Asia

Circuit de grup - Essential India - Taj & Tigers, 9 zile Grup cu insotitor Eturia

9 zile / 7 nopti
2090 € / pers.
Vei vizita Delhi, Agra, Taj Mahal, Parcul National Ranthambhore, Jaipur
Oferta Speciala
Festivalul Vacantelor Exotice
2090 € / pers.

4 locuri la acest tarif

Vezi tarife
9 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

5 locatii

Explorate

Oferta Speciala
Festivalul Vacantelor Exotice
2090 € / pers.

4 locuri la acest tarif

Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te invitam intr-o calatorie magica, in care vei descoperi esenta spirituala a Indiei si vei trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani. Vei explora capitala Indiei, unde vei vedea atat New Delhi, cat si orasul vechi, Old Delhi, precum si ale sale atractii importante, Qutub Minar, Mausolul lui Humayun, Akshardham, dar si cea mai mare moschee din India, Jama Masjid. Te vei plimba cu elefantii la Fortul Amber, in Jaipur, apoi vei ajunge in Parcul National Ranthambore, patria tigrilor, unde vei putea admira aceste feline magnifice de la mica distanta. Te vei indrepta apoi spre Agra, unde vei vizita celebrul Taj Mahal, expresia dragostei nemarginite a lui Shah Jahan pentru sotia sa.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Essential India - Taj & Tigers, 9 zile Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Delhi

  Durata: 3h 50m

  Plecare Doha - 29.09.2022 , ora 02:25 Sosire Delhi - 29.09.2022 , ora 08:45

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 4h 30m

  Plecare Bucuresti - 28.09.2022 , ora 17:15 Sosire Doha - 28.09.2022 , ora 21:45

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Delhi

  Dupa ce vei ajunge in Delhi vei fi transferati la hotelul la care te vei caza.

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi ti se va asigura transferul la hotel.

  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: DEL Indira Gandhi International Airport
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur privat de grup New Delhi

  Durata: 2 h

  Vei face un tur cu masina al orasului New Delhi, de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, si vei trece pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Delhi
  Locatie plecare: Delhi

 • Vizita Minaretul Qutub

  Durata: 1 h

  Qutub Minar este cel mai inalt minaret din caramida al lumii, si apartine primei moschei construite in India. Realizarea lui este inspirata de Minaretul lui Jam din Afghanistan, un exemplu deosebit al arhitecturii afgane timpurii care, mai tarziu, a evoluat in Arhitectura Indo-Islamica. Qutub Minar are 72,5 m inaltime si cinci etaje distincte, fiecare cu cate un balcon, si este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO, impreuna cu toate cladirile si monumentele aflate in imprejurimile sale.

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup Old Delhi

  Durata: 2 h

  Astazi vei explora partea veche a orasului, unde vei vedea Fortul Rosu, cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie.

  Locatie sosire: Delhi
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie plecare: Delhi

 • Vizita Moscheea Jama Masjid

  Durata: 0.5 h

  Jama Masjid este cea mai mare moschee din India si are trei porti, patru turnuri si doua minarete de 40 m inaltime, construite din benzi de gresie rosie si marmura alba. A fost ultima extravaganta arhitecturala a lui Shah Jahan, imparatul mogul ce a construit Taj Mahal si Fortul Rosu.

 • Tur Old Delhi cu ricsa

  Durata: 0.5 h

  Vei face o plimbare cu ricsa prin Piata Chandi Chowk, unde vei avea ocazia sa simti cu adevarat atmosfera locala.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Muzeul National Gandhi

  Durata: 1.5 h

  Casa Memoriala Mahatma Gandhi este locul unde parintele spiritual al Indiei a locuit in ultimii ani de viata si unde a fost si asasinat in data de 30 ianuarie 1948. Vei vedea dormitorul lui Gandhi, colectii de jurnale, documente si carti, dar si citate faimoase ale marelui invatator.

 • Vizita Mausoleul lui Humayun

  Durata: 2 h

  Mausoleul lui Humayun, al doilea imparat al dinastiei mogule, a fost construit la cererea sotiei acestuia, intr-un stil indo-persan. Amplasarea mormantului in centrul unei gradini il claseaza ca primul de acest gen, iar combinatia dintre marmura alba si gresie rosie a exercitat o puternica influenta asupra arhitecturii mogule de mai tarziu, mormantul lui Humayun fiind considerat un prototip al faimosului Taj Mahal din Agra.

 • Vizita Templul Akshardham

  Durata: 2 h

  Templul Swaminarayan Akshardham este o casa de cult hindusa dedicata devotamentului, invatarii si armoniei. Impresionantul complex a fost finalizat in 2005 si este un exemplu relevant pentru arhitectura veche din India. Akshardham inseamna locuinta divina a lui Dumnezeu.

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer Delhi - Jaipur

  Durata: 6 h

  Vei fi transferat din Delhi catre Jaipur, pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 6 ore.

 • Vizita Jantar Mantar

  Durata: 1 h

  Uimitorul Jantar Mantar este unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin in 1726, chiar vis-a-vis de Muzeul Palatului, fiind una dintre cele mai mari si mai bine conservate cladiri din vremea acestui conducator. Instrumentul cel mai impresionant este Brihat Samratyantra Sundial, un impunator edificiu galben ridicat in partea dreapta a observatorului, avand un gnomon (vechi ceas solar) cu o inaltime de 27 de metri, fixat in unghi de 27 de grade. Umbra pe care o creeaza acesta se deplaseaza cu pana la 4 metri pe ora, ajutand la calcularea orei locale si meridiane.

 • Cazare Jaipur

  Sarovar Premiere, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Vizita Fortul Amber

  Durata: 2 h

  Fortul Amber este un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi din fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.

 • Vizita Muzeul Palatului

  Durata: 1 h

  Aflat in interiorul zidurilor orasului, Muzeul Palatului gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala rajasthani si islamica. Acest complex muzeal iti va oferi o idee despre cat de vizionar era fondatorul orasului Jaipur, Sawai Jai Singh. El a lasat drept mostenire magnifice monumente arhitectonice si de arta, cu finisaje delicate, lucrate manual. Desi Sawai Jai Singh a ridicat multe dintre cladirile palatului, unele structuri au fost edificate de conducatorii ulteriori, iar altele dateaza chiar din secolul XX. La intrarea in complex, inainte de palatul propriu-zis, se afla Mubarak Mahal, palatul construit de Sawai Madho Singh in secolul al XIX-lea. Cladirea a devenit acum Muzeul Maharajahului Sawai Man Singh II, aici fiind expusa o colectie splendida de robe si haine purtate de regii Rajasthani, cateva saluri din Pashmina (Kashmir) deosebit de pretioase, sariuri Benaras din matase, tiparituri Sanganeri, covoare si broderii populare, picturi miniaturale infatisand scene de la curtea regala sau procesiuni si scene de lupta.

 • Transfer privat de grup Jaipur - Ranthambore

  Vei fi transferat spre Parcul National Ranthambore.

 • Cazare Parcul National Ranthambhore

  Ranthambhore Heritage Haveli, Standard Room, meal plan Pensiune completa

 • Safari de o zi Ranthambhore

  Durata: 4 h

  Vei vizita Parcul National Ranthambhore pentru a putea observa tigrii, precum si alte specii.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Parcul National Ranthambhore

  Ranthambhore Heritage Haveli, Standard Room, meal plan Pensiune completa

 • Transfer privat de grup Ranthambore - Agra

  Vei fi transferat catre Agra, pe un traseu de aproximativ 5 ore.

 • Cazare Agra

  Crystal Sarovar Premiere, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Vizita Taj Mahal rasarit

  Durata: 2.5 h

  Dis de dimineata, vei merge sa vizitezi magnificul simbol al dragostei netarmurite, Taj Mahal. Constructia monumentului Taj Mahal a inceput in anul 1631 si se crede ca a durat 20 de ani, cu participarea a 20. 000 de mesteri si muncitori, care au muncit fara oprire.Ceea ce confera unicitatea Taj Mahal este pastrarea perfecta a proportiei, feminitatea distincta, modul de realizare a constructiei si ornamentele. Exteriorul din marmura reflecta nuante roz-aurii la apusul soarelui, iar in timpul zilei marmura este de un alb ametitor. Iti va fi imposibil sa vizualizezi Taj Mahal in alte imprejurimi decat in gradinile luxuriante din jurul sau, cu elestee si cursuri de apa, care reprezinta Paradisul in conceptia islamica. Atunci cand Mogulii au adus acest concept in India, ei l-au ridicat la un rang incomparabil in istorie.

 • Vizita Fortul Agra

  Durata: 1.5 h

  Monument al Patrimoniului Universal UNESCO, Fortul Agra mai este cunoscut si sub numele de Lal Qila sau Fortul Rosu si este situat la 2,5 km nord-vest de mult mai renumitul Taj Mahal. Fortul ar putea fi descris mai exact drept orasul regal inconjurat de ziduri. Este considerat cel mai important fort din India deoarece aici au locuit marii moguli Babur, Humayun, Akbar, Jehangir, Shah Jahan si Aurangzeb, iar tara a fost guvernata de aici in decursul a lungi perioade istorice. Fortul continea cea mai mare trezorerie de stat si a fost vizitat de ambasadori straini, pelerini si cei mai inalti demnitari care au contribuit la scrierea istoriei Indiei.

 • Transfer Agra - Delhi

  Durata: 4 h

  Vei fi transferat catre Delhi, pe un traseu ce dureaza aproximativ 4 ore.

 • Cazare Delhi

  Vivanta Dwarka, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Delhi

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

  Locatie plecare: Delhi
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: DEL Indira Gandhi International Airport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 4h 55m

  Plecare Doha - 06.10.2022 , ora 08:20 Sosire Bucuresti - 06.10.2022 , ora 13:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Delhi  -  Doha

  Durata: 4h 0m

  Plecare Delhi - 06.10.2022 , ora 03:25 Sosire Doha - 06.10.2022 , ora 04:55

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Vivanta Dwarka 4*
Delhi

Vivanta Dwarka 4 *

Standard Room

Demipensiune

Vivanta by Taj Dwarka este unul dintre cele mai bune hoteluri business din apropierea aeroportului N...  [ Citeste tot ]

Sarovar Premiere 4*
Jaipur

Sarovar Premiere 4 *

Standard Room

Demipensiune

 

Ranthambhore Heritage Haveli 4*
Parcul National Ranthambhore

Ranthambhore Heritage Haveli 4 *

Standard Room

Pensiune completa

Ranthambhore Heritage Haveli se afla la 500 de metri de Parcul National Ranthambore si ofera o serie...  [ Citeste tot ]

Crystal Sarovar Premiere 4*
Agra

Crystal Sarovar Premiere 4 *

Standard Room

Demipensiune

Crystal Sarovar Premiere este situat pe strada Fatehabad, locatie din care se poate explora usor vec...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

India Sfaturi

India este o tara moderna, totusi obiceiurile si traditiile sunt respectate cu sfintenie atat in oras, cat si la tara. Aceste traditii indiene sunt cele care ii confera Indiei individualitate, impregnand atmosfera cu esenta sa mistica. Vei descoperi aici co-existenta unica si armonioasa a nenumaratelor si diverselor religii. Acestea au generat de fapt nenumaratele traditii indiene. India este o tara laica, in care fiecare are dreptul sa practice religia pe care a ales-o. Obiceiurile indiene si ritualurile difera de la o regiune la alta, totusi ele sunt cunoscute sub forma colectiva de traditii indiene.

India
India
India
India

Informatii legate de viza turistica in India gasiti aici

Ghid de calatorie India

Vezi ghid

La ce sa te astepti in India

India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.

Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.

Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.

Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.

Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale