Vacante Myanmar

Eturia si Valentina Pavel iti propun o vacanta exotica si inedita in nordul Thailandei si in Myanmar, un circuit in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor doua tari asiatice. Vei poposi mai intai in fascinantul Chiang Mai, capitala spirituala a nordului Thailandei dupa care vei vizita celebra zona Golden Triangle si imprejurimile orasului Chiang Rai. Vei ajunge apoi in Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexploatata pe deplin. Aici vei vizita orasul Mandalay, fostele capitale istorice Sagaing, Ava, Amarapura, vei explora peisajul superb al stupele si pagodele de la Bagan, pitoreasca zona a Lacului Inle si nu in ultimul rand vei vizita fosta capitala Yangon, cu interesante monumente coloniale dar si buddhiste.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Valentina Pavel

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

14 zile / 12 nopti
2 tari: Thailanda, Myanmar

Chiang Mai, Chiang Rai, Lacul Inle, Mandalay, Bagan, Yangon

23 Mese incluse

12 Mic dejun, 2 Pranz, 9 Cina

9 atractii de top

Chiang Mai, Doi Suthep, Chiang Rai, Golden Triangle, Lacul Inle, Mandalay, Sagaing, Bagan, Yangon

Discover Myanmar & Northern Thailand, 14 zile - februarie 2019 - cu Valentina Pavel

Itinerar

Valentina Pavel

Tour Leader

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Chiang Mai

La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Templul Suan Dok, construit in secolul al XIV-lea in gradina unei manastiri. Templul gazduieste o universitate budista si este o atractie pentru iubitorii de fotografii, mai ales la orele apusului. Aici sunt depuse urnele funerare ale unora dintre membrii familiei regale din Chiang Mai.
Vei face o incursiune pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornamentate cu sarpele sacru Naga, vei vedea stupa, al carei acoperis stralucitor, realizat din 6 kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului.
Vei lua parte la o cina in stil Khantoke, insotita de un spectacol de muzica si dans traditional. Cina este un moment special in cultura thailandeza, intrucat reuneste familii intr-un cadru intim si autentic. Se sta pe jos, descult, in timp ce preparatele thai vor fi servite pe o masa circulara numita toke.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chiang Mai, Yangon - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Chiang Mai
 • Vizita Wat Suan Dok
 • Vizita Wat Phrathat Doi Suthep
 • Cina traditionala Khantoke

sosire in Chiang Mai
sosire in Chiang Mai
sosire in Chiang Mai

mese Cina
ziua 3 Chiang Mai

Vei calatori spre nord la bordul unui songtaew, un fel de camion local, pentru a ajunge la Centrul de cercetare al cafelei de la Chang Khien. Aici vei savura o ceasca de cafea proaspata si vei afla mai multe despre cercetarile in domeniul acestei noi industrii infloritoare ce a cuprins nordul Thailandei. Mai apoi vei vizita un sat al etnicilor Hmong si vei afla mai multe despre cultura si traditiile acestora.

 

INCLUS

 • Tur Chang Khien & Hmong

mese Mic dejun
ziua 4 Chiang Mai - Chiang Rai

Vei fi transferat la Chiang Rai.
Pe traseu te vei opri pentru a vizita magnificul Wat Rong Khun, numit si Templul Alb. Acesta a fost decorat de un artist local si impresioneaza prin sculpturile si picturile inedite infatisandu-l pe Buddha, dar si prin arhitectura sa spectaculoasa.

 

INCLUS

 • Transfer Chiang Mai - Chiang Rai
 • Vizita Wat Rong Khun

CHIANG MAI - CHIANG RAI
CHIANG MAI - CHIANG RAI
CHIANG MAI - CHIANG RAI

mese Mic dejun, Pranz
ziua 5 Chiang Mai - Golden Triangle - Chiang Rai

Astazi vei face un tur de o zi in regiunea Golden Triangle. Vei calatori spre Doi Tung, o regiune muntoasa cu varfuri chiar si de peste 2000 de metri. Vei merge apoi la Gradinile Mae Fah Luang, unde te vei relaxa pret de cateva ore. Urmeaza o vizita la Templul Doi Tung, templu situat pe un deal si care a fost construit in anul 911. Aici vei vedea credinciosii aducand ofrande si vei putea face si tu donatii. In continuare, vei vizita un centru de artizanat, care sustine promovarea traditiilor locale si astfel aduce venituri suplimentare familiilor mai sarace din zona. Vei vizita si Mae Sai, oras situat la granita cu Myanmar, unde veti afla mai multe despre producerea de opiu. In final vei vizita vestigiile orasului Chiang Saen, situat pe malurile abrupte ale raului Mekong, in punctul cel mai sudic al Golden Triangle.

 

INCLUS

 • Tur Golden Triangle

CHIANG MAI - GOLDEN TRIANGLE - CHIANG RAI

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Chiang Rai, Thailanda - Tachileik - Heho - Lacul Inle, Myanmar

Din Chiang Rai vei fi transferat, via Mae Sai, la aeroportul din Tachileik, Myanmar.
Zbor intern Tachileik - Heho.
La destinatie vei fi transferat pe un drum pitoresc spre Lacul Inle, unul dintre cele mai atractive locuri din Myanmar.
Pe traseu te vom opri la Manastirea Shwe Yan Pyay, remarcabila pentru sculpturile de lemn si pentru imaginile infatisandu-le pe Buddha.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Chiang Rai - aeroport Tachileik
 • Bilet de avion pentru zbor intern Tachileik - Heho
 • Transfer Heho - Lacul Inle
 • Vizita Manastirea Shwe Yan Pyay

CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar
CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar
CHIANG RAI, Thailanda - TACHILEIK - HEHO - LACUL INLE, Myanmar

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Lacul Inle

Te vei imbarca intr-o barca motorizata pentru a admira imprejurimile Lacului Inle si peisajele superbe ale acestuia. Pe marginea lacului traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice a caror indeletnici ancestrale fascineza orice turist. Vei vizita piata locala, dupa care vei fi transferat cu barca spre In Dein, un sat din sudul lacului, apartinand tribului Pa O. Vei merge apoi in zona Alaung Sitthou, locul unor ruine vechi din secolul al XIII-lea, locul a sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei admira o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.

Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle, spectaculos prin cele cinci statui ale sale poleite cu aur infatisandu-l pe Buddha.

 

INCLUS

 • Tur Lacul Inle
 • Vizita Pagoda Phaung Daw Oo

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Lacul Inle - Heho - Mandalay

Transfer din zona Lacului Inle la aeroportul din Heho.
Zbor intern Heho - Mandalay.
Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Mandalay.
Vei vizita Pagoda Mahamuni, considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur.
Vei vizita Pagoda Kuthodaw unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1,5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf.
Vei vizita Manastirea Shwenandaw, celebra pentru sculpturile sale de lemn.

 

INCLUS

 • Transfer Lacul Inle - aeroport Heho
 • Bilet de avion pentru zbor intern Heho - Mandalay;
 • Transfer aeroport - hotel Mandalay
 • Vizita Pagoda Mahamuni
 • Vizita Pagoda Kuthodaw
 • Vizita Manastirea Shwenandaw

LACUL INLE - HEHO - MANDALAY
LACUL INLE - HEHO - MANDALAY
LACUL INLE - HEHO - MANDALAY

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Mandalay - Sagaing - Ava - Amarapura - Mandalay

Vei face o excursie de o zi spre fostele capitale ale tarii: Amarapura, Ava si Sagaing. Vei trece podul peste Raul Irrawaddy si vei ajunge la Sagaing. Pe culmile dealului Sagaing se afla aproape 600 de pagode si manastiri pictate in alb, drept pentru care Sagaing este considerat centrul religios al Myanmarului, casa a peste 3000 de calugari si a peste 100 de centre de meditatie. Vei vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin, situata pe un munte, al doilea ca inaltime din Sagaing. Vei vizita apoi Pagoda U Min Thone Sae, una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Vei continua excursia cu vizita pietei locale din Sagaing, de unde it vei putea cumpara suveniruri dintre cele mai diverse. Vei face apoi o oprire intr-un localitate rurala pentru a observa procesul de confectionare a vaselor ceramice utilizate pentru depozitarea apei, specifice Myanmar-ului. Vei calatori apoi calatori spre Ava, fosta capitala a tarii intre secolele al XIV-lea si al XVIII-lea, unde vom face o scurta plimbare cu feribotul, dupa care vei fi preluat de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya, o veche cladire de lemn. Turul va continua cu fosta capitala din secolul al XVIII-lea, Amarapura unde vei vizita un atelier de producere a matasii, acestea fiind foarte raspandite in regiune. Vei incheia acest tur cu o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din 984 de piloni din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor.

 

INCLUS

 • Tur Sagaing, Ava & Amarapura

MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Mandalay - Bagan

Vei fi transferat catre Bagan pe un traseu pitoresc cu o durata de aproximativ 5 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Mandalay - Bagan

MANDALAY - BAGAN
MANDALAY - BAGAN
MANDALAY - BAGAN

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Bagan

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Bagan - Yangon

Transferat de la hotel la aeroportul din Bagan.
Zbor intern Bagan - Yangon.
La sosire pe aeroportul din Yangon fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si transferat la hotel.
Vei vizita Pagoda Shwedagon, cel mai important lacas de cult budist din Yangon, o stupa placata cu aur cu o inaltime de peste 99 de metri, edificata in secolul al XV-lea.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Bagan
 • Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Yangon;
 • Transfer aeroport - hotel Yangon
 • Vizita Pagoda Shwedagon Yangon

BAGAN - YANGON
BAGAN - YANGON
BAGAN - YANGON

mese Mic dejun, Cina
ziua 13 Yangon

Vei face un tur panoramic al fostei capitale birmaneze si vei admira principalele sale atractii turistice: cladirile edificate in stil colonial francez, Biserica Baptista Immanuel, strazile Pansodan si Mahanbandola, cladirea Curtii Supreme de Justitie, cladirea Autoritatii Navale, Hotelul Strand, Pagoda Sule, Monumentul Independentei, Gradina Mahabandoola, Chinatown si Little India.

Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri.
Vei avea un moment de relaxare in linistitul parc Kandawgi, o oaza de verdeata unde vei putea admira si stralucitorul Karaweik, o replica a barcii regale.   

 

INCLUS

 • Tur de oras Yangon
 • Vizita Pagoda Kyaukhtatgyi
 • Vizita Parcul Kandawgyi

mese Mic dejun, Cina
ziua 14 Plecare Din Yangon

Vei fi transferat la aeroportul din Yangon.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Yangon

mese Mic dejun
6 locatii vizitate


Chiang Mai,
Chiang Rai,
Lacul Inle,
Mandalay,
Bagan,
Yangon

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 10.02.2019 ora 12:15; Sosire Doha 10.02.2019 ora 18:00; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 10.02.2019 ora 20:10; Sosire Chiang Mai 11.02.2019 ora 06:00; Qatar Airways; durata 5:50 ✈ Plecare Tachileik, 15.02.2019, ora 14:40; Sosire Heho, 15.02.2019, ora 15:40, Air KBZ ✈ Plecare Heho, 17.02.2019, ora 12:00; Sosire Mandalay, 17.02.2019, ora 12:30, Golden Myanmar Airlines ✈ Plecare Bagan (Nyaung U), 21.02.2019, ora 09:30; Sosire Yangon, 21.02.2019, ora 10:50; FMI Air ✈ Plecare Yangon 23.02.2019 ora 07:40; Sosire Doha 23.02.2019 ora 11:35; Qatar Airways; durata 7:25 ✈ Plecare Doha 23.02.2019 ora 16:10; Sosire Bucuresti 23.02.2019 ora 20:30; Qatar Airways; durata 5:20

Sfaturi Thailanda

Thailand tips

Thailanda - Eturia Romania
La ce sa te astepti in Thailanda
 • Thailandezii sunt foarte mandri si independenti, desi sunt vazuti deseori de vizitatori ca fiind comozi si amatori de distractii. Capitala Bangkok este un paradox in sine, aglomeratia si traficul infernal, viata de noapte animata, consumul fara limite din mall-urile gigant, oamenii in pas cu moda dar si strazile frecventate de femei usoare se imbina cu linistea templelor buddhiste. Insulele din sudul Thailandei sunt recunoscute si pentru turismul sexual, implicand adesea si minori, astfel ca va recomandam sa evitati zonele ce ofera astfel de servicii sau sa fiti precauti intrucat poate fi dificil sa apreciati in mod corect varsta unei persoane.
Viza
 • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Thailanda au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Thailandei. Viza se poate obtine de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucuresti sau pe aeroport la sosire in Thailanda (VOA).

Nume: Regatul Thailandei

Capitala: Bangkok

Asezare: Stat situat in sud - estul Asiei, marginit de Marea Andaman si Golful Thailandei

Moneda: Baht - THB

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Myanmar

Myanmar tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Myanmarului. Pentru viza turistica, cetatenii romani trebuie sa se adreseze celei mai apropiate misiuni diplomatice a Republicii Uniunii Myanmar in strainatate.

Nume: Republica Uniunii Myanmar

Capitala: Naypyidaw

Asezare: Stat situat in sud - estul Asiei, la Marea Andaman si Golful Bengal, intre Bangladesh si Thailanda

Moneda: Kyat - MMK

Fus orar: UTC+6:30

together for excellent journeys

Impresii Thailanda & Cambodgia - Martie Gabriela Oprea

Thailanda se numara printre tarile mele preferate, asa ca am fost incantata cand...

Impresii Thailanda & Cambodgia - Martie
Impresii Thailanda - Martie 2019 Felicia

Felicia ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Thailanda....

Impresii Thailanda - Martie 2019
Impresii Myanmar - Ianuarie 2019 Alexandra & Dan

O destinatie fascinanta, multe obiective de vazut. Mi-e greu sa fac o selectie....

Impresii Myanmar - Ianuarie 2019
Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Cambodgia, Laos & Thailanda - Noiembrie 2018 Lydia

O luna de miere minunata! Cei de la Eturia au avut grija sa instiinteze toti...

Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018
Impresii Cambodgia, Laos, Malaezia & Thailanda - Noiembrie 2018 Constantin

Constantin ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in 4 tari asiatice de...

Impresii Hong Kong & Thailanda
Impresii Hong Kong & Thailanda Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Hong Kong si Thailanda....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 33.722 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia