Vacante Madagascar

Eturia iti propune un circuit inedit in Madagascar si Mauritius. Vei explora Insula Rosie - Madagascar cu cele mai importante orase ale sale, dar mai ales zone naturale - parcuri sau rezervatii ale unuia dintre cele mai spectaculoase si unice ecosisteme de pe Terra. Patria boababilor, a vaniliei si a inconfundabililor lemurieni, Insula Madagascar fascineaza prin diversitatea floristica si faunistica, ce numara nu mai putin de 12 mii de specii de plante si animale unice in lume. In a doua parte a calatoriei te vei relaxa pe plajele tropicale ale Insulei Mauritius, denumita pe buna dreptate “Raiul pe Pamant”.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

16 zile / 13 nopti
2 tari: Mauritius, Madagascar

Antananarivo, Antsirabe, Ranomafana, Fianarantsoa, Ranohira, Ifaty, Tulear, Mauritius

19 Mese incluse

13 Mic dejun, 6 Cina

4 atractii de top

Antananarivo, Ranomafana, Isalo, Mauritius

Explore Madagascar & Mauritius, 16 zile - august 2018

Itinerar

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire La Antananarivo

La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer aeroport - hotel Antananarivo

sosire la ANTANANARIVO

mese Cina
ziua 3 Antananarivo - Ambatolampy - Antsirabe

Astazi vei vizita Parcul Lemurienilor aflat la 25 km de capitala Antananarivo. Aici vei putea observa 9 dintre speciile acestor primate.

Vei calatori spre sud catre Antsirabe, admirand peisajele dominate de orezarii si formatiuni de eroziune numite lavaka.
Vei face un tur in oraselul Ambatolampy, cunoscut pentru atelierele de reciclare a aluminiului.
Vei face un tur al orasului Antsirabe (“locul cu multa sare” in limba malgasa) a treia aglomerare urbana a tarii. Denumit “Vichyul malgas”, pentru izvoarele sale termale, orasul se caracterizeaza prin atmosfera inedita, plina de culoare pe care o poti descoperi plimbandu-te de-a lungul bulevardelor strajuite de palmieri la bordul unui pousse-pousse, o ricsa traditionala, specifica Madagascar-ului.

 

INCLUS

 • Vizita Parcul Lemurilor
 • Transfer Antananarivo - Antsirabe
 • Tur de oras Ambatolampy
 • Tur de oras Antsirabe

mese Mic dejun
ziua 4 Antsirabe - Ranomafana

Transfer catre Parcul National Ranomafana; pe traseu vei face o oprire in Ambositra.Vei vizita un atelier local din orasul Ambositra, oras renumit pentru mesterii sai, cei mai multi apartinand etnicilor Zafimaniry, specializati in sculptura in lemn.

 

INCLUS

 • Transfer Antsirabe - Ranomafana
 • Vizita atelier local Ambositra

ANTSIRABE - RANOMAFANA

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Ranomafana - Fianarantsoa

Vei explora Parcul National Ranomafana si vei descoperi numerosele specii de plante si animale endemice, intre care se numara si lemurienii galbeni, lemurienii de bambus si cei din specia sifaka.
Vei fi transferat catre orasul Fianarantsoa, capitala etnicilor Betsileo, un important centru al productiei de vin si al plantatiilor de orez.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Ranomafana
 • Transfer Ranomafana - Fianarantsoa

mese Mic dejun
ziua 6 Fianarantsoa - Ranohira, Parcul National Isalo

Vei face un scurt tur de oras in Fianarantsoa.Transfer din Fianarantsoa catre Parcul National Isalo. Pe traseu vei face o oprire in Ambalavao.In popasul facut in Ambalavao, centru comercial si mestesugaresc din sudul regiunii Betsileo, vei vizita o crama si un centru de producere artizanala a hartiei a carei proces de fabricare este vechi de mai bine de cinci secole. De asemenea vei face o oprire la o mica rezervatie situata la 12 km de Ambalavao pentru a observa lemurienii cu coada inelata (Lemur catta) in mediul lor natural.

