Eturia iti propune un circuit inedit, de 15 zile, in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani. In aceasta calatorie, vei explora capitala Indiei, unde vei vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, Old Delhi. Calatoria va continua in Udaipur, cunoscut si ca Orasul Lacurilor, iar apoi circuitul te va purta spre Jaipur unde te vei plimba cu elefantii la Fortul Amber, dupa care vei ajunge in Fatehpur Sikri, capitala abandonata a Imperiului Mogul. Te vei indrepta spre Agra, unde vei vizita celebrul Taj Mahal, expresia dragostei nemarginite a lui Shah Jahan pentru sotia sa. Vei vizita templele de la Khajuraho, mostenire a traditiilor stravechi indiene care amintesc de celebrele scrieri hinduse Kama-Sutra si pastreaza vie arhitectura indo-ariana. In final vei ajunge in orasul spiritual Varanasi unde te vei plimba cu barca pe raul sfant Gange.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Grand Tour Group
Date plecare:
24 Noi 2018,
Sabrina

Product Consultant Senior

031.9998

Classic India, 15 zile - noiembrie 2018

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Delhi

Delhi, Qutub Minar

Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur al orasului New Delhi. Vei merge de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, trecand pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului, pentru a ajunge la Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurudwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida, cu o  inaltime de 72,5 m. Ansamblul Qutub este un splendid exemplu de arhitectura indo-islamica timpurie, fiind inscris in Patrimoniului Universal UNESCO.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Tur de oras New Delhi
 • Vizita Qutub Minar Delhi
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)

Delhi

Delhi
Delhi
Delhi

 

cazare
 • THE LALIT NEW DELHI 5*
mese Dinner, Breakfast
ziua 3 Delhi

Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea  a fost construita in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.
Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandni Chowk, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.Vei vizita casa lui Gandhi, acolo unde parintele Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.Vei vizita parcul Lodhi, situat in centrul orasului si al carui nume provine de la Dinastia Lodi, ultima dinastie din perioada sultanatului. In centru se afla Marele Dom, prin care se ajunge la Moscheea cu trei cupole, ambele construite in perioada lui Sikander Lodi, in 1494.

 

INCLUS

 • Vizita Jama Masjid
 • Tur Chandni Chowk cu ricsa
 • Vizita Muzeul National Gandhi
 • Vizita Gradinile Lodhi

mese Dinner, Breakfast
ziua 4 Delhi - Udaipur

Udaipur

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.
Zbor intern Delhi - Udaipur.
Dupa sosirea pe aeroportul din Udaipur vei fi transferat la hotel.
Vei traversa cu barca Lacul Pichola pentru a ajunge la Palatul Jag Mandir. Pe parcursul plimbarii vei putea vedea localnicii spalandu-si hainele in apele lacului.Vei vizita Templul Jagdish, cel mai mare si frumos templu din Udaipur, dedicat zeului Vishnu.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Delhi - Udaipur;
 • Transfer aeroport - hotel Udaipur
 • Vizita Palatul Jag Mandir
 • Vizita Templul Jagdish

Udaipur

DELHI - UDAIPUR
DELHI - UDAIPUR
DELHI - UDAIPUR

 

cazare
 • LAKEND 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 5 Udaipur

Vei vizita Palatul din Udaipur, o fortareata bine aparata pe vremuri. Poarta principala (Tripolia) a fost construita in 1725 si este o bijuterie arhitecturala. De asemenea, Balconul Soarelui sau Suraj Gokhada, acolo unde regii din Mewar ieseau in fata poporului in vremurile grele pentru a fi alaturi de ei, este cu adevarat fascinant.Vei trece pe langa lacul Fateh Sagar si vei vizita Sahelion-ki-Bari, gradina concubinelor regelui. Aceste gradini au piscine, fantani si pavilioane impodobite cu diverse motive decorative si redau viata femeilor de la curtea regala de altadata.

 

INCLUS

 • Vizita Palatul Udaipur
 • Vizita Gradinile Sahelion-ki-Bari

mese Dinner, Breakfast
ziua 6 Udaipur

Vei vizita Fortul Chittorgarh, cetatea multor razboinici Rajput, cum ar fi Rana Kumbha, Maharana Pratap, Jaimal, Patta etc. De asemenea vei vizita si Templul Kalika Mata, construit initial in secolul al VIII-lea pentru Zeul Soarelui si apoi transformat intr-un templu pentru zeita mama, Kali in secolul al XIV-lea.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Chittorgarh

mese Dinner, Breakfast
ziua 7 Udaipur - Jaipur

Jaipur

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Udaipur.
Zbor intern Udaipur - Jaipur.
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Jaipur.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Udaipur
 • Bilet de avion pentru zbor intern Udaipur - Jaipur;
 • Transfer aeroport - hotel Jaipur

Jaipur

UDAIPUR - JAIPUR
UDAIPUR - JAIPUR
UDAIPUR - JAIPUR

 

cazare
 • INDANA PALACE JAIPUR 4* sup.
mese Dinner, Breakfast
ziua 8 Jaipur

Fortul Amber

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort.

Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur

JAIPUR
JAIPUR
JAIPUR

mese Dinner, Breakfast
ziua 9 Jaipur - Agra

Agra, Fatehpur Sikri

Vei continua calatoria spre Agra.

 

INCLUS

 • Transfer Jaipur - Agra

Agra

JAIPUR - AGRA
JAIPUR - AGRA
JAIPUR - AGRA

 

cazare
 • CRYSTAL SAROVAR PREMIER 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 10 Agra

Taj Mahal

Vei vizita impresionantul Taj Mahal - simbol al dragostei netarmurite.
Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Vizita Taj Mahal
 • Vizita Fortul Agra

AGRA
AGRA
AGRA

mese Dinner, Breakfast
ziua 11 Agra - Jhansi - Orchha - Khajuraho

Khajuraho

Astazi vei calatori cu trenul pana in Jhansi. Dupa ce vei ajunge in Jhansi ti se va asigura transferul pana in Khajuraho.Vei vizita orasul Orchha, ale carui edificii au fost construite inca din secolul al XVI-lea. Aici vei vedea Ram Raja, primul palat contruit in interiorul citadelei Orchha de catre Raja Rudra Pratap si terminat de catre succesorul acestuia, Madhukar Shah. Apoi vei admira Templul Lakshmi Narayan cunoscut pentru picturile sale murale. La final, vei vedea citadela Jahangir Mahal, construita in timpul Imperiului Mogul.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Agra - Jhansi - Khajuraho
 • Tur de oras Orchha

Khajuraho

AGRA - JHANSI - ORCHHA - KHAJURAHO
AGRA - JHANSI - ORCHHA - KHAJURAHO
AGRA - JHANSI - ORCHHA - KHAJURAHO

 

cazare
 • RAMADA KHAJURAHO 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 12 Khajuraho - Varanasi

Varanasi

Vei vizita templele Chandela, construite de catre regii dinastiei Chandela intre 950 si 1050 e.n. Dintre cele 85 de temple, astazi au mai ramas doar 25, care sunt printre cele mai frumoase temple din India. Printre ele, se remarca templul Lakshmana - cel mai vechi dar si cel mai bine conservat - si templul Kandariya Mahadeva dedicat zeului Shiva. Arhitectura acestora emana o sensibilitate si caldura aparte.

Transfer de la hotel la aeroportul din Khajuraho.
Zbor intern Khajuraho - Varanasi.
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Varanasi.

 

INCLUS

 • Vizita Templele Chandela
 • Transfer hotel - aeroport Khajuraho
 • Bilet de avion pentru zbor intern Khajuraho - Varanasi;
 • Transfer aeroport - hotel Varanasi

Varanasi

KHAJURAHO - VARANASI
KHAJURAHO - VARANASI
KHAJURAHO - VARANASI

 

cazare
 • RADISSON BLU VARANASI 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 13 Varanasi

Vei face o plimbare pe Fluviul Gange si vei fi martorul unuia dintre cele mai frumoase ritualuri hinduse. Credinciosii vin in pelerinaj sa isi spele pacatele sau sa arunce cenusa celor decedati in Gange, aceste doua acte de credinta sunt un spectacol extraordinar de sensibil.Vei participa la o sesiune de yoga.Vei face o plimbare in piata locala din Varanasi pentru a observa ritmul vietii indiene si pentru a patrunde in atmosfera locala.

 

INCLUS

 • Vizita piata locala Varanasi

mese Dinner, Breakfast
ziua 14 Varanasi - Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Varanasi.
Zbor intern Varanasi - Delhi.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Varanasi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Varanasi - Delhi;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi

Delhi

VARANASI - DELHI
VARANASI - DELHI
VARANASI - DELHI

 

cazare
 • LEMON TREE PREMIER DELHI AIRPORT 4*
mese Breakfast
ziua 15 Plecare Din Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 24.11.2018 ora 12:15; Sosire Doha 24.11.2018 ora 18:00; Qatar Airways; durata 4:45 Plecare Doha 24.11.2018 ora 19:45; Sosire Delhi 25.11.2018 ora 02:05; Qatar Airways; durata 3:50 Plecare Delhi 27.11.2018 ora 12:00; Sosire Udaipur ora 13:20; Jet Airways; durata 1:25 Plecare Udaipur 30.11.2018 ora 15:05; Sosire Jaipur ora 16:30; Spice Jet; durata 1:25 Plecare Khajuraho 05.12.2018 ora 14:20; Sosire Varanasi ora 15:15; Jet Konnect; durata 00:55 Plecare Varanasi 07.12.2018 ora 15:30; Sosire Delhi ora 17:05; Air India; durata 1:25 Plecare Delhi 08.12.2018 ora 09:45; Sosire Doha 08.12.2018 ora 11:45; Qatar Airways; durata 4:30 Plecare Doha 08.12.2018 ora 16:10; Sosire Bucuresti 08.12.2018 ora 20:30; Qatar Airways; durata 5:20

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern Delhi - Udaipur;  
Bilet de avion pentru zbor intern Udaipur - Jaipur;  
Bilet de avion pentru zbor intern Khajuraho - Varanasi;  
Bilet de avion pentru zbor intern Varanasi - Delhi;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 12 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Insotitor de grup din partea Eturia
 
Bacsis ghizi locali si soferi
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu autocar privat  

Cazare India

10 atractii de top

Delhi, Qutub Minar, Udaipur, Jaipur, Fortul Amber, Fatehpur Sikri, Agra, Taj Mahal, Khajuraho, Varanasi

13 Mic dejun

12 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din India: 110 euro suplimentar
Classic India, 15 zile - noiembrie 2018

atractii

Sfaturi India

India tips

Circuit India - Taj Mahal
La ce sa te astepti in India
 • India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.
  Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.
  Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.
  Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.
  Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.
Viza
 • Obtinerea vizei de intrare este obligatorie si se realizeaza la ambasadele si consulatele generale ale Indiei din strainatate. In Romania, vizele de intrare si informatii despre conditiile in care se acorda acestea se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Indiei din Bucuresti.
  Nu se poate obtine viza de intrare la sosirea in India.

Nume: Republica India

Capitala: New Delhi

Asezare: Stat situat in sudul Asiei la Marea Arabiei si Golful Bengal, intre Myanmar si Pakistan

Moneda: Rupia - INR

Fus orar: UTC+5:30

together for excellent journeys

India
Impresii India - Septembrie 2018 Viorica & Aurel

Viorica si Aurel ne-au trimis cateva fotografii din vacanta in India....

Impresii India - Septembrie 2018
Impresii India - Septembrie 2018 Emil

O experienta demna de tinut minte toata viata. Totul a fost exact cum trebuia sa...

Impresii India - Septembrie 2018
Impresii India - Aprilie 2018 Carmen

India in perioada de Paste? Da, de ce nu!...

Impresii India - Aprilie 2018
Impresii India - Aprilie 2018
Impresii India - Aprilie 2018 Roxana

Noi suntem la a doua vacanță cu Eturia, este o agenție atentă la detalii,...

Impresii India - Februarie 2018
Impresii India - Februarie 2018 Carmen & Alin

Ne era teama de India - de boli, de oameni, de saracie, de tot ce urma sa vedem....

Impresii India - Decembrie 2017
Impresii India - Decembrie 2017 Mircea

India este un vis, o experienţă incredibilă....

de ce sa alegi India cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia