Vacante Georgia

Eturia va propune un circuit in Georgia, unde vom vizita mai intai Tbilisi, dupa care vom continua catre orasul Mtskheta, urmand sa ajungem in Kazbegi, unde vom vizita Fortareata Ananuri si faimoasa biserica Sfanta Treime. Excursia noastra se va muta apoi in Armenia, natiune care a adoptat crestinismul ca religie de stat si care impresioneaza prin manastirile si fortaretele sale, printre care Manastirea Noravank, Fortareata Amberd. Inainte de a finaliza calatoria noastra ne vom intoarce in Tbilisi, unde vom vizita o crama, avand oportunitatea de degusta vinuri din regiunea Kakheti, tinutul vinurlior georgiene.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
12 zile / 9 nopti
11 Mese incluse

11 Mic dejun

Tara

Georgia

Tbilisi, Gudauri, Bakuriani, Akhalkalaki, Sighnaghi

2 atractii de top

Tbilisi, Vardzia

Alina

Branch Manager

031.9998

Discover Georgia - septembrie 2020

Itinerar

ziua 1: 06.09.2020 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroport si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Tbilisi - Bucuresti
ziua 2: 07.09.2020 Sosire In Tbilisi

La sosirea in Tbilisi, ti se va asigura transferul la hotel.

Vei face un tur de oras al capitalei Georgiei, tur in care vei vizita cele mai importante atractii turistice. Tbilisi are o istorie de 1500 de ani, iar infiintarea sa este legata de faimoasele bai din Tbilisi - izvoare naturale cu sulf. Zona bailor fiind astazi inima orasului vechi Tbilisi. Pe durata turului vei vizita aceaste faimoase bai, de asemenea, biserica XVII C. Metekhi situata pe platoul Metekhi. De pe acest platou poti vedea biserici georgiene, armeene si catolice, precum si Sinagoga Evreilor si Moscheea Musulmana, simbolul tolerantei georgiene.
Vei admira, de asemenea, cetatea Narikala, cea mai veche biserica din Tbilisi - Anchiskhati (VI-VII C). In vecitatea bisericii Anchiskhati se afla cea mai veche cafenea din Tbilisi - cafeneaua Gabriadze, denumita dupa faimosul regizor georgian Rezo Gabriadze. De asemenea, vei ajunge si pe bulevardul principal din Tbilisi - Rustaveli, impresionant prin cladirile sale ce ilustreaza aproape toate tipurile de arhitectura europeana din secolul al XIX-lea.

 

INCLUS

 • Tur de oras Tbilisi

sosire in TBILISI
sosire in TBILISI

mese Mic dejun
ziua 3: 08.09.2020 Tbilisi - Mtskheta - Kazbegi - Gudauri

Transfer din Tbilisi catre Gudauri. Pe traseu vei face mai multe vizite.Vei vizita orasul Mtskheta, centrul cultural si religios al Georgiei si unul dintre cele mai vechi orase ale tarii. Aici vei avea admira Biserica Jvari, o bijuterie arhitecturala din perioada medievala (secolele VI-VII) si Catedrala Svetitskhoveli, impresionantul lacas de cult ce gazduieste mantia cu care se presupune ca a fost imbracat Iisus in timpul crucificarii.Vei vizita Complexul Arhitectural Ananuri, resedinta nobililor din regiunea Argveti. Complexul este format din turnuri si biserici datand din secolele XVI-XVII si ofera o panorama superba asupra Lacului de acumulare Jinvali.Vei strabate o trecatoare aflata la 2.379 m unde vei opri la un izvor de apa minerala dupa care vei continua calatoria spre Kazbegi, un mic orasel ce ofera vederi spectaculoase ale Masivului Kazbek (5.033 m), al saptelea varf al Muntilor Caucaz. Vei urca apoi la bordul unor autovehicule 4x4 pana la Biserica Sfintei Treimi Gergeti, aflata la 2.170 m altitudine.

 

INCLUS

 • Transfer Tbilisi - Gudauri
 • Tur de oras Mtskheta
 • Vizita Ananuri
 • Tur de oras Kazbegi pietonal

TBILISI - MTSKHETA - KAZBEGI - GUDAURI
TBILISI - MTSKHETA - KAZBEGI - GUDAURI

mese Mic dejun
ziua 4: 09.09.2020 Gudauri - Gori - Borjomi - Bakuriani

Vei fi transferat spre Bakuriani, iar pe drum vei vizita cateva obiective turistice importante.Vei vizita Uplistsikhe, oras construit in stanca ce dateaza din perioada elenistica. Situat pe malul stang al Raului Mtkvari acesta este remarcabil prin stilurile sale diferite inspirate de coexistenta crestinismului cu alte culte.In continuare vei vizita Parcul Central din orasul Borjomi. Parcul dateaza din anul 1850, iar aici se afla vechea sursa de apa a orasului, Izvoarele Ecaterina.

 

INCLUS

 • Transfer Gudauri - Bakuriani
 • Vizita Uplistsikhe
 • Vizita Parcul Central Borjomi

mese Mic dejun
ziua 5: 10.09.2020 Bakuriani

Astazi vei avea o zi libera in fermecatorul orasel Bakuriani. Poti opta pentru activitati in aer liber precum: hiking, plimbare cu bicicleta sau echitatie.

 

INCLUS

 • Zi libera Bakuriani

mese Mic dejun
ziua 6: 11.09.2020 Bakuriani - Vardzia - Akhalkalaki

Astazi vei calatori spre sudul Georgiei, in Vardzia, aproape de granita cu Turcia, iar mai apoi vei ajunge in Akhalkalaki, la 18 km de Vardzia, unde te vei caza.Vei vizita orasul-pestera Vardzia ce dateaza din secolele 12-13, de pe timpul domniei lui George al III-lea si a reginei Tamara. Vardzia avea rol de protectie a granitelor de sud. In cazul unui atac, manastirea orasului se tranforma in fortareata unde se puteau adaposti 20 000 de oameni. Complexul este format din nici mai mult nici mai putin de 600 de incaperi incastrate in piatra, cu diferite functii: case, biserici, bai publice, etc, ce se intind de-a lungul a 800 m pe versantul muntelui si au o adancime de 50 m (8 nivele).

 

INCLUS

 • Transfer Bakuriani - Vardzia - Akhalkalaki
 • Vizita Vardzia

BAKURIANI - VARDZIA - AKHALKALAKI

mese Mic dejun
ziua 7: 12.09.2020 Akhalkalaki - Tbilisi

Te vei indrepta spre capitala georgiana, Tbilisi.Vei merge la Lacul Kus Tba (in georgiana numele insemnand Lacul Broastelor Tesoase), aflat la o altitudine de 700 m.

 

INCLUS

 • Transfer Akhalkalaki - Tbilisi
 • Vizita Lacul Kus Tba

mese Mic dejun
ziua 8: 13.09.2020 Tbilisi - Sighnaghi

Vei fi transferat catre regiunea Kakheti, zona in care se produce renumitul vin georgian, iar la final vei ajunge in Sighnaghi, un oras absolut fermecator, cu o istorie bogata si mostenire culturala consistenta. Cu stradute pavate si inguste, case vechi restaurate, orasul are un aer romantic deosebit.Vei face o prima vizita la cramale Kakhetian, unde vei afla procesul de fabricatie si vei degusta diverse sortimente de vin local. Mai apoi vei opri si la cramele Dugladze.Vei vizita in continuare Manastirea Bodbe unde, conform legendei, este inmormantat Sfantul Nino, cel care a convertit Georgia la crestinism in secolul al IV-lea. Din 1889 Bodbe functioneaza ca manastire de maici, conform decretului tarului rus, Alexandru al III-lea.

 

INCLUS

 • Transfer Tbilisi - Sighnaghi
 • Vizita cramele Kakhetian & Dugladze
 • Vizita Manastirea Bodbe

TBILISI - SIGHNAGHI
TBILISI - SIGHNAGHI

mese Mic dejun
ziua 9: 14.09.2020 Sighnaghi - Nekresi - Gremi - Tbilisi

Astazi vei calatori spre Tbilisi, iar pe drum vei face cateva opriri si vizite.Vei vizita complexul de manastiri de la Nekresi, ce consta in mai multe structuri religioase datand din diferite perioade. Cea mai veche asemenea structura se estimeaza ca dateaza din secolul al IV-lea si a fost construita imediat dupa ce crestinismul a fost proclamat in Georgia.Vei vizita Fortareata Gremi, un monument arhitectural din secolul al XVI-lea - citadela regala si Biserica Arhanghelilor. Complexul este ceea ce a ramas din orasul Gremi, infloritor candva, situat in sud-vestul comunei de astazi, in cartierul Kvareli, la 175 km est de Tbilisi. Gremi a fost capitala regatului Kakheti in secolele XVI - XVII si a functionat ca un oras comercial plin de viata aflat pe Drumul Matasii pana cand a fost distrus de catre armatele lui Shah Abbas I din Persia in 1615. Orasul nu si-a mai regasit prosperitatea trecuta si regii din Kakheti si-au transferat capitalul la Telavi la mijlocul secolului al XVII-lea. Complexul Bisericii este alcatuit din Biserica Arhanghelilor Mihail si Gabriel, un castel cu trei etaje, o clopotnita si o crama de vin (marani). Este inconjurat de un zid securizat de embrasuri, turnulete si turnuri.

 

INCLUS

 • Transfer Sighnaghi - Tbilisi
 • Vizita Manastirea Nekresi
 • Vizita Fortareata Gremi

mese Mic dejun
ziua 10 - 11: 15.09.2020 - 16.09.2020 Tbilisi

Vei avea aceste zile libere in Tbilisi.
Te poti relaxa, poti explora in voie orasul sau poti alexe o excursie optionala in Kutaisi, unde vei vizita Manastirea Gelati, construita in secolul al XII-lea, Manasitrea Motsameta, sau Manasitrea Martirilor, care a fost construita in numele celor care si-au dat viata luptand impotriva islamului in Georgia. Tot in cadrul acestei excursii vei putea vizita Pestera Sataplia, unde urmele fosilizate ale dinozaurilor stau marturie existentei acestora aici in perioada Mezozoica.

 

INCLUS

 • Zile libere Tbilisi

mese Mic dejun
ziua 12: 17.09.2020 Plecare Din Tbilisi

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Tbilisi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Tbilisi

mese Mic dejun
5 locatii vizitate


Tbilisi,
Gudauri,
Bakuriani,
Akhalkalaki,
Sighnaghi

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 06.09.2020 ora 21:40; Sosire Istanbul 06.09.2020 ora 23:05; Turkish Airlines; durata 1:25 ✈ Plecare Istanbul 07.09.2020 ora 01:25; Sosire Tbilisi 07.09.2020 ora 04:45; Turkish Airlines; durata 2:20 ✈ Plecare Tbilisi 17.09.2020 ora 04:25; Sosire Istanbul 17.09.2020 ora 06:00; Turkish Airlines; durata 2:35 ✈ Plecare Istanbul 17.09.2020 ora 07:15; Sosire Bucuresti 17.09.2020 ora 08:35; Turkish Airlines; durata 1:20.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Georgia

Georgia tips

Viza
 • Incepand cu 1 septembrie 2014, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Georgiei, fara viza, pentru o perioadă maxima de 90 de zile, in decurs de sase luni.

Nume: Republica Georgia

Capitala: Tbilisi

Asezare: Stat in regiunea Caucazului, situat intre Asia si Europa

Moneda: Lari - GEL

Fus orar: UTC +4

together for excellent journeys

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.958 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia