Eturia iti propune un inedit circuit self drive in Namibia, o tara a contrastelor, unde se intalnesc aproape toate formele de relief existente. Vei explora capitala namibiana Windhoek, vei face un safari in renumitul Parc National Etosha si vei admira un superb apus in Sossusvlei, printre dunele de nisip. Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri nepretuite si fotografii de exceptie.
In cazul acestei calatorii Eturia si Nikon vor trimite un singur reprezentant care va insoti grupul de turisti si va supraveghea bunul mers al vacantei in numele nostru, asigurandu-se ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat. Insotitorul de grup (tour leader-ul) ofera turistilor participanti asistenta in situatii de urgenta, asigura interfata cu partenerii locali, face traducerea prezentarilor oferite de catre ghidul local si comunica informatii cu privire la itinerarii, ori excursii optionale. El nu are atestarea legala si nici calificarea unui ghid turistic. Mihai Olaru, va insoti grupul din partea Nikon si va oferi asistenta participantilor in alegerea si folosirea echipamentului Nikon, in functie de tipul de fotografie abordat, inainte si pe durata turului.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Tour leader Mihai Olaru

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

i

Alte servicii

11 zile / 9 nopti
Tara: Namibia

Windhoek, Parcul National Etosha, Erongo, Swakopmund, Sossusvlei

13 Mese incluse

8 Mic dejun, 5 Cina

3 atractii de top

Parcul National Etosha, Swakopmund, Sossusvlei

Self drive Namibia with Nikon, 11 zile - noiembrie 2018 - cu Mihai Olaru

Itinerar

Mihai Olaru

Tour Leader

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Windhoek

Vei lua in primire autoturismul pe care il vei avea la dispozitie pe durata circuitului.
Self drive 45 km
Vei pleca spre Windhoek, cel mai mare si mai modern oras al Namibiei, un loc cu puternice influente nemtesti, care pentru multi poate parea prea modern si organizat fata de regiunile inconjuratoare.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Windhoek - Bucuresti;
ziua 3 Windhoek - Parcul National Etosha

Self drive 430 km
Vei parasi aria urbana pentru a te indrepta spre Parcul National Etosha, situat in nord vestul Namibiei in Regiunea Kunene si ocupand si zone ale regiunilor Oshana, Oshikoto si Otjozondjupa. Etosha a fost constituit ca parc in anul 1907, cand Namibia era colonie germana; la acel moment, parcul ce ocupa o suprafata de 100.000 km², era cea mai mare rezervatie din lume. In prezent suprafata acestuia reprezinta circa ¼ din cea initiala, ramanand totusi una dintre marile arii in care vietatile salbatice sunt protejate.

 

WINDHOEK - PARCUL NATIONAL ETOSHA
WINDHOEK - PARCUL NATIONAL ETOSHA
WINDHOEK - PARCUL NATIONAL ETOSHA

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Parcul National Etosha

Vei avea ocazia sa explorezi Parcul National Etosha si sa te bucuri de experienta safari-ului. Situat in nord-vestul Namibiei, in Regiunea Kunene, ocupa si zone ale regiunilor Oshana, Oshikoto si Otjozondjupa. Etosha s-a constituit ca parc in anul 1907, cand avea o suprafata de 100.000 km² si era cea mai mare rezervatie din lume. In prezent suprafata parcului reprezinta circa ¼ din suprafata initiala, ramanand totusi una dintre marile arii protejate ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Etosha

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Parcul National Etosha - Erongo

Self drive 390 km
Astazi vei calatori spre regiunea Erongo, cunoscuta pentru masivul cu acelasi nume, ce domina privelistea. Peisajul se schimba, vegetatia devenind din ce in ce mai rara si lasand locul unor formatiuni de origine vulcanica ce vorbesc despre istoria indepartata a acestui spatiu.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Erongo - Swakopmund

Self drive 175 km
Vei pleca spre Swakopmund, oras ridicat in punctul de varsare a Raului Swakop in ocean, in partea de vest a statului Namibia, fiind orasul de resedinta administrativa a Provinciei Erongo. Port la oceanul Atlantic, Swakpomund a fost fondat de colonistii germani in 1892, servind ca port principal pentru teritoriile din Africa de sud-vest ocupate de germani. Actualmente orasul a devenit statiune balneoclimaterica iar arhitectura sa pastreaza inca stilul arhitecturii coloniale germane.

 

ERONGO - SWAKOPMUND
ERONGO - SWAKOPMUND
ERONGO - SWAKOPMUND

mese Mic dejun
ziua 7 Swakopmund - Sossusvlei

Self drive 350 km
Astazi vei strabate Desertul Namib si te vei bucura de peisajele deosebite. Sossusvlei se afla in Parcul National Namib-Naukluft, una dintre marile rezervatii ale Africii, apreciat drept unul dintre cele mai vechi deserturi ale lumii. Desertul Namib se intinde pe mai bine de 80.000 km² de la Raul Usiab (in nord) si pana la orasul Luderitz (in sud) si de la Oceanul Atlantic (in vest) si pana la falia podisului Namib in est. Teritoriul gazduieste un numar neobisnuit de mare de specii de flora si fauna, multe dintre ele endemice si perfect adaptate climatului zonei, printre acestea si Welwitschia Mirabills, o planta fosila, cameleonul de Namibia sau sacalul.

 

SWAKOPMUND - SOSSUSVLEI
SWAKOPMUND - SOSSUSVLEI
SWAKOPMUND - SOSSUSVLEI

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Sossusvlei

Astazi te vei trezi dis de dimineata pentru a putea intra in parc inainte de rasaritul soarelui. Vei putea admira Soussuvlei o depresiune inchisa unde se pot vedea cele mai inalte dune din lume si unde cand ploua se poate admira cel mai interesant spectacol deoarece zonele de depresiune se umplu cu apa formand astfel mici lacuri in desert. Tot astazi vei vedea Canionul Sesriem; o plimbare prin canion te va duce inapoi in timp cu milioane de ani deoarece vei putea admira straturile de sedimente adunate in timp.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Sossusvlei - Windhoek

Self drive 340 km
Te vei indrepta spre Windhoek, nu inainte de o scurta oprire in oraselul Solitaire. Pe drum vei putea observa fermele namibiene, iar seara vei putea fotografia un ultim apus si orasul Windhoek luminat pe timpul noptii. .

 

mese Mic dejun
ziua 10 Plecare Din Windhoek

Self drive 45 km
Te vei indrepta spre aeroportul din Windhoek.
Vei preda autoturismul avut la dispozitie pe durata circuitului.

 

mese Mic dejun
ziua 11 Sosire In Bucuresti

 

5 locatii vizitate


Windhoek,
Parcul National Etosha,
Erongo,
Swakopmund,
Sossusvlei

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 23.11.2018 ora 12:05; Sosire Doha 23.11.2018 ora 17:50; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 24.11.2018 ora 02:45; Sosire Windhoek 24.11.2018 ora 11:25; Qatar Airways; durata 9:40 ✈ Plecare Windhoek 02.12.2018 ora 14:00; Sosire Doha 02.12.2018 ora 23:35; Qatar Airways; durata 8:35 ✈ Plecare Doha 03.12.2018 ora 06:50; Sosire Bucuresti 03.12.2018 ora 11:05; Qatar Airways; durata 5:15.

Sfaturi Namibia

Namibia tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul namibian.
  Informatii asupra modalitatilor de obtinere a vizei se pot obtine la Ambasada Republicii Namibia in Austria (http://www.embnamibia.at/).

Nume: Republica Namibia

Capitala: Windhoek

Asezare: Stat in sudul Africii, la Oceanul Atlantic, intre Angola si Africa de Sud

Moneda: Dolarul namibian - NAD

Fus orar: UTC +1 / UTC +2

together for excellent journeys

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie Sorin Stoica

Candva citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie
Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria Gabriela

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute...

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia