Asia

SOLD OUT - Circuit de grup - Discover Nordul Thailandei & Myanmar, 13 zile - cu Valentina Pavel Circuite cu Valentina Pavel

13 zile / 11 nopti
Vei vizita Chiang Mai, Chiang Rai, Lacul Inle, Mandalay, Bagan, Yangon, Doha, Heho
SOLD OUT
13 zile

Durata vacanta

3 tari

Vizitate

8 locatii

Explorate

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Circuite cu Valentina Pavel
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia si Valentina Pavel va propun o vacanta exotica si inedita in nordul Thailandei si in Myanmar, un circuit in care veti vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor doua tari asiatice. Veti poposi mai intai in fascinantul Chiang Mai, capitala spirituala a nordului Thailandei, dupa care veti vizita orasul Chiang Rai. Veti ajunge apoi in Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexplorata pe deplin. Aici veti vizita orasul Mandalay, fostele capitale istorice Sagaing, Ava, Amarapura, veti explora peisajul superb al stupele si pagodele de la Bagan, pitoreasca zona a Lacului Inle si, nu in ultimul rand, veti vizita fosta capitala Yangon, cu interesante monumente coloniale, dar si buddhiste.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Discover Nordul Thailandei & Myanmar, 13 zile - cu Valentina Pavel Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 4h 35m

  Plecare Bucuresti - 02.02.2021 , ora 12:20 Sosire Doha - 02.02.2021 , ora 17:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Chiang Mai

  Durata: 6h 0m

  Plecare Doha - 02.02.2021 , ora 20:00 Sosire Chiang Mai - 03.02.2021 , ora 06:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Chiang Mai

  Durata: 1 h

  Dupa ce vei ajunge pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Wat Suan Dok

  Durata: 1 h

  Wat Suan Dok este un templu construit in secolul al XIV-lea in gradina unei manastiri. Acesta gazduieste o universitate budista si este o atractie pentru iubitorii de fotografii mai ales la orele apusului. Unele dintre spirele templului contin cenusa membrilor familiei regale din Chiang Mai. Templul gazduieste jumatate dintr-o relicva budista sfanta adusa din Sukhothai in 1371 si sparta pe drum, cea de-a doua fiind ingropata la Doi Suthep. Tot aici, intr-o sala mica, in spatele complexului se mai afla o statuie a lui Buddha din bronz veche de 500 de ani, una dintre cele mai mari din nordul Thailandei.

 • Vizita Wat Sri Suphan

  Durata: 1 h

  Wat Sri Suphan, sau Templul Argintiu, a fost numit astfel datorita impresionantelor decoratiuni din argint. Templul este complet acoperit cu argint, de la pereti si tavan, pana la statuile lui Buddha.

 • Cina traditionala Khantoke

  Durata: 2 h

  Vei lua parte la o cina in stil Khantoke, insotita de un spectacol de muzica si dans traditional. Cina este un moment special in cultura thailandeza, intrucat reuneste familii intr-un cadru intim si autentic. Se sta pe jos, descult, in timp ce preparatele thai vor fi servite pe o masa circulara numita toke.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Chiang Mai

  Movenpick Suriwongse, Standard Room

 • Vizita Templul Wat Phrathat Doi Suthep

  Durata: 2 h

  Templul Phra That Doi Suthep este situat la 1100 m altitudine si considerat cel mai remarcabil obiectiv turistic din Chiang Mai si din nordul Thailandei. Templul a fost ridicat in anul 1384 si constituie cel mai sacru monument din nordul Thailandei. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga, vei vedea minunata stupa aurie, al carei acoperis stralucitor, realizat din sase kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Te vei putea intalni cu un calugar al templului sa primesti binecuvantarea acestuia.

 • Transfer privat de grup Chiang Mai - Chiang Rai

  Durata: 3.5 h

  Vei fi transferat la Chiang Rai, trecand prin zonele rurale pitoresti ale Thailandei de Nord.

  Tip serviciu: PVT

 • Tur privat de oras Chiang Rai

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic al orasului in zona principala a pietei si vei vedea Wat Phra Kaew, faimos pentru statuia lui Buddha de smarald, Wat Doi Thong, templu aflat pe malul raul Mae Kok si Monumentul regelui Meng Rai, renumit pentru festivalul anual din luna februarie.

  Locatie plecare: Chiang Rai
  Locatie sosire: Chiang Rai
  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Templul Wat Rong Khun

  Durata: 2 h

  Magnificul Wat Rong Khun, numit si Templul Alb, a fost decorat de un artist local si impresioneaza prin sculpturile si picturile inedite infatisandu-l pe Buddha, dar si prin arhitectura sa spectaculoasa. Acest templu aduce o abordare neconventionala arhitecturii, fuzionand elemente din propria imaginatie a artistului cu invataturile budiste despre rai si iad, despre pacate si despre karma.

 • Vizita Wat Rong Seur Ten

  Durata: 1 h

  Wat Rong Seur Ten sau Templul Albastru este mai mic decat Wat Rong Khun, dar la fel de impunator, fiind vopsit in nuante de albastru cu suprapuneri de decoratiuni aurii care incanta privirea.

 • Cazare Chiang Rai

  Le Patta Resort & Hotel, Standard Room

 • Transfer privat de grup hotel Chiang Rai - aeroport Tachileik

  Durata: 2 h

  Din Chiang Rai vei fi transferat catre Mae Sai si apoi vei trece granita in Myanmar, calatorind catre aeroportul din Tachileik, pentru a te imbarca in zborul intern spre Heho.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor Tachileik  -  Heho

  Durata: 1h

  Plecare Tachileik - 25.11.2020 , ora 14:40 Sosire Heho - 25.11.2020 , ora 15:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport Heho - hotel Lacul Inle

  Durata: 1.5 h

  De la aeroportul din Heho vei fi transferat catre Lacul Inle strabatand un drum deosebit de pitoresc. Vei face o oprire la Manastirea Shwe Yan Pyay, remarcabila pentru sculpturile de lemn si pentru imaginile infatisandu-le pe Buddha.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Lacul Inle

  Inle Resort Hotel, Deluxe Room meal plan Mic dejun

 • Plimbare cu barca Lacul Inle

  Durata: 4 h

  Vei face un tur panoramic cu o barca motorizata pentru a admira imprejurimile Lacului Inle si peisajele superbe ale acestuia. Pe marginea lacului traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice a caror indeletniciri ancestrale fascineaza orice turist. Una dintre aceastea este pescuitul traditional in care localnicii se folosesc de picioare pentru a vasli micutele ambarcatiuni utilizate pentru pescuit.

  Tip serviciu: SIB

 • Vizita piata locala Lacul Inle

  Durata: 1 h

  Vei vizita piata locala din imprejurimile Lacului Inle. Piata isi schimba pozitia in satele din jurul lacului, o data la 5 zile. Este vizitata, in principal, de localnici si triburile din imprejurimi care vin aici pentru a vinde sau a face schimb de bunuri.

 • Vizita Alaung Sitthou

  Durata: 1 h

  Alaung Sitthou este o zona cu numeroase ruine vechi din secolul al XIII-lea, cu sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei avea o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.

 • Vizita Pagoda Phaung Daw Oo

  Durata: 1 h

  Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle. Pagoda este spectaculoasa prin cele cinci statui ale sale, poleite cu aur, care il infatiseaza pe Buddha.

 • Cazare Lacul Inle

  Inle Resort Hotel, Deluxe Room meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Lacul Inle - aeroport Heho

  Durata: 1 h

  Ti se va asigura transferul din zona Lacului Inle la aeroportul din Heho.

  Locatie sosire: HEH Heho Airport
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Lacul Inle

 • Zbor Heho  -  Mandalay

  Durata: 30m

  Plecare Heho - 27.11.2020 , ora 12:00 Sosire Mandalay - 27.11.2020 , ora 12:30

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Mandalay

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Mandalay.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Pagoda Kuthodaw

  Durata: 1 h

  Pagoda Kuthodaw este renumita ca locul unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1, 5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf.

 • Vizita Pagoda Mahamuni

  Durata: 1 h

  Pagoda Mahamuni este considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur, care este numita si Imaginea in Viata a lui Buddha. Mandalay este recunoscut pentru mestesugarii sai foarte priceputi in confectionarea diferitelor obiecte de artizanat cum ar fi: sculpturi, frumose broderii kalaga, foitele de aur care si acum sunt obtinute folosind aceeasi tehnica veche practicata la Curtea Regala.

 • Vizita Manastirea Shwenandaw

  Durata: 1 h

  Manastirea Shwenandaw este celebra pentru sculpturile sale de lemn si pentru exceptionalele vestigii de secol XIX ale vechiului Palat Regal. Construita in stil arhitectural birmanez, manastirea este singura structura ramasa din Palatul Regal, ce pastreaza inca viu stilul original autentic.

 • Cazare Mandalay

  Mercure Mandalay Hill Resort, Superior Room

 • Excursie de o zi Ava, Sagaing si Amarapura

  Durata: 3 h

  Vei vizita cele 3 foste capitale: Ava (capitala Myanmar-ului intre secolele 14 si 18), Sagaing si Amarapura. In cadrul acestui tur, vei avea ocazia sa vizitezi pagodele din Sagaing, acesta fiind considerat centrul religios al Myanmarului, precum si piata locala, de unde vei putea cumpara suveniruri dintre cele mai diverse. Vei face o oprire si la un atelier de ceramica, pentru a observa procesul de confectionare a vaselor ceramice utilizate pentru depozitarea apei, specifice Myanmar-ului. In Amarapura, fosta capitala al carei nume inseamna Orasul Nemuritor, vei vizita si un atelier de producere a matasii, aceasta fiind foarte raspandita in regiune.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin

  Durata: 1 h

  Vei trece podul peste Raul Irrawaddy si vei ajunge la Sagaing. Pe culmile dealului Sagaing se afla aproape 600 de pagode si manastiri pictate in alb, drept pentru care Sagaing este considerat centrul religios al Myanmarului, casa a peste 3000 de calugari si a peste 100 de centre de meditatie. Vei incepe cu vizita Pagodei Swan Oo Pon Nya Shin, situata pe un munte, considerat al doilea ca inaltime din Sagaing.

 • Vizita Pagoda U Min Thone Sae

  Durata: 1 h

  Pagoda U Min Thone Sae este una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Aceasta este situata central, aproape de varful dealului Sagaing, de unde vei admira minunata priveliste oferita de celelate temple.

 • Vizita Manastirea Bagaya

  Durata: 1 h

  In Ava, fosta capitala a tarii intre secolele al XIV-lea si al XVIII-lea, vei face o scurta plimbare cu feribotul, dupa care vei fi preluat de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya, o veche cladire de lemn.

 • Vizita Podul U Bein

  Durata: 1 h

  Vei face o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din 984 de piloni din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor din Amarapura.

 • Cazare Mandalay

  Mercure Mandalay Hill Resort, Superior Room

 • Transfer privat de grup Mandalay - Muntele Popa - Bagan

  Durata: 6 h

  Vei fi transferat catre Bagan pe un traseu pitoresc, cu o oprire pe traseu pentru a admira varful vulcanic Taung Kalat, aflat la 1518 m inaltime. Muntele Taungkalat, cunoscut de turisti sub numele de Mt. Popa, este un vulcan stins despre care se spune ca este caminul celor 370 de spirite nats. Muntele are astfel o semnificatie majora pentru spiritualitatea locala. Optional puteti sa urcati treptele pana in varful muntelui de unde va veti putea bucura de spectaculoasele privelisti ale campiei Myingyan.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Bagan

  Amazing Bagan Resort, Deluxe Room

 • Optional: Plimbare cu balonul cu aer cald peste stupele din Bagan

  Durata: 1 h

  Iti recomandam o plimbare cu balonul cu aer cald peste stupele din Bagan, prilej cu care vei admira un spectaculos rasarit de soare.

 • Vizita satul Minnanthu

  Durata: 3 h

  Mai putin cunoscut, satul Minnanthu este unul dintre cele mai izolate din zona Bagan-ului. Aici vei explora templele Payathonzu, Lemyentha si Nandamannya, dupa care veti face o plimbare cu barca pe raul Irrawaddy. De-a lungul raului, vei putea observa viata de zi cu zi a localnicilor si a pescarilor, dar si frumoasele temple situate pe malul raului.

 • Cina Bagan

  Durata: 1 h

  Vei servi cina la Restaurantul Nanda unde vei asista si la un spectacol cu papusi.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Bagan

  Amazing Bagan Resort, Deluxe Room

 • Vizita piata locala Bagan

  Durata: 1 h

  Vei vizita colorata piata locala Nyaung Oo dupa care vei ajunge in satul Myinkaba si vei merge pe jos pentru a explora templele Manuha si Nan Paya.

 • Vizita Templul Ananda

  Durata: 2 h

  Vei vizita Templul Anada, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. Acesta are doua statui ale lui Buddha in picioare, ale caror expresii ale fetei se schimba in functie de distanta de la care le privesti, fiind o adevarata opera de arta a stilului arhitectural timpuriu buddhist si una dintre putinele manastiri de caramida din aceasta perioada care a rezistat in timp.

 • Cazare Bagan

  Amazing Bagan Resort, Deluxe Room

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Bagan

  Durata: 1 h

  Transferat de la hotel la aeroportul din Bagan.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor Bagan  -  Yangon

  Durata: 1h20m

  Plecare Bagan - 02.12.2020 , ora 09:30 Sosire Yangon - 02.12.2020 , ora 10:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Yangon

  Durata: 1 h

  La sosire pe aeroportul din Yangon vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Tur privat de oras Yangon

  Durata: 3 h

  Vei face un tur panoramic al fostei capitale birmaneze si vei admira principalele sale atractii turistice: cladirile edificate in stil colonial francez, Pagoda Sule, Gradina Mahabandoola, Monumentul Independentei, cartierele Little India si Chinatown.

  Locatie sosire: Yangon
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Yangon

 • Vizita Pagoda Shwedagon

  Durata: 2 h

  Pagoda Shwedagon este cel mai important lacas de cult budist din Yangon, o stupa placata cu aur cu o inaltime de peste 99 de metri, edificata in secolul al XV-lea. Opulenta aurului risipit peste tot, cele 18 tone de diamante si pietre pretioase cu care este impodobita o fac intr-adevar unica si impozanta.

 • Cazare Yangon

  Chatrium Hotel, Deluxe City View

 • Zi libera Yangon

  Vei putea vizita orasul pe cont propriu sau vei putea face cumparaturi.

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Yangon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Yangon.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor QATAR AIRWAYS Yangon  -  Doha

  Durata: 7h 40m

  Plecare Yangon - 13.02.2021 , ora 19:25 Sosire Doha - 13.02.2021 , ora 23:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport - hotel Doha

  Durata: 0.5 h

  La sosire pe aeroportul din Doha, vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Doha

  Oryx Rotana, Classic Room

 • Tur de oras Doha

  Durata: 3 h

  Vei face un tur panoramic al orasului Doha si vei vizita cele mai renumite atractii ale orasului: situl cultural Katara unde sunt reunite edificiile culturale ale orasului, insula artificiala Perla, Muzeul de Arta Islamica si zona comerciala Souq Waqif.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer hotel - aeroport Doha

  Durata: 0.5 h

  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Doha.

  Tip serviciu: SIB

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 5h 5m

  Plecare Doha - 14.02.2021 , ora 16:25 Sosire Bucuresti - 14.02.2021 , ora 20:30

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Movenpick Suriwongse 4*
Chiang Mai

Movenpick Suriwongse 4 *

Standard Room

Mic dejun

Situat in centrul orasului Chiang Mai, in apropierea bazarului de noapte si a templelelor istorice din orasul vechi, Movenpick Suriwongse ...

Le Patta Resort & Hotel 4*
Chiang Rai

Le Patta Resort & Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Le Patta se afla in centrul orasului, in apropiere de Turnul cu Ceas, bazarul de noapte si Wat Phra Kaew. ...

Inle Resort Hotel 4*
Lacul Inle

Inle Resort Hotel 4 *

Deluxe Room

Demipensiune

Inle Resort este un boutique hotel de lux, aflat pe malul lacului Inle, la 20 de minute de mers cu ...

Mercure Mandalay Hill Resort 4*
Mandalay

Mercure Mandalay Hill Resort 4 *

Superior Room

Mic dejun

Mercure Mandalay Hill Resort se afla situat la baza dealului Mandalay, in apropierea Palatului Regal si este inconjurat de gradini ...

Amazing Bagan Resort 4*
Bagan

Amazing Bagan Resort 4 *

Deluxe Room

Mic dejun

Hotelul Amazing Bagan Resort se afla in apropiere de zona veche a orasului si ofera camere confortabile amenajate in stil ...

Chatrium Royal Lake 4*
Yangon

Chatrium Royal Lake 4 *

Deluxe City View

Mic dejun

Chatrium Royal Lake se afla in fata Parcului Kandawgyi din Yangon. Camerele elegante, amenajate in stil clasic, sunt situate de-a ...

Oryx Rotana 4*
Doha

Oryx Rotana 4 *

Classic Room

Mic dejun

Oryx Rotana se afla in apropiere de Aeroportul International Hamad, Doha. Hotelul ofera camere amenajate in stil modern, piscina in ...

Myanmar Sfaturi

Localnicii sunt prietenosi insa trebuie tratati cu respect si folosind ca modalitate de adresare formularile insotite de "domnule", "doamna". Respectul pentru o persoana in varsta se scoate in evidenta prin precedarea numelui de particula "U", barbatilor tineri li se adreseaza cu "aung" iar barbatilor de varsta medie cu "ko"; numele unei femei este precedat de "daw". Daca faceti vizita la localnici, la intrarea in locuinta trebuie sa te descalti. Pantalonii scurti si fustele scurte nu sunt admise in temple si lacasuri de cult. Strangerea mainii nu este frecventa in Myanmar. Nu este recomandata imbratisarea sau sarutul in public. In lacasurile de cult nu se striga si nu se rade. Obiectele de cult nu se ating. Cu calugarii nu se da mana. Dupa amiaza nu se ofera produse de mancare calugarilor. Cand este posibil este recomandata lasarea unei donatii la lacasurile de rugaciune.

Myanmar
Myanmar
Myanmar
Myanmar

Informatii legate de viza turistica in Myanmar gasiti aici

Ghid de calatorie Myanmar

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Myanmar

Thailanda Sfaturi

Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente, atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intrati in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele. Este acceptat sa ramaneti incaltati atunci cand vizitati exteriorul unui templu, dar daca doriti sa pasiti in interior, unde este prezenta imaginea sacra a lui Buddha, va trebui sa lasati incaltamintea la intrare. In temple nu este permis sa aveti capul la o inaltime mai mare decat cea a lui Buddha, de aceea in unele locatii veti fi invitati sa stati pe jos. Calugarilor budisti le este interzis sa atinga sau sa fie atinsi de o femeie si chiar sa accepte ceva din mana unei femei.

Thailanda
Thailanda
Thailanda
Thailanda

Informatii legate de viza turistica in Thailanda gasiti aici

Ghid de calatorie Thailanda

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Thailanda

Thailandezii sunt foarte mandri si independenti, desi sunt vazuti deseori de vizitatori ca fiind comozi si amatori de distractii. Capitala Bangkok este un paradox in sine, aglomeratia si traficul infernal, viata de noapte animata, consumul fara limite din mall-urile gigant, oamenii in pas cu moda dar si strazile frecventate de femei usoare se imbina cu linistea templelor buddhiste.

Qatar Sfaturi

Informatii legate de viza turistica in Qatar gasiti aici

Ghid de calatorie Qatar

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Qatar

Sa mergi in Myanmar Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Myanmar
Shoulder
High
Low
Celebration season

Sa mergi in Thailanda Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Thailanda
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!