Vacante Tunisia

Va propunem un circuit de 13 zile in Maroc si Tunisia, circuit in care veti putea face o calatorie in trecut, vizitand situri istorice si culturale ale celor doua tari arabe si totodata va veti bucura de peisajele spectaculoase ale muntilor, desertului si zonelor de coasta ale celor doua tari . In Maroc veti face un tur de oras in Casablanca, veti vizita capitala Rabat, vestigiile arheologice romane de la Volubilis, orasele Meknes si Marrakech dar si faimoasa medina din Fez, inscrisa in patrimoniul UNESCO. De asemenea veti admira peisajele spectaculoase ale dunelor de nisip de la Merzouga si faimoasa citadela Ait Benhaddou. Veti pasi apoi pe teritoriul Tunisiei unde veti vizita medina din Tunis, ruinele faimosului oras antic Cartagina, pitorescul orase mediteranean Sidi Bou Said si nu in ultmul rand va veti relaxa la plaja in statiunea Hammamet.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup: min. 12 persoane
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
13 zile / 11 nopti
26 Mese incluse

10 Mic dejun, 1 Pranz, 9 Cina, 2 zile All Inclusive

2 tari

Maroc, Tunisia

Casablanca, Marrakech, Erfoud, Ouarzazate, Fez, Rabat, Meknes, Tunis, Hammamet

9 atractii de top

Casablanca, Marrakech, Ait Benhaddou, Ouarzazate, Erfoud, Fez, Volubilis, Rabat, Tunis

Viziteaza medina din Fez - o experienta fascinanta in cea mai mare Medina din lume - un labirint interminabil.|Alege sa faci o plimbarea cu camila in desertul Sahara pe dunele de la Merzouga pentru a vedea apusul.|Incerca mancarea traditionala tajine si cous cous.|Bea ceai de menta si invata de la localnici prepararea lui.|Daca ajungi in Maroc nu trebuie sa ratezi o baie cu aburi traditionala la un Hammam.

Best of Maroc & Tunisia 13 zile - septembrie 2019

Itinerar

ziua 1 Sosire In Casablanca

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul din Casablanca vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Casablanca, Tunis - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Casablanca

sosire in Casablanca
sosire in Casablanca

mese Cina
ziua 2 Casablanca - Marrakech

Vei face un tur al capitalei economice a Marocului. Pe traseu vei vedea Piata Centrala, Piata Mohamed al V-lea si Cartierul rezidential Anfa. Vei vizita Moscheea Hassan al II-lea si te vei plimba apoi in districtul Habous, situat in partea de sud a orasului, langa Palatul Regal, zona ce abunda in moschei, bai turcesti, piete, hoteluri si restaurante si unde vei admira arhitectura traditionala islamica in combinatie cu cea moderna.

Transfer din Casablanca la Marrakech.

 

INCLUS

 • Tur de oras Casablanca
 • Transfer Casablanca - Marrakech

CASABLANCA - MARRAKECH
CASABLANCA - MARRAKECH

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Marrakech

Vei face un tur al orasului Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului. Vei putea admira Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai reprezentative constructii in stil maur, care combina simplitatea cu luxul. Minaretul sau inalt de 77 metri este cu siguranta unul dintre obiectivele turistice impresionante din Marrakech. Mai apoi vei vizita Palatul Bahia dupa care vei vizita Gradinile Majorelle, gradini create de artistul francez Jacques Majorelle in anul 1923 si faimoase pentru nuantele de albastru apreciate si de faimosul designer Yves Saint Laurent, proprietar al domeniului in anii ’80.

 

INCLUS

 • Tur de oras Marrakech

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Marrakech - Ouarzazate - Erfoud

Vei calatori spre Erfoud via Ouarzazate trecand prin Pasul Tichka, situat la 2.260 m altitudine, de unde vei putea admira o priveliste impresionanta a lantului Muntilor Atlas.Vei vizita cea mai spectaculoasa fortareata din sudul Marocului, unde s-au turnat multe filme, cum ar fi Laurence of Arabia sau Gladiator, astazi inscrisa in patrimoniul UNESCO. Ait Benhaddou se afla pe Souss-Massa-Draa, pe o colina ce strajuieste raul Ouarzazate, pe fostul drum al caravanelor dintre Sahara si Marrakech.

 

INCLUS

 • Transfer Marrakech - Ait Benhaddou - Erfoud
 • Vizita Ait Benhaddou

MARRAKECH - OUARZAZATE - ERFOUD
MARRAKECH - OUARZAZATE - ERFOUD

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Erfoud - Midelt - Fez

Vei fi transferat astazi catre Fes. Vei trece prin Azou, un important centru de arta populara si Ifrane, o frumoasa statiune de ski cu arhitectura frantuzeasca.

 

INCLUS

 • Transfer Erfoud - Fes

ERFOUD - MIDELT - FEZ
ERFOUD - MIDELT - FEZ

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Fez

Vei explora orasul vechi Fez. Vei vizita Medina Fez el Bali, impresionanta pentru splendoarea si rafinamentul cladirilor sale. Vei descoperi aici cele mai frumoase sculpturi artizanale in lemn, gravuri in bronz, sculpturi policrome in piatra, moucharabies, coloane si decoratiuni sculptate. Dupa pranz te vei plimba si prin Souk Nejjarine, renumita piata unde se poate vedea si fantana cu acelasi nume cat si prin Mellah - cartierul evreiesc, considerat a fi cel mai mare din Maroc si avand cladiri in stil neoclasic.
Vei vizita Medersa Attarine, locatia unei scoli islamice, ce dateaza din secolul XIV si impresioneaza prin curtile interioare decorate cu coloane din marmura si alabastru.

 

INCLUS

 • Tur de oras Fez
 • Vizita Medersa Attarine

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Fez - Volubilis - Meknes - Rabat

Vei pleca spre Meknes, vechea Medina inconjurata de trei randuri de metereze, unde poate fi admirata Poarta Bab Mansour. Pe traseu vei poposi la ruinele romane de la Volubilis cu oprire pentru fotografii memorabile.

Vei face un tur al orasului Meknes, care va cuprinde Medina, cartierul evreiesc dar si spectaculoasa Poarta Bab Mansour.
Vei continua calatoria spe Rabat.
Vei face un tur al orasului Rabat in care vei vedea Mechouar - fortareata ce adaposteste Palatul Regal, Kasbahul Oudaya, splendidul Mausoleu Mohamed al V-lea si Turnul Hassan.

 

INCLUS

 • Transfer Fes - Volubilis - Meknes
 • Tur de oras Meknes
 • Transfer Meknes - Rabat
 • Tur de oras Rabat

FEZ - VOLUBILIS - MEKNES - RABAT
FEZ - VOLUBILIS - MEKNES - RABAT

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Rabat

Vei face un tur al orasului Rabat in care vei vedea Mechouar - fortareata ce adaposteste Palatul Regal, Kasbahul Oudaya, splendidul Mausoleu Mohamed al V-lea si Turnul Hassan.

 

INCLUS

 • Tur de oras Rabat

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Rabat - Casablanca, Maroc - Tunis, Tunisia

Vei fi transferat la aeroportul din Casablanca.
Zbor international Casablanca - Tunis.
La sosire pe aeroportul international din Tunis vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Casablanca
 • Bilet de avion pentru zbor international Casablanca - Tunis
 • Transfer aeroport - hotel Tunis

mese Mic dejun
ziua 10 Tunis - Cartagina - Sidi Bou Said - Hammamet

Vei fi transferat catre Hammamet iar pe traseu vei face cateva vizite.Vei vizita medina din Tunis, o medina tipic araba listata in Patrimoniul Mondial UNESCO inca din 1979. Aceasta se compune din nu mai putin de 700 de monumente ce includ palate, moschei, mausolee, medrese si fantani datand in timpul dinsatiilor Almohada si Hafsida.Vei vizita sitului arheologic Cartagina. Fostul oras antic Cartagina este situat in zona estica a Lacului Tunis, fiind in prezent o suburbie a orasului Tunis. Cu o vechime cosiderabila, orasul Cartagina a fost intemeiat in secolul al IX-lea i.e.n. de fenicieni cunoscand o lunga si infloritoare dezvoltare. Dupa 146 i.e.n. Cartagina devine colonie romana ajungand la fel de cunoscuta ca Roma, Alexandria sau Constantinopol. In anii 695-697 e.n., Cartagina crestina este asediata si distrusa de arabii musulmani veniti din Egipt si stabiliti deja de douazeci de ani la Kairwan, in sudul provinciei. Situl arheologic Cartagina este inscris pe Lista Patrimoniului Universal UNESCO din anul 1979.Vei face si o oprire in orasul Sidi Bou Said, situat la 20 km de Tunis, pe malul Marii Mediterane. Pitoreasca statiunea turistica aceasta a fost frecventata in trecut de personalitati precum Gustave Flaubert, Alphonse de Lamartine, André Gide, Simone de Beauvoir sau Paul Klee si se remarca prin arhitectura mediteraneeana cu influente andalze (fiind numit si micul "paradis alb si albastru" datorită culorilor predominante).

 

INCLUS

 • Transfer Tunis - Cartagina - Sidi Bou Said - Hammamet
 • Vizita Medina Tunis
 • Vizita Cartagina
 • Vizita Sidi Bou Said

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 11 - 12 Hammamet

In sejurul petrecut in statiunea turistica Hammamet te vei bucura de frumusetea plajelor si a peisajelor zonei. In Hammamet se pot practica diverse sporturi acvatice, se pot face vizite la obiective turistice. Iti recomandam o vizita in Parcul de distractii Carthage Land, vizitarea orasului Nabeul, o plimbare cu Vaporul Piratilor sau vizitarea vechii Medine.

 

mese All inclusive
ziua 13 Plecare Din Hammamet

Vei fi transferat de la hotelul din Hammamet la aeroportul international din Tunis.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Hammamet - aeroport Tunis

mese Mic dejun
9 locatii vizitate


Casablanca,
Marrakech,
Erfoud,
Ouarzazate,
Fez,
Rabat,
Meknes,
Tunis,
Hammamet

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 19.09.2019 ora 05:50; Sosire Istanbul 19.09.2019 ora 07:05; Turkish Airlines; durata 1:15 ✈ Plecare Istanbul 19.09.2019 ora 11:20; Sosire Casablanca 19.09.2019 ora 14:15; Turkish Airlines; durata 4:55 ✈ Plecare Casablanca 27.09.2019 ora 14:20; Sosire Tunis 27.09.2019 ora 16:55; Royal Air Maroc; durata 2:35 ✈ Plecare Tunis 01.10.2019 ora 10:55; Sosire Istanbul 01.10.2019 ora 15:45; Turkish Airlines; durata 2:50 ✈ Plecare Istanbul 01.10.2019 ora 18:45; Sosire Bucuresti 01.10.2019 ora 20:05; Turkish Airlines; durata 1:20.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

2 zile - All Inclusive

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Zile de odihna la plaja

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Maroc

Morocco tips

La ce sa te astepti in Maroc
 • Marocul este o destinatie ideala mai ales pentru cei curiosi, care apreciaza diferentele culturale si sunt deschisi la experiente noi. Trebuie stiut ca este o tara in curs de dezvoltare, iar facilitatile moderne sunt inca in constructie sau inexistente in multe locuri din afara marilor orase.
  In Maroc, stilul occidental de imbracaminte a devenit foarte popular. Hainele trebuie sa fie comode si usoare, din bumbac, potrivite anotimpului in care calatoriti. Fata de zonele turistice si orasele mari (Casablanca, Marrakech, Rabat) regulile de conduita privind vestimentatia, in zonele rurale, sunt destul de conservatoare unde ca sa nu ofensezi pe nimeni, trebuie sa porti haine decente (recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati), care sa iti acopere umerii si genunchii, fiind acceptate manecile scurte si pantalonii trei sferturi.
  Marocanii nu sunt foarte punctuali, desi sunt si activitati care se desfasoara dupa un program foarte strict (e.g. functionarea scolilor publice). Trenurile pot ajunge de multe ori cu intarziere, iar autobuzele nu au afisate orarele sau rutele, asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa soliciti informatii suplimentare de la sofer sau alti pasageri. Daca faci o invitatie la cina te poti astepta la o intarziere a musafirilor de cel putin o ora.
  Bauturile alcoolice sunt interzise de cultura islamica, totusi acestea sunt destul de usor de gasit pentru a fi cumparate, in orasele mari Fes, Marakech existand magazine ce comercializeaza bauturi alcoolice. In unele hoteluri sau restaurante turistice de asemenea se pot gasi bauturi alcoolice, insa este foarte des intalnita situatia in care hotelurile si restaurantele sa nu comercializeze aceste produse.
Viza
 • In Maroc viza se obtine la intrarea in tara, in urma completarii unui formular tip pe care il puteti gasi la fata locului. Nu exista taxa pentru obtinerea vizei, insa trebuie sa aveti la dumneavoastra un pasaport valabil minimum 6 luni de la data de plecare din Maroc. Perioada de sedere admisa pentru calatoriile fara vize este de 90 zile. 

Nume: Regatul Maroc

Capitala: Rabat

Asezare: Stat in nordul Africii, la Oceanul Atlantic in vest, Marea Mediterana in nord, marginita de Algeria si Sahara de Vest

Moneda: Dirham-ul marocan - MAD

Fus orar: UTC+0 /UTC+1

Sfaturi Tunisia

Tunisia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Cetatenii romani nu au nevoie de vize pentru calatorii turistice (durata maxima de sedere este90 de zile)

  Este obligatorie completarea la intrarea in tara a unui formular, in care se precizeaza scopul, durata, natura vizitei si domiciliul.

  Pentru informatii suplimentare despre conditiile de intrare si regimul de sedere in Tunisia, recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile tunisiene.

Nume: Republica Tunisia

Capitala: Tunis

Asezare: in nordul Africii, la Marea Mediterana, intre Algeria si Libia

Moneda: dinarul tunisian - TND

Fus orar: UTC+1

together for excellent journeys

Morocco, you steal my heart! Gabriela Oprea

Dupa ce vizitezi multe tari, de pe toate continentele, te gandesti ca este...

Morocco, you steal my heart!
Impresii Maroc - Aprilie 2019 Rodica

Un traseu bine ales, cu un ghid local excelent si un grup minunat cu care ne-am...

Impresii Maroc - Aprilie 2019
Maroc - un amestec de culoare, zgomot si miros - decembrie-ianuarie Cristina Obreja

Circuitul nostru a inceput cu orasul alb, Casablanca, orasul port al Marocului....

Maroc - un amestec de culoare, zgomot si miros - decembrie-ianuarie
Impresii Maroc - Aprilie 2018
Impresii Maroc - Aprilie 2018 Roxana

Roxana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta de Paste in Maroc....

Dear Morocco, I miss you already… - decembrie-ianuarie
Dear Morocco, I miss you already… - decembrie-ianuarie Yulicary Sarracent

O calatorie asa cum mi-am dorit. Pot sa spun acum ca totul a fost perfect, de la...

Impresii Maroc - Decembrie 2017
Impresii Maroc - Decembrie 2017 Flavia

O experienta de neuitat, organizata cu mult profesionalism de Eturia....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.857 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia