Vacante India

Eturia te invita intr-un circuit de 18 de zile in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani. In aceasta calatorie vei explora orasul Amristar dupa care vei poposi in capitala Indiei, unde vei vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, Old Delhi, precum si ale sale atractii turistice importante. Calatoria va continua cu orasul spiritual Varanasi unde te vei plimba cu barca pe Gange si vei participa la ceremonia Aarti. Vei vizita apoi templele de la Khajuraho, mostenire a traditiilor stravechi indiene care amintesc de celebrele scrieri hinduse Kama Sutra dupa care vei ajunge in orasul albastru - Udaipur. Te indrepti apoi spre Agra, unde vei vizita magnificul Taj Mahal, expresia dragostei nemarginite a lui Shah Jahan pentru sotia sa. Circuitul te poarta spre Fatehpur Sikri, capitala abandonata a Imperiului Mogul, spre Jaipur si spre Mumbai, unul dintre cele mai contrastante orase ale Indiei. In finalul calatoriei in India vei ajunge si in zona de sud a acesteia, Kerala, unde vei vizita orasul Kochi si te vei relaxa pe plajele din Marari.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Grand Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

18 zile / 16 nopti
Tara: India

Amritsar, Delhi, Varanasi, Khajuraho, Agra, Jaipur, Udaipur, Mumbai, Kochi, Marari, Alleppey

33 Mese incluse

16 Mic dejun, 1 Pranz, 16 Cina

12 atractii de top

Delhi, Qutub Minar, Varanasi, Khajuraho, Agra, Taj Mahal, Fatehpur Sikri, Jaipur, Fortul Amber, Udaipur, Mumbai, Alleppey

India North to South 18 zile - februarie 2019

Itinerar

Alina

Branch Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Amritsar

Dupa sosirea pe aeroportul din Amritsar vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Amritsar, Kochi - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Amritsar

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Amritsar - Delhi

Vei vizita Gurudwara Harmandir Sahib, unde vei asista si la o ceremonie. Arhitectura templului este un amestec de stiluri hinduse si musulmane, iar etajul inferior este din marmură alba, peretii fiind decorati cu motive florale incrustate, in stilul pietradura ca si Taj Mahalul.

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Amritsar.
Zbor intern Amritsar - Delhi.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida, cu o  inaltime de 72,5 m. Ansamblul Qutub este un splendid exemplu de arhitectura indo-islamica timpurie, fiind inscris in Patrimoniului Universal UNESCO.

 

INCLUS

 • Vizita Gurudwara Harmandir Sahib
 • Transfer hotel - aeroport Amritsar
 • Bilet de avion pentru zbor intern Amritsar - Delhi;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi
 • Vizita Qutub Minar Delhi

AMRITSAR - DELHI
AMRITSAR - DELHI
AMRITSAR - DELHI

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Delhi

Vei face un tur al orasului vechi Delhi, pe parcursul caruia vei vizita Moscheea Jama Masjid si Raj Ghat - monumentul memorial al lui Mahatma Gandhi. Vei trece pe langa Fortul Rosu - cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie. Dupa ce vei vizita Jama Majid, vei face o plimbare cu ricsa prin piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul lui Humayun), care a fost construit in anul 1562, la cererea sotiei imparatului Humayun, si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.
Vei face un tur in New Delhi, un exemplu perfect despre cum aceasta tara se schimba din mers, pastrandu-si in acelasi timp neschimbat trecutul. Vei vizita Qutub Minar si vei merge de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, trecand pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei) si Resedinta Presedintelui.Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.Vei vizita casa lui Gandhi, acolo unde parintele Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.

 

INCLUS

 • Tur Old Delhi
 • Vizita Humayun's Tomb (mormantul lui Humayun)
 • Tur New Delhi
 • Vizita Bangla Sahib Gurudwara Delhi
 • Vizita Muzeul National Gandhi

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Delhi - Varanasi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.
Zbor intern Delhi - Varanasi.
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Varanasi.
Vei face o vizita la Sarnath aflat la 10 km de Varanasi, locul sfant unde Buddha a propovaduit prima sa predica. Explorari arheologice recente sub egida UNESCO au scos la iveala cel mai mare asezamant Buddhist din India Centrala; pana in prezent au fost descoperite 14 manastiri si 23 de stupe.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Delhi - Varanasi;
 • Transfer aeroport - hotel Varanasi
 • Vizita Sarnath Varanasi

DELHI - VARANASI
DELHI - VARANASI
DELHI - VARANASI

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Varanasi - Khajuraho

Vei face o plimbare pe Fluviul Gange si vei fi martorul unuia dintre cele mai frumoase ritualuri hinduse. Credinciosii vin in pelerinaj sa isi spele pacatele sau sa arunce cenusa celor decedati in Gange, aceste doua acte de credinta sunt un spectacol extraordinar de sensibil.Te vei plimba pe stradutele inguste din Varanasi, facand un tur panoramic al orasului si vei vizita Templul Bharat Mata - Mama India.

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Varanasi.
Zbor intern Varanasi - Khajuraho.
Dupa sosirea pe aeroportul din Khajuraho vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur al templelor din Khajuraho, care sunt cele mai mari si mai cunoscute. Templele sunt ridicate pe platforme inalte zidite, orientate pe axa est - vest si doar detaliile sculpturale sunt elementele ce le diferentiaza; basoreliefurile avand un profund caracter narativ reprezinta scene de lupta, procesiuni, scene de vanatoare. Parte dintre aceste detalii pot fi definite ca erotice, capatand numeroase interpretari, insa ele nu emana nimic sordid, sunt sculpturi care pun in valoare frumusetea si voluptatea formelor feminine.

 

INCLUS

 • Tur de oras Varanasi
 • Transfer hotel - aeroport Varanasi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Varanasi - Khajuraho;
 • Transfer aeroport - hotel Khajuraho
 • Tur Khajuraho

VARANASI - KHAJURAHO
VARANASI - KHAJURAHO
VARANASI - KHAJURAHO

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Khajuraho - Orchha - Jhansi - Agra

Vei fi condus catre Orchha, unde vei vizita Raj Mahalul, primul palat contruit in interiorul citadelei Orchha de catre Raja Rudra Pratap si terminat de catre succesorul acestuia, Madhukar Shah. Situl gazduieste un complex de palate de o deosebita frumusete. Dupa vizita, te vei indrepta spre gara din Jhansi pentru a lua trenul catre Agra.

 

INCLUS

 • Transfer Khajuraho - Orchha - Jhansi - Agra

KHAJURAHO - ORCHHA - JHANSI - AGRA
KHAJURAHO - ORCHHA - JHANSI - AGRA
KHAJURAHO - ORCHHA - JHANSI - AGRA

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Agra

Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO.
Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah (Baby Taj), construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Agra
 • Vizita Baby Taj

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur

Vei vizita impresionantul Taj Mahal - simbol al dragostei netarmurite.
Vei pleca catre Jaipur, cunoscut si sub numele de orasul roz, capitala statului Rajastan.

 

INCLUS

 • Vizita Taj Mahal
 • Transfer Agra - Jaipur

AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR
AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR
AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Jaipur

Vei urca pe spatele elefantilor pana la Fortul Amber, un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze, reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi in fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, vei pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort.

Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.

 

INCLUS

 • Vizita Fortul Amber
 • Tur de oras Jaipur

JAIPUR
JAIPUR
JAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Jaipur - Udaipur

Vei fi transferat la aeroportul din Jaipur.
Zbor intern Jaipur - Udaipur.
Dupa sosirea pe aeroportul din Udaipur vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Jaipur
 • Bilet de avion pentru zbor intern Jaipur - Udaipur
 • Transfer aeroport - hotel Udaipur

JAIPUR - UDAIPUR
JAIPUR - UDAIPUR
JAIPUR - UDAIPUR

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Udaipur

Vei face un tur al orasului Udaipur, in care vei vizita Muzeul Palatului Regal, Templul Jagdish si Gradinile Sahelion Ki Bari.
Vei face o croaziera pe linistitul si frumosul Lacul Pichola. Palatul de pe insula aflata in mijlocul lacului, numit Palatul Jagmandir, este, intr-un cuvant, fascinant.

 

INCLUS

 • Tur de oras Udaipur

mese Mic dejun, Cina
ziua 13 Udaipur - Mumbai

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Udaipur.
Zbor intern Udaipur - Mumbai.
Dupa sosirea pe aeroportul din Mumbai vei fi transferat la hotel.
Vei face o plimbare in Piata Crawford numita astfel dupa primul reprezentant municipal al Mumbai-ului - Arthur Crawford. Situata in partea de nord a vechii parti britanice a orasului aceasta piata eleganta este locul in care veti gasi numeroase produse artizanale.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Udaipur
 • Bilet de avion pentru zbor intern Udaipur - Mumbai;
 • Transfer aeroport - hotel Mumbai
 • Vizita Piata Crawford

UDAIPUR - MUMBAI
UDAIPUR - MUMBAI
UDAIPUR - MUMBAI

mese Mic dejun, Cina
ziua 14 Mumbai

Vei vizita Gateway of India, construita pentru a celebra vizita in India din 1911 a lui George al V-lea si a Reginei Mary. Are o inaltime de 26 de m si se remarca prin cele 4 turnulete sculptate in bazalt galben si prin treptele ce coboara direct in apa.

Vei fi transferat la debarcaderul de la Poarta Indiei, pentru a te imbarca pe una din barcile ce efectueaza transferuri catre Insula Elephanta, unde vei explora Pesterile Elephanta, aflate la o ora de mers cu barca de Mumbai. Aceste „pesteri” sunt de fapt o serie de temple sculptate in stancile linistitei Insule Elephanta.
Vei face un tur de oras in Mumbai. Vei vizita mai intai Muzeul Printului de Wales (Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya). Mai apoi vei vizita Victoria Terminus, impunatoarea gara in stil victorian a carei constructie a fost incheiata in 1887.  Urmeaza o vizita inedita - la Saat Rasta, o locatie a unui Dhobi Ghat, o asa numita asociatie familiala de dhobi.

 

INCLUS

 • Vizita Gateway of India
 • Tur Insula Elephanta
 • Tur de oras Mumbai

mese Mic dejun, Cina
ziua 15 Mumbai - Kochi

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mumbai.

Zbor intern Mumbai - Kochi.
Dupa sosirea pe aeroportul din Kochi vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Sinagoga Evreiasca, construita in 1567, cea mai veche sinagoga din intreg Commonweath-ul. Localizata in zona cunoscuta ca Orasul Evreiesc, sinagoga este una dintre cele 7 sinagogi ale comunitatii evreiesti Cochin.Vei face un tur al orasului pentru a vedea cele mai importante atractii turistice ale sale, printre care si Biserica Sf. Francisc, cea mai veche biserica ridicata de europeni in India. De asemenea vei vizita Palatul Olandez, construit de portughezi in 1557. Palatul este construit ca un conac tipic in stil Kerala. Aceste conace se numesc Nalukettu si erau case ale aristocratiei, nobilimi si clasei superioare, cu patru aripi separate deschizandu-se spre o curte centrala. Vei vedea si uimitoarele plase de pescuit chinezesti, unice in India. Se crede ca negustori de la curtea lui Kublai Khan au introdus acest tip de plase de pescuit in aceasta zona.Seara vei asista la un show cu dansatori Kathakali. Inainte de inceperea show-ului, se poate observa tehnica elaborata a dansatorilor de a se machia si costuma. Intregul act este o experienta a artei si culturii Kerala.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Mumbai
 • Bilet de avion pentru zbor intern Mumbai - Kochi;
 • Transfer aeroport - hotel Kochi
 • Vizita Sinagoga Evreiasca Kochi
 • Tur de oras Kochi

mese Mic dejun, Cina
ziua 16 Kochi - Allepey - Marari

Transfer din Kochi in Alleppey.
Te vei imbarca la bordul unui Kettuvallam - ambarcatiune traditionala anume construita pentru navigarea pe canalele din zona. Candva folosite la transportul produselor agricole pe reteaua de canale din Kerala, ambarcatiunile traditionale Kettuvallam avand o lungime de 20 m sunt construite prin imbinari naturale fara a se folosi macar un cui. In prezent turismul a redat viata acestor originale ambarcatiuni.
Dupa debarcarea de pe vasul de croaziera vei fi transferat catre Marari.

 

INCLUS

 • Transfer Kochi - Alleppey
 • Transfer Alleppey - Marari

KOCHI - ALLEPEY - MARARI
KOCHI - ALLEPEY - MARARI
KOCHI - ALLEPEY - MARARI

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 17 Marari

Aceasta zi este libera si o poti petrece la plaja, sau poti opta pentru un tratament Ayurveda la hotel (contra cost).

 

mese Mic dejun, Cina
ziua 18 Plecare Din Marari

Transfer din Marari la aeroport in Kochi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Marari - aeroport Kochi
11 locatii vizitate


Amritsar,
Delhi,
Varanasi,
Khajuraho,
Agra,
Jaipur,
Udaipur,
Mumbai,
Kochi,
Marari,
Alleppey

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 01.02.2019 ora 12:15; Sosire Doha 01.02.2019 ora 18:00; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 01.02.2019 ora 20:40; Sosire Amritsar 02.02.2019 ora 02:40; Qatar Airways; durata 3:30 ✈ Plecare Amritsar 03.02.2019 ora 14:45; Sosire Delhi 03.02.2019 ora 15:50; Air India; durata 1:05 ✈ Plecare Delhi 05.02.2019 ora 13:20; Sosire Varanasi 05.02.2019 ora 14:45; Vistara; durata 1:25 ✈ Plecare Varanasi 06.02.2019 ora 12:55; Sosire Khajuraho 06.02.2019 ora 13:50; Jet Airways; durata 0:45 ✈ Plecare Jaipur 11.02.2019 ora 07:25; Sosire Udaipur 11.02.2019 ora 08:30; SpiceJet ; durata 1:05 ✈ Plecare Udaipur 13.02.2019 ora 10:00 Sosire Mumbai 13.02.2019 ora 11:35; Indigo; durata 1:35 ✈ Plecare Mumbai 15.02.2019 ora 10:40; Sosire Kochi 15.02.2019 ora 12:50; Jet Airways; durata 4:55 ✈ Plecare Cochin 18.02.2019 ora 03:35; Sosire Doha 18.02.2019 ora 06:00; Qatar Airways; durata 4:55 ✈ Plecare Doha 18.02.2019 ora 06:55; Sosire Bucuresti 18.02.2019 ora 11:15; Qatar Airways; durata 5:20

Sfaturi India

India tips

India - sfaturi de calatorie
La ce sa te astepti in India
 • India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.
  Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.
  Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.
  Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.
  Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.
Viza
 • Obtinerea vizei de intrare este obligatorie si se realizeaza la ambasadele si consulatele generale ale Indiei din strainatate. In Romania, vizele de intrare si informatii despre conditiile in care se acorda acestea se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Indiei din Bucuresti.
  Nu se poate obtine viza de intrare la sosirea in India.

Nume: Republica India

Capitala: New Delhi

Asezare: Stat situat in sudul Asiei la Marea Arabiei si Golful Bengal, intre Myanmar si Pakistan

Moneda: Rupia - INR

Fus orar: UTC+5:30

together for excellent journeys

Draga India, ma bucur ca te-am cunoscut si ca te-am inteles - Decembrie-ianuarie Gabriela Oprea

India nu este o destinatie potrivita pentru orice turist, nici nu se afla in...

Draga India, ma bucur ca te-am cunoscut si ca te-am inteles - Decembrie-ianuarie
Impresii India - Septembrie 2018 Viorica & Aurel

Viorica si Aurel ne-au trimis cateva fotografii din vacanta in India....

Impresii India - Septembrie 2018
Impresii India - Septembrie 2018 Emil

O experienta demna de tinut minte toata viata. Totul a fost exact cum trebuia sa...

Impresii India - Septembrie 2018
India & China - Yin si Yang-ul asiatic - Septembrie
India & China - Yin si Yang-ul asiatic - Septembrie Gabriela Oprea

Doua tari atat de diferite dar care, vizitate intr-o singura excursie, au facut...

Impresii India - Aprilie 2018
Impresii India - Aprilie 2018 Carmen

India in perioada de Paste? Da, de ce nu!...

Impresii India - Aprilie 2018
Impresii India - Aprilie 2018 Roxana

Noi suntem la a doua vacanță cu Eturia, este o agenție atentă la detalii,...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 33.746 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia