Asia

Circuit de grup - Jewels of Rajasthan, India, 14 zile Grup cu insotitor Eturia

14 zile / 12 nopti
2790 € / pers.
Vei vizita Delhi, Taj Mahal, Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Jodhpur, Ranakpur, Udaipur
Oferta Speciala
Promotie Aniversara
de la 2790 € / pers.

Tarif vechi: 2990 €

Vezi tarife
14 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

8 locatii

Explorate

Oferta Speciala
Promotie Aniversara
de la 2790 € / pers.

Tarif vechi: 2990 €

Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te invitam intr-o calatorie magica, in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani in Rajasthan. Acest stat este renumit pentru fortificatiile sale, templele sculptate si haveli construite de regii Rajput in epoca pre-musulmana Rajasthan. Atractii precum Jantar Mantar, Fortul Mehrangarh, Fantanile din Jodhpur si numeroasele sale palate fac parte din patrimoniul arhitectural al Indiei. Vei explora capitala Indiei, Delhi, vei vedea orasele Jaipur, cunoscut si ca Orasul Roz si Agra, unde vei admira splendidul Taj Mahal. Circuitul te va purta catre Jaisalmer, unde vei admira faimoasele vile extravagante haveli. In Jodhpur vei merge la Fortul Mehrangarh, iar in Udaipur vei vizita impunatorul Templu Ranakpur.

 • Cazare 12 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Jewels of Rajasthan, India, 14 zile Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 1h 20m

  Plecare Bucuresti - 01.02.2023 , ora 15:00 Sosire Istanbul - 01.02.2023 , ora 17:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Delhi

  Durata: 5h 55m

  Plecare Istanbul - 01.02.2023 , ora 20:50 Sosire Delhi - 02.02.2023 , ora 05:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Delhi

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi ti se va asigura transferul la hotel.

  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: DEL Indira Gandhi International Airport
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur privat de grup New Delhi

  Durata: 2 h

  Vei face un tur cu masina al orasului New Delhi, de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, si vei trece pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: Delhi

 • Vizita Muzeul National Gandhi

  Durata: 1.5 h

  Casa Memoriala Mahatma Gandhi este locul unde parintele spiritual al Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.

 • Vizita Mausoleul lui Humayun

  Durata: 2 h

  Mausoleul lui Humayun, al doilea imparat al dinastiei mogule, a fost construit la cererea sotiei acestuia, intr-un stil indo-persan. Amplasarea mormantului in centrul unei gradini il claseaza ca primul de acest gen, iar combinatia dintre marmura alba si gresie rosie a exercitat o puternica influenta asupra arhitecturii mogule de mai tarziu, mormantul lui Humayun fiind considerat un prototip al faimosului Taj Mahal din Agra.

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup Old Delhi

  Durata: 2 h

  Astazi vei explora partea veche a orasului, unde vei vedea Fortul Rosu, cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie.

  Locatie sosire: Delhi
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie plecare: Delhi

 • Vizita Moscheea Jama Masjid

  Durata: 0.5 h

  Jama Masjid este cea mai mare moschee din India si are trei porti, patru turnuri si doua minarete de 40 m inaltime, construite din benzi de gresie rosie si marmura alba. A fost ultima extravaganta arhitecturala a lui Shah Jahan, imparatul mogul ce a construit Taj Mahal si Fortul Rosu.

 • Tur Old Delhi cu ricsa

  Durata: 0.5 h

  Vei face o plimbare cu ricsa prin Piata Chandi Chowk, unde vei avea ocazia sa simti cu adevarat atmosfera locala.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Templul Akshardham

  Durata: 2 h

  Templul Swaminarayan Akshardham este o casa de cult hindusa dedicata devotamentului, invatarii si armoniei. Impresionantul complex a fost finalizat in 2005 si este un exemplu relevant pentru arhitectura veche din India. Akshardham inseamna locuinta divina a lui Dumnezeu.

 • Vizita Minaretul Qutub

  Durata: 1 h

  Qutub Minar este cel mai inalt minaret din caramida al lumii, si apartine primei moschei construite in India. Realizarea lui este inspirata de Minaretul lui Jam din Afghanistan, un exemplu deosebit al arhitecturii afgane timpurii care, mai tarziu, a evoluat in Arhitectura Indo-Islamica. Qutub Minar are 72,5 m inaltime si cinci etaje distincte, fiecare cu cate un balcon, si este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO, impreuna cu toate cladirile si monumentele aflate in imprejurimile sale.

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Delhi - Agra

  Durata: 4 h

  Astazi vei calatori catre Agra.

  Locatie sosire: Agra
  Locatie plecare: Delhi
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Taj Mahal

  Durata: 2.5 h

  Impresionantul Taj Mahal este un simbol al dragostei netarmurite. Constructia monumentului a inceput in anul 1631 si se crede ca a durat 20 de ani, cu participarea a 20.000 de mesteri si muncitori care au muncit fara oprire. Se spune ca proiectul si realizarea apartin renumitului arhitect Ustad Ahamad Lahori, iar legenda spune ca, odata terminata constructia, Shah Jahan a taiat mainile arhitectului si l-a orbit, pentru ca acesta sa nu mai fie capabil niciodata sa ridice un monument asemanator. Ceea ce confera unicitate Taj Mahalului este pastrarea perfecta a proportiilor, modul de realizare a constructiei si ornamentele. Exteriorul din marmura reflecta nuante roz-aurii la rasaritul si apusul soarelui, iar in timpul zilei marmura este de un alb ametitor. Gradinile luxuriante din jurul sau, cu elestee si cursuri de apa, reprezinta Paradisul in conceptia islamica.

 • Vizita Fortul Agra

  Durata: 1.5 h

  Monument al Patrimoniului Universal UNESCO, Fortul Agra mai este cunoscut si sub numele de Lal Qila sau Fortul Rosu si este situat la 2,5 km nord-vest de mult mai renumitul Taj Mahal. Fortul ar putea fi descris mai exact drept orasul regal inconjurat de ziduri. Este considerat cel mai important fort din India deoarece aici au locuit marii moguli Babur, Humayun, Akbar, Jehangir, Shah Jahan si Aurangzeb, iar tara a fost guvernata de aici in decursul a lungi perioade istorice. Fortul continea cea mai mare trezorerie de stat si a fost vizitat de ambasadori straini, pelerini si cei mai inalti demnitari care au contribuit la scrierea istoriei Indiei.

 • Cazare Agra

  Crystal Sarovar Premiere, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Agra - Jaipur

  Durata: 4.5 h

  Vei pleca catre Jaipur, cunoscut si sub numele de orasul roz, capitala statului Rajasthan.

  Locatie plecare: Agra
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Stop pe traseu 1: Fatehpur Sikri
  Locatie sosire: Jaipur

 • Vizita Fatehpur Sikri

  Durata: 1.5 h

  Fatehpur Sikri a fost orasul imperial al Dinastiei Mogulilor intre anii 1571 si 1584, fiind construit de catre Imparatul Mogul Akbar. Grandoarea arhitecturala a acestui oras parasit nu poate fi descrisa in cuvinte, nu poti decat sa traiesti personal experienta aurei pe care o emana aceste magnifice edificii, vizitandu-le. Fatehpur Sikri este cea mai populara atractie ce poate fi vizitata intr-o excursie de o zi cu plecare din Agra, este orasul Taj-ilor si capitala invincibililor Moguli. Astazi, intrand in Sikri prin Poarta Agra, una dintre cele noua porti de intrare, in drum spre complexul palatului, in fata ochilor iti apare mai intai Diwan-I-Aam, sala audientelor publice. Este o uriasa curte interioara inconjurata de ziduri unde se ascultau petitiile, se anuntau proclamatiile, erau primiti ambasadorii si se organizau festivitatile. Mediteaza putin la misterioasa pustietate a acestui oras-capitala, care a fost abandonat la cativa ani dupa ce a fost construit. Era un veritabil oras de poveste, iar ruinele sale se pastreaza inca, aproape in conditiile initiale.

 • Cazare Jaipur

  Golden Tulip, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Vizita Fortul Amber

  Durata: 2 h

  Fortul Amber este un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi din fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.

 • Tur privat de grup Jaipur

  Durata: 1 h

  In Jaipur, vei face un tur panoramic de oras. Mergand cu masina prin zona veche, vei vedea cum orasul infloreste in timpul zilei intr-un caleidoscop de culori si sunete. Te vei opri pentru fotografii la Hawa Mahal (Palatul Vanturilor) si Jal Mahal (Palatul de pe Apa).

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Jaipur
  Locatie plecare: Jaipur

 • Vizita Muzeul Palatului

  Durata: 1 h

  Aflat in interiorul zidurilor orasului, Muzeul Palatului gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala rajasthani si islamica. Acest complex muzeal iti va oferi o idee despre cat de vizionar era fondatorul orasului Jaipur, Sawai Jai Singh. El a lasat drept mostenire magnifice monumente arhitectonice si de arta, cu finisaje delicate, lucrate manual. Desi Sawai Jai Singh a ridicat multe dintre cladirile palatului, unele structuri au fost edificate de conducatorii ulteriori, iar altele dateaza chiar din secolul XX. La intrarea in complex, inainte de palatul propriu-zis, se afla Mubarak Mahal, palatul construit de Sawai Madho Singh in secolul al XIX-lea. Cladirea a devenit acum Muzeul Maharajahului Sawai Man Singh II, aici fiind expusa o colectie splendida de robe si haine purtate de regii Rajasthani, cateva saluri din Pashmina (Kashmir) deosebit de pretioase, sariuri Benaras din matase, tiparituri Sanganeri, covoare si broderii populare, picturi miniaturale infatisand scene de la curtea regala sau procesiuni si scene de lupta.

 • Vizita Jantar Mantar

  Durata: 1 h

  Uimitorul Jantar Mantar este unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin in 1726, chiar vis-a-vis de Muzeul Palatului, fiind una dintre cele mai mari si mai bine conservate cladiri din vremea acestui conducator. Instrumentul cel mai impresionant este Brihat Samratyantra Sundial, un impunator edificiu galben ridicat in partea dreapta a observatorului, avand un gnomon (vechi ceas solar) cu o inaltime de 27 de metri, fixat in unghi de 27 de grade. Umbra pe care o creeaza acesta se deplaseaza cu pana la 4 metri pe ora, ajutand la calcularea orei locale si meridiane.

 • Cazare Jaipur

  Golden Tulip, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Zi libera Jaipur

  Ziua de astazi va fi libera. Poti opta pentru o sesiune de shopping in bazarul local, te poti plimba pe stradutele Orasului Roz sau poti participa la o activitate optionala, cum ar fi un curs de gatit in stil traditional rajasthan.

 • Cazare Jaipur

  Golden Tulip, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Jaipur - Jodhpur

  Durata: 6 h

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: Jaipur

 • Vizita Fortul Mehrangarh

  Durata: 1.5 h

  Deasupra liniei orizontului orasului Jodhpur, se inalta semet Fortul Mehrangahr, ridicat in 1459 de Roa Jodha, odata cu mutarea capitalei din imprejurimile Mandore pe locul acesteia. Fortareata gazduieste Palatele Mahal si Phool Mahal. Palatul Jaswant Thada a fost construit in memoria lui Maharaja Jaswant Singh II, in 1899.

 • Vizita Gradina Mandore Jodhpur

  Durata: 0.5 h

  Vei vizita Gradina Mandore, aflata la 9 km nord de Jodhpur. Gradina impresioneaza prin multitudinea de plante si flori, dar si prin temple si cenotafe ale fostilor conducatori din Jodhpur.

 • Cazare Jodhpur

  Ranbanka Palace, Heritage classic, meal plan Demipensiune

 • Desert Safari Osian

  Orasul antic Osian este o oaza in desertul Thar, renumit pentru templele hinduse si jainiste datand din secolele VIII-XII. Aici te vei bucura de un jeep safari printre dunele de nisip.

 • Cina Osian

  Vei servi preparate gatite la gratar in stil traditional, in desert.

 • Cazare Jodhpur

  Ranbanka Palace, Heritage classic, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Jodhpur - Udaipur

  Durata: 6 h

  Vei calatori catre Udaipur

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Udaipur
  Locatie plecare: Jodhpur

 • Vizita Templul Ranakpur

  Durata: 1.5 h

  Ranakpur este un sat in vecinatatea orasului Sadri, in districtul Pali al Rajasthanului, renumit pentru Templul Jainist dedicat lui Adinatha, un templu grandios, construit din marmura deschisa la culoare si ocupand o suprafata patrata, cu latura de cca 62 m. Cu domurile sale distinctive, turnul shikhara, foisoare si cupole, templul se inalta maiestuos pe povarnisul unui deal si este sustinut de peste 1400 de coloane de marmura, sculptate delicat. La interior se afla patru idoli, orientati fiecare spre cate un punct cardinal, iar spre partea vestica, unde este si intrarea principala, se afla cel mai mare dintre acestia. Constructia templului si imaginea cvadrupla simbolizeaza cucerirea de catre Tirthankara (un invatat din religia jainista) a celor patru ale punctelor cardinale si prin urmare, cucerirea universului

 • Cazare Udaipur

  Jhadol Vijay Vilas, Deluxe Forest, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup Udaipur

  Durata: 2 h

  Fondat de regele Udai Singh, in sec. al XVI-lea, Udaipur este o oaza racoroasa in inima arida a Rajasthan-ului. Este probabil cel mai romantic oras dintr-un stat unde fiecare oras are povesti romantice sau exotice de spus. Impresionantul Palat Regal ce se inalta deasupra Lacului Pichola este cel mai mare complex de palate din India

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Muzeul Palatului Regal Udaipur

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Palatului Regal, a carui grandoare este evidentiata in lucrarile de granit, marmura si mozaic. Acesta este o combinatie de arhitectura rajput si mogula si obisnuia sa fie casa de vacanta a imparatilor.

 • Vizita Templul Jagdish Udaipur

  Durata: 0.5 h

  Templul Jagdish a fost construit in anul 1651. Templul este un minunat exemplu de arta indo-aryana, iar aici este pastrata relicva sfanta a Lordului Vishnu

 • Vizita Sahelion Ki Bari Udaipur

  Durata: 0.5 h

  Vei vizita si Sahelion Ki Bari (Gradina Concubinelor), o gradina incantatoare ce pastreaza inca aromele stilului de viata unic al doamnelor din castele regale, ce au trait odinioara in aceste palate.

 • Croaziera Lacul Pichola

  Durata: 2 h

  Vei face o croaziera pe linistitul si frumosul Lacul Pichola. Palatul de pe insula aflata in mijlocul lacului, numit Palatul Jagmandir, este, intr-un cuvant, fascinant.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Udaipur

  Jhadol Vijay Vilas, Deluxe Forest, meal plan Demipensiune

 • Zi libera Udaipur

  Vei avea o zi libera in Udaipur, zi in care poti face cumparaturi sau poti vizita fortul Chittorgarh, aflat la 2:30 ore distanta de Udaipur.

 • Cazare Udaipur

  Jhadol Vijay Vilas, Deluxe Forest, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Udaipur

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat ;a aeroport pentru zborul spre Delhi.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor UDR - Udaipur Airport  -  Delhi

  Durata: 1:25

  Plecare UDR - Udaipur Airport - 13.02.2023 , ora 14:10 Sosire Delhi - 13.02.2023 , ora 15:35

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Delhi

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi ti se va asigura transferul la hotel.

  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: DEL Indira Gandhi International Airport
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Delhi

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

  Locatie plecare: Delhi
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: DEL Indira Gandhi International Airport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Delhi  -  Istanbul

  Durata: 7h 5m

  Plecare Delhi - 14.02.2023 , ora 06:55 Sosire Istanbul - 14.02.2023 , ora 11:30

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 1h 20m

  Plecare Istanbul - 14.02.2023 , ora 13:50 Sosire Bucuresti - 14.02.2023 , ora 14:10

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Vivanta Dwarka 10*
Delhi

Vivanta Dwarka 4* Superior

Standard Room

Demipensiune

Vivanta by Taj Dwarka este unul dintre cele mai bune hoteluri business din apropierea aeroportului N...  [ Citeste tot ]

Crystal Sarovar Premiere 4*
Agra

Crystal Sarovar Premiere 4 *

Standard Room

Demipensiune

Crystal Sarovar Premiere este situat pe strada Fatehabad, locatie din care se poate explora usor vec...  [ Citeste tot ]

Golden Tulip 4*
Jaipur

Golden Tulip 4 *

Standard Room

Demipensiune

Situat central, la 12 km de aeroport, Golden Tulip Jaipur este aproape de obiectivele principale ale...  [ Citeste tot ]

Ranbanka Palace 4*
Jodhpur

Ranbanka Palace 4 *

Heritage classic

Demipensiune

 

Jhadol Vijay Vilas 4*
Udaipur

Jhadol Vijay Vilas 4 *

Deluxe Forest

Demipensiune

 

Click pentru a vedea harta

India Sfaturi

India este o tara moderna, totusi obiceiurile si traditiile sunt respectate cu sfintenie atat in oras, cat si la tara. Aceste traditii indiene sunt cele care ii confera Indiei individualitate, impregnand atmosfera cu esenta sa mistica. Vei descoperi aici co-existenta unica si armonioasa a nenumaratelor si diverselor religii. Acestea au generat de fapt nenumaratele traditii indiene. India este o tara laica, in care fiecare are dreptul sa practice religia pe care a ales-o. Obiceiurile indiene si ritualurile difera de la o regiune la alta, totusi ele sunt cunoscute sub forma colectiva de traditii indiene.

India
India
India
India

Informatii legate de viza turistica in India gasiti aici

Ghid de calatorie India

Vezi ghid

La ce sa te astepti in India

India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.

Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.

Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.

Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.

Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!