Vacante Nepal

Eturia si Valentina Pavel iti propun o vacanta exotica si inedita in Nepal si Bhutan, un circuit in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor doua fascinante destinatii. Vei pasi mai intai pe teritoriul Nepalului unde vei vizita capitala Kathmandu. Vei calatori apoi in Bhutan, “Regatul Fericirii”, o destinatie fascinanta mai putin cunoscuta, aflata la poalele Himalayei. Aici vei pasi pe urmele buddhismului tibetan vizitand cele mai importante temple si manastiri ale oraselor Paro, Thimpu si Punakha si nu in ultimul rand vei admira peisaje naturale spectaculoase.

grad efort mediu
Partaj Doamna
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Valentina Pavel

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

10 zile / 9 nopti
2 tari: Bhutan, Nepal

Kathmandu, Thimphu, Paro, Punakha

22 Mese incluse

8 Mic dejun, 5 Pranz, 9 Cina

1 atractie de top

Kathmandu

Discover Nepal & Bhutan, 10 zile - septembrie 2019 - cu Valentina Pavel

Itinerar

Valentina Pavel

Tour Leader

031.9998

ziua 1: 21.09.2019 Sosire In Kathmandu

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

La sosirea in capitala nepaleza vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Kathmandu - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Kathmandu

Sosire in Kathmandu
Sosire in Kathmandu

mese Cina
ziua 2: 22.09.2019 Kathmandu

Vei vizita Stupa budista Swayambhunath despre care se spune ca are o vechime de 2000 de ani si reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Kathmandu. Stupa care formeaza structura principala este compusa dintr-o emisfera solida din caramida si pamant, care sustine un turn conic acoperit cu placi din arama, poleite cu aur. Intreaga arie din jurul stupei este presarata cu Stupa mai mici si temple.Vei vizita piata Kathmadu Durbar, aflata in fata vechiului Palat Regal, fosta resedinta monarhica. A fost una din cele trei piete regale din Valea Kathmandu, facand astazi parte din patrimoniul UNESCO. Piata a fost inconjurata de peste 50 de pagode, temple si palate construite din lemn, dar o parte din ele au fost distruse in timpul cutremurului din 2015.Vei vizita Templul Pashupatinath aflat in apropiere de Kathmandu; Pashupatinath inseamna in traducere "zeul tuturor animalelor", unul din numele atribuite Zeului Shiva. Templul avand doua acoperisuri aurite si porti masive din argint este un important loc de pelerinaj pentru hindusi.Vei vizita Stupa Boudhanath, situata la 8 km de capitala Kathmandu. Cladirea este impresionanta prin cele patru perechi de ochi care privesc in cele patru directii cardinale, veghind comportamentul corect al oamenilor si prosperitatea lor.

 

INCLUS

 • Vizita Swyambhunath
 • Vizita Durbar Kathmandu
 • Vizita Pashupatinath
 • Vizita Boudhanath

mese Mic dejun, Cina
ziua 3: 23.09.2019 Kathmandu - Bhaktapur - Kathmandu

Vei vizita Bhaktapur, recunoscut in lume pentru arta eleganta, cultura fabuloasa si stilul de viata local. Mai este cunoscut si ca Orasul Culturii, Mostenirea Vie sau Bijuteria Culturala a Nepalului. Bahktapur este mai mult un muzeu deschis, capodoperele monumentale sunt nenumarate, Piata Bhaktapur Durbar este o bijuteriei nu numai a locatiei in sine ci a intregului Nepal. Vei vedea Palatul cu 55 de ferestre, Poarta de Aur, Clopotnita Taleju, Templul Bhairavnath, Templul Dattatreya, Statuia lui Bhupatindra Malla.

 

INCLUS

 • Tur de oras Bhaktapur

mese Mic dejun, Cina
ziua 4: 24.09.2019 Kathmandu, Nepal - Paro - Thimphu, Bhutan

Zbor international Kathmandu - Paro.
Vei fi transferat din Paro la Thimphu capitala statului Bhutan.
Vei vizita Mausoleul Chorten, edificat in memoria celui de-al treilea rege al Bhutanului, KingJigme Dorji Wangchuk, considerat parintele statului modern.
Vei avea ocazia de vedea unul dintre cele mai vechi temple situate pe Valea Thimphu, ridicat in secolul al XV-lea. Templul Changangkha Lhakhang este un loc de pelerinaj pentru credinciosi si o atractie deosebita pentru turisti.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Kathmandu - Paro;
 • Transfer Paro - Thimphu
 • Vizita Mausoleul Chorten
 • Vizita Changangkha Lhakhang

KATHMANDU, Nepal - PARO - THIMPHU, Bhutan
KATHMANDU, Nepal - PARO - THIMPHU, Bhutan

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5: 25.09.2019 Thimphu

Vei face un tur de oras in Thimpu. Mai intai vei vizita Institutul de Arta unde vei vedea studentii participand la diferite cursuri de pictura, sculptura sau mestesugarit. Mai apoi vei vizita Biblioteca Nationala unde vei afla detalii despre istoria statului Bhutan prin intermediul numeroaselor manuscrise si exponate de aici. Urmeaza vizita la Muzeul Buthanului. Acest muzeu este mai degraba un muzeu etnografic in care vei putea admira specificul local al arhitecturii caselor si vechiul stil de viata. Vei mai vizita si Taschichho Dzong, cladirea principala a secretariatului ce gazduieste camera tronului, resedinta de vara a monahilor, o scoala de pictura si o librarie unde se afla o larga colectie de vechi manuscrise buddhiste. La final vei admira gigantica statuie a lui Buddha, a carei constructie a fost incheiata la 25 septembrie 2015 in cinstea aniversarii a 60 de ani a regelui Jigme Singye Wangchuck. Aceasta gazduieste inauntrul sau peste o suta de mii de alte statui mici ale lui Buddha realizate din bronz si suflate cu aur.

 

INCLUS

 • Tur de oras Thimphu

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 6: 26.09.2019 Thimphu - Punakha

Vei fi transferat catre Punakha pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 3 ore.

Astazi vei vizita fortareata Punakha Dzong. Construit de Tuebi Zaow Balip din dispozitia lui Zhabdrung Ngawang Namgyal in 1637, edificiul a fost ridicat in doi ani. Dzong-ul este considrat a fi unul dintre cele mai frumoase din tara; aici se gaseste resedinta principala a Autoritatii Monahale din Bhutan. Pungthang Dewachen Phodrang Dzongul adaposteste relicvele sacre ale Rangjung Kasarpani, Zhabdrung Ngawang Namgyal si Terton Padma Lingpa.

 

INCLUS

 • Transfer Thimphu - Punakha
 • Vizita Punakha Dzong

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7: 27.09.2019 Punakha - Paro

Vei fi transferat inapoi catre Paro, trecand prin spectaculoasele vai Wang Chhu si Paro Chhu.Vei explora pe jos fortareata Paro Dzong si vei pasi pe cel mai vechi pod de lemn din lume aflat inca in folosinta.

Vei admira fostul turn de veghe Ta Dzong, ce a avut rol de aparare, astazi adapostind Muzeul National al Bhutanului. Aici pot fi vazute colectii de arta, diverse artefacte, dar si colectii filatelice.

 

INCLUS

 • Transfer Punakha - Paro
 • Vizita Paro Dzong
 • Vizita Ta Dzong Paro

PUNAKHA - PARO
PUNAKHA - PARO
PUNAKHA - PARO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8: 28.09.2019 Paro

Vei vizita faimoasa manastire a Bhutanului Taktshang Lakhang (Tiger’s Nest), ce se gaseste cocotata pe o stanca deasupra Vaii Paro. Dupa incendiul din 1998, manastirea a fost complet restaurata.
Pe drumul spre Paro vei vizita Drukgyel. Drukgyel Dzong este considerat unul dintre cele mai frumoase si celebre situri arheologice din Bhutan. Fortareata Drukgyel Dzong a servit ca punct de aparare in regiune din anul 1649 si pana in 1951, cand a fost distrusa de un incendiu. Situl Dzong este un simbol al marilor evenimente ale istoriei acestei tari.

 

INCLUS

 • Vizita Taktshang Lakhang
 • Vizita Drukgyel

PARO
PARO
PARO

mese Mic dejun, Cina
ziua 9: 29.09.2019 Paro - Kathmandu

Vei fi transferat la aeroportul Paro.
Zbor international Paro - Kathmandu.
Vei face o plimbare prin Thamel, cartierul turistic din Kathmandu, cu numeroasele sale restaurante si magazine. Tot aici se afla restaurantul Garden of Dreams, construit pe locul unora dintre cele mai sofisticate gradini datand din secolul al XVIII-lea.
Vei vizita localitatea Patan aflata la 5 km de Kathmandu, cunoscut si sub numele de Lalitpur - orasul artelor frumoase unde vei vizita Piata Durbar. Vei putea achizitiona suveniruri ca bijuterii si obiecte de artizanat.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Paro
 • Bilet de avion pentru zbor international Paro - Kathmandu;
 • Vizita Thamel Kathamandu
 • Tur de oras Patan

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10: 30.09.2019 Plecare Din Kathmandu

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Kathmandu.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Kathmandu
4 locatii vizitate


Kathmandu,
Thimphu,
Paro,
Punakha

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 21.09.2019 ora 00:35; Sosire Doha 21.09.2019 ora 05:20; Qatar Airways; durata 04:45 ✈ Plecare Doha 21.09.2019 ora 07:50; Sosire Kathmandu 21.09.2019 ora 15:25; Qatar Airways; durata 04:50 ✈ Plecare Kathmandu 24.09.2019 ora 09:45; Sosire Paro 24.09.2019 ora 11:05, Drukair; durata 1:20 ✈ Plecare Paro 29.09.2019 ora 11:40; Sosire Kathmandu 29.09.2019 ora 12:40, Drukair; durata 1:00 ✈ Plecare Kathmandu 30.09.2019 ora 11:40; Sosire Doha 30.09.2019 ora 13:55; Qatar Airways; durata 05:00 ✈ Plecare Doha 30.09.2019 ora 15:30; Sosire Bucuresti 30.09.2019 ora 20:35; Qatar Airways; durata 05:05

Sfaturi Bhutan

Bhutan tips

Viza
 • Cetatenii romani  care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Bhutan au nevoie de viza.
  Vizele se acorda prin misiunea din Geneva (adresa: Misiunea Permanenta a Regatului Bhutan, 17-19 Chemin du Champ dAnier, 1209 Geneva, Elvetia; Tel: 41-22-79 90 890; Fax: 41-22-79 90 899).

Nume: Regatul Bhutan

Capitala: Thimphu

Asezare: Stat in sudul Asiei intre China si India

Moneda: Ngultrum - BTN

Fus orar: UTC +6

Sfaturi Nepal

Nepal tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Nepal. Viza se  poate obtine la sosire (VOA) la punctele de intrare in tara.

Nume: Republica Federala Democrata Nepal

Capitala: Kathmandu

Asezare: Stat in sudul Asiei, situat intre China si India

Moneda: Rupia - NPR

Fus orar: UTC +5:45

together for excellent journeys

Impresii Nepal - Octombrie 2018 Iuliana

Multumesc Eturia pentru inca o vacanta de vis, organizata conform cerintelor...

Impresii Nepal - Octombrie 2018
Sky is the limit - August Paul Crudu

Am aterizat in Kathmandu cu emotia gandului ca a doua zi vom vedea Everestul -...

Sky is the limit - August
Impresii Bhutan - octombrie 2016 Constanta

Multumesc ETURIA pentru ca mi-ai luminat cararile intr-o tara de poveste, Tara...

Impresii Bhutan - octombrie 2016
Acoperisul lumii - Nepal - August
Acoperisul lumii - Nepal - August Carmen Manea

Stiti vorba aceea care mie imi place tare mult, dar care ma si amuza copios?...

Impresii Bhutan - martie 2016
Impresii Bhutan - martie 2016 Valentina

De cate ori lucram la o noua excursie in Asia si Eturia imi propunea Bhutanul...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 34.119 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia