Best of Nepal & India, 11 zile - august 2018

|
0 €

Eturia te invita intr-o calatorie magica, in care vei descoperi esenta spirituala a Nepalului si Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani. Vei vizita capitala statului Nepal, Kathmandu, Valea Kathmandu mai este numita si Zona celor 7 monumente; aici se gasesc si complexele religioase Swayambhu, Bauddhanath, Pashupati si Changu Narayan. Vei explora apoi capitala Indiei, unde vei vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, orasul Jaipur cu Fortul Amber, apoi Agra, unde vei admira splendidul monument Taj Mahal si Fortul Agra dar si Fatehpur Sikri, capitala abandonata a Imperiului Mogul.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Plecare: 23 Aug 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

11 zile / 10 nopti
2 tari: Nepal, India

Kathmandu, Nagarkot, Agra, Jaipur, Delhi

20 Mese incluse

10 Mic dejun, 10 Cina

7 atractii de top

Kathmandu, Delhi, Qutub Minar, Agra, Taj Mahal, Fatehpur Sikri, Jaipur

Best of Nepal & India, 11 zile - august 2018

Itinerar

Cristina

Travel Consultant Senior

031.9998

ziua 1 Sosire In Kathmandu

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea in capitala nepaleza vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Kathmandu
 • Delhi - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Kathmandu

Sosire in Kathmandu

mese Dinner
ziua 2 Kathmandu

Vei vizita Stupa budista Swayambhunath despre care se spune ca are o vechime de 2000 de ani si reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Kathmandu. Stupa care formeaza structura principala este compusa dintr-o emisfera solida din caramida si pamant, care sustine un turn conic acoperit cu placi din arama, poleite cu aur. Intreaga arie din jurul stupei este presarata cu Stupa mai mici si temple.Vei vizita piata Kathmadu Durbar, aflata in fata vechiului Palat Regal, fosta resedinta monarhica. A fost una din cele trei piete regale din Valea Kathmandu, facand astazi parte din patrimoniul UNESCO. Piata a fost inconjurata de peste 50 de pagode, temple si palate construite din lemn, dar o parte din ele au fost distruse in timpul cutremurului din 2015.

Vei vizita localitatea Patan aflata la 5 km de Kathmandu, cunoscut si sub numele de Lalitpur - orasul artelor frumoase unde vei vizita Piata Durbar. Vei putea achizitiona suveniruri ca bijuterii si obiecte de artizanat.

 

INCLUS

 • Vizita Swyambhunath
 • Vizita Durbar Kathmandu
 • Tur de oras Patan

mese Dinner, Breakfast
ziua 3 Kathmandu - Bhaktapur - Nagarkot

Transfer din Kathmandu la Nagarkot trecand prin Bhaktapur. Bhaktapur este supranumit si "Orasul Culturii".  Intregul oras este un muzeu deschis, capodoperele monumentale sunt nenumarate, Piata Bhaktapur Durbar este o bijuteriei nu numai a locatiei in sine ci a intregului Nepal. Una din cele mai fascinante cladiri este Palatul cu 55 de ferestre, Poarta de Aur, Clopotnita Taleju, Templul Bhairavnath, Templul Dattatreya, Statuia lui Bhupatindra Malla. In Piata Thaumdhi se afla cel mai inalt templu pagoda din tara, o constructie colosala cu 5 etaje ce dateaza din anul 1702 i.e.n.

 

INCLUS

 • Transfer Kathmandu - Bhaktapur - Nagarkot

mese Dinner, Breakfast
ziua 4 Nagarkot - Kathmandu

Transfer din Nagarkot la Kathmandu.In drum spre Kathmandu te vei opri pentru un hiking tour in Telkot si vei avea la dispozitie 2 ore pentru a te bucura de natura.Vei vizita Templul Pashupatinath aflat in apropiere de Kathmandu; Pashupatinath inseamna in traducere "zeul tuturor animalelor", unul din numele atribuite Zeului Shiva. Templul avand doua acoperisuri aurite si porti masive din argint este un important loc de pelerinaj pentru hindusi.Vei vizita Stupa Boudhanath, situata la 8 km de capitala Kathmandu. Cladirea este impresionanta prin cele patru perechi de ochi care privesc in cele patru directii cardinale, veghind comportamentul corect al oamenilor si prosperitatea lor.

 

INCLUS

 • Transfer Nagarkot - Kathmandu
 • Tur de hiking Telkot
 • Vizita Pashupatinath
 • Vizita Boudhanath

Nagarkot - Kathmandu

mese Dinner, Breakfast
ziua 5 Kathmandu - Delhi

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Kathmandu.
Zbor international Kathmandu - Delhi.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida, cu o  inaltime de 72,5 m. Ansamblul Qutub este un splendid exemplu de arhitectura indo-islamica timpurie, fiind inscris in Patrimoniului Universal UNESCO.
Vei face un tur al orasului New Delhi. Vei merge de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, trecand pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului.Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Kathmandu
 • Bilet de avion pentru zbor international Kathmandu - Delhi;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Vizita Qutub Minar Delhi
 • Tur de oras New Delhi
 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara Delhi

Kathmandu - Delhi
Kathmandu - Delhi
Kathmandu - Delhi

mese Dinner, Breakfast
ziua 6 Delhi

Vei face un tur al vechiului oras Delhi in care vei admira cele mai interesante atractii.
Vei vizita casa lui Gandhi, acolo unde parintele Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.
Vei vedea Raj Ghat - monumentul dedicat lui Mahatma Gandhi; o ceremonie comemorativa are loc in fiecare zi de vineri.
Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea  a fost construita in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.
Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandni Chowk, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Tur de oras Old Delhi
 • Vizita Muzeul National Gandhi
 • Vizita Raj Ghat - memorialul Mahatma Gandhi
 • Vizita Jama Masjid
 • Tur Chandni Chowk cu ricsa
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)

mese Dinner, Breakfast
ziua 7 Delhi - Agra

Transfer New Delhi - Agra pe un traseu ce dureaza circa 4-5 ore.
Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah (Baby Taj), construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal.
Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Transfer Delhi - Agra
 • Vizita Baby Taj
 • Vizita Fortul Agra

Delhi - Agra
Delhi - Agra
Delhi - Agra

mese Dinner, Breakfast
ziua 8 Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur

Vei vizita impresionantul Taj Mahal - simbol al dragostei netarmurite.
Vei pleca catre Jaipur, cunoscut si sub numele de orasul roz, capitala statului Rajastan.
Vei vizita si Chand Baori cunoscuta si sub numele de Abhaneri Stepwell (Fantana Abhaneri) si care a fost construit acum peste o mie de ani in satul Abhaneri. Este una dintre cele mai mari fantani in trepte din lume. Situata in partea de est a provinciei Rajasthan, Fantana Abhaneri a fost construit de regele Chanda in secolul al IX-lea, in cinstea zeitei bucuriei, Hashat Mata.

 

INCLUS

 • Vizita Taj Mahal
 • Transfer Agra - Jaipur
 • Vizita Fantana Abhaneri

Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur
Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur
Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur

mese Dinner, Breakfast
ziua 9 Jaipur

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort.

Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur

mese Dinner, Breakfast
ziua 10 Jaipur - Delhi

Vei fi condus spre Delhi, pe un traseu de 268 km, care va dura cca 6 ore.Vei vizita Templul Maimutelor (sau Galta Ji), un templu hindus si important loc de pelerinaj, situat la 10 km de orasul Jaipur, numit astfel datorita numarului mare de maimute care il populeaza, mai ales dupa lasarea serii. Templul principal este construit din piatra roz si este format din mai multe pavilioane cu acoperisuri rotunjite, stalpi impodobiti cu sculpturi si pereti imbracati in picturi. Intregul complex este situat in jurul unui izvor de apa natural ce izvoraste din muntii Aravalli si este considerat sacru, ce formeaza cascade si umple doua bazine, piscina superioara si cea inferioara, folosite de pelerini in ritualurile hindu.

 

INCLUS

 • Transfer Jaipur - Delhi
 • Vizita Templul Maimutelor Galta Ji

mese Dinner, Breakfast
ziua 11 Plecare Din Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi

mese Breakfast
5 locatii vizitate


Kathmandu,
Nagarkot,
Agra,
Jaipur,
Delhi

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 23.08.2018 ora 00:35; Sosire Doha 23.08.2018 ora 05:20; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 23.08.2018 ora 08:25; Sosire Kathmandu 23.08.2018 ora 15:45; Qatar Airways; durata 4:35 ✈ Plecare Kathmandu 27.08.2018 ora 10:25; Sosire Delhi 27.08.2017 ora 11:45; Air India; durata 1:20 ✈ Plecare Delhi 02.09.2018 ora 10:00; Sosire Doha 02.09.2018 ora 11:30; Qatar Airways; durata 4:00 ✈ Plecare Doha 02.09.2018 ora 15:30; Sosire Bucuresti 02.09.2018 ora 20:35; Qatar Airways; durata 5:05

Sfaturi India

India tips

India - sfaturi de calatorie
La ce sa te astepti in India
 • India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.
  Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.
  Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.
  Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.
  Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.
Viza
 • Obtinerea vizei de intrare este obligatorie si se realizeaza la ambasadele si consulatele generale ale Indiei din strainatate. In Romania, vizele de intrare si informatii despre conditiile in care se acorda acestea se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Indiei din Bucuresti.
  Nu se poate obtine viza de intrare la sosirea in India.

Nume: Republica India

Capitala: New Delhi

Asezare: Stat situat in sudul Asiei la Marea Arabiei si Golful Bengal, intre Myanmar si Pakistan

Moneda: Rupia - INR

Fus orar: UTC+5:30

Sfaturi Nepal

Nepal tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Nepal. Viza se  poate obtine la sosire (VOA) la punctele de intrare in tara.

Nume: Republica Federala Democrata Nepal

Capitala: Kathmandu

Asezare: Stat in sudul Asiei, situat intre China si India

Moneda: Rupia - NPR

Fus orar: UTC +5:45

together for excellent journeys

Impresii Nepal - Octombrie 2018 Iuliana

Multumesc Eturia pentru inca o vacanta de vis, organizata conform cerintelor...

Impresii Nepal - Octombrie 2018
Sky is the limit - August 2017 Paul Crudu

Am aterizat in Kathmandu cu emotia gandului ca a doua zi vom vedea Everestul -...

Sky is the limit - August 2017
Acoperisul lumii - Nepal - August 2016 Carmen Manea

Stiti vorba aceea care mie imi place tare mult, dar care ma si amuza copios?...

Acoperisul lumii - Nepal - August 2016

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia