Grand Tour of Indochina, 19 zile - mai 2018

|
0 €

Indochina este un taram plin de exotism, destul de putin cunoascut, un amestec de culturi asiatice ce ocupa un intins areal, marcat de fluvii si rauri extinse, jungle si plaje, terase de orez realizate pe pantele muntilor, vechi temple inchinate lui Buddha, orase coloniale si oameni cu adevarat ospitalieri. Eturia iti propune un circuit prin patru dintre tarile Inochinei - Thailanda, Laos, Vietnam si Cambodgia, adevarate comori ale culturii si civilizatiei asiatice, tari cu o fascinanta istorie si spiritualitate, dar si tari cu peisaje naturale deosebite, aproape intacte.

grad efort mediu
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Plecare: 03 Mai 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

19 zile / 16 nopti
4 tari: Vietnam, Thailanda, Laos, Cambodgia

Hanoi, Golful Halong, Hue, Saigon (Ho Chi Minh), Delta Mekong, Siem Reap, Luang Prabang, Chiang Mai, Bangkok

25 Mese incluse

16 Mic dejun, 4 Pranz, 5 Cina

15 atractii de top

Hanoi, Golful Halong, Hue, Saigon (Ho Chi Minh), Delta Mekong, Siem Reap, Angkor Thom, Angkor Wat, Luang Prabang, Pesterile Pak Ou, Kuang Si, Chiang Mai, Doi Suthep, Bangkok, Palatul Regal Bangkok

Grand Tour of Indochina, 19 zile - mai 2018

Itinerar

Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Hanoi

Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer aeroport - hotel Hanoi

sosire in HANOI
sosire in HANOI
sosire in HANOI

mese Dinner
ziua 3 Hanoi

Vei face un tur al orasului Hanoi; vei vizita la Mausoleul Ho Chi Minh, in acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To(1049), turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam (1070). Vei vizita Templul Quan Thanh - templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Turul va continua cu o vizita la Muzeul de Etnografie. Vei admira apoi Lacul Hoan Kiem (Lacul Sabiilor Restaurate) din centrul orasului. La final vei face o plimbare prin Cartierul Vechi din Hanoi, denumit si 36 de strazi.
Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.

 

INCLUS

 • Tur de oras Hanoi
 • Show Hanoi papusi pe apa

HANOI
HANOI
HANOI

mese Breakfast
ziua 4 Hanoi - Golful Halong

Vei fi transferat catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu.
La debarcader in Golful Halong te vei imbarca pe vasul de croaziera cu care vei strabate apele magnificului golf. Dupa pranz vei putea inota, face plaja pe puntea vasului sau vei putea vizita un mic sat pescaresc unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

 

INCLUS

 • Transfer Hanoi - Golful Halong
 • Croaziera Golful Halong

HANOI - GOLFUL HALONG
HANOI - GOLFUL HALONG
HANOI - GOLFUL HALONG

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 5 Golful Halong - Hanoi - Hue

Vei debarca de pe vasul de croaziera si vei fi transferat in Hanoi.
Zbor intern Hanoi - Hue.
La sosirea pe aeroportul din Hue vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza urmand transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Golful Halong - Hanoi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Hanoi - Hue;
 • Transfer aeroport - hotel Hue

GOLFUL HALONG - HANOI - HUE
GOLFUL HALONG - HANOI - HUE
GOLFUL HALONG - HANOI - HUE

mese Breakfast
ziua 6 Hue

Vei face un tur de oras al Hue si vei vizita mai intai Citadela, unde dinastia Nguyen a domnit intre 1802 si 1945. In continuare vei vizita Pagoda Thien Mu, situata pe malul raului Parfumat. Construita in anul 1601, turnul sau central, inalt de 21 de metri infatiseaza cele sapte reincarnari ale lui Buddha. Tot aici se afla si vehiculul cu care un un calugar buddhist a condus pana in Saigon pentru a protesta impotriva regimului din anii ’60. Dupa pranz vei vizita Mausoleul Imparatului Minh Mang, un important edificiu asezat intr-o zona pitoreasca ce impresioneza prin gradinile si lacurile linistite, Mormantul lui Khai Dinh, construit in stil eclectic si in final animata Piata Dong Ba.

 

INCLUS

 • Tur de oras Hue

mese Breakfast
ziua 7 Hue - Saigon

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Hue.
Zbor intern Hue - Saigon (Ho Chi Minh).
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Hue
 • Bilet de avion pentru zbor intern Hue - Ho Chi Minh;
 • Transfer aeroport - hotel Saigon (Ho Chi Minh)

mese Dinner, Breakfast
ziua 8 Saigon

Vei vizita faimoasele tuneluri Cu Chi, construite de vietnamezi in timpul razboiului. Pot fi vizitate sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc. Pot fi vazute treceri secrete, bucatarii si sali de conferinta subterane. Cei care vor sa simte din plin aceasta aventura pot explora si tunelurile aflate la nivele inferioare. Daca preferi sa ramai la suprafata, pot fi admirate aceste zone excavate de deasupra. Ghidul va avetiza asupra gradului de dificultate al fiecarui tunel inainte de a patrunde in interiorul acestora. 
Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.

 

INCLUS

 • Vizita Tunelurile Cu Chi
 • Tur de oras Saigon (Ho Chi Minh)

SAIGON
SAIGON
SAIGON

mese Breakfast, Lunch
ziua 9 Saigon - Delta Mekong - Saigon

Vei fi transferat la Cai Be unde te vei imbarca intr-o croaziera pe Fluviul Mekong la bordul unui vas traditional iar prima vizita va fi la pitoreasca piata plutitoare din Cai Be. Vei trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Croaziera copntinua cu o plimbare pe canalele formate de Fluviul Mekong catre Insulele Dong Hoa Hiep si An Binh unde vei putea observa atat frumoasele peisaje cat si viata de zi cu zi a localnicilor

 

SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON
SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON
SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON

mese Breakfast, Lunch
ziua 10 Saigon, Vietnam - Siem Reap, Cambodgia

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh).
Zbor international Saigon (Ho Chi Minh) - Siem Reap.
Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.
Seara vei lua cina intr-o ambianta locala si vei asista la un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Saigon (Ho Chi Minh)
 • Bilet de avion pentru zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap;
 • Transfer aeroport - hotel Siem Reap
 • Cina si show Apsara

mese Dinner, Breakfast
ziua 11 Siem Reap

Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga.
Din Angkor Thom vei continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului.
Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale.
Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea.

 

INCLUS

 • Vizita Angkor Thom
 • Vizita Templul Bayon
 • Vizita Templul Ta Prohm
 • Vizita Angkor Wat

SIEM REAP
SIEM REAP
SIEM REAP

mese Breakfast
ziua 12 Siem Reap, Cambodgia - Luang Prabang, Laos

Vei calatori spre zona Lacului Tonle Sap - cel mai mare rezervor de apa dulce din sud-estul Asiei. In zona lacului vei vizita satul Kampong Kleang, remarcabil pentru locuintele situate pe piloni, special pentru a nu fi inundate in urma cresterii nivelului lacului si unde vei afla amanunte interesante despre viata localnicilor.
Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.
Zbor international Siem Reap - Luang Prabang.
La sosirea pe aeroportul din Luang Prabang vei fi intampinat de ghid si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Croaziera Lacul Tonle Sap
 • Transfer hotel - aeroport Siem Reap
 • Bilet de avion pentru zbor international Siem Reap - Luang Prabang;
 • Transfer aeroport - hotel Luang Prabang

SIEM REAP, Cambodgia - LUANG PRABANG, Laos
SIEM REAP, Cambodgia - LUANG PRABANG, Laos
SIEM REAP, Cambodgia - LUANG PRABANG, Laos

mese Breakfast
ziua 13 Luang Prabang

Vei vizita Palatul Regal, astazi muzeu, construit in anul 1904 in timpul dominatiei franceze pentru a gazdui Familia Regala. In timpul Pimai (Anul Nou in Laos), Prabang (statuia lui Buddha acoperita cu foita de aur) este scoasa din Palatul Regal si este purtata intr-o procesiune catre Wat Mai.
Vei vizita Wat Sensoukarahm.
Vei vizita si Wat Mai, manastire construita in secolul al XVIII-lea si recunoscuta pentru basoreliefurile sale aurite si pentru acoperisul in cinci niveluri.
Vei vizita Templul Wat Xieng Thong, cel mai fotografiat templu din oras, situat pe malul Fluviului Mekong.
Vei asista la un ceremonial Baci, care se desfasoara cu ocazia unui eveniment special (nunta, botez, calatorie, petreceri de bun venit intre prieteni). Scopul acestei ceremonii, care imbina convingeri budhiste cu convingeri animiste, este de a aduce inapoi spiritele care au evadat din corp, pentru a fi in stare de armonie si echilibru; Evadarea spiritelor are loc datorita unor boli sau traume (se spune ca fiecarui organ din corp ii corespunde un spirit).
Vei participa la un tur inedit: vei urca cele 328 de trepte pana in varful Muntelui Phousi pentru a vedea panorama orasului si a imprejurimilor, de unde vei putea admira apusul de soare.

 

INCLUS

 • Vizita Palatul Regal Luang Prabang
 • Vizita Wat Sensoukarahm
 • Vizita Wat Mai
 • Vizita Wat Xieng Thong Luang Prabang
 • Ceremonial traditional Baci
 • Tur Muntele Phousi

LUANG PRABANG
LUANG PRABANG
LUANG PRABANG

mese Breakfast
ziua 14 Luang Prabang - Pak Ou - Kuang Si - Luang Prabang

Astazi vei face o excursie la Pesterile Pak Ou si la Cascadele Kuang Si, dupa care te vei reintoarce in Luang Prabang. De asemenea vei face si o plimbare de doua ore, cu barca pe Fluviul Mekong. Vei vizita Pesterile Pak Ou, loc de pelerinaj pentru budistii din toata lumea, dupa care vei vizita Cascadele Kuang Si sau Tat Kuang Si, aflate la circa 30 km sud de Luang Prabang. Datorita solului ce are in compozitie in principal travertin, culoarea apei are minunate reflexe turcoaz. Cascadele sunt alcatuite dintr-o suita de caderi de apa, in care cea principala are o diferenta de nivel de 60 de metri.

 

INCLUS

 • Tur Pak Ou & Kuang Si

LUANG PRABANG - PAK OU - KUANG SI - LUANG PRABANG
LUANG PRABANG - PAK OU - KUANG SI - LUANG PRABANG
LUANG PRABANG - PAK OU - KUANG SI - LUANG PRABANG

mese Breakfast, Lunch
ziua 15 Luang Prabang, Laos - Chiang Mai, Thailanda

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Luang Prabang.
Zbor international Luang Prabang - Bangkok.
Zbor intern Bangkok - Chiang Mai.
La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Luang Prabang
 • Bilet de avion pentru zbor international Luang Prabang - Bangkok;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Bangkok - Chiang Mai;
 • Transfer aeroport - hotel Chiang Mai

LUANG PRABANG, Laos - CHIANG MAI, Thailanda
LUANG PRABANG, Laos - CHIANG MAI, Thailanda
LUANG PRABANG, Laos - CHIANG MAI, Thailanda

mese Breakfast
ziua 16 Chiang Mai

Vei face un tur cu ricsa pe strazile din Chiang Mai in care vei vedea principalele sale obiective turistice intre care templele Wat Chedi Luang si Wat Phra Singha, Piata Wararos sau malurile Raului Ping.

Vei vizita Templul Suan Dok, construit in secolul al XIV-lea in gradina unei manastiri. Templul gazduieste o universitate budista si este o atractie pentru iubitorii de fotografii, mai ales la orele apusului. Aici sunt depuse urnele funerare ale unora dintre membrii familiei regale din Chiang Mai.
Vei face o incursiune pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornamentate cu sarpele sacru Naga, vei vedea stupa, al carei acoperis stralucitor, realizat din 6 kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului.

 

INCLUS

 • Tur cu ricsa Chiang Mai
 • Vizita Wat Suan Dok
 • Vizita Wat Phrathat Doi Suthep

CHIANG MAI
CHIANG MAI
CHIANG MAI

mese Breakfast
ziua 17 Chiang Mai - Bangkok

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chiang Mai.
Zbor intern Chiang Mai - Bangkok.
Dupa sosirea pe aeroportul din Bangkok vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Sanctuarul Wat Phra Kaeo, templul cel mai important din Palatul Regal, adaposteste comoara cea mai de pret a tarii, Budhha de Smarald, protectorul Thailandei.
Vei vizita Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok care gazduieste una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.
Vei vizita Wat Traimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buda din lume, de unde si denumirea colocviala de Templul lui Buddha de aur.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Chiang Mai
 • Bilet de avion pentru zbor intern Chiang Mai - Bangkok;
 • Transfer aeroport - hotel Bangkok
 • Vizita Palatul Regal Bangkok
 • Vizita Wat Pho
 • Vizita Wat Traimit

CHIANG MAI - BANGKOK
CHIANG MAI - BANGKOK
CHIANG MAI - BANGKOK

mese Breakfast
ziua 18 Plecare Din Bangkok

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Bangkok.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Bangkok

mese Dinner, Breakfast
ziua 19 Sosire In Bucuresti

 

9 locatii vizitate


Hanoi,
Golful Halong,
Hue,
Saigon (Ho Chi Minh),
Delta Mekong,
Siem Reap,
Luang Prabang,
Chiang Mai,
Bangkok

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti, 03.05.2018, ora 12:40; Sosire Doha 03.05.2018, ora 17:15; Qatar Airways; durata 04:35 ✈ Plecare Doha , 04.05.2018, ora 02:20; stop Bangkok durata 01:45; Sosire Hanoi, 04.05.2018 ora 16:15; Qatar Airways; durata 09:55 ✈ Plecare Hanoi, 07.05.2018, ora 18:30; Sosire Hue, ora 19:40, Vietnam Airlines ✈ Plecare Hue, 09.05.2018, ora 13:05; Sosire Saigon, ora 14:30, Vietnam Airlines ✈ Plecare Saigon, 12.05.2018, ora 16:00; Sosire Siem Reap, ora 17:40, Cambodia Angkor Air ✈ Plecare Siem Reap, 14.05.2018, ora 16:55; Sosire Luang Prabang, ora 19:05, Vietnam Airlines ✈ Plecare Luang Prabang, 17.05.2018, ora 16:45; Sosire Bangkok, ora 18:05, Air Asia; durata 01:20 ✈ Plecare Bangkok, 17.05.2018, ora 19:25; Sosire Chiang Mai, ora 20:40, Air Asia; durata 01:15 ✈ Plecare Chiang Mai, 19.05.2018, ora 10:15; Sosire Bangkok, ora 11:20, Air Asia, durata 01:05 ✈ Plecare Bangkok, 21.05.2018, ora 02:05; Sosire Doha, 21.05.2018, ora 04:45; Qatar Airways; durata 06:40 ✈ Plecare Doha, 21.05.2018, ora 06:50; Sosire Bucuresti 21.05.2018, ora 11:40; Qatar Airways; durata 04:50

Sfaturi Cambodgia

Cambodia tips

Angkor Thom - Cambodgia
La ce sa te astepti in Cambodgia
 • Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
  La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.
Viza
 • Cetatenii romani care calatoresc in Regatul Cambodgiei trebuie sa detina o viza valabila in pasaport.
  Pentru facilitarea obtinerii vizelor de intrare, guvernul cambodgian a introdus, incepand cu data de 1 noiembrie 2014, sistemul electronic de acordare a vizelor turistice "e-VISA", cu o singura intrare, valabila 30 de zile.  Pentru "e-VISA" se acceseaza website-ul:
  http://www.evisa.gov.kh/evisatracking/VisaTracking.aspx;
  Viza cambodgiana (VOA), valabila 30 de zile, cu o singura intrare, poate fi obtinuta direct, la sosirea pe aeroporturile internationale cambodgiene si la celelalte puncte de trecere ale frontierei internationale in aceasta tara, in aceleasi conditii privind perioada de valabilitate a pasaportului.

Nume: Regatul Cambodgiei

Capitala: Phnom Penh

Asezare: Stat in sud - estul Asiei, la Golful Thailandei, intre Thailanda, Laos si Vietnam

Moneda: Riel - KHR

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Laos

Laos tips

La ce sa te astepti in Laos
 • Nu trebuie sa te surprinda calmul si ritmul lent pe care si le-au insusit laotienii, pentru ca ei chiar nu gasesc nici un motiv pentru care ar trebui sa fie agitati sau grabiti. Desi tara lor este una saraca, sunt foarte optimisti si increzatori in viitorul care se deschide in fata generatiilor tinere si par a fi chiar fericiti cu ceea ce au.
  Cu toate acestea turismul a luat un avant considerabil in ultimul timp, fiind oferite turistilor conditii uimitoare de cazare si de petrecere a timpului liber. Design-ul si facilitatile resorturilor de aici sunt la cele mai ridicate standarde si ofera tot ceea ce ai putea gasi si intr-o tara dezvoltata.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul R.P.D. Laos si trebuie sa se asigure ca pasaportul este valabil cel putin sase luni de la data intrarii in aceasta tara, cu minimum o pagina libera.
  Pentru a obtine tipul de viza dorit, cetatenii romani trebuie sa se adreseze unei misiuni diplomatice a R.P.D. Laos in strainatate.
  Viza turistica cu o valabilitate de maxim 30 de zile poate fi obtinuta de cetatenii romani la sosire, la punctele de frontiera terestre sau aeroportuare din Laos: http://www.laosvisas.com/to-get-laos-visa/how-to-get-laos-visa-on-arrival/.

Nume: Republica Populara Democratica Lao

Capitala: Vientiane

Asezare: Stat fara iesire la mare, in sud - estul Asiei, intre Thailanda si Vietnam

Moneda: Kip - LAK

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Thailanda

Thailand tips

Thailanda - Eturia Romania
La ce sa te astepti in Thailanda
 • Thailandezii sunt foarte mandri si independenti, desi sunt vazuti deseori de vizitatori ca fiind comozi si amatori de distractii. Capitala Bangkok este un paradox in sine, aglomeratia si traficul infernal, viata de noapte animata, consumul fara limite din mall-urile gigant, oamenii in pas cu moda dar si strazile frecventate de femei usoare se imbina cu linistea templelor buddhiste. Insulele din sudul Thailandei sunt recunoscute si pentru turismul sexual, implicand adesea si minori, astfel ca va recomandam sa evitati zonele ce ofera astfel de servicii sau sa fiti precauti intrucat poate fi dificil sa apreciati in mod corect varsta unei persoane.
Viza
 • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Thailanda au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Thailandei. Viza se poate obtine de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucuresti sau pe aeroport la sosire in Thailanda (VOA).

Nume: Regatul Thailandei

Capitala: Bangkok

Asezare: Stat situat in sud - estul Asiei, marginit de Marea Andaman si Golful Thailandei

Moneda: Baht - THB

Fus orar: UTC +7

Sfaturi Vietnam

Vietnam tips

Circuit Vietnam cu Eturia
La ce sa te astepti in Vietnam
 • Vietnamul este o destinatie surprinzatoare cu oameni ospitalieri si servicii de calitate, insa infrastructura nu este foarte bine dezvoltata, iar orasele mari precum Hanoi si Saigon sunt destul de aglomerate, traficul haotic fiind un real impediment.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Vietnam. Aceasta poate fi obtinuta la Ambasada R.S. Vietnam la Bucuresti.
  Viza turistica de scurta sedere este eliberata pentru o perioada de 15 zile direct de catre Sectia Consulara din cadrul Ambasadei Vietnamului la Bucuresti.
  Autoritatile vietnameze pot refuza intrarea turistilor pe teritorul Vietnamului daca valabilitatea pasaportului este mai mica de 6 luni.

  Important !
  Incepand cu luna februarie 2017, pentru sejururi de pana la 30 de zile, viza pentru Vietnam se poate obtine prin sistemul E-Visas inclusiv pentru cetatenii romani. Aplicantii trebuie sa trimita o copie dupa pasaport si o fotografie tip pasaport.
  Taxa este de 25 USD (platibila on line), iar raspunsul se primeste in termen de 3 zile lucratoare.
  Viza se poate obtine la E-Visa_Vietnam: https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/en_US/web/guest/trang-chu-ttdt.

Nume: Republica Socialista Vietnam

Capitala: Hanoi

Asezare: Stat in sud - estul Asiei, marginit de Golful Tonkin, Marea Chinei de Sud si Golful Thailandei, la est de Laos si Cambodgia

Fus orar: UTC +7:00

together for excellent journeys

Impresii Vietnam & Cambodgia - Decembrie 2018 Simona

Cele 18 zile de traversat Vietnamul si Cambogia ar fi fost mult mai stresante...

Impresii Vietnam & Cambodgia - Decembrie 2018
Vietnam, Cambodgia si Thailanda – combinatia perfecta pentru a descoperi Indochina Cristina Isac

Asa cum visez sa ajung peste tot in lumea asta, Cambodgia era demult pe lista...

Vietnam, Cambodgia si Thailanda – combinatia perfecta pentru a descoperi Indochina
Contraste in Vietnam si Malaezia - Martie 2017 Cristina Moisei

Natura este construita din contraste, orice lumina are umbra sa. Am ales sa ma...

Contraste in Vietnam si Malaezia - Martie 2017
Impresii Cambodgia si Vietnam - Revelion 2017
Impresii Cambodgia si Vietnam - Revelion 2017 Izabela

Vietnam&Cambogia o combinatie inspirata. Lasati prejudecatile acasa si...

Impresii Thailanda si Vietnam - noiembrie 2016
Impresii Thailanda si Vietnam - noiembrie 2016 Laura

O vacanta foarte frumoasa si foarte bine organizata....

Impresii Cambodgia si Vietnam - Noiembrie 2016
Impresii Cambodgia si Vietnam - Noiembrie 2016 Florentina

Mi-a placut mult vacanta....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia