Vacante Rusia

Iti propunem un itinerar de parcurs o data in viata, intr-un grup de mici dimensiuni, care include Moscova, cosmopolita capitala rusa, cu toate atractiile ei celebre, calatoria cu celebrul tren transsiberian, in timpul careia vei descoperi orasele Kazan, Ekaterinburg si Novosibirsk, si indepartata Kamchatka, un taram ce asteapta sa fie descoperit, un loc unde natura se manifesta in toata splendoarea ei.

Locuri disponibile la tarif promo: 4
dimensiune grup min. 8 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

13 zile / 11 nopti
Tara: Rusia

Moscova, Kazan, Ekaterinburg, Novosibirsk, Petropavlovsk-Kamchatskiy, Paratunka

16 Mese incluse

11 Mic dejun, 1 Pranz, 4 Cina

3 atractii de top

Moscova, Ekaterinburg, Kremlin

Grand Tour Moscow to Kamchatka, 13 zile - august 2019

Itinerar

Andreea

Tour Leader Senior

031.9998

ziua 1 Sosire In Moscova

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Moscova - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

sosire in Moscova
sosire in Moscova

mese Cina
ziua 2 Moscova - Kazan

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei. Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura.

Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova.
Vei calatori spre est, catre Kazan.

 

INCLUS

 • Tur de oras Moscova
 • Tur Metroul Moscovit
 • Transfer hotel - gara Moscova
 • Transfer cu trenul Moscova - Kazan

MOSCOVA - KAZAN
MOSCOVA - KAZAN

mese Mic dejun
ziua 3 Kazan - Ekaterinburg

Vei sosi astazi in pitorescul oras Kazan - capitala Tatarstanului. Vei vizita Fortareata Kremlinului - declarata monument al Patrimoniului UNESCO in anul 2000. Cele mai importante monumente ale Kremlinului sunt Catedrala Bunei Vestiri (1561-1562) si turnul inclinat Soyembika, numit dupa ultima regina a Kazanului si declarat simbol al orasului. De mare insemnatate sunt si turnurile si zidurile, daramate in secolele al XVI-lea si al XVII-lea, dar reconstruite mai tarziu; moscheea Qol Sarif de asemenea reconstruita, din interiorul citadelei; ruinele Manastirii Mantuitorului (splendida sa catedrala a fost demolata de catre bolsevici) cu Turnul Spasskaya; Casa Guvernatorului (1843-1853), proiectata de catre Konstantin Thon, devenita acum Palatul Presedintiei Tatarstanului. In vecinatate se afla Catedrala Sf. Petru si Pavel (edificiu in stil baroc) si Moscheea Marcani situata pe strada Qayum Nasiri (constructie ce dateaza din secolul al XVIII-lea).
Vei fi transferat la gara din Kazan.Urmatoarea destinatie din itinerar este orasul Ekaterinburg, situat la granita dintre Europa si Asia.

 

INCLUS

 • Tur de oras Kazan
 • Transfer hotel - gara Kazan
 • Transfer cu trenul Kazan - Ekaterinburg

KAZAN - EKATERINBURG
KAZAN - EKATERINBURG

mese Mic dejun
ziua 4 Ekaterinburg

Astazi vei vizita Ekaterinburg. Orasul adaposteste peste 140 de monumente, reprezentative fiind Posta Centrala - renumita Casa Tractor si Complexul Sportiv Dinamo. Dealul Voznesenskaia este unul din cele mai pitoresti locuri din centrul istoric al orasului. Inca de acum doua secole punctul de atractie ramane Bazinul. Aici se afla in 1735 casa de vacanta a fondatorului orasului. In anul 1792 pe acest deal s-a construit Catedrala Inaltarii, in prezent fiind cea mai veche biserica din Ekaterinburg. Ekaterinburg este un oras cu traditii teatrale infloritoare, detinand peste 20 de teatre si un numar impresionant de muzee. Cladirile vechi de muzeu, parcurile cu alei, balustradele si felinarele vechi intretin atmosfera urbana de sfarsit de secol XIX.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ekaterinburg

mese Mic dejun
ziua 5 Ekaterinburg - Novosibirsk

Vei fi transferat la gara din Ekaterinburg.Vei continua calatoria cu trenul, strabatand lantul muntos al Uralilor catre Novosibirsk.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - gara Ekaterinburg
 • Transfer cu trenul Ekaterinburg - Novosibirsk

EKATERINBURG - NOVOSIBIRSK
EKATERINBURG - NOVOSIBIRSK

mese Mic dejun
ziua 6 Novosibirsk - Petropavlovsk

Astazi vei face un tur al orasului Novosibirsk - punct important pe traseul Trans Siberianului si o atractie turistica pentru cei care viziteaza Siberia. Novosibirsk (Noua Siberie), este capitala Siberiei si se afla in sudul acestei zone. Turul incepe la cea mai mare opera din lume, o capodopera arhitecturala ce gazduieste doua companii permanente de opera si balet, ca mai apoi sa vizitezi locurile ce poarta inca amprenta anilor regimului sovietelor. In fata Operei vei putea admira si statuia initiatorului revolutiei bolsevice - Lenin. Te vei plimba pe esplanada de pe malul raului si pe stradutele din centrul vechi si vei vizita un muzeu inedit care expune diverse obiecte si piese de arta realizate din lemn si scoarta de mesteacan, esenta foarte intalnita in spatiul siberian.
Vei fi transferat la aeroportul din Novosibirsk.
Zbor intern Novosibirsk - Petropavlovsk.

 

INCLUS

 • Tur de oras Novosibirsk
 • Transfer hotel - aeroport Novosibirsk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Novosibirsk - Petropavlovsk

mese Mic dejun
ziua 7 Petropavlovsk - Paratunka

La sosirea pe aeroportul din Petropavlosk vei fi transferat la hotel in Paratunka.Astazi vei admira orasul Petropavlosk si imprejurimile acestuia din largul Golfului Avacha, unul dintre cele mai mari si mai frumoase din lume. Vei admira viata marina si numarul impresionant de pasari ce vietuiesc in zona si vei putea fotografia vulcanul Avachinsky in toata splendoarea sa. Vei face apoi o vizita pe Insula Sterichkov, un adevarat monument natural din regiunea Kamchatka.

 

INCLUS

 • Transfer aeroport Petropavlosk - hotel Paratunka

mese Pranz, Cina
ziua 8 Paratunka

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Pentru o incursiune de neuitat in inima Peninsulei Kamchatka poti alege un tur optional cu elicopterul.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Paratunka

Astazi vei vizita satul Kaynyran, pentru o imagine mai completa a vietii si culturii specifice regiunii. In limba localnicilor koryak numele Kaynyan inseamna “coltul ursului”. Asezarea este un complex cultural si etnic al populatiei koryak, nativi ai Peninsulei Kamchatka. Vei face apoi o pauza de relaxare la izvoarele termale de la Rodon.

 

INCLUS

 • Tur Kaynyran & Izvoarele Rodon

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Paratunka - Petropavlovsk - Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Petropavlosk.
Zbor intern Petropavlovsk - Moscova.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Petropavlosk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Petropavlovsk - Moscova;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

mese Mic dejun
ziua 11 Moscova

Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Vei vizita Galeriile Tretiakov, cel mai mare muzeu de arta rusa. Istoria Galeriilor Tretiakov incepe in 1862 cand comerciantul rus de arta Pavel Mikhailovich Tretiakov a inceput sa achizitioneze artefacte rusesti. In 1892 acesta si-a donat intreaga colectie statului. Galeriile sunt impartite in mai multe sectiuni: iconografie, pictura, scuptura, arta contemporana. Notabila este sectiunea de iconografie veche rusa in care sunt expuse icoane de secol XII, XIII, precum si icoane ale lui Andrei Rublev. Nu sunt necesare cunostiinte de pictura religioasa pentru a fi impresionat de frumusetea acestora. Printre pictorii rusi care merita mentionati se numara: Ivan Shishkin, Ilya Repin, Vasily Surikov, Mikhail Vrubel.

 

INCLUS

 • Tur Kremlin
 • Vizita Galeriile Tretiakov

MOSCOVA
MOSCOVA

mese Mic dejun
ziua 12 Moscova

Astazi poti descoperi pe cont propriu atractiile capitalei Rusiei.

 

mese Mic dejun
ziua 13 Plecare Din Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Moscova.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Moscova

mese Mic dejun
6 locatii vizitate


Moscova,
Kazan,
Ekaterinburg,
Novosibirsk,
Petropavlovsk-Kamchatskiy,
Paratunka

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 17.08.2019 ora 13:30; Sosire Moscova 17.08.2019 ora 16:30; Aeroflot; durata 3h 0m ✈ Plecare Novosibirsk 22.08.2019 ora 23:15; Sosire Petropavlovsk 23.08.2019 ora 10:30; Siberia Airlines; durata 6h 15m ✈ Plecare Petropavlovsk 26.08.2019 ora 12:50; Sosire Moscova 26.08.2019 ora 12:20; Aeroflot; durata 8h 30m ✈ Plecare Moscova 29.08.2019 ora 20:35; Sosire Bucuresti 29.08.2019 ora 23:45; Aeroflot; durata 3h 10m.

Sfaturi Rusia

Russia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Intrarea in Federatia Rusa se face doar pe baza de viza.
  Perioada maxima de sedere este de 90 zile in decurs de 6 luni (calculand zilele de la prima intrare).
  Perioada de 90 zile poate insemna o sedere continua sau se pot realiza mai multe intrari si iesiri, ce nu pot depasi 90 zile. Viza se obtine pe baza de invitatie, care trebuie prezentata la ambasada sau consulatul Federatiei Ruse.
  Nu se poate obtine viza la frontiera.

  Din data de 16 februarie 2015, depunerea cererilor de viza se face numai online (http://visa.kdmid.ru).

Nume: Federatia Rusa

Capitala: Moscova

Asezare: in nordul Eurasiei, intre Oceanul Arctic si China si Mongolia, in estul Europei pana la Oceaul Pacific

Moneda: rubla - RUB

Fus orar: UTC+2 pana la UTC +12

together for excellent journeys

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019 Natalia

Multumesc frumos pentru excursia frumoasa pe care am avut-o in Sankt Petersburg...

Impresii Rusia & tarile baltice - mai-iunie 2019
Impresii Rusia - Martie 2019 Adrian

Adrian ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Rusia....

Impresii Rusia - Martie 2019
Impresii Rusia - August 2018 Alina-Maria

Rusia este o destinatie extrem de ofertanta, care merita vizitata cel putin o...

Impresii Rusia - August 2018
Russia, my love! - aprilie
Russia, my love! - aprilie Cristina Isac

Daca vorbim despre Rusia, vorbim despre catedrale, matrioshka, Piata Rosie si...

Impresii Rusia - Aprilie 2018
Impresii Rusia - Aprilie 2018 Alicia

Moscova este un oras minunat, dar Sankt Petersburg este o adevarata comoara...

Impresii Moscova - August 2017
Impresii Moscova - August 2017 Simona

Un week-end prelungit super reusit cu ajutorul Eturiei!!!...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.352 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia