Vacante Israel

Eturia va propune o calatorie unica in Israel, una dintre cele mai surprinzatoare si diversificate destinatii turistice ale Orientului Apropiat cu o mare bogatie culturala si istorica, in care veti vedea si fata iudaica a acestei tari, dincolo de consacratele vestigii religioase. Veti descoperi atat capitala Ierusalim, cat si centrul diplomatic Tel Aviv si va veti relaxa in Tiberias, recunoscuta statiune de la Marea Galileei.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
10 zile / 9 nopti
12 Mese incluse

10 Mic dejun, 2 Cina

Tara

Israel

Tel Aviv, Tiberias, Ierusalim, Nazaret, Jaffa

2 atractii de top

Tel Aviv, Ierusalim

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

Discover Israel - mai 2020

Itinerar

ziua 1 Sosire In Tel Aviv

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

La sosirea pe aeroportul Ben Gurion vei fi intampinat de reprezentantul nostru local care iti va asigura transferul la hotelul din Tel Aviv.
Vei vizita orasul Tel Aviv si cetatea Jaffa (Yaffo, nume dat de tribul evreiesc Dan, insemnand “frumos”) cu o vechime de aproximatvc 4000 de ani, vechi port fenician si roman. Vei vizita ruinele vechiului port, Biserica greco-ortodoxa Sf. Mihail si Gavril cu o impresionanta intrare tipica printr-o straduta foarte ingusta pastrata in forma ei originala de sute de ani. Te va impresiona Biserica si Manastirea franciscana Sf Petru, cea mai impunatoare cladire din vechiul Jaffa construita in stil baroc latino-american de catre regatul Spaniei in sec. al XIX-lea, pe locul citadelei cruciate din sec. al XIII-lea.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Tel Aviv
 • Tur de oras Tel Aviv

sosire in Tel Aviv

mese Mic dejun
ziua 2 Tel Aviv - Tiberias

Vei pleca spre nord, catre Tiberias, via Haifa.Vei face o oprire pe malul Mediteranei pentru a admira ruinele apeductului roman de la Caesarea. Port construit de Irod cel Mare, situl arheologic adaposteste si ruinele unui amfiteatru roman.

Vei face un tur al orasului Haifa care incepe din varful muntelui Carmel de unde vei admira o priveliste panoramica ametitoare asupra Golfului Haifa si a Galileii de Vest. Vei continua cu o vizita la Centrul Mondial al Cultului Bahai cu al sau dom aurit si la exoticele sale Gradini Suspendate, ce reprezinta cea mai frapanta parte a orasului Haifa, simbol al acestui oras-port.

 

INCLUS

 • Transfer Tel Aviv - Haifa - Tiberias
 • Vizita Caesarea
 • Tur de oras Haifa

TEL AVIV - TIBERIAS
TEL AVIV - TIBERIAS

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Tiberias

Vei vizita Safed (Tsfat), orasul misticei iudaice si al Cabalei. Situat in padurile de pin ale Galileei, cu vedere catre Tiberias si Marea Galileei, Safed se spune ca ar fi fost intemeiat de catre unul dintre fii lui Moise dupa Potop. Cabala este o parte integrata a acestui oras, influentele sale mistice regasindu-se la tot pasul. Vei vizita locurile crestine de pe tarmul nordic la Marii Galileei: Muntele Fericirilor, Tabgha (locul inmultirii painilor si pestilor) si Capernaum - Cetatea Domnului. In Tabgha vei vizita Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor, infiintata in jurul anului 350 d.H. Dupa un curs tumultos al istoriei, cladirea actuala a bisericii a fost ridicata in stil bizantin la inceputul anilor 1980.

Vei vizita Capernaum, sat biblic de pe malul Marii Galileei unde Iisus Hristos a locuit o buna perioada a vietii sale si a infaptuit numeroase minuni, si ruinele casei Sfantului Petru. Deasupra acestor ruini s-a construit o biserica moderna, dar cu podea de sticla care lasa a fi admirate ruinele bisericii antice.
Te vei intoarce in Tiberias, dar nu inainte de a vizita o crama din vestita regiune viticola pentru o degustare de vinuri.

 

INCLUS

 • Vizita Safed
 • Vizita Tabgha
 • Vizita Capernaum

TIBERIAS
TIBERIAS

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Tiberias - Nazaret - Ierusalim

Vei fi transferat catre Ierusalim iar pe traseu vei vizita orasele Nazareth si Ierihon. Vei vizita Biserica Bunei Vestiri, situata in centrul orasului Nazareth, ridicata pe situl unde se crede ca a fost casa Sfintei Maria, unde Arhanghelul Gavril i-a dat vestea Nasterii Domnului. Constructie bizantina de la inceputul secolului al XII-lea, se arata ca un edificiu fortificat cu ziduri de piatra si doua ferestre mici situat in centrul unei curti patrate, pietruite, inconjurate de un gard scurt.Vei face o oprire in Ierihon, denumit si “Orasul Palmierilor”, ce iti va oferi o splendida vedera asupra Muntelui Ispitirii.

 

INCLUS

 • Transfer Tiberias - Nazareth - Ierihon - Ierusalim
 • Tur de oras Nazareth
 • Vizita Ierihon

TIBERIAS - NAZARET - IERUSALIM

mese Mic dejun
ziua 5 Ierusalim

Vei face un tur al Ierusalimului, unul dintre cele mai vechi orase ale lumii.
Vei urca pe Muntele Maslinilor, vei admira panorama orasului si vei vizita Biserica Pater Noster, biserica bizantina construita de catre Imparatul Constantin cel Mare in secolul al IV-lea.
In valea Kidron vei vizita gradina Ghetsemani, biserica Agoniei (a Natiunilor) si Mormantul Maicii Domnului.
Vei intra in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan (a Leilor), vei admira Scaldatoarea Bethesda, dupa care vei vedea Drumul Crucii cu cele 14 opriri care culmineaza, in Biserica Invierii, cu Golgota, Piatra Ungerii si Sf. Mormant.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ierusalim - Muntele Maslinilor si Drumul Crucii

IERUSALIM
IERUSALIM

mese Mic dejun
ziua 6 Ierusalim

Vei vizita Muzeul Holocaustului, Yad Vashem, memorialul oficial al Holocaustului infiintat in 1953. Memoralul care se intinde pe o suprafata de 44.5 ha este un complex de cladiri carea include Muzeul de Istorie al Holocaustului, Memorialul Copiilor si Sala de Comemorare, Muzeul Holocaustului de Arta, sculpturi, situri comemorative in aer liber, o sinagoga, un institut de cercetare cu arhive, o biblioteca, o editura si un centru educational.Vei vizita Muzeul Israel, cel mai mare si mai important muzeul din Israel, de un stil arhitectural aparte. Vei admira uriasa macheta a Ierusalimului de acum 2000 de ani. Cea mai populara parte a muzeului o reprezinta Sanctuarul Cartii, muzeul unde sunt pastrate si, in parte, expuse, Manuscriseele de la Marea Moarta si care adaposteste cel mai vechi exemplar al Bibliei scris in limba ebraica.

 

INCLUS

 • Vizita Muzeul Holocaustului
 • Vizita Muzeul Israel

mese Mic dejun
ziua 7 Ierusalim

Aceasta zi este libera pentru a te relaxa, pentru explora si a cumpara suveniruri care sa-ti aminteasca de aceste locuri unice prin incarcatura lor spirituala.
In aceasta zi iti recomandam sa faci un tur al orasului Bethleem in care vei putea vizita Biserica Nasterii, Campia Pastorilor si Grota Laptelui. Biserica Nasterii, edificiu ridicat in anul 335, este un monument de arta paleocrestin construit pe locul ieslei in care s-a nascut Iisus Hristos.
De asemenea, iti recomandam o vizita la Mahane Yehuda - pitoreasca piata a Ierusalimului.

 

mese Mic dejun
ziua 8 Ierusalim - Tel Aviv - Jaffa

Vei fi transferat de la Ierusalim la Tel Aviv.
Vei vizita Masada, celebra cetate fortificata de Irod cel mare, ultimul bastion de rezistenta israelita, ce a tinut piept romanilor timp de 3 ani, dupa caderea Ierusalimului in Marea Revolta impotriva Romei (66-70 d.Chr).
 

 

INCLUS

 • Transfer Ierusalim - Tel Aviv
 • Vizita Masada

mese Mic dejun
ziua 9 Jaffa

Ai aceasta zi libera la dispozitie pentru a o petrece dupa bunul plac. Poti face cumparaturi, poti explora orasul pe cont propriu sau poti alege una dintre excursiile optionale.

 

mese Mic dejun
ziua 10 Plecare Din Jaffa

Vei fi transferat catre aeroportul din Tel Aviv.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Jaffa - aeroport Tel Aviv

mese Mic dejun
5 locatii vizitate


Tel Aviv,
Tiberias,
Ierusalim,
Nazaret,
Jaffa

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 15.05.2020 ora 07:45; Sosire Tel Aviv Yafo 15.05.2020 ora 10:20; Tarom; durata 2:35 ✈ Plecare Tel Aviv Yafo 24.05.2020 ora 00:30; Sosire Bucuresti 24.05.2020 ora 03:25; Tarom; durata 2:55.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Israel

Israel tips

Viza
 • Cetatenii romani care calatoresc in Israel in scopuri turistice nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere de maximum 90 zile, intr-un interval de sase luni. Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data prevazuta pentru intrarea in Israel.

Nume: Statul Israel

Capitala: Ierusalim

Asezare: Stat in Orientul Mijlociu, la Marea Mediterana, intre Egipt, Liban si Iordania

Moneda: Shekel - ILS

Fus orar: UTC +2 / UTC +3

together for excellent journeys

Israel - Land of Adventure Codrina Nechita

Pentru romani, Israelul e Tara Sfanta, Pamantul Promis, locul incarcat de...

Israel - Land of Adventure
Impresii Iordania & Israel - Noiembrie 2018 Vlad

Iordania trebuie luata ca atare, fara idei preconcepute. Din punctul meu de...

Impresii Iordania & Israel - Noiembrie 2018

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.937 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia