Vacante Panama

In aceasta vacanta vei descoperi doua dintre cele mai frumoase tari ale continentului latino-american, Panama si Costa Rica. Este o onoare si o bucurie pentru Eturia sa aiba in portofoliu acest circuit premium-adventure. Te vei bucura de peisaje senzationale ce includ plaje cu nisip fin, jungle tropicale, vulcani, cascade uimitoare, dar si orase vibrante, toate descoperite prin intermediul unor tururi spectaculoase si inedite. Intai vei explora Miami-ul Americii Centrale - Panama City, un oras in egala masura modern si colonial, dupa care te vei aventura in paradisul ecologic al unei tari unice, Costa Rica, vizitand zone naturale si parcuri nationale cu o fauna si o flora de o diversitate surprinzatoare, precum regiunea Vulcanului Poas, Gradinile La Paz, Tortuguero, Parcul National Vulcanul Arenal, pentru ca in final sa te relaxezi pe superbele plaje tropicale ale Parcului National Manuel Antonio.

dimensiune grup min. 30 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

14 zile / 12 nopti
2 tari: Costa Rica, Panama

Playa Bonita, Ciudad de Panama, Canalul Panama, San Jose, Poas, Tortuguero, Arenal, Manuel Antonio

22 Mese incluse

12 Mic dejun, 6 Pranz, 4 Cina

8 atractii de top

Ciudad de Panama, Playa Bonita, Canalul Panama, San Jose, Poas, Tortuguero, Arenal, Manuel Antonio

Discover Panama & Costa Rica, 14 zile - iulie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Itinerar

031.9998

ziua 1 Sosire In Playa Bonita

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Transfer de la aeroportul din Ciudad de Panama la hotel in Playa Bonita.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Ciudad de Panama, San Jose - Bucuresti;
 • Transfer aeroport Ciudad de Panama - hotel Playa Bonita

sosire in PLAYA BONITA
sosire in PLAYA BONITA
sosire in PLAYA BONITA

mese Cina
ziua 2 Playa Bonita - Canalul Panama - Playa Bonita

Vei face o vizita la Canalul Panama, o experienta unica ce te va pune fata in fata cu o adevarata megastructura, una dintre cele mai impresionante constructii ale lumii. Proiectul a demarat in 1880 sub conducere franceza, fiind finalizat in anul 1914 de catre Statele Unite. Durata turului va fi de aproximativ 6 ore. Vei tranzita canalul din zona numita Gaillard Cut catre Pedro Miguel Locks (13 km) si vom vedea si noul pod peste canal (Centennial Bridge). Dupa ce vasul va ajunge in zona Pedro Miguel Locks acesta va cobori 9 metri pentru a ajunge la nivelul Lacului Miraflores, construit artificial, si mai apoi va ajunge in apele Oceanului Pacific, coborand de asemenea 2 trepte (18 m). Vei trece pe sub Podul celor 2 Americi si vei avea astfel sansa de a admira Golful Panama si panorama orasului

 

INCLUS

 • Tur Canalul Panama

PLAYA BONITA - CANALUL PANAMA - PLAYA BONITA
PLAYA BONITA - CANALUL PANAMA - PLAYA BONITA
PLAYA BONITA - CANALUL PANAMA - PLAYA BONITA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 3 Playa Bonita - Panama City - Playa Bonita

Vei face un tur al partii vechi a orasului Panama City si vei vizita unele dintre cele mai interesante obiective turistice de aici: ruinele vechiului oras fondat de spanioli in secolul al XVI-lea, zona “Casco Antiguo”, construita in 1673 si plina de cladiri cu o arhitectura coloniala mixta (stil italian, francez si spaniol), cateva parcuri si piatete, dar si biserica in care se afla Altarul de Aur, care a supravietuit distrugerii piratului Morgan.Vei fi transferat catre unul dintre cele mai mari centre comerciale din America Centrala - Albrook Mall, unde vei avea la dispozitie aproximativ 4 ore pentru cumparaturi.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ciudad de Panama centrul vechi
 • Tur de oras Ciudad de Panama shopping

mese Mic dejun
ziua 4 Playa Bonita - Panama City, Panama - San Jose, Costa Rica

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Ciudad de Panama.
Zbor international Ciudad de Panama - San Jose.
La sosire in San Jose vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Ciudad de Panama
 • Bilet de avion pentru zbor international Ciudad de Panama - San Jose;
 • Transfer aeroport - hotel San Jose

PLAYA BONITA - PANAMA CITY, Panama - SAN JOSE, Costa Rica
PLAYA BONITA - PANAMA CITY, Panama - SAN JOSE, Costa Rica
PLAYA BONITA - PANAMA CITY, Panama - SAN JOSE, Costa Rica

mese Mic dejun
ziua 5 San Jose - Poas - La Paz - San Jose

Vei pleca intr-un tur in care, pentru a simti adevarata esenta a ceea ce inseamna Costa Rica, vei servi micul dejun la o cafenea locala si vei vizita o plantatie de cafea, unde vei afla cateva dintre secretele cafelei costaricane. Urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas, unul din cei noua vulcani activi din Costa Rica. Vei mai vizita gradinile cascadelor La Paz, iar ghidul te va conduce la observatorul fluturilor, apoi la gradina pasarilor colibri.
Vei vizita plantatia de cafea Doka, detinuta de Familia Vargas Ruiz inca din 1931; aici vei afla despre principalele procedee de cultivare si prelucrare a cafelei traditionale din Costa Rica.

 

INCLUS

 • Tur Poas & La Paz
 • Tur Plantatia de cafea Doka

SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE
SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE
SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 San Jose - Tortuguero

Vei pleca spre Tortuguero, iar pe drum vei trece prin Parcul National Braulio si vei admira plantatii de cafea, ananas si banani. Vei ajunge la docuri de unde te vei imbarca pe o ambarcatiune ce te va transporta spre Tortuguero.

Vei vizita Pueblo de Tortuguero, unde se gaseste Centrul de conservare al testoaselor cat si celebra plaja Tortuguero. Aflata la Marea Caraibilor si plaja are o lungime de 35.4 km iar in luna octombrie se estimeaza ca 3000-3500 de mici testoase incearca sa ajunga in mare. Desi plaja are o latime de numai 30-50 m acest drum dureaza circa 30 min timp in care sunt expuse atat pradatorilor terestri cat si pasarilor. Se estimeaza ca doar 1% din ele ajung cu bine la destinatie.

 

INCLUS

 • Transfer San Jose - Tortuguero
 • Tur Pueblo Tortuguero

SAN JOSE - TORTUGUERO
SAN JOSE - TORTUGUERO
SAN JOSE - TORTUGUERO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7 Tortuguero

Vei naviga pe canalele Parcului National Tortuguero si vei avea ocazia sa descoperi diversitatea ecosistemelor de aici, numeroasele specii de pasari, crustacee, reptile si mamifere, intre care specii pe cale de disparitie precum lamantinul oriental sau pestele fosila Gaspar.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Tortuguero

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8 Tortuguero - Arenal

Transfer din Tortuguero catre Arenal. Vei calatori pe un traseu cu o durata de 2.5 ore, pe parcursul caruia vei observa plantatiile agricole de fructe tropicale (banane, ananas, papaya), iar daca este senin, poti vedea si craterul Vulcanului Arenal. Treci prin orasul La Fortuna, dupa care intri in Parcul National Arenal, renumit pentru izvoarele sale termale.
Seara vei avea parte de o experienta inedita - vei face un tur de noapte in padurea tropicala. Vei ajunge in micutul orasel La Tigra, dupa care vei merge catre sanctuarul broastelor, dedicat unora dintre cele mai spectaculoase specii de amfibieni din lume, endemice in Costa Rica (broasca cu ochi rosii, broasca de sticla, broasca bou etc). Mai apoi vei lua cina in timp ce vei admira luminile Vaii San Carlos.

 

INCLUS

 • Transfer Tortuguero - Arenal
 • Tur Arenal nocturn

TORTUGUERO - ARENAL
TORTUGUERO - ARENAL
TORTUGUERO - ARENAL

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9 Arenal

Vei face o excursie in Parcul National Arenal Volcano, o oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan. La poalele vulcanului se intinde frumosul lac Arenal, parte a parcului national.
Vei face un tur plin de adrenalina in Parcul National al Vulcanului Arenal, tur ce combina plimbarea cu Sky Tram (telegondola) deasupra padurii tropicale, plimbare pe podurile suspendate (8 sectiuni de cabluri situate la inaltimi de peste 200 de metri deasupra solului) si trekking. Pe traseul de trekking (3.6 km) vei afla mai multe despre complexitatea ecosistemelor din Costa Rica si vei admira peisaje spectaculoase cu cascade si vegetatie luxurianta.

 

INCLUS

 • Tur Arenal
 • Tur Arenal adventure

mese Mic dejun
ziua 10 Arenal - Manuel Antonio

Vei fi transferat din Arenal catre Manuel Antonio, traversand o zona deosebit de spectaculoasa.
Vei face o plimbare cu barca pe Raul Grande de Tarcoles pana in inima teritoriului crocodililor. Este o inedita ocazie de a observa reptile cu dimensiuni impresionante in habitatul lor si pentru a admira diverse specii de pasari.

 

INCLUS

 • Transfer Arenal - Manuel Antonio

ARENAL - MANUEL ANTONIO
ARENAL - MANUEL ANTONIO
ARENAL - MANUEL ANTONIO

mese Mic dejun, Pranz
ziua 11 - 12 Manuel Antonio

Vei petrece zile relaxante intr-una din cele mai frumoase regiuni din Costa Rica. Pe langa plaja si sporturi nautice, poti alege si alte activitati inedite cum ar fi o plimbare calare in padurea tropicala sau un spectaculos jungle crocodile safari, un tur adventure care te va purta pe Raul Grande de Tarcoles, pana in inima teritoriului crocodililor.

 

mese Mic dejun
ziua 13 Plecare Din Manuel Antonio

Ti se va asigura transferul de la hotelul din Manuel Antonio, la aeroportul din San Jose.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Manuel Antonio - aeroport San Jose

mese Mic dejun
ziua 14 Sosire In Bucuresti

 

8 locatii vizitate


Playa Bonita,
Ciudad de Panama,
Canalul Panama,
San Jose,
Poas,
Tortuguero,
Arenal,
Manuel Antonio

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 22.07.2019 ora 06:10; Sosire Frankfurt 22.07.2019 ora 07:40; Lufthansa; durata 2:30 ✈ Plecare Frankfurt 22.07.2019 ora 12:00; Sosire Panama City 22.07.2019 ora 16:40; Lufthansa; durata 11:40 ✈ Plecare Panama City 25.07.2019 ora 14:00; Sosire San Jose 25.07.2019 ora 14:15; Avianca; durata 1:15 ✈ Plecare San Jose 03.08.2019 ora 19:50; Sosire Frankfurt 04.08.2019 ora 15:10; Lufthansa; durata 11:20 ✈ Plecare Frankfurt 04.08.2019 ora 20:30; Sosire Bucuresti 04.08.2019 ora 23:45; Lufthansa; durata 2:15.

Sfaturi Costa Rica

Costa Rica tips

La ce sa te astepti in Costa Rica
 • Datorita situarii sale intr-o zona tectonica foarte activa, Costa Rica are un risc seismic si vulcanic ridicat.
  De asemenea in perioada iunie-noiembrie, in perimetrul Golfului Mexic si in tarile din America Centrala si Caraibe se pot produce uragane. Va recomandam ca in aceste perioade sa obtineti in prealabil informatii referitoare la previziunile meteorologice.
  Nu se recomanda purtarea bijuteriilor, bunurilor de valoare, a sumelor mari de bani si a mai mult de o carte de credit.
  Nu circulati noaptea in zone de risc si mai ales cu sume mari de bani la dumneavoastra sau cu obiecte de valoare.
  Va recomandam cu insistenta sa incheiati o asigurare medicala si de calatorie inainte sa va deplasati in Costa Rica.
Viza
 • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica Costa Rica nu au nevoie de viza de intrare pentru sederi de pana la 90 zile/semestru.
  Intrarea cetatenilor romani pe teritoriul statului Costa Rica este permisa pe baza pasaportului simplu electronic, pasaportului simplu si pasaportului temporar.

Nume: Republica Costa Rica

Capitala: San José

Asezare: Stat in America Centrala, marginit de Marea Caraibe si Oceanul Pacific, intre Nicaragua si Panama

Moneda: Colon - CRC

Fus orar: UTC-6

Sfaturi Panama

Panama tips

Panama by Eturia Romania
La ce sa te astepti in Panama
 • Datorita prezentei si importantei canalului, calatorul ajuns in Panama poate gasi bucate specifice mai multor bucatarii din intreaga lume, astfel aici pot fi intalnite mancaruri italienesti dar si specialitati thai, mancare chinezeasca dar si specialitati sofisticate frantuzesti, aromele mancarurilor asiatice si ale bucatariei japoneze alaturi de specialitati europene.
Viza
 • Cetatenii romani, care doresc sa calatoreasca in Republica Panama in scop turistic, nu au nevoie de viza de intrare in aceasta tara.

Nume: Republica Panama

Capitala: Ciudad de Panama

Asezare: Stat in America Centrala, intre Columbia si Costa Rica, marginit la sud de Marea Caraibelor, la nord de Oceanul Pacific

Moneda: Balboa - PAB, Dolar SUA - USD

Fus orar: UTC -5

together for excellent journeys

Costa Rica - un colt de rai - Octombrie Florin

Costa Rica este tara cea mai prietenoasa pentru cei ce iubesc viata, natura,...

Costa Rica - un colt de rai - Octombrie
Impresii Costa Rica - iulie 2015 Gabriela & Ovidiu

Ce ar putea sa mai starneasca interesul unui adolescent pentru a petrece cateva...

Impresii Costa Rica - iulie 2015
Pura Vida Costa Rica & Panama - februarie Raluca

Vacanta in Costa Rica a fost cea mai evidenta dovada ca am noroc....

Pura Vida Costa Rica & Panama - februarie
Impresii Panama & Costa Rica - noiembrie 2014
Impresii Panama & Costa Rica - noiembrie 2014 Stelian

In Panama City, croaziera pe Canalul Panama cu trecerea prin ecluze a fost o...

In Costa Rica, printre cei mai fericiti oameni din lume - mai
In Costa Rica, printre cei mai fericiti oameni din lume - mai Anca

Din nou in Costa Rica, tara care s-a situat pe primul loc in clasamentul...

Impresii Costa Rica & Panama - decembrie
Impresii Costa Rica & Panama - decembrie Anca

O calatorie neasteptata, caci vestea ca voi pleca in America Centrala m-a luat...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.170 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia