Diana

Diana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - August 2018
Impresii Peru - Iunie 2018
Impresii Peru - Iunie 2018 Alexandru

Dincolo de impresionantele situri arhelogice incase si diversitatea faunei si...

Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Calin

Calin ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Peru....

Impresii Peru - Aprilie 2018
Impresii Peru - Aprilie 2018 Ilona

Ilona ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Peru....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

  • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
  • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

  • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
  • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

  • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
  • Din 2007 avem 33.448 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
  • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia