Vacante India

Te invitam intr-o calatorie magica, in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani in Rajasthan. Acest stat este renumit pentru fortificatiile sale, templele sculptate si haveli construite de regii Rajput in epoca pre-musulmana Rajasthan. Atractii precum Jantar Mantar, Fortul Mehrangarh, Fantanile din Jodhpur si numeroasele sale palate fac parte din patrimoniul arhitectural al Indiei. Vei explora capitala Indiei - Delhi, vei vedea orasele Jaipur - Orasul Roz si Agra, unde vei admira splendidul Taj Mahal. Circuitul te va purta catre Jaisalmer, unde vei admira faimoasele vile extravagante haveli. In Jodhpur vei merge la Fortul Mehrangarh, iar in Udaipur vei vizita impunatorul Templu Ranakpur.

PARTAJ CONFIRMAT: Domn
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
14 zile / 12 nopti
25 Mese incluse

13 Mic dejun, 12 Cina

Tara

India

Delhi, Agra, Jaipur, Fatehpur Sikri, Jaisalmer, Jodhpur, Udaipur, Ranakpur

8 atractii de top

Delhi, Qutub Minar, Agra, Taj Mahal, Fatehpur Sikri, Jaipur, Fortul Amber, Udaipur

Ioana Dumitrescu

Tour leader

031.9998

Jewels of Rajasthan India - februarie 2020 - cu Ioana Dumitrescu

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Delhi

Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.Vei vizita casa lui Gandhi, acolo unde parintele Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara Delhi
 • Vizita Muzeul National Gandhi
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)

sosire in DELHI
sosire in DELHI

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Delhi

Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea  a fost construita in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.
Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandni Chowk, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.
Astazi vei vizita Templul Akshardham, intruchiparea a 10.000 de ani de cultura Indiana, exemplu de arhitectura, traditie si spiritualism antic. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida, cu o  inaltime de 72,5 m. Ansamblul Qutub este un splendid exemplu de arhitectura indo-islamica timpurie, fiind inscris in Patrimoniului Universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Vizita Jama Masjid
 • Tur Chandni Chowk cu ricsa
 • Vizita Templul Akshardham
 • Vizita Qutub Minar Delhi

DELHI
DELHI

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Delhi - Agra

Transfer New Delhi - Agra pe un traseu ce dureaza circa 4-5 ore.
Vei vizita impresionantul Taj Mahal - simbol al dragostei netarmurite.
Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Transfer Delhi - Agra
 • Vizita Taj Mahal
 • Vizita Fortul Agra

DELHI - AGRA
DELHI - AGRA

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur

Vei pleca catre Jaipur, cunoscut si sub numele de orasul roz, capitala statului Rajastan.
Pe traseu, vei face o vizita la Fatehpur Sikri, aflat la o ora de condus de Agra. Fatehpur Sikri a fost orasul imperial al Dinastiei Mogulilor intre 1571-1584, fiind construit de catre Imparatul Mogul Akbar. Grandoarea arhitecturala a acestui oras parasit nu poate fi descrisa in cuvinte, nu poti decat sa traiesti personal experienta aurei pe care o emana aceste magnifice edificii, vizitandu-le.

 

INCLUS

 • Transfer Agra - Jaipur
 • Vizita Fatehpur Sikri

AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR
AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Jaipur

Vei urca pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite.
Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur

JAIPUR
JAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Jaipur - Jaisalmer

Vei fi transferat la aeroportul din Jaipur.
Zbor intern Jaipur - Jaisalmer.
In Jaisalmer vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Jaipur
 • Bilet de avion pentru zbor intern Jaipur - Jaisalmer
 • Transfer aeroport - hotel Jaisalmer

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Jaisalmer

Vei vizita 3 haveli: Patwon ki Haveli, Salim Singh ki Haveli si Nathmalji ki Haveli. Haveli inseamna casa traditionala sau vila (in India, Pakistan, Nepal si Bangladesh), de obicei cu semnificatie istorica si arhitecturala. Cuvantul haveli deriva din arabescul hawali, care inseamna spatiu privat si era folosit in timpul Imperiului Mogul. Patwon este cea mai importanta constructie de acest tip din Jaisalmer si cea mai veche (1805), iar Salim Singh are o arhitectura deosebita, cu sculpturi pe acoperis ce infatiseaza pauni. Aceasta havali insumeaza 38 de balcoane frumos decorate. Nathmalji Havali a fost candva locuinta prim-ministrului, iar acum este in continuare partial locuita. Are o arhitectura exterioara cu decoratiuni bogate, iar etajul 1 este impodobit cu 1,5 kg de foita de aur.
Vei vizita magnificul Fort care domina orasul. Construit in 1156, acesta este unul dintre cele mai vechi forturi din statul Rajasthan. O mare parte din populatia orasului locuieste intre zidurile acestuia deoarece inglobeaza intrega localitate in interior. Tot aici exista cateva temple jainiste, construite intre secolele XII si XV si care contin cateva manuscrise antice. De asemenea vei vizita cateva dintre faimoasele havelis precum Nathmalji-ki-Haveli si Patwon-ki-Haveli.Seara vei face un tur calare pe camile prin Desertul Thar. Vei putea observa cateva asezari tribale si vei admira un superb apus peste dunele aurii.

 

INCLUS

 • Tur de oras Jaisalmer
 • Vizita Fortul Jaisalmer
 • Tur Dunele Sam

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Jaisalmer - Jodhpur

Ti se va asigura transferul in Jodhpur.Vei face o vizita la maiestosul Fort Mehrangarhr. Deasupra liniei orizontului orasului Jodhpur, se inalta semet Fortul Mehrangahr, ridicat in 1459 de Roa Jodha, odata cu mutarea capitalei din imprejurimile Mandore pe locul acesteia. Fortareata gazduieste Palatele Mahal si Phool Mahal. Palatul Jaswant Thada a fost construit in memoria lui Maharaja Jaswant Singh II, in 1899.Vei vizita Gradina Mandore, aflata la 9 km nord de Jodhpur. Gradina impresioneaza prin multitudinea de plante si flori, dar si prin temple si cenotafe ale fostilor conducatori din Jodhpur.

 

INCLUS

 • Transfer Jaisalmer - Jodhpur
 • Vizita Fortul Mehrangarh Jodhpur
 • Vizita Gradina Mandore Jodhpur

JAISALMER - JODHPUR
JAISALMER - JODHPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Jodhpur - Ranakpur - Udaipur

Vei fi transferat spre Udaipur, pe un traseu de aproximativ 6 ore.Pe drum, vei face o oprire la Ranakpur, unde vei vizita Templul Jainist dedicat lui Adinatha, un templu grandios, sustinut de peste 1400 de coloane de marmura, sculptate delicat.

 

INCLUS

 • Transfer Jodhpur - Udaipur
 • Vizita Templul Ranakpur

JODHPUR - Ranakpur - UDAIPUR
JODHPUR - Ranakpur - UDAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Udaipur

Vei face un tur al orasului Udaipur, in care vei vizita Muzeul Palatului Regal, Templul Jagdish si Gradinile Sahelion Ki Bari.
Vei face o croaziera pe linistitul si frumosul Lacul Pichola. Palatul de pe insula aflata in mijlocul lacului, numit Palatul Jagmandir, este, intr-un cuvant, fascinant.

 

INCLUS

 • Tur de oras Udaipur
 • Croaziera Lacul Pichola

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Udaipur

Vei avea o zi libera in Udaipur, zi in care poti face cumparaturi sau poti vizita fortul Chittorgarh, aflat la 2:30 ore distanta de Udaipur.

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 13 Udaipur - Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Udaipur.
Zbor intern Udaipur - Delhi.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Udaipur
 • Bilet de avion pentru zbor intern Udaipur - Delhi;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi

mese Mic dejun, Cina
ziua 14 Plecare Din Delhi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi

mese Mic dejun
8 locatii vizitate


Delhi,
Agra,
Jaipur,
Fatehpur Sikri,
Jaisalmer,
Jodhpur,
Udaipur,
Ranakpur

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 02.02.2020 ora 12:15; Sosire Doha 02.02.2020 ora 18:00; Qatar Airways; durata 04:45 ✈ Plecare Doha 02.02.2020 ora 19:45; Sosire Delhi 03.02.2020 ora 02:05; Qatar Airways; durata 03:50 ✈ Plecare Jaipur 08.02.2020 ora 13:40; sosire Jaisalmer 08.02.2020 ora 15:00; Spicejet; durata 1:25 ✈ Plecare Udaipur 14.02.2020 ora 14:10; Sosire Delhi 14.02.2020 ora 15:35; IndiGo; durata 1:25 ✈ Plecare Delhi 15.02.2020 ora 09:45; Sosire Doha 15.02.2020 ora 11:45; Qatar Airways; durata 04:30 ✈ Plecare Doha 15.02.2020 ora 16:10; Sosire Bucuresti 15.02.2020 ora 20:30; Qatar Airways; durata 05:20

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Ioana Dumitrescu

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi India

India tips

Circuit India - Hoteluri
La ce sa te astepti in India
 • India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.
  Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.
  Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.
  Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.
  Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.
Viza
 • Obtinerea vizei de intrare este obligatorie si se realizeaza la ambasadele si consulatele generale ale Indiei din strainatate. In Romania, vizele de intrare si informatii despre conditiile in care se acorda acestea se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Indiei din Bucuresti.
  Nu se poate obtine viza de intrare la sosirea in India.

Nume: Republica India

Capitala: New Delhi

Asezare: Stat situat in sudul Asiei la Marea Arabiei si Golful Bengal, intre Myanmar si Pakistan

Moneda: Rupia - INR

Fus orar: UTC+5:30

together for excellent journeys

Multumesc, Eturia! Doru Ciucescu

„Am prins ultimul avion de repatriere din Senegal! Scriu din aeroportul...

Multumesc, Eturia!
Impresii India - decembrie 2019 Ruxandra

Ruxandra ne-a trimis cateva fotografii din vacanta de revelion petrecuta in...

Impresii India - decembrie 2019
Impresii India - decembrie 2019 Catalina

Vacanta in India ne-a placut foarte mult, probabil s-a vazut si din postarile de...

Impresii India - decembrie 2019
Impresii India - octombrie 2019
Impresii India - octombrie 2019 Diana

Diana ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in India, intr-un...

India - locul de unde te intorci schimbat
India - locul de unde te intorci schimbat Tania Badalica

Viata de cele mai multe ori iti ofera surprize: daca ma intrebai acum un an daca...

India, de la Taj pana la tigri
India, de la Taj pana la tigri Yulicary Sarracent

Am avut parte de un circuit minunat, care imbina Triunghiul de Aur al Indiei cu...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.950 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia