America Latina & Caraibe

Circuit de grup - Experience Mexic & Cuba, 16 zile - cu Andreea Maftei Grup cu insotitor Eturia

16 zile / 14 nopti
4150 € / pers.
Vei vizita Ciudad de Mexico, Teotihuacan, Merida, Uxmal, Kabah, Chichen Itza, Cancun, Havana, Guama, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara, Varadero, Riviera Maya
Oferta Speciala
Last Minute Escape
4150 € / pers.

9 locuri la acest tarif

Vezi tarife
16 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

14 locatii

Explorate

Oferta Speciala
Last Minute Escape
4150 € / pers.

9 locuri la acest tarif

Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem o incursiune in America Centrala, in Mexic si Cuba, doua tari reprezentative pentru aceasta regiune a lumii. Vei vizita Ciudad de México, cel mai vechi centru urban din Emisfera Vestica, iar apoi vei explora complexele arheologice Teotihuacan, Uxmal si Chichen Itza, te vei plimba pe principalul bulevard, Paseo Montejo, din Merida si te vei putea relaxa intr-o atmosfera tipic mexicana pe plajele din Cancun. Dupa periplul mexican vei calatori spre patria lui Fidel Castro, Cuba, pentru a te plimba pe stradutele stramte circulate de masini de epoca ale Havanei, pentru a vizita fermecatoarele orase Trinidad si Cienfuegos si pentru a te relaxa pe plajele insorite din Varadero.

 • Cazare 14 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Experience Mexic & Cuba, 16 zile - cu Andreea Maftei Itinerar

 • Zbor AIR FRANCE Bucuresti  -  Paris

  Durata: 3h 15m

  Plecare Bucuresti - 16.06.2022 , ora 06:05 Sosire Paris - 16.06.2022 , ora 08:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Ciudad de Mexico

  Durata: 12h 0m

  Plecare Paris - 16.06.2022 , ora 11:55 Sosire Ciudad de Mexico - 16.06.2022 , ora 16:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Ciudad de Mexico

  Durata: 1.5 h

  La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico, vei fi intampinat de ghidul local si vei fi transferat la hotel.

  Locatie sosire: Ciudad de Mexico
  Locatie plecare: MEX Benito Juarez International Airport
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hotel Historico Central, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Durata: 3 h

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Tur privat de grup Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Turul panoramic al orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala, Zocalo. Aici se afla si Palatul National, unde sunt expuse picturile lui Diego Rivera, care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. O alta atractie turistica importanta este Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, construita initial sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Bulevardul Paseo de la Reforma, construit in scurta domnie a Imparatului Maximilian, cu scopul de a lega piata principala de castelul sau din Chapultepec, face astazi legatura intre parc si Avenida Juarez, fiind flancat de sculpturi monumentale ce ii infatiseaza pe principalii eroi ai natiunii mexicane.

  Locatie plecare: Ciudad de Mexico
  Locatie sosire: Ciudad de Mexico
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hotel Historico Central, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Ciudad de Mexico - Teotihuacan - Ciudad de Mexico

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre Teotihuacan, iar la finalul vizitei, vei reveni in Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Teotihuacan
  Locatie plecare: Ciudad de Mexico

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Durata: 3 h

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Durata: 1 h

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hotel Historico Central, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zbor AEROMEXICO Ciudad de Mexico  -  Merida

  Durata: 1h54m

  Plecare Ciudad de Mexico - 19.06.2022 , ora 12:05 Sosire Merida - 19.06.2022 , ora 13:59

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Merida

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Merida.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur privat de grup Merida

  Durata: 2 h

  Vei incepe turul fermecatorului oras Merida cu vizita la Catedrala San Ildefonso, construita din piatra vechilor temple mayase. Ridicarea acesteia a inceput in anul 1561, fiind astfel cea mai veche catedrala din America Latina. Inauntru vei putea vedea picturi murale infatisand intalnirea dintre Francesco de Montejo - fondatorul orasului Merida - si regele mayas Tutl Xiu. Apoi vei vizita Casa Montejo, locuinta grandioasa a lui Francesco de Montejo, si Palatul Guvernatorului unde sunt adapostite 27 de fresce enorme ale lui Don Fernando Castro Pacheco ilustrand istoria tulbure a Yucatanului. Din frumoasa piata centrala, Plaza Principal, vei putea fotografia catedrala, Cladirea Primariei (Palacio Municipal), Casa Montejo si Palatul Guvernatorului. La finalul turului vei merge pe bulevardul Paseo Montejo, bulevard ce a fost conceput dupa celebrul Champs Elysees din Paris.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Merida

  La Mision de Fray Diego, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Merida - Uxmal - Merida

  Durata: 3 h

  Vei fi transferat catre situl arheologic Uxmal, iar la finalul turului vei reveni la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Uxmal

  Durata: 2 h

  Situl arheologic Uxmal adaposteste Piramida Magicianului, cea mai renumita constructie din acest complex, precum si Palacio del Gobernador, sau Palatul Guvernatorului, un monument remarcabil construit pe o platforma uriasa din piatra.

 • Vizita Kabah

  Durata: 1 h

  Astazi vei vizita situl arheologic Kabah, situat la sud de situl Uxmal. Cele doua situri erau conectate printr-un drum cu o lungime de 18 km si 5 m latime, decorat cu arcuri monumentale. In Kabah, principalul motiv decorativ este Chac, zeul ploii si al vremii.

 • Cazare Merida

  La Mision de Fray Diego, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Merida - Chichen Itza - Cancun

  Durata: 4 h

  Vei fi transferat de la Merida catre Cancun, zona de unde incepe Riviera Maya, una dintre cele mai recunoscute zone de plaja din lume, cu o oprire pe traseu la Chichen Itza.

  Stop pe traseu 1: Chichen Itza
  Locatie sosire: Cancun
  Locatie plecare: Merida
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Durata: 3 h

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Pranz Chichen Itza

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Vizita Cenota Ik Kil

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat in zona faimoaselor cenote, unde vei vizita Cenota Ik Kil. Acestea sunt bazine naturale formate prin erodarea calcarelor. Mayasii le foloseau in ritualurile de sacrificare aduse zeilor. Cenota Ik Kil se afla la 26 m sub nivelul solului, are un diametru de 60 m si o adancime de 40 m. Exista si o scara sculptata ce duce catre o platforma de inot.

 • Cazare Riviera Maya

  Bahia Principe Grand Tulum, Premium Superior, meal plan Mic dejun

 • Zile libere Cancun

  Vei petrece un sejur relaxant pe insoritele plaje din Cancun, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana. Te poti relaxa pe plajele cu nisip fin si ape turcoaz ale Marii Caraibilor si poti practica diverse sporturi acvatice. Iti recomandam sa vizitezi siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, satul pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret sau poti petrecere o zi la acvariul natural de la Xel Ha.

 • Cazare Riviera Maya

  Bahia Principe Grand Tulum, Premium Superior, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Cancun

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cancun.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor AEROMAR Cancun  -  Havana

  Durata: 0h 45m

  Plecare Cancun - 24.06.2022 , ora 13:30 Sosire Havana - 24.06.2022 , ora 15:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel in Havana

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroport vei fi transferat la hotelul din Havana unde vei avea timp de odihna.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Havana

  Iberostar Parque Central, Standard Modern Room, meal plan Mic dejun

 • Tur panoramic privat de grup Havana

  Durata: 5 h

  Vei avea ocazia sa strabati si zona moderna a orasului si Bulevardul Malecon, dupa care vei merge la Fortareata Morro, ce strajuieste intrarea in Golful orasului Havana. Castelul a fost la inceput sub ocupatie spaniola, pentru ca in 1762 sa fie cucerit de britanici, iar dupa un an sa fie inapoiat Spaniei. Fortareata Morro a fost construita in anul 1589.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur pietonal privat de grup Havana

  Durata: 4 h

  Vei face o plimbare in partea veche a orasului Havana, unde vei admira cele mai importante obiective turistice: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, Piata Catedralei, Bodeguita del Medio, Capitolio, Muzeul Revolutiei, Teatrul Mare.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Havana

  Iberostar Parque Central, Standard Modern Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Havana

  Ai aceasta zi libera la dispozitie pentru a te relaxa sau pentru a descoperi pe cont propriu capitala cubaneza.

 • Optional: Vizita Muzeul Hemingway

  Durata: 3 h

  Vei face un tur tematic dedicat memoriei lui Ernest Hemingway. Vei pleca spre San Francisco de Paula la domeniul Finca la Vigia, unde a locuit candva scriitorul, dupa care vei vizita muzeul unde este expus bustul lui Hemingway la Cojimar. Drumul continua catre Hotel Ambos Mundos (Habana Vieja) unde vei vizita camera-muzeu de la etajul 5 locul in care scriitorul american a inceput sa scrie romanul Pentru cine bat clopotele.

 • Cazare Havana

  Iberostar Parque Central, Standard Modern Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Havana - Guama

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat din Havana in Guama unde vei vizita ferma de crocodili.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Guama

  Durata: 2 h

  Astazi vei pleca spre Guama, situata in sudul provinciei Matanzas, parte din Peninsula Zapata, este si cea mai mare rezervatie mlastinoasa a Biosferei din Caraibe. Aici vei vizita ferma de crocodili.

 • Pranz Guama

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Transfer privat grup Guama - Cienfuegos

  Durata: 2 h

  Vei calatori mai departe catre Cienfuegos.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur panoramic privat de grup Cienfuegos

  Durata: 2 h

  Odata oras al piratilor si al corsarilor, Cienfuegos este acum un important oras in sud-vestul Cubei, aflat intr-o permanenta si rapida dezvoltare. O mare parte din locuitorii sai sunt de origine franceza, emigranti din Louisiana, multe strazi purtand inca nume frantuzesti. Vei admira principalele atractii turistice ale orasului precum Bulevardul Prado, Parcul Jose Marti, Teatrul Tomas Terry si Catedrala Purisima Concepcion.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Transfer privat de grup Cienfuegos - Trinidad

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat din Cienfuegosin Trinidad.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Trinidad

  Iberostar Grand Hotel Trinidad, Double, Mic dejun(Breakfast)

 • Tur privat de grup Trinidad

  Durata: 2 h

  Vei face un tur in Trinidad, oras inclus in patrimoniul UNESCO. Vei avea ocazia sa vezi unul din impresionantele muzee coloniale locale, piatetele inconjurate de case coloniale, recunoscutul bar Canchanchara si un muzeu al Olaritului, unde vei observa cum sunt realizate obiectele din lut.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita La Canchánchara

  Durata: 1 h

  Vei vizita o o mica taverna foarte populara printre turisti, La Canchánchara, gazduita intr-un conac ce dateaza din 1723. La Canchanchara este numit dupa o bautura a regiunii din suc de lamaie, miere si rom cubanez, care este servita in vase ceramice.

 • Transfer privat de grup Trinidad - Santa Clara

  Durata: 2 h

  Veti fi transferat catre Santa Clara.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Mausoleului lui Che Guevara

  Durata: 1 h

  Vei avea ocazia sa vizitezi Mausoleul si muzeul lui Che Guevara, renumitul revolutionar argentinian devenit erou national al Cubei.

 • Transfer privat de grup Santa Clara - Varadero

  Durata: 3 h

  Vei fi transferat din Santa Clara in Varadero.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Varadero

  Iberostar Varadero, Double, All inclusive(All Inclusive)

 • Zi libera Varadero

  Vei avea timp liber pentru relaxare. Poti face o croaziera cu plecare din portul Gaviota Marina, de unde imbarcat pe un catamaran vei petrece o zi minunata de croaziera pe mare. Dispui de bar deschis cu bauturi racoritoare si cocktail-uri cubaneze; turul te poate purta la Rancho Cangrejo, unde ai ocazia de a face o baie cu delfinii si snorkeling.

 • Cazare Varadero

  Iberostar Varadero, Double, All inclusive(All Inclusive)

 • Transfer privat de grup hotel Varadero - aeroport Havana

  Durata: 3 h

  Dupa micul dejun vei fi transferat la aeroportul din Havana pentru a te imbarca in zborul catre casa.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor AIR FRANCE Havana  -  Paris

  Durata: 9h 10m

  Plecare Havana - 30.06.2022 , ora 17:05 Sosire Paris - 01.07.2022 , ora 08:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Bucuresti

  Durata: 2h 55m

  Plecare Paris - 01.07.2022 , ora 10:10 Sosire Bucuresti - 01.07.2022 , ora 14:05

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Hotel Historico Central 4*
Ciudad de Mexico

Hotel Historico Central 4 *

Standard Room

Mic dejun

Intr-o locatie centrala plina de istorie si cultura, acest hotel isi intampina clientii cu o arhitec...  [ Citeste tot ]

La Mision de Fray Diego 4*
Merida

La Mision de Fray Diego 4 *

Standard Room

Mic dejun

Acest hotel din Merida este o casa din secolul al XVII-lea transformata intr-un hotel de tip boutiqu...  [ Citeste tot ]

Bahia Principe Grand Tulum 5*
Riviera Maya

Bahia Principe Grand Tulum 5 *

Premium Superior

Mic dejun

Datorita loctiiei sale privilegiate intr-un mediu tropical natural, inconjurat de gradini exotice si...  [ Citeste tot ]

Iberostar Parque Central 5*
Havana

Iberostar Parque Central 5 *

Standard Modern Room

Mic dejun

Oferind o piscina în aer liber si un centru spa, Iberostar Parque Central este situat în centrul Hav...  [ Citeste tot ]

Iberostar Grand Hotel Trinidad 4*
Trinidad

Iberostar Grand Hotel Trinidad 4 *

Double

Mic dejun

Iberostar Heritage Grand Trinidad - Adults Only este situat în Trinidad si ofera servicii personaliz...  [ Citeste tot ]

Iberostar Varadero 10*
Varadero

Iberostar Varadero 4* Superior

Double

All inclusive

Iberostar Varadero este situat in apropiere de Rezervatia Ecologica Varahicacos din Varadero, cu a...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Mexic Sfaturi

Mexicul este o societate ce respecta clasa, titlurile si alte simboluri ale statutului, acestea fiind importante in cadrul societatii mexicane. Regulile de politete si curtoazie sunt parte a normelor sociale. Politetea, rabdarea, toleranta in situatii oricat de frustrante sunt apreciate si recompensate in Mexic, lipsa acestora ducand pana la situatii in care va pot fi refuzate servicii. Mainile in solduri sunt semn de agresivitate iar mainile in buzunare in timpul conversatiei e dovada lipsei de maniere. In situatii formale, in prezenta unor persoane necunoscute sau mai in varsta, se impune formula de adresare formala (Usted). In prezenta prietenilor limbajul neformal (Tu) este potrivit. Folosirea limbajului formal in situatii neformale este perceput ca o ironie. In privinta spatiului personal, mexicanii, indiferente de sex, au tendinta de a sta mai aproape unii de altii decat e obisnuit in Statele Unite sau in Europa. Tendinta fireasca a celor neobisnuiti de a se retrage poate fi interpretata ca o lipsa de incredere.

Mexic
Mexic
Mexic
Mexic

Informatii legate de viza turistica in Mexic gasiti aici

Ghid de calatorie Mexic

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Mexic

Mexicul este o destinatie turistica foarte cunoscuta, prin urmare poate fi foarte aglomerat in special in preajma atractiilor turistice. Cu toate acestea Mexicul este o tara moderna, fascinanta si greu de incadrat intr-un tipar. Din cauza discrepantei destul de mari dintre clasele sociale exista diferente si in peisajul urban, mai ales in capitala unde se pot observa zone in care abunda luxul dar si mahalale suprapopulate. In capitala dar si in orasele de la granita de nord este bine sa evitati zonele mai putin turistice intrucat infractionalitatea este destul de ridicata.

Cuba Sfaturi

Cubanezii sunt in general prietenosi si saritori. Intrucat salariile lor sunt mici, atunci cand va ofera ajutorul lor, exista sanse foarte mari sa astepte un favor in schimb. Cubanezii se comporta foarte bine cu turistii, sunt ospitalieri, iar unii dintre ei chiar detin o licenta conform careia pot oferi servicii de cazare in casele lor sau mancare gatita la ei acasa. Daca veti opta si pentru o astfel de experienta, beneficiile sunt si de o parte si de cealalta: dumneavoastra veti avea parte de interesanta experienta de a manca si a sta in casele cubanezilor, astfel traind efectiv in mijlocul culturii lor, dar in acelasi timp ii puteti ajuta pe acestia din punct de vedere financiar. Este bine sa nu insistati asupra discutiilor pe teme politice, intrucat acestea sunt subiecte sensibile si pot conduce la situatii nu tocmai placute. Cuba este o tara predominant catolica, dar se intalnesc si mixuri intre elemente care tin de religia catolica si alte religii traditionale din Africa, cum este “Santeria”. Femeile care se pregatesc sa devina preotese nu au voie sa atinga sau sa fie atinse de alte persoane, astfel, daca o femeie este distanta si imbracata in alb, acesta este motivul. Desi homosexualitatea este acceptata in Cuba inca este un subiect delicat si va recomandam sa nu comentati sau sa deschideti acest subiect intr-o conversatie.

Cuba
Cuba
Cuba
Cuba

Informatii legate de viza turistica in Cuba gasiti aici

Ghid de calatorie Cuba

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Cuba

Cuba nu este cu siguranta o tara care ar trebui sa fie vizitata daca sunteti in cautare de servicii de lux. Chiar daca aceasta insula din Caraibe are peisaje minunate si un ritm de viata antrenant, ea ramane o tara comunista care se lupta cu controlul guvernamental, investitii limitate si cu embargoul SUA. Si poate tocmai de aceea in Cuba se mentine independenta de influenta occidentala si de consumul de masa, astfel ca aici nu veti gasi panouri publicitate ori restaurante fast-food.

Cand sa vizitezi Mexic Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Mexic
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Cuba Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Cuba
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!