Vacante Japonia

Te invitam sa descoperi Japonia traditionala si autentica: itinerarul incepe in modernul oras Osaka si se termina in capitala Tokyo, iar pe parcurs vei vizita orase traditionale precum Kanazawa si Takayama, vei face o vizita la celebrul Munte Fuji si vei admira fermecatorul oras Kyoto.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
12 zile / 10 nopti
11 Mese incluse

10 Mic dejun, 1 Cina

Tara

Japonia

Osaka, Kyoto, Nara, Kanazawa, Shirakawa, Takayama, Hakone, Matsumoto, Tokyo, Muntele Fuji

9 atractii de top

Osaka, Nara, Kyoto, Kanazawa, Shirakawa, Takayama, Matsumoto, Hakone, Muntele Fuji

Zoltan

Direct Sales Manager

031.9998

Authentic Japan - iunie 2020 - cu Valentina Pavel

Itinerar

ziua 1: 10.06.2020 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2: 11.06.2020 Sosire In Osaka

La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din Osaka.
Vei vizita Umeda Sky Building; cele doua cladiri cu inaltimea de 170 de metri, sunt unite la nivelele 39 si 40 printr-o platforma suspendata, care ofera o priveliste panoramica asupra orasului.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Osaka, Tokyo - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Osaka
 • Vizita Umeda Sky Building

sosire in osaka
sosire in osaka

ziua 3: 12.06.2020 Osaka - Nara - Kyoto

Vei fi transferat in Nara.
Vei vizita Templului Todai-ji (Marele Templu Rasaritean) din Nara, care, impreuna cu templele sale auxiliare, celebreaza introducerea religiei budiste. Deschis in 752, templul are cea mai mare structura de lemn din lume concentrat sub un singur acoperis. Acesta protejeaza o alta constructie colosala: cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone si are o inaltime de 15 m. Te vei plimba in Parcul Nara, deschis in anul 1880, remarcabil pentru populatia de peste 1200 de caprioare care cutreiera liber aleile sale. Caprioarele sunt considerate mesagerii zeilor in religia shintoista.
Din Nara vei fi transferat la Kyoto.

 

INCLUS

 • Transfer Osaka - Nara
 • Vizita Parcul Nara & Templul Todaiji
 • Transfer Nara - Kyoto

OSAKA - NARA - KYOTO
OSAKA - NARA - KYOTO

mese Mic dejun
ziua 4: 13.06.2020 Kyoto

Vei pleca intr-un un tur de oras pentru a descoperi Kyoto, capitala culturii traditionale si scena a numeroase evenimente importante care au schimbat istoria Japoniei.
Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu.
Vei vizita Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), unul dintre cei 21 de finalisti in competitia celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului aflata la 13 metri inaltime i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului dar si cel mai aglomerat.
Vei vizita Templul Fushimi Inari. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari. Altarul de la baza, Fushimi Inari, a fost fondat in 711.

 

INCLUS

 • Tur de oras Kyoto
 • Vizita Templul Kinkaku-ji
 • Vizita Templul Kiyomizu-dera Kyoto
 • Vizita Templul Fushimi Inari Kyoto

KYOTO
KYOTO

mese Mic dejun
ziua 5: 14.06.2020 Kyoto

Ziua de astazi este libera pentru a explora pe cont propriu Kyoto si imprejurimile. Poti admira templele si gradinile inverzite sau te poti relaxa in cafenele si ceainariile tipic japoneze.

 

mese Mic dejun
ziua 6: 15.06.2020 Kyoto - Kanazawa

Te vei deplasa pe jos pana la gara din Kyoto, unde te vei imbarca in trenul catre Kanazawa. Transferul va dura aproximativ 3 ore.

In Kanazawa vei vizita una dintre cele mai frumoase gradini japoneze, Kenroku-En sau Gradina celor Sase Atribute, care dateaza din anul 1620. Bazele ei au fost puse de membrii clanului Maeda, fosti proprietari ai domeniului Kaga. Gradina este situata in preajma portilor castelului Kanazawa, fiind candva gradina exterioara a acestuia si intinzandu-se pe o suprafata de peste 11 ha. Numele gradinii a fost inspirat de o cronica scrisa de poetul chinez Li Gefei, intitulata Gradinile Luoyang datorita celor sase atribute ale unui peisaj ideal pe care le respecta: spatialitate, izolare, creatie, vechime, canale interioare si priveliste.
In continuare vei vizita Omicho Market, cea mai mare piata din Kanazawa inca din perioada Edo. Astazi piata adaposteste peste 200 de magazine unde poti gasi de la mancare proaspata pana la imbracaminte si suveniruri.
Vei vizita apoi casa de samurai Nomura, o constructie traditionala japoneza cu artefacte din perioada Edo, unde, daca doresti, poti participa la o ceremonie a ceaiului (optional).

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Kyoto - Kanazawa
 • Tur de oras Kanazawa

KYOTO - KANAZAWA
KYOTO - KANAZAWA

mese Mic dejun
ziua 7: 16.06.2020 Kanazawa - Shirakawago - Takayama

Vei fi transferat catre Shirakawago, iar durata transferului va fi de aproximativ 1 ora. In Shirakawago vei petrece jumatate de zi, dupa care vei continua drumul spre Takayama.Vei vizita satul Shirakawago unde vei putea admira constructiile in stil Gassho-Zukuri (sau Minka), ce se traduce prin “maini impreunate”. Zona este inclusa in lista patrimoniului UNESCO. Aceste case traditionale japoneze apartin categoriilor sociale nerazboinice: agricultori, mestesugari, comercianti. Usor de recunoscut dupa forma acoperisului inalt de stuf, acest tip de case este unic in lume, fiind perfect adaptate zonelor cu precipitatii bogate.Dis de dimineata vei vizita piata locala din Tkayama, unde vei avea parte de o experienta autentica, printre localnicii care isi fac cumparaturile aici. Vei face apoi o scurta plimbare pe strada pietonala Kami Sannomachi, cea mai veche parte a orasului.

 

INCLUS

 • Transfer Kanazawa - Shirakawago - Takayama
 • Tur Shirakawago
 • Tur Takayama

KANAZAWA - SHIRAKAWAGO - TAKAYAMA
KANAZAWA - SHIRAKAWAGO - TAKAYAMA

mese Mic dejun
ziua 8: 17.06.2020 Takayama - Matsumoto - Hakone

Vei vizita piata locala Miyagawa, de unde vei putea achizitiona nu doar obiecte de artizanat, obiecte lucrate manual, suveniruri, dar si produse alimentare locale.Vei fi transferat catre Hakone.Seara vei servi cina la restaurantul ryokanului la care vei fi cazat, in stil traditional japonez.

 

INCLUS

 • Vizita Piata Miyagawa
 • Transfer Takayama - Hakone
 • Cina traditionala Hakone

TAKAYAMA - MATSUMOTO - HAKONE
TAKAYAMA - MATSUMOTO - HAKONE

mese Mic dejun, Cina
ziua 9: 18.06.2020 Hakone - Muntele Fuji - Tokyo

Vei urca cu telecabina in varful muntelui Komagatake. Traseul este superb, iar din telecabina se poate vedea Mt. Fuji si lantul muntilor Hakone pe partea stanga, Odawara, Yokohama si Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko in spate.
Vei face o plimbare pe Lacul Ashi, intre portul Hakonemachi si Togendai, situat la 741 m altitudine.
Din Hakone vei fi transferat catre Tokyo.

 

INCLUS

 • Tur Muntele Komagatake cu telecabina
 • Transfer Hakone - Tokyo

HAKONE - MUNTELE FUJI - TOKYO
HAKONE - MUNTELE FUJI - TOKYO

mese Mic dejun
ziua 10: 19.06.2020 Tokyo

Astazi vei face un tur al orasului Tokyo.
Vei face o vizita in Piata de peste Tsukiji, recunoscuta ca fiind una din cele mai mari piete de peste din lume, manipuland peste 2.000 de tone de produse marine pe zi. Piata este impartita in doua zone: cea interioara, unde se afla piata angro, unde pestele este procesat si cea exterioara, locul unde se gasesc restaurante, produse de vanzare - peste si fructe de mare, unelte si articole de pescuit. Turistii vin dimineata aici in numar mare, savurand spectacolul, atmosfera vibranta si freamatul matinal continuu.Vei vizita Edo Tokyo Hakubutsukan, un muzeu aflat in cartierul Ryogoku si care ilustreaza prin exponatele sale istoria de 400 de ani a orasului Tokyo (cunoscut sub numele Edo pana in 1869). Muzeul este gazduit intr-o cladire cu o arhitectura unica, inspirata de stilul kurazukuri de constructie a depozitelor.Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade.

 

INCLUS

 • Tur de oras Tokyo
 • Vizita Piata de peste Tsukiji
 • Vizita Muzeul Edo Tokyo
 • Vizita Templul Asakusa Kannon Senso-ji

TOKYO
TOKYO

mese Mic dejun
ziua 11: 20.06.2020 Tokyo

Ziua este libera pentru a descoperi pe cont propriu frumusetile capitalei japoneze - Tokyo.

 

mese Mic dejun
ziua 12: 21.06.2020 Plecare Din Tokyo

Vei fi transferat la aeroportul din Tokyo.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Tokyo

mese Mic dejun
10 locatii vizitate


Osaka,
Kyoto,
Nara,
Kanazawa,
Shirakawa,
Takayama,
Hakone,
Matsumoto,
Tokyo,
Muntele Fuji

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 10.06.2020 ora 07:00; Sosire Amsterdam 10.06.2020 ora 08:55; KLM; durata 2:55 ✈ Plecare Amsterdam 10.06.2020 ora 14:40; Sosire Osaka 11.06.2020 ora 08:55; KLM; durata 11:15 ✈ Plecare Tokyo 21.06.2020 ora 10:20; Sosire Amsterdam 21.06.2020 ora 15:00; KLM; durata 11:40 ✈ Plecare Amsterdam 21.06.2020 ora 20:55; Sosire Bucuresti 22.06.2020 ora 00:35; KLM; durata 2:40.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

Transferuri

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Japonia

Japan tips

La ce sa te astepti in Japonia
 • Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca sunteti atenti cu cheltuielile. Si puteti fi siguri ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti veti obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.
Viza
 • Cetatenii romani, posesori ai unui pasaport simplu/simplu electronic, pot intra si ramane pe teritoriul Japoniei, fara viza, pentru o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data primei deplasari.
  In situatia in care cetateanul roman care intra in arhipelag detine o viza de lunga sedere sau permis de resedinta, cerinta este ca pasaportul sa fie valabil la momentul intrarii.
  Pentru cetatenii care doar tranziteaza arhipelagul, pasaportul trebuie sa fie valabil la momentul efectuarii tranzitului.

Nume: Japonia

Capitala: Tokyo

Asezare: Stat insular in estul Asiei, arhipelag intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei, pozitionat la est de Peninsula Coreea

Moneda: Yen - JPY

Fus orar: UTC +9

together for excellent journeys

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie Denisa Kelly

Ce inseamna o calatorie in Japonia? Dar in Coreea de Sud? Cum suna o calatorie...

Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Violeta

Locurile sunt minunate. Programul a fost foarte bine conceput si pus la punct....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019 Vasile

Ne-am intors cu bine din excursia in Japonia. Excursia a decurs in conditii...

Asia la superlativ: China si Japonia - partea a II-a
Asia la superlativ: China si Japonia - partea a II-a Sabrina Stasencu

In 2018 am fost pentru a doua oara in China si pentru prima oara in Japonia. La...

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Gavrila

Gavrila ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China si Japonia....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.038 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia