Discover India & Sri Lanka 16 zile - septembrie 2018

|
0 €

Eturia iti propune un circuit in India si Sri Lanka, doua dintre cele mai fascinante destinatii ale Asiei. In aceasta calatorie, vei explora capitala Indiei, unde vei vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, Old Delhi, precum si ale sale atractii importante, Qutub Minar, Templele Lotus si Akshardham, dar si cea mai mare moschee din India, Jama Masjid. Te plimbi cu elefantii la Fortul Amber, in Jaipur, iar apoi mergi catre Fatehpur Sikri, capitala abandonata a Imperiului Mogul, si mai departe, spre Agra, unde vei vizita celebrul Taj Mahal, expresia dragostei nemarginite a lui Shah Jahan pentru sotia sa. In Sri Lanka vei vizita Parcul National Minneriya, vei explora zona centrala a tarii cu Sigiriya, Pollonaruwa si orasul antic Dambulla, orasul Kandy si Gradina Botanica Royala din Peradeniya, iar la final te vei relaxa cateva zile pe plajele tropicale din Bentota.

Partaj Doamna
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Plecare: 21 Sep 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

16 zile / 14 nopti
2 tari: Sri Lanka, India

Delhi, Jaipur, Agra, Fatehpur Sikri, Negombo, Colombo, Sigiriya, Dambulla, Pinnawala, Kandy, Matale, Nuwara Eliya, Bentota

26 Mese incluse

14 Mic dejun, 12 Cina

13 atractii de top

Delhi, Jaipur, Fatehpur Sikri, Agra, Taj Mahal, Colombo, Pinnawala, Dambulla, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Bentota, Parcul National Yala

Discover India & Sri Lanka 16 zile - septembrie 2018

Itinerar

Sabrina

Product Consultant Senior

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Delhi

Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur in New Delhi, un exemplu perfect despre cum aceasta tara se schimba din mers, pastrandu-si in acelasi timp neschimbat trecutul. Vei vizita Qutub Minar si vei merge de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, trecand pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei) si Resedinta Presedintelui.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.
Astazi vei vizita Templul Akshardham, intruchiparea a 10.000 de ani de cultura Indiana, exemplu de arhitectura, traditie si spiritualism antic. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi, Colombo - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Tur New Delhi
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)
 • Vizita Templul Akshardham

sosire in Delhi
sosire in Delhi
sosire in Delhi

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Delhi

Vei face un tur al orasului vechi Delhi, pe parcursul caruia vei vizita Moscheea Jama Masjid si Raj Ghat - monumentul memorial al lui Mahatma Gandhi. Vei trece pe langa Fortul Rosu - cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie. Dupa ce vei vizita Jama Majid, vei face o plimbare cu ricsa prin piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

Vei vedea Raj Ghat - monumentul dedicat lui Mahatma Gandhi; o ceremonie comemorativa are loc in fiecare zi de vineri.
Vei vizita Marele Templu Lotus care este considerat un model al arhitecturii moderne, o emblema a Indiei moderne.Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.

 

INCLUS

 • Tur Old Delhi
 • Vizita Raj Ghat - memorialul Mahatma Gandhi
 • Vizita Templul Lotus
 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara Delhi

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Delhi - Jaipur

Vei fi transferat din Delhi catre Jaipur, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 6 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Delhi - Jaipur

DELHI - JAIPUR
DELHI - JAIPUR
DELHI - JAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Jaipur

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort.

Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur

mese Mic dejun
ziua 6 Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra

Vei continua calatoria spre Agra.
Vei vizita impresionantul Taj Mahal - simbol al dragostei netarmurite.

 

INCLUS

 • Transfer Jaipur - Agra
 • Vizita Taj Mahal

JAIPUR - FATEHPUR SIKRI - AGRA
JAIPUR - FATEHPUR SIKRI - AGRA
JAIPUR - FATEHPUR SIKRI - AGRA

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Agra - Delhi - Colombo - Negombo

Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.
Transfer din Agra la aeroportul din Delhi.
Zbor international Delhi - Colombo.
Dupa sosirea pe aeroportul din Colombo vei fi transferat la hotel in Negombo.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Agra
 • Transfer Agra - aeroport Delhi
 • Bilet de avion pentru zbor international Delhi - Colombo;
 • Transfer aeroport Colombo - hotel Negombo

AGRA - DELHI - COLOMBO - NEGOMBO
AGRA - DELHI - COLOMBO - NEGOMBO
AGRA - DELHI - COLOMBO - NEGOMBO

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Negombo - Pinnawala - Dambulla - Sigiriya

Vei fi transferat din Negombo catre Sigiriya, iar pe traseu vei face o oprire pentru vizitarea Orfelinatului Elefantilor din Pinnawala, centru infiintat pentru protejarea si conservarea ca specie a elefantilor. Vei vizita apoi si Templul de Piatra din Dambulla. Templul construit de catre regele Walagambahu in secolul I i.e.n, a devenit Patrimoniu UNESCO, fiind unul din cele mai impresionante temple din Sri Lanka. Complexul de 5 pesteri ce au peste 2000 m², in interiorul carora se afla templul, este decorat in intregime cu picturi, fiind cea mai mare suprafata pictata din lume si contine peste 150 de sculpturi si picturi ce il reprezinta pe Buddha, cea mai mare este o sculptura de peste 14 metri inaltime.

 

INCLUS

 • Transfer Negombo - Pinawalla - Dambulla - Sigiriya

NEGOMBO - PINNAWALA - DAMBULLA - SIGIRIYA
NEGOMBO - PINNAWALA - DAMBULLA - SIGIRIYA
NEGOMBO - PINNAWALA - DAMBULLA - SIGIRIYA

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Sigiriya - Minneriya - Sigiriya

Vei vizita Fortareata de Piatra din Sigiriya, costruita in secolul al V-lea. Aici se afla citadela Lion Rock, care se ridica 200 de metri peste jungla din imprejurimi. Vei avea ocazia sa admire gradinile, dar si frescele Heavenly Maidens, pictate cu pigmenti naturali.
Vei face un safari la bordul jeep-urilor in Parcul National Minneriya, zona protejata ce se intinde pe o suprafata de 8.900 ha. Parcul este populat de numeroase specii de flora si fauna, printre care 160 de specii de pasari, 9 specii de amfibiene, 25 specii de reptile, 26 specii de pesti si peste 78 de specii de fluturi, cat si elefanti salbatici, pe care ii vei putea vedea indeaproape. 

 

INCLUS

 • Vizita Sigiriya
 • Safari Parcul National Minneriya

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Sigiriya - Kandy - Nuwara Eliya

Vei fi transferati catre Nuwara Eliya iar pe traseu te vei opri si vei vizita Gradina de Condimente din Matale, unde te vei familiariza cu numeroasele plante care cresc in Sri Lanka. Vei ajunge apoi in Kandy unde vei face un tur panoramic al orasului ridicat in jurul unui lac inconjurat de coline pe care se gasesc plantatii de arbori tropicali si de ceai.

 

INCLUS

 • Transfer Sigiriya - Matale - Kandy - Nuwara Eliya

SIGIRIYA - KANDY - NUWARA ELIYA
SIGIRIYA - KANDY - NUWARA ELIYA
SIGIRIYA - KANDY - NUWARA ELIYA

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Nuwara Eliya

Vei vizita o plantatie de ceai si o fabrica unde se produce faimosul ceai Ceylon. Vei avea ocazia sa vezi tot procesul de preparare a ceaiului, de la cules pana la prelucrare.

 

INCLUS

 • Vizita Plantatie de ceai Nuwara Eliya

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Nuwara Eliya - Bentota

Vei fi transferat catre Bentota, unde te vei caza la hotelul mentionat.

 

INCLUS

 • Transfer Nuwara Eliya - Bentota

NUWARA ELIYA - BENTOTA
NUWARA ELIYA - BENTOTA
NUWARA ELIYA - BENTOTA

mese Mic dejun, Cina
ziua 13 - 14 Bentota

In sejurul petrecut in aceasta zona, te vei putea bucura de plaja, soare si de frumusetea peisajelor. Cu o clima calda si majoritatea zilelor insorite, zona a devenit deosebit de atractiva pentru iubitorii de plaje exotice. Vei putea beneficia de facilitatile resortului si poti experimenta diverse sporturi nautice. Pe langa surfing si scufundari, aici cei interesati pot practica si jet-ski, windsurf si parasailing.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 15 Plecare Din Bentota

Vei fi transferat la aeroportul din Colombo.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Bentota - aeroport Colombo

mese Mic dejun
ziua 16 Sosire In Bucuresti

 

13 locatii vizitate


Delhi,
Jaipur,
Agra,
Fatehpur Sikri,
Negombo,
Colombo,
Sigiriya,
Dambulla,
Pinnawala,
Kandy,
Matale,
Nuwara Eliya,
Bentota

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 21.09.2018 ora 12:55; Sosire Doha 21.09.2018 ora 17:50; Qatar Airways, durata 4:55 ✈ Plecare Doha 21.09.2018 ora 19:45; Sosire Delhi 22.09.2018 ora 02:00; Qatar Airways, durata 3:45 ✈ Plecare Delhi, 27.09.2018, ora 18:45; Sosire Colombo, ora 22:20, SriLankan Airlines; durata 3:35 ✈ Plecare Colombo 06.10.2018 ora 03:25; Sosire Doha 06.10.2018 ora 05:45; Qatar Airways, durata 4:50 ✈ Plecare Doha 06.10.2018 ora 06:50; Sosire Bucuresti 06.10.2018 ora 11:55; Qatar Airways, durata 5:05

Sfaturi India

India tips

Circuit India - Taj Mahal
La ce sa te astepti in India
 • India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.
  Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.
  Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.
  Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.
  Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.
Viza
 • Obtinerea vizei de intrare este obligatorie si se realizeaza la ambasadele si consulatele generale ale Indiei din strainatate. In Romania, vizele de intrare si informatii despre conditiile in care se acorda acestea se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Indiei din Bucuresti.
  Nu se poate obtine viza de intrare la sosirea in India.

Nume: Republica India

Capitala: New Delhi

Asezare: Stat situat in sudul Asiei la Marea Arabiei si Golful Bengal, intre Myanmar si Pakistan

Moneda: Rupia - INR

Fus orar: UTC+5:30

Sfaturi Sri Lanka

Sri Lanka tips

La ce sa te astepti in Sri Lanka
 • Sri Lanka este o tara extrem de primitoare, cu oameni prietenosi dispusi sa iti ofere in permanenta ajutor. Turismul este in plina dezvoltare astfel ca nu trebuie sa te astepti la o infrastructura de transport si cazare foarte dezvoltata. Limba engleza este cunoscuta de marea majoritate a populatiei, dat fiind trecutul colonial al tarii. Evita mijloacele de transport in comun, in special autobuzele, care, desi sunt cel mai ieftin mijloc de deplasare sunt de obicei foarte aglomerate si nu respecta un orar regulat.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Sri Lanka, iar pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni, la data intrarii in aceasta tara.
  Vizele de intrare in Sri Lanka se pot obtine de la misiunile diplomatice ale statului Sri Lanka din strainatate, la sosire in aeroporturile si in porturile internationale ale tarii precum si on-line.
  Incepand cu 1 ianuarie 2012 viza de tranzit sau viza turistica de scurta sedere se poate obtine on-line, accesand site-ul www.eta.gov.lk si completand formularul tip cu cateva zile inainte.

Nume: Republica Democratica Socialista Sri Lanka

Capitala: Sri Jayawardenepura-Kotte

Asezare: Stat insular situat in Oceanul Indian la sud de India

Moneda: Rupia sri lankeza - LKR

Fus orar: UTC +5:30

together for excellent journeys

Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018 Alexandru

O combinatie perfecta intre aventura descoperirii unei tari uimitoare - Sri...

Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018
Impresii Sri Lanka - August 2018 Eliza

Eliza ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Sri Lanka....

Impresii Sri Lanka - August 2018
Impresii Sri Lanka - Martie 2018 Bruno

Bruno ne-a trimis cateva poze din vacanta la plaja in Bentota, Sri Lanka....

Impresii Sri Lanka - Martie 2018
Impresii Sri Lanka si Maldive - August 2017
Impresii Sri Lanka si Maldive - August 2017 Marcela

Marcela ne-a trimis cateva poze din vacanta in Sri Lanka si Maldive....

Impresii Sri Lanka & Maldive - August 2017
Impresii Sri Lanka & Maldive - August 2017 Petre

Petre ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Sri Lanka si Maldive....

Impresii Malaezia, Singapore, Sri Lanka - August 2017
Impresii Malaezia, Singapore, Sri Lanka - August 2017 Dragos

Dragos ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Malaezia, Singapore si Sri...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia