Europa

Circuit de grup - Essential Malta, 8 zile - Optionale Grup cu insotitor Eturia

8 zile / 7 nopti
950 € / pers.
Excursii Optionale

Tur privat de grup de o zi in sudul Maltei

In acest tur vei descoperi partea de sud a Maltei. Pe drum, vei trece prin satul Zurrieq inainte de a ajunge la Grota Albastra. Poti face o excursie scurta cu barca (cost suplimentar) care iti va permite sa admiri flora subacvatica din aceste grote. Vei trece apoi prin pitorescul sat pescaresc din Marsaxlokk, unde se poate admira litoralul aliniat cu "luzzu" maltez pictat in pictograma traditionale, rosii albastre si galbene. De asemenea, vei vizita Templele Hagar Qim - un grup de trei temple intr-o starea lor foarte buna de conservare.  In acest tur vei descoperi partea de sud a Maltei. Pe drum, vei trece prin satul Zurrieq inainte de a ajunge la Grota Albastra. Poti face o excursie scurta cu barca (cost suplimentar) care iti va permite sa admiri flora subacvatica din aceste grote. Vei trece apoi prin pitorescul sat pescaresc din Marsaxlokk, unde se poate admira litoralul aliniat cu "luzzu" maltez pictat in pictograma traditionale, rosii albastre si galbene. De asemenea, vei vizita Templele Hagar Qim - un grup de trei temple intr-o starea lor foarte buna de conservare.

Plimbare cu vaporul - tur de jumatate de zi trei orase

Acest tur se concentreaza asupra a trei vechi orase: Vittoriosa, Senglea și Cospicua. Oprirea principala este la Vittoriosa - prima casa a Cavalerilor Sfantului Ioan inainte ca Valletta sa fie construita și unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Vei merge pe aleile inca existente si vei admira vechile cladiri. Punctul culminant al acestei calatorii va fi plimbarea cu un vapor de agrement intr-o croaziera de 90 de minute in jurul celor doua porturi naturale Marsamxett si Marele Port al carui parau natural ii face unul dintre cele mai frumoase din Europa - un refugiu si un tezaur pentru fotografi.  Acest tur se concentreaza asupra a trei vechi orase: Vittoriosa, Senglea și Cospicua. Oprirea principala este la Vittoriosa - prima casa a Cavalerilor Sfantului Ioan inainte ca Valletta sa fie construita și unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Vei merge pe aleile inca existente si vei admira vechile cladiri. Punctul culminant al acestei calatorii va fi plimbarea cu un vapor de agrement intr-o croaziera de 90 de minute in jurul celor doua porturi naturale Marsamxett si Marele Port al carui parau natural ii face unul dintre cele mai frumoase din Europa - un refugiu si un tezaur pentru fotografi.

Tur privat de grup de o zi Mosta, Palazzo Parisio, Craft Village & Siggiewi

Turul va incepe cu frumoasa Biserica Mosta, care se mandreste cu cea de-a treia cea mai mare cupola din Europa. Vei vizita apoi gradinile din Palazzo Parisio, un palat al secolului al XVIII-lea situat in inima Naxxarului. Urmatoarea oprire va fi la Satul Mestesugurilor Ta Qali, unde vei putea urmari mesterii la locul de munca. Vei vizita apoi satul Siggiewi, oprindu-te in „pjazza” locala dominata de biserica baroca Sf. Nicolae.  Turul va incepe cu frumoasa Biserica Mosta, care se mandreste cu cea de-a treia cea mai mare cupola din Europa. Vei vizita apoi gradinile din Palazzo Parisio, un palat al secolului al XVIII-lea situat in inima Naxxarului. Urmatoarea oprire va fi la Satul Mestesugurilor Ta Qali, unde vei putea urmari mesterii la locul de munca. Vei vizita apoi satul Siggiewi, oprindu-te in „pjazza” locala dominata de biserica baroca Sf. Nicolae.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!