 

INCLUS

 • Tur de oras Fianarantsoa
 • Transfer Fianarantsoa - Isalo
 • Tur de oras Ambalavao

FIANARANTSOA - RANOHIRA, PARCUL NATIONAL ISALO

mese Mic dejun
ziua 7 Ranohira, Parcul National Isalo

Vei face o incursiune in Parcul National Isalo. In functie de anduranta personala ghidul va stabili traseul de parcurs care este destul de dificil din cauza terenului. Vei face o oprire la o piscina naturala dupa care vei continua spre Canion des Singes, urmand ca mai apoi sa ajungi in Padurea Tapia.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Isalo

mese Mic dejun
ziua 8 Ranohira - Tulear - Ifaty

Vei calatori spre Tulear, iar pe traseu vei putea admira peisajele dominate de arbusti si de arbori de baobab dar si mormintele Mahafaly, adevarate mausolee in culori vii, decorate cu coarne de zebu (o specie de vita adusa aici in secolul al XVIII-lea de catre colonistii din Asia de sud-est) si completate de stancile carstice iesite din mare cu milioane de ani in urma.In Tulear vei vizita Gradina Botanica numita Arboretum. Gradina Botanica a fost creata in anul 1980 la initiativa unui biolog elvetian (Hermann Pétignat) si include numeroase specii de plante specifice partii de sud-vest a Insulei Madagascar despre care vei afla mai multe detalii de la un ghid specializatVei calatori catre statiunea Ifaty.

 

INCLUS

 • Transfer Ranohira - Tulear
 • Vizita Gradina Botanica Tulear
 • Transfer Tulear - Ifaty

mese Mic dejun
ziua 9 Ifaty

Vei petrece aceasta zi pe plajele din Ifaty bucurandu-te de soare sau de numeroasele sporturi nautice care se practica in zona. Pitorescul orasel Ifaty ofera turistilor iubitori ai marii o multime de oportunitati de a se bucura de timpul liber petrecut aici. Poti opta pentru scufundari, snorkeling, inot sau pur si simplu relaxare pe plajele scaldate de soare. De asemenea, poti alege sa faci o plimbare in larg, la bordul unei barci traditionale pescaresti Vezo. Daca doresti sa experimentezi ceva inedit, poti face o incursiune in padurea spinoasa, unde vei putea observa vegetatia luxurianta din sud, dominata de specii de euphorbia, baobabi, didieraceae sau aloe.

 

mese Mic dejun
ziua 10 Ifaty - Tulear - Antananarivo

Transfer din Ifaty catre aeroportul din Tulear.Zbor intern Tulear - Antananarivo.

La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Ifaty - aeroport Tulear
 • Bilet de avion pentru zbor intern Tulear - Antananarivo;
 • Transfer aeroport - hotel Antananarivo

mese Mic dejun
ziua 11 Antananarivo, Madagascar - Mauritius

Astazi vei vizita situl arheologic Ambohimanga ce include cele mai importante vestigii regale precoloniale ale Madagascarului. Aflate la 21 de km de capitala situl este parte a patrimoniului mondial UNESCO din anul 2001 fiind cel mai important și cel mai bine conservat monument al Regatului Madagascar si precursorului sau, Regatul Imerina. Situl include resedinte si morminte ale mai multor conducatori din diferite perioade istorice si are o mare insemnatate pentru locuitorii malgasi.

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo.
Zbor international Antananarivo - Mauritius.
La sosirea pe aeroportul din Mauritius vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Ambohimanga
 • Transfer hotel - aeroport Antananarivo
 • Bilet de avion pentru zbor international Antananarivo - Mauritius;
 • Transfer aeroport - hotel Mauritius

ANTANANARIVO, Madagascar - MAURITIUS
ANTANANARIVO, Madagascar - MAURITIUS
ANTANANARIVO, Madagascar - MAURITIUS

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 - 14 Mauritius

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Mauritius, bucurandu-te de atmosfera exotica. Programul este liber. Mauritius este o combinatie spectaculoasa de vegetatie tropicala, cu munti abrupti de origine vulcanica, lacuri vulcanice si plaje cu nisipuri de un alb stralucitor marginite de apele limpezi de culoare turcoaz ale Oceanului Indian, resorturi colorate cu gradini luxuriante pline de flori exotice parfumate. Insula ofera o larga paleta de activitati: pot fi facute tururi pe insula, croaziere pe mare, poti face shopping, te poti distra in localurile de pe plaja.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 15 Plecare Din Mauritius

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mauritius.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Mauritius

mese Mic dejun
ziua 16 Sosire In Bucuresti

 

8 locatii vizitate


Antananarivo,
Antsirabe,
Ranomafana,
Fianarantsoa,
Ranohira,
Ifaty,
Tulear,
Mauritius

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 06.08.2018 ora 21:40; Sosire Istanbul 06.08.2018 ora 23:00; Turkish Airlines; durata 1:20 ✈ Plecare Istanbul 07.08.2018 ora 01:55; Sosire Antananarivo 07.08.2018 ora 14:30; Turkish Airlines; durata 12:35 ✈ Plecare Tulear 15.08.2018 ora 16:40; Sosire Antananarivo 15.08.2018 ora 17:45; Air Madagascar; durata 1:05 ✈ Plecare Antananarivo 16.08.2018 ora 16:00; Sosire Mauritius 16.08.2018 ora 18:45; Air Madagascar; durata 1:45 ✈ Plecare Mauritius 20.08.2018 ora 20:05; Sosire Istanbul 21.08.2018 ora 04:45; Turkish Airlines; durata 9:40 ✈ Plecare Istanbul 21.08.2018 ora 07:10; Sosire Bucuresti 21.08.2018 ora 08:30; Turkish Airlines; durata 1:20.

Sfaturi Madagascar

Madagascar tips

Viza
 • Cetatenii romani pot intra pe teritoriul Republicii Madagascar in baza unei vize valabile.
  Vizele se obtin la sosire pe aeroport.
  Inainte de aterizare turistii vor primi un formular de debarcare/carte de débarquement/disembarkation card si un formular emis de Ministerul Sanatatii Publice, pe care le vor completa (se cer detalii personale - nume, prenume, data nasterii, adresa de domiciliu, apoi adresa la care vor locui pe perioada sederii in Madagascar, numarul zborului si numele companiei aeriene, eventuale probleme medicale).
  Turistii vor prezenta  aceste formulare impreuna cu pasaportul la ghiseul de eliberare a vizelor din aeroport.
  Important: Verificati ca perioada sederii inscrisa in pasaport de ofiterul vamal (X jours) sa coincida cu numarul de zile care vor fi petrecute in Madagascar.
  Taxa viza in functia de perioada sederii:
  Viza 30 zile, single entry: 30 €.
  Viza 60 zile, single entry: 60 €.
  Viza 30 zile, multiple entry: 80 €.
  Viza 60 zile, multiple entry 80 €.

Nume: Republica Madagascar

Capitala: Antananarivo

Asezare: Stat insular situat in sud - estul tarmului Africii in Oceanul Indian la est de Mozambic

Moneda: Ariary - MGA

Fus orar: UTC +3

Sfaturi Mauritius

Mauritius tips

Family Experience cu Cosmin Stan in Dubai & Mauritius
La ce sa te astepti in Mauritius
 • Delictele marunte sunt comune si este recomandabil sa va protejati lucrurile personale cu precadere in zonele frecventate de turisti (Port Louis, Grand Baie si Flic en Flac).
Viza
 • Cetatenii romani pot intra pe teritoriul acestei tari, fara viza, pentru o perioada de 90 de zile intr-un interval de 6 luni.

Nume: Republica Mauritius

Capitala: Port Louis

Asezare: Stat insular situat la est de Africa, in sud - vestul Oceanului Indian, la est de Madagascar

Moneda: Rupia mauritiana - MUR

Fus orar: UTC +4

together for excellent journeys

Impresii Mauritius - Aprilie 2019 Adriana

A fost o experienta placuta, am cunoscut o cultura cu totul aparte,am vizitat...

Impresii Mauritius - Aprilie 2019
Grija si rasfat in Mauritius - Martie 2019 Raluca

Dupa un zbor destul de lung, dar in conditii foarte bune, am ajuns pe una dintre...

Grija si rasfat in Mauritius - Martie 2019
Impresii Mauritius - Mai 2018 Monica

O insula de vis in care ne dorim sa revenim!
Multumiri doamnei Cristina...

Impresii Mauritius - Mai 2018
Impresii Mauritius - Martie 2018
Impresii Mauritius - Martie 2018 Alina

Mauritius este un paradis tropical, destinatia perfecta pentru luna de miere sau...

Impresii Mauritius - Decembrie 2017
Impresii Mauritius - Decembrie 2017 Szende

Mauritius este o insula colorata, cu plaje frumoase, cu munti, cu cascade. Nu...

Impresii Mauritius - Noiembrie 2017
Impresii Mauritius - Noiembrie 2017 Sinziana

A fost o experienta cu adevarat minunata! Multumim Andreei pentru dedicare si...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 33.464 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia