Vacante Cuba

Eturia iti propune un circuit in fascinanta Cuba. Vei avea ocazia sa vizitezi capitala cubaneza Havana, vei vizita orasele coloniale Cienfuegos si Trinidad si vei ajunge apoi in Santiago de Cuba, al doilea oras ca marime din insula. La finalul turului vei avea cateva zile libere in Cayo Coco si te vei bucura de soare, activitati nautice, divertisment si, desigur, de peisajele spectaculoase.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup: min. 12 persoane
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
16 zile / 14 nopti
32 Mese incluse

11 Mic dejun, 10 Pranz, 2 Cina, 3 zile All Inclusive

Tara

Cuba

Vinales, Trinidad, Cienfuegos, Topes de Collantes, Camaguey, Santiago de Cuba, Cayo Coco, Havana, Santa Clara

6 atractii de top

Havana, Vinales, Cienfuegos, Trinidad, Cayo Coco, Santa Clara

Yulicary

Tour Leader Groups Manager

031.9998

Authentic Cuba 16 zile - octombrie 2019

Itinerar

ziua 1 Sosire In Havana

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroport si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosire in Havana vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Transfer aeroport - hotel Havana

sosire in Havana
sosire in Havana

mese Cina
ziua 2 Havana

Vei face un tur panoramic de o ora cu o masina de epoca prin Havana, apoi vei continua cu o plimbare pe jos pentru a explora partea istorica a orasului ce include cele mai importante obiective turistice ale Havanei: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, Capitoliul, Muzeul Revolutiei, Muzeul de arte plastice, Teatrul Mare.

 

INCLUS

 • Tur de oras Havana

mese Mic dejun, Pranz
ziua 3 Havana - Valea Vinales - Havana

Astazi vei face o incursiune in Valea Vinales. La celebra Indian Cave te vei plimba cu barca pe un rau subteran. Vei cunoaste apoi activitatea dintr-o plantatie de tutun; vei vizita o fabrica de trabucuri si vei afla amanunte despre fabricarea acestora. Vei putea admira si fresca cu tema preistorica numita “Doua Surori”, realizata in anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera. La incheierea turului vei fi transferat la hotel in Havana.

 

INCLUS

 • Tur Valea Vinales

HAVANA - VALEA VINALES - HAVANA
HAVANA - VALEA VINALES - HAVANA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 4 Havana - Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad

Vei fi transferat din Havana in Trinidad, trecand prin Playa Larga si Cienfuegos.
Te vei opri in Playa Larga, o frumoasa statiune, unde te poti conecta la pulsul local si te poti bucura de o sesiune de snorkeling, explorand superba viata marina de suprafata.In Cienfuegos vei face un tur panoramic orasului cunoscut in trecut ca destinatie a piratilor si corsarilor. Aici vei trece pe langa adevarate comori arhitecturale pastrate din timpul colonizarii, cum ar fi Castelul Jagua, Parcul Marti, Teatrul Tomas Terry si Catedrala Purisima Concepcion. Interesant este ca o mare parte din locuitorii sai sunt de origine franceza, emigranti din Louisiana, asadar multe strazi poarta inca nume frantuzesti.

 

INCLUS

 • Transfer Havana - Playa Larga - Cienfuegos - Trinidad
 • Tur Playa Larga
 • Tur de oras Cienfuegos

HAVANA - PLAYA LARGA - CIENFUEGOS - TRINIDAD
HAVANA - PLAYA LARGA - CIENFUEGOS - TRINIDAD

mese Mic dejun, Pranz
ziua 5 Trinidad - Topes De Collantes - Trinidad

Vei fi transferat catre Topes de Collantes pentru a face o vizita in parcul cu acelasi nume, situat la aprox. 900 m altitudine care se desfasoara pe o treime a Muntilor Escambray. Peisajul extraordinar este un amalgam de pesteri, rauri, cascade, grote, canioane cu piscine naturale formate pe un substrat geologic extrem de complex. Vei admira si floarea nationala a Cubei, Hedychium coronarium, originara din India si peste 40 specii de orhidee. Parcul Natural Topes de Collantes se mandreste si cu specii de pasari rare, intre care si tocororo, pasarea nationala a Cubei.

Vei face un tur in Trinidad, oras inclus in patrimoniul UNESCO. Vei avea ocazia sa vizitezi Palatul Cantero, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul secolelor XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior.

 

INCLUS

 • Tur Topes de Collantes
 • Tur de oras Trinidad

TRINIDAD - TOPES DE COLLANTES - TRINIDAD
TRINIDAD - TOPES DE COLLANTES - TRINIDAD

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Trinidad - Sancti Spiritus - Camaguey

Vei vizita Manaca Iznaga, o cinstructie din anul 1750. Proprietatea a fost achizitionata in anul 1795 de catre Pedro Iznaga, unul din cei mai bogati oamenii ai timpului datorita traficului cu sclavi. Turnul inalt de 44 de metri era folosit pentru supravegherea sclavilor.

Vei fi transferat catre Sancti Spiritus.
Vei face un tur al orasului Sancti Spiritus in care vei vedea cele mai impresionante atractii ale orasului, printre care si o splendida casa coloniala nationalizata de Fidel Castro in 1961, fosta resedinta a familiei Valle Iznaga.
Vei fi transferat din Sancti Spiritus in Camaguey.

 

INCLUS

 • Vizita Manaca Iznaga
 • Transfer Trinidad - Sancti Spiritus
 • Tur de oras Sancti Spiritus
 • Transfer Sancti Spiritus - Camaguey

TRINIDAD - SANCTI SPIRITUS - CAMAGUEY
TRINIDAD - SANCTI SPIRITUS - CAMAGUEY

mese Mic dejun, Pranz
ziua 7 Camaguey

Vei face un tur al orasului Camaguey in care vei admira arhitectura coloniala a orasului, Scuarul Ignacio Agramonte, bisericile Nuestra Senora de la Soledad si San Francisco si numeroasele vase din lut ars - tinajon ce fac parte din peisajul orasului.

 

INCLUS

 • Tur de oras Camaguey

mese Mic dejun, Pranz
ziua 8 Camaguey - Bayamo - Santiago De Cuba

Vei fi transferat catre Bayamo si mai departe catre Santiago de Cuba unde vei fi cazat.Vei face turul orasului Bayamo, un orasel cu puternica rezonanta istorica. Bayamo reprezinta inceputul luptei pentru identitatea Cubei, rasunatoare fiind actiunea localnicilor care, in pericol de a fi supusi de spanioli, au preferat sa incendieze orasul decat sa se predea.

 

INCLUS

 • Transfer Camaguey - Bayamo - Santiago de Cuba
 • Tur de oras Bayamo

CAMAGUEY - BAYAMO - SANTIAGO DE CUBA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 9 Santiago De Cuba

Astazi vei face un tur de oras al capitalei cubaneze. Durata turului va fi de aproximativ 4 ore. Prima ora va fi facuta cu un masina de epoca, si apoi se va face un tur pietonal prin centrul vechi. Ulterior vei explora partea istorica a orasului ce include cele mai importante obiective turistice ale Havanei: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, Capitolio, Muzeul Revolutiei, Universitatea, Central Park, Teatrul Mare.

 

INCLUS

 • Tur de oras Santiago de Cuba

mese Mic dejun, Pranz
ziua 10 Santiago De Cuba - Holguin - Cayo Coco

Vei fi transferat catre orasul Holguin. Vei face un tur in care te vei bucura de aceeasi atmosfera vesela si energica a cubanezilor, imprejurimi deosebite si obiective turistice unicat.

Vei face un tur al orasului Holguin, infiintat in anul 1545 de catre capitanul de origine spaniola Garcia Holguin. Orasul se remarca prin multitudinea de parcuri, muzee, teatre si alte obiective culturale importante.
Astazi vei fi transferat din Holguin catre Cayo Coco.

 

INCLUS

 • Transfer Santiago de Cuba - Holguin
 • Tur de oras Holguin
 • Transfer Holguin - Cayo Coco

SANTIAGO DE CUBA - HOLGUIN - CAYO COCO
SANTIAGO DE CUBA - HOLGUIN - CAYO COCO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 11 - 13 Cayo Coco

Vei avea la dispozitie aceste zile pentru a te bucura de soare si de apa Marii Caraibilor. Aici puteti alege sa faceti o croaziera cu catamaranul, sa faceti scuba diving sau pur si simplu sa va bucurati de soare si apa.

 

mese All inclusive
ziua 14 Cayo Coco - Santa Clara - Havana

Vei fi transferat in Havana si vei face oprire in orasul Santa Clara.

Pe traseu vei trece prin Santa Clara, orasul revolutiei cubaneze, unde vei vizita Muzeul Che Guevara, renumitul revolutionar argentinian devenit erou national al Cubei.

 

INCLUS

 • Transfer Cayo Coco - Santa Clara - Havana
 • Vizita Muzeul Che Guevara Santa Clara

CAYO COCO - SANTA CLARA - HAVANA
CAYO COCO - SANTA CLARA - HAVANA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 15 Plecare Din Havana

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Havana.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Havana

mese Mic dejun
ziua 16 Sosire In Bucuresti

 

9 locatii vizitate


Vinales,
Trinidad,
Cienfuegos,
Topes de Collantes,
Camaguey,
Santiago de Cuba,
Cayo Coco,
Havana,
Santa Clara

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 30.10.2019 ora 06:00; Sosire Amsterdam 30.10.2019 ora 08:05; KLM; durata 3:05 ✈ Plecare Amsterdam 30.10.2019 ora 12:35; Sosire Havana 30.10.2019 ora 18:15; KLM; durata 10:15 ✈ Plecare Havana 13.11.2019 ora 19:15; Sosire Amsterdam 14.11.2019 ora 10:35; KLM, durata 9:20 ✈ Plecare Amsterdam 14.11.2019 ora 20:45; Sosire Bucuresti 15.11.2019 ora 00:30; KLM; durata 2:45

tariful include

Check-in online

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

3 zile - All Inclusive

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Cuba

Cuba tips

La ce sa te astepti in Cuba
 • Cuba nu este cu siguranta o tara care ar trebui sa fie vizitata daca sunteti in cautare de servicii de lux. Chiar daca aceasta insula din Caraibe are peisaje minunate si un ritm de viata antrenant, ea ramane o tara comunista care se lupta cu controlul guvernamental, investitii limitate si cu embargoul SUA. Si poate tocmai de aceea in Cuba se mentine independenta de influenta occidentala si de consumul de masa, astfel ca aici nu veti gasi panouri publicitate ori restaurante fast-food.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc în Cuba este necesara obtinerea vizei de intrare. Viza se poate obtine de la ambasadele sau consulatele Cubei in strainatate. Vizele se emit pentru o perioada de 30 zile. Pentru intrarea in Cuba in scop turistic, exista urmatoarele posibilitati:
  -Obtinerea vizei la ambasadele sau consulatele Cubei in strainatate;
  -Obtinerea tichetului de turist, „Tarjeta de turista”, echivalent cu viza in scop turistic aplicata in pasaport (de la misiunile Cubei in strainatate; la sosirea pe aeroport in Cuba, daca compania aeriana va accepta imbarcarea fara viza prealabila).

Nume: Republica Cuba

Capitala: Havana

Asezare: Insula situata la limita dintre Marea Caraibelor si nordul Oceanului Atlantic, la 150 Km sud de Florida (SUA)

Moneda: Pesos cubanez - CUP, Pesos convertibil - CUC

Fus orar: UTC -4 / UTC -5

together for excellent journeys

Impresii Cuba - Noiembrie 2019 Carmen

Carmen ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Cuba....

Impresii Cuba - Noiembrie 2019
Impresii Cuba - Iulie 2019 Valentin

O vacanta reusita!...

Impresii Cuba - Iulie 2019
Impresii Cuba - Aprilie 2019 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Cuba....

Impresii Cuba - Aprilie 2019
Cuba - trecut si viitor in acelasi timp - aprilie
Cuba - trecut si viitor in acelasi timp - aprilie Andrei Dabija

Ma bucur ca am vizitat CUBA cat inca mai era CUBA. Toate sursele recomanda...

Impresii Cuba - August 2018
Impresii Cuba - August 2018 Mihaela

Mihaela ne-a trimis cateva fotografii superbe din vacanta petrecuta in Cuba....

Impresii Cuba - Iulie 2018
Impresii Cuba - Iulie 2018 Alina

Alina ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Havana si Varadero....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.173 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia