America de Nord

Circuit de grup - Essential Canada Est, 10 zile - cu Ioana Dumitrescu Grup cu insotitor Eturia

10 zile / 8 nopti
2950 € / pers.
Vei vizita Cascada Niagara, Ottawa, Quebec, Montreal, Toronto

Incepand de la:

2950 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

5 locatii

Explorate

Incepand de la:

2950 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Va invitam intr-o incursiune in estul Canadei, pentru a descoperi farmecul marilor metropole: Toronto, unul dintre cele mai importante orase nord-americane, Montreal, un oras plin de personalitate si culoare, capitala canadiana Ottawa si pitorescul Quebec City. Veti admira celebra Cascada Niagara, Arhipelagul celor 1000 de insule, dar si Cascada Montmorency, din Provincia Quebec.

 • Cazare 8 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Essential Canada Est, 10 zile - cu Ioana Dumitrescu Itinerar

 • Zbor KLM Bucuresti  -  Amsterdam

  Durata: 2h 55m

  Plecare Bucuresti - 20.05.2022 , ora 07:00 Sosire Amsterdam - 20.05.2022 , ora 08:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor KLM Amsterdam  -  Toronto

  Durata: 7h 55m

  Plecare Amsterdam - 20.05.2022 , ora 10:50 Sosire Toronto - 20.05.2022 , ora 12:45

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Toronto

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Toronto.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Toronto

  Holiday Inn Toronto Downtown, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Excursie Cascada Niagara

  Durata: 5 h

  Cascada Niagara este una dintre cele mai apreciate atractii de pe continentul american, situata la granita dintre SUA (statul New York) si Canada (Provincia Ontario). Niagara este un ansamblu format din trei caderi de apa: American Falls (Cascada Americana), Bridal Veil Falls (Cascada Valul Miresei), ambele de pe teritoriul SUA, si Horseshoe Falls (Cascada Potcoava), aflata pe teritoriul Canadei. Lacurile Erie si Ontario sunt legate intre ele prin Raul Niagara, diferenta de nivel fiind de 58 metri; cursul apei este despartit in doua de Insula Caprei. Pe partea americana, cascada are o latime de 363 de metri si o cadere de 21 de metri, iar pe partea canadiana cascada are o latime de 792 metri si o inaltime de 54 metri. Mai tarziu, vei vizita Niagara on the Lake, un oras tipic nord-american, ce dateaza din secolul XIX, fiind prima capitala a Canadei, in 1791.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Croaziera Cascada Niagara - Hornblower

  Durata: 1 h

  Iti recomandam o scurta croaziera pentru a amira de aproape impresionanta cadere de apa.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Toronto

  Holiday Inn Toronto Downtown, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de oras Toronto

  Durata: 3 h

  Vei face un tur panoramic al metropolei Toronto, cel mai mare centru urban al Canadei. Fost teritoriu al triburilor iroquois, Toronto isi are originea odata cu infiintarea de catre colonistii francezi a unui avanpost comercial la Fort Rouille, intre anii 1750 - 1759, ajungand in perioada contemporana una dintre marile metropole ale lumii, al patrulea de pe continentul nord-american. Vei explora zona Vechiului Toronto si vei vedea Stadionul Roger Centre, celebrul CN Tower, simbolul orasului, artera comerciala Yonge, cartierul financiar, Catedrala Sfantul Mihail, Piata St. Lawrence, vechea Primarie - o cladire construita in stil englezesc, dar si modernul sediu al noii Primarii. Vei ajunge apoi in Piata Dundas, un adevarat “Times Square” al Toronto-ului, unde se afla si Centrul Comercial Eaton.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Toronto

  Holiday Inn Toronto Downtown, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Toronto - Ottawa

  Vei fi transferat catre Ottawa, capitala Canadei.

 • Croaziera 1000 de insule

  Durata: 1 h

  Vei face o scurta croaziera cu plecare din Rockport in regiunea celor 1000 de insule, risipite in apele fluviului St. Lawrence, la granita dintre Canada si SUA, un loc incarcat de istorie, cunoscut si sub numele de Gradina Marelui Spirit. Destinatia este incrisa pe lista patrimoniului universal UNESCO.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Tur privat de oras Ottawa

  Durata: 2 h

  Vei face un tur panoramic al orasului Ottawa, pentru a admira principalele obiective. Capitala Canadei reflecta un mix intre originile nativilor americani si cultura britanica. Te vei plimba pe malul Canalului Rideau, locul de desfasurare a numeroase evenimente pe tot parcursul anului, si in vibranta Piata ByWard. Vei admira apoi cladirile de pe Dealul Parlamentului, ce imprima o atmosfera sobra, tipic britanica. Cladirea Parlamentului Canadian este simbolul orasului Ottawa. Muzeul Civilizatiei este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate obiective din oras, alaturi de Muzeul Stiintelor si Tehnologiei si Galeriile Nationale de Arta.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Ottawa

  Westin Ottawa, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Ottawa - Quebec

  Vei calatori catre Quebec (440 km), resedinta administrativa a provinciei cu acelasi nume. Ville de Quebec, asa cum il numesc francezii, este unul dintre cele mai vechi orase din America de Nord si isi datoreaza numele etnicilor Algonquin care il numeau kebec (locul unde raul se ingusteaza).

 • Tur privat de grup Quebec

  Vei face un tur al orasului in ccare vei descoperi istoria acestui oras. Te vei plimba prin fermecatoarele piete Place Royale si Place de Paris si pe stradutele pietruite din cochetul cartier Petit Champlain.

 • Cazare Quebec

  Chateau Laurier, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Cascada Montmorency

  Vei admira Cascada Montmorency, unde vei avea ocazia sa faci fotografii spectaculoase. Cascada masoara 83 de metri inaltime, cu 30 mai mult decat Cascada Niagara. Cascada se afla intr-un cadru natural pitoresc, a carui frumusete sporeste o data cu venirea toamnei, prin coloritul deosebit al copacilor.

 • Vizita intr-un sat Huron

  Vei avea ocazia sa descoperi stilul de viata al comunitatii Huron-Wendat, atat in trecut cat si in prezent. In timp ce vei explora un sat reconstituit, vei afla despre un stil de viata vechi. Vei vizta un cort tipie gigant, o casa lunga si colibe de afumare si uscare a carnii. Mestesugarii experti iti vor arata modul in care sunt fabricate canoele si papucii pentru zapada, ambele mijloace traditionale de transport.

 • Cazare Quebec

  Chateau Laurier, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Quebec - Montreal

  Vei fi transferat astazi catre Montreal, ultimul oras din itinerarul nostru canadian, al carui nume provine de la Mount Real, dealul cu trei varfuri care se ridica in inima orasului.

 • Tur privat de oras Montreal

  Durata: 4 h

  Te vei bucura de un tur panoramic al orasului Montreal, numit Ville-Marie de catre colonistii francezi. Montreal este supranumit si Cetatea Sfintilor datorita unor frumoase biserici, precum Oratoriul (Oratoire Saint Joseph) - cea mai mare biserica din Canada, a carei cupola este a doua din lume dupa cupola Basilicii Sfantul Petru din Roma. Arhitectura eclectica a orasului este o atractie turistica importanta in sine, chiar si metroul din Montreal fiind decorat cu opere de arta ale unora dintre cele mai celebre nume din cultura orasului. Vei vedea Place des Arts, Universitatea McGill, Muzeul de Arte, promenada fluviului St. Lawrence, Stadionul Olimpic si cartierul rezidential Mt. Royal.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Montreal

  Le Germain Montreal, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Montreal

  Astazi vei putea explora orasul dupa bunul plac. Iti recomandam sa vizitezi aria centrala, cu renumitele sale zone de shopping, Piata Jaques Cartier cu Biserica Notre Dame, strada St. Denis si Mt. Royal cu zonele rezidentiale exclusiviste. Mai poti vizita Piata Artelor, Universitatea McGill, Muzeul Artelor, Catedrala Maria, faleza raului St. Lawrence, Stadionul Olimpic si Gradinile Botanice.

 • Cazare Montreal

  Le Germain Montreal, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Montreal

  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Montreal.

 • Zbor AIR FRANCE YUL Montreal / Pierre Elliott Trudeau Intl Airport  -  Paris

  Durata: 6h 50m

  Plecare YUL Montreal / Pierre Elliott Trudeau Intl Airport - 28.05.2022 , ora 19:25 Sosire Paris - 29.05.2022 , ora 08:15

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Bucuresti

  Durata: 2h 55m

  Plecare Paris - 29.05.2022 , ora 10:10 Sosire Bucuresti - 29.05.2022 , ora 14:05

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Holiday Inn Toronto Downtown 3*
Toronto

Holiday Inn Toronto Downtown 3 *

Standard Room

Mic dejun

Situat la mai putin de un bloc de statia de metrou College si la 9 minute de mers pe jos de Eaton Ce...  [ Citeste tot ]

Westin Ottawa 4*
Ottawa

Westin Ottawa 4 *

Standard Room

Mic dejun

Oferind o piscina interioara, Westin Ottawa este situat langa centrul comercial Rideau Centre si cen...  [ Citeste tot ]

Chateau Laurier 4*
Quebec

Chateau Laurier 4 *

Standard Room

Mic dejun

Situat in Vechiul Quebec, hotelul Chateau Laurier se afla la 15 minute de mers pe jos de raul St Law...  [ Citeste tot ]

Le Germain Montreal 4*
Montreal

Le Germain Montreal 4 *

Standard Room

Mic dejun

Acest hotel modern este situat in centrul orasului Montreal si dispune de un bar espresso gratuit in...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Canada Sfaturi

Majoritatea canadienilor sunt mandri de reputatia internationala a tarii lor, aceasta fiind o natiune progresista, cu o diversitate culturala impresionanta. In ciuda similitudinilor cu Statele Unite, canadienii tin la identitatea lor nationala, la trecutul istoric si mostenirea culturala a tarii lor. Conversatiile privind diferentele si asemanarile dintre canadienii si cetatenii Statelor Unite trebuie abordate cu grija, putand fi de multe ori interpretate ca inadecvate. De evitat in societate subiectele controversate. Acestea pot include subiecte precum politica, religie, homosexualitate, rasism, avorturi, patriotism si criticile aduse guvernului. Ca oriunde in lume localnicii nu apreciaza criticile aduse guvernului lor de catre straini. Asigura-te ca stii inclinatiile politice ale celor din jurul tau inainte de a te angaja in astfel de subiecte. Este considerat nepoliticos sa vorbesti tare la telefonul mobil in spatii publice inchise, precum trenuri, restaurante, muzee, lifturi sau oriunde unde cei din jur va pot auzi. In ceea ce priveste vizitele la opera, teatru, cinema, lacasurilor de cult, prelegeri/cursuri, aici telefonul mobil trebuie tinut inchis. Modul de adresare - In general, majoritatea canadienilor, chiar si intr-un mediu de afaceri, prefera folosirea numelui de botez. Canadienii ti se vor adresa pe numele de botez imediat dupa ce ati facut cunostinta.

Canada
Canada
Canada
Canada

Informatii legate de viza turistica in Canada gasiti aici

Ghid de calatorie Canada

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Canada

Canada este mandra de multiculturalismul ei. Acesta se manifesta, in parte, prin acceptarea fara prejudecati a limbilor diferite. De asemenea, clima, geografia si limba pot diferi drastic de la o regiune la alta a Canadei; localnicii ar aprecia foarte mult daca un vizitator ar recunoaste fiecare provincie sau regiune, mai ales in Quebec, unde franceza este prima limba vorbita.
Prin urmare, cand calatoresti prin Canada, nu ti-ar strica sa stii putina geografie. Exista zece provincii care, in mare, sunt analoage statelor si trei teritorii. Eticheta de calatorie mai inseamna si sa recunosti, sa apreciezi diferentele culturale dintre zone si sa accepti aceste diferente.

Cand sa vizitezi Canada Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Canada
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!