Vacante Japonia

Iti propunem sa descoperi Japonia autentica, urmand un itinerar mai deosebit si admirand pe indelete obiective fascinante, ce vorbesc despre istoria, cultura si traditiile japoneze. Vei incepe circuitul in ultramoderna metropola Osaka, apoi vei continua cu Naruto si Kotohira, unde vei fi cazat intr-un ryokan. Te vei bucura de o plimbare cu barca prin defileul Oboke si vei invata sa gatesti faimosii taitei Udon la Nakano Udon School in Takamatsu. Vei face apoi o incursiune prin Castelul Himeji, vei vizita stravechea capitala a Japoniei medievale, Nara, iar la final vei poposi in pitorescul oras Kyoto, unde te vei plimba pe urmele gheiselor, in renumitul cartier Gion.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
11 zile / 9 nopti
11 Mese incluse

9 Mic dejun, 1 Pranz, 1 Cina

Tara

Japonia

Naruto, Kotohira, Takamatsu, Himeji, Okayama, Kobe, Nara, Kyoto, Osaka

4 atractii de top

Osaka, Castelul Himeji, Nara, Kyoto

Authentic Japan, 11 zile - noiembrie 2019

Itinerar

ziua 1: 05.11.2019 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2: 06.11.2019 Sosire In Osaka

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din Osaka.
Vei face o vizita in cartierul Dotonbori din Osaka, un must-see pentru cunoscatorii in materie de gastronomie. Vei gasi aici o sumedenie de restaurante atragatoare si vei putea servi chiar si preparatele pentru care bucataria japoneza a devenit celebra: peste otravitor puffer si tacoyaki.
Vei vizita Umeda Sky Building; cele doua cladiri cu inaltimea de 170 de metri, sunt unite la nivelele 39 si 40 printr-o platforma suspendata, care ofera o priveliste panoramica asupra orasului.
Vei vizita unul dintre renumitele castele ale Japoniei, Castelul Osaka (Osakajo), care a jucat un important rol in unificarea Japoniei in Perioada Azuchi Momoyama.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Osaka - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Osaka
 • Vizita Cartierul Dotonbori
 • Vizita Umeda Sky Building
 • Vizita Castelul Osaka

sosire in osaka
sosire in osaka

ziua 3: 07.11.2019 Osaka - Insula Awaji - Naruto

Vei pleca spre Naruto, iar pe traseu vei poposi pe Insula Awaji. Vei traversa cel mai lung pod suspendat din lume, Akashi Kaikyo Bridge, cunoscut si sub numele de Pearl Bridge. Avand o lungime de 3911m, podul traverseaza stramtoarea Akashi, asigurand legatura dintre insulele Honshu si Awaji.Vei vizita complexul Yumebutai, complex ce si-a deschis portile in anul 2000 din dorinta nativa a japonezilor de a trai in armonie cu natura. Aici vei experimenta comuniunea armonioasa a elementelor naturale precum: apa, vant, umbre, lumina, cer si vei admira constructii moderne care se incadreaza perfect in cadrul natural.Vei vizita Muzeul Awaji Ningyo-za, unde vei urmari si un spectacol Joruri. Ningyo-joruri inseamna "naratiune cu papusi" si este o forma de teatru traditional japonez, alaturi de kaburi, cu o vechime de peste 400 ani. Exista un narator, numit tayu si trei papusari, care pun in scena piesa, manevrand o papusa. Se creeaza un spectacol surprinzator, emotiile transmise parand chiar “mai reale” decat cele transmise de actori in mod obisnuit.Vei face o scurta croaziera in stramtoarea Naruto, ce leaga Insula Awaji de Prefectura Tokusima. Stramtoarea are doar 1.3 km lungime si este cunoscuta pentru imensele vartejuri de apa ce se formeaza aici, datorita intalnirii dintre doua valuri mareice. 

 

INCLUS

 • Transfer Osaka - Insula Awaji - Naruto
 • Vizita Complexul Yumebutai
 • Vizita Muzeul Awaji Ningyo-za

OSAKA - INSULA AWAJI - NARUTO
OSAKA - INSULA AWAJI - NARUTO

mese Mic dejun
ziua 4: 08.11.2019 Naruto - Kotohira

Dupa micul dejun vei pleca spre Kotohira.Vei vizita Templul Ryozenji, primul templu de-a lungul drumului de pelerinaj Shikoku. Drumul dureaza in jur de 2 luni, pe jos, in timpul pelerinajului vizitandu-se 88 de temple asociate cu Kobo Daishi, fondatorul budismului Shingon.Vei vizita Castelul Marugame, cunoscut si sub denumirea de Castelul Kameyama. Pozitionarea sa pe un deal este propice pentru a avea o vedere de ansamblu asupra orasului Marugame, dar ofera si o priveliste strategica asupra Marii Seto, lucru foarte util in trecut. Castelul este unul dintre cele 12 castele care a supravietuit perioadei post feudale (dupa 1868) si care si-a pastrat constructiile originale intacte.Vei participa la o lectie de gatit in stil japonez si vei invata sa prepari taiteii Udon. La final vei servi pranzul, savurand preparatele pregatite de tine.Vei vizita unul dintre sanctuarele japoneze dedicate marinarilor si activitatilor maritime - Sanctuarul Shinto Konpira. Complexul este accesibil prin parcurgerea celor 785 trepte de piatra, ce conduc catre sanctuarul principal.

 

INCLUS

 • Transfer Naruto - Kotohira
 • Vizita Templul Ryozenji
 • Vizita Castelul Marugame
 • Vizita Sanctuarul Konpira

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5: 09.11.2019 Kotohira - Oboke - Takamatsu

Vei fi transferat spre Takamatsu, via Oboke. Vei traversa podul suspendat Kazura, care in trecut reprezenta singura cale de acces a locuitorilor si bunurilor, de pe un versant pe altul al vaii Iya. Existau 13 astfel de poduri care traversau valea, in prezent ramanand doar 3, dintre care Kazura este cel mai mare si mai popular, fiind suspendat la o inaltime de 14m deasupra raului Iya. Podul este ancorat la ambele capete de niste cedri inalti si poate fi traversat doar intr-un sens, privelistea fiind spectaculoasa. In continuare vei face o plimbare cu barca prin defileul Oboke, admirand spectacolul inegalabil al naturii.Dupa-amiaza vei vizita Templul Zentsu-ji, obiectiv foarte important in cultura japoneza, fiind construit in locul unde s-a nascut si a crescut calugarul buddhist Kobo Daishi - figura de referinta in religia buddhista japoneza. Aripa de est a templului a fost ridicata chiar de acesta, ulterior celei vestice.Vei admira Gradina Ritsurin, una dintre cele mai frumoase gradini japoneze, ce dateaza din perioada Edo. Vei descoperi aici stilul inconfundabil si arta de a amenaja spatii exterioare intr-o armonie deplina, pentru care japonezii sunt cunoscuti in intreaga lume.

 

INCLUS

 • Transfer Kotohira - Oboke - Takamatsu
 • Vizita Templul Zentsu-ji
 • Vizita Gradina Ritsurin

mese Mic dejun
ziua 6: 10.11.2019 Takamatsu - Okayama - Himeji

Vei ajuge apoi in zona Yoshima Parking pentru a admira gigantul pod Seto Ohashi, constituit dintr-o serie de mai multe poduri duble, ce leaga Okayama de Kagawa si traverseaza cinci insulite mai mici aflate in Marea Interioara Seto.Vei vizita Castelul Okayama, cunoscut si sub numele de Castelul-cioara datorita exteriorului negru, a fost construit in 1597 in stilul Azuchi-Momoyama. Constructia originala a fost distrusa in ultimul an din Cel de-al Doilea Razboi Mondial, insa a fost reconstruit in anul 1966. Castelul este localizat pe malul Raului Asahi.Vei vizita una dintre cele 3 cele mai frumoase gradini din Japonia, Okayama Korakuen. Finalizata in 1700, Gradina Korakuen si-a pastrat pana in zilele noastre aspectul original din perioada Edo. In trecut in gradina erau primiti musafirii importanti ai regalitatii, insa si spatiu de relaxare pentru lordul feudal - fiind deschisa si pentru public in unele zile. Gradina Korakuen a fost distrusa partial in anul 1934, din cauza inundatiilor si in anul 1945 din cauza bombardamentelor din cel de-al doilea Razboi Mondial, insa a fost restaurata conform picturilor si diagramelor din perioada Edo.Vei vizita Cartierul Vechi Kurashiki Bikan, una dintre cele mai importante si bine pastrate locatii din Japonia in ceea ce priveste cladirile vechi, construite in stil traditional. Kurashiki a prosperat in anii 1600, fiind un important centru al transporturilor de bunuri, iar in prezent pastreaza atmosfera de odinioara, in armonie cu viata de zi cu zi.Vei face o vizita la Muzeul de Arta Ohara, primul muzeu de arta vestica din Japonia. Galeria principala contine opere de arta ale celor mai mari pictori, precum: Gauguin, Picasso, El Greco, Modigliani sau Pollock.Dupa-amiaza vei continua calatoria spre Himeji, iar pe traseu vei explora orasul Okayama.

 

INCLUS

 • Vizita Yoshima Parking si Podul Seto Ohashi
 • Vizita Castelul Okayama
 • Vizita Gradina Korakuen
 • Vizita Cartierul Vechi Kurashiki Bikan
 • Vizita Muzeul de Arta Ohara
 • Transfer Takamatsu - Okayama - Himeji

mese Mic dejun
ziua 7: 11.11.2019 Himeji - Kobe

Vei vizita Castelul Himeji, monument listat in patrimoniul UNESCO din anul 1993, reprezentativ pentru arhitectura feudala traditionala japoneza. Castelul este cel mai mare si totodata cel mai vizitat din Japonia.Vei vizita Gradinile Koko-en, un complex format din noua gradini traditionale japoneze, proiectate in diverse stiluri ale perioadei Edo. Te vei plimba prin gradina cu flori, gradina de bambus, gradina care gazduieste o casa dedicata ceremoniei ceaiului si vei poposi pe malul iazului pentru a admira o mica cascada. Koko-en a fost proiectata recent de unii dintre artistii peisagisti de top ai Japoniei.Vei fi transferat spre Kobe.Vei vizita Muzeul Kiku Musamune, o distilerie de sake cu traditie, ce producea una dintre cele mai apreciate varietati de sake din lume. Pretiosul lichid a fost produs artizanal pentru mai bine de patru secole in conditii climatice optime, favorizate de vanturile reci din nord si de structura sa din lemn cu expunere est-vest. La final vei avea si o degustare de sake.In Kobe vei vizita cartierul Kitano Ijinkan-gai renumit pentru vilele sale cu o arhitectura vestica. Aici vei vizita doua case inedite, Weathercock si Uroko. Casa Weathercock a fost construita de catre afaceristul german si este singura casa construita din caramida din oras. Casa Uroko este cea mai scumpa casa de inchiriat, iar in interior pot fi admirate obiecte artizanale de o valoare inestimabila.

 

INCLUS

 • Vizita Castelul Himeji
 • Vizita Gradina Koko-en Himeji
 • Transfer Himeji - Kobe
 • Vizita Muzeul Kiku Masamune
 • Vizita cartierul Kitano Ijinkan-gai

HIMEJI - KOBE

mese Mic dejun
ziua 8: 12.11.2019 Kobe - Nara - Kyoto

Vei vizita Templului Todai-ji (Marele Templu Rasaritean) din Nara, care, impreuna cu templele sale auxiliare, celebreaza introducerea religiei budiste. Deschis in 752, templul are cea mai mare structura de lemn din lume concentrat sub un singur acoperis. Acesta protejeaza o alta constructie colosala: cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone si are o inaltime de 15 m. Te vei plimba in Parcul Nara, deschis in anul 1880, remarcabil pentru populatia de peste 1200 de caprioare care cutreiera liber aleile sale. Caprioarele sunt considerate mesagerii zeilor in religia shintoista.Vei vizita Sanctuarul Kasuga ce a apartinut familiei Fujiwara, celebru pentru felinarele sale din piatra si bronz.

 

INCLUS

 • Vizita Parcul Nara & Templul Todaiji
 • Vizita Kasuga Taisha

KOBE - NARA - KYOTO
KOBE - NARA - KYOTO

mese Mic dejun
ziua 9: 13.11.2019 Kyoto

Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu.
Vei face o vizita la splendidul Castel Nijo, construit in anul 1603.
Vei incerca sa inveti si sa deprinzi una dintre artele esentiale ale Japoniei: caligrafia. Iti vor fi prezentate instrumentele de pictat, ti se va povesti istoria caligrafiei, dupa care vei exersa litere din alfabetul kanji, vei scrie cuvinte preferate si te vei relaxa intr-o atmosfera tipic japoneza.
Vei vizita Templul Fushimi Inari. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari. Altarul de la baza, Fushimi Inari, a fost fondat in 711.

 

INCLUS

 • Vizita Templul Kinkaku-ji
 • Vizita Castelul Nijo
 • Curs caligrafie
 • Vizita Templul Fushimi Inari Kyoto

KYOTO
KYOTO

mese Mic dejun
ziua 10: 14.11.2019 Kyoto

Vei vizita Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), unul dintre cei 21 de finalisti in competitia celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului aflata la 13 metri inaltime i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului dar si cel mai aglomerat.
Vei face o plimbare in Districtul Higashiyama, care incanta prin multitudinea de magazine de suveniruri.
Vei vizita cartierul Gion, renumitul district al ghesielor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden - Memoriile unei Gheise. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.

 

INCLUS

 • Vizita Templul Kiyomizu-dera Kyoto
 • Vizita Cartierul Higashiyama
 • Vizita Cartierul Gion Kyoto

KYOTO
KYOTO

mese Mic dejun
ziua 11: 15.11.2019 Plecare Din Kyoto

Vei fi transferat din Kyoto la aeroportul din Osaka.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Kyoto - aeroport Osaka

mese Mic dejun
9 locatii vizitate


Naruto,
Kotohira,
Takamatsu,
Himeji,
Okayama,
Kobe,
Nara,
Kyoto,
Osaka

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 05.11.2019 ora 06:00; Sosire Amsterdam 05.11.2019 ora 08:05; KLM; durata 03:05 ✈ Plecare Amsterdam 05.11.2019 ora 14:25; Sosire Osaka 06.11.2019 ora 09:30; KLM; durata 11:05 ✈ Plecare Osaka 15.11.2019 ora 11:00; Sosire Amsterdam 15.11.2019 ora 15:00; KLM; durata 12:00 ✈ Plecare Amsterdam 15.11.2019 ora 20:45; Sosire Bucuresti 16.11.2019 ora 00:30; KLM; durata 02:45.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Japonia

Japan tips

La ce sa te astepti in Japonia
 • Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca sunteti atenti cu cheltuielile. Si puteti fi siguri ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti veti obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.
Viza
 • Cetatenii romani, posesori ai unui pasaport simplu/simplu electronic, pot intra si ramane pe teritoriul Japoniei, fara viza, pentru o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data primei deplasari.
  In situatia in care cetateanul roman care intra in arhipelag detine o viza de lunga sedere sau permis de resedinta, cerinta este ca pasaportul sa fie valabil la momentul intrarii.
  Pentru cetatenii care doar tranziteaza arhipelagul, pasaportul trebuie sa fie valabil la momentul efectuarii tranzitului.

Nume: Japonia

Capitala: Tokyo

Asezare: Stat insular in estul Asiei, arhipelag intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei, pozitionat la est de Peninsula Coreea

Moneda: Yen - JPY

Fus orar: UTC +9

together for excellent journeys

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie Denisa Kelly

Ce inseamna o calatorie in Japonia? Dar in Coreea de Sud? Cum suna o calatorie...

Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Violeta

Locurile sunt minunate. Programul a fost foarte bine conceput si pus la punct....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019 Vasile

Ne-am intors cu bine din excursia in Japonia. Excursia a decurs in conditii...

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Gavrila

Gavrila ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China si Japonia....

Vacanta in Japonia - Sarbatoarea ciresilor infloriti - Aprilie 2019
Vacanta in Japonia - Sarbatoarea ciresilor infloriti - Aprilie 2019 Carmela

O experienta inedita, mult asteptata si dorita, o vacanta de neuitat pe care as...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.857 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